60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nazzz canım canın birşeyler çektiğinde buraya topiğe gir girebilirsen eğer yaz buraya canım birşeyler çekti yada şunu çekti diye eğer uygunsa biz sana ye yada yeme deriz yani motivasyon olur senin içinde.yönlendirirsek belki yapabilirsin yemezsin yada az yersin bazı arkadaşlarımız önceki yazılarında diyorlardı hep canım birşey çekti dayanamıyorum bende buraya girdim azcık sizden motivasyon alayım yemiyeyim diyorlardı.belki sende böyle birşey deneyebirsin canım.

canım şuanda kilolu olmaman ilerde olmayacağın anlamına gelmez. gece makarna yiyip yatmak sakıncalı çok anlamadan bi bakmışın şişmişsin. sen sağlıklı beslen en güzeli diyet yapma gün aşırı sporda yap

hugocuk bir kilo ıspanak 1 yk zeytin yağımı yoksa 2 yk zeytin yağı koyayım sana bi tarif vermiştimya havuçlu biberli soğanlı onu yapıcam.

bu yönde tariflerin varmi canim

tmm canım ddiğin gibi normal yesem gece yatarken yemek zaten çok yanlış bu alışkanlığımdan vaz geçip zayıflayım da yeni fotomuda paylaşırım sizlerle inaşllah :)

canım ben ıspanağı kıymalı bulgurlu yapıyorum süper oluyo üstünede yoğur çok besleyici böyle kızımda bayılıypo yada yiyen :) soğanı kavuruyorum işte baharat atıyorum biraz çok az bişiy salça sonra yarın çay bardağı bulgur atıp kavurup sonra ıspanak 1 çay bardağından az su koyuyrum altını kısıyorum pişiyo süper oluyo dememeni tavsiye ederim :) bugn bende yapacağım bunu

bu yönde tariflerin varmi canim

kuru meyveli kekim var. deneyip beğenen arkadaşlar oldu. kek için kuru üzüm kuru kayısı kuru incir. incir ve kayısyı doğra. üzümleride ekle. üzerini geçecek kadar sıcak suda 10 dakika beklet. bi cam kapta oda sıcaklığında olan 2 yumurta beyazını kar beyazı olana dek çırp. bi kenarda beklet. ayrı bi kapta 2 yumurta sarısını 1 su bardağı yarımyağlı sütü çırp. içine yarım çay bardağı çiçek yağı ekle. çırp. içine pekmez ekle. pekmez kein tadına göre koy. önce fazla koyma çünkü ardından meyvelerde eklenince tadı artacak. neyse pekmezide çırp. başka biyerde 1 su bardağı kepek veya tam buğday veya herhangi bir esmer unun içine 1 paket şekerli vanilin ve 1 paket hamur kabartma tozu koy. karıştır yarım çay kaşığıda karbonat koy yumuşacık oluyo. bu karışımı pekmezli karışıma ekle karıştır kıvamına göre ununu artırabilirsin. tam ölçüm yok çünkü. sonra suyunu süzdüğümüz meyvelere az un koy kekin dibine çökmesin diye ve keke ekle. en son kar beyazı yumurtaları ekle karıştır ama çok karıştırma köpük köpük olacak. yağlı kağıt serilmiş kalıpta 150 derecede pişir

kızlar diyet bitince şöyle bulgurlu bi yaprak sarması yaparım içine yağ koymam bol baharat soğan koyarım sararım. pişince üzerine dövülmüş sarımsak koyar kapatırım yerken 1 kaşık yağ eklerim zeytintyağı ohh mis gibi

merhaba kızlar

bugün öğlen yemeğinden sonra okula gittiğimde sadece 250 ml su ile hazırlanmış papatya çayı içtim
şimdi evdeyim

eve geldiğimde saat 16 00 civarında
250 ml tarçınlı süt
1 sigara böreği
2 kk büyüklüğünde ıspanaklı bükme
kare kesilmiş 1 adet ıslak kek yedim
akşama yemek yemeği düşünmüyorum sadece meyve su çerez vs gibi şeylerle geçiştireceğim bu akşamı

boyumla kilom eşitlendiği için kilolu durmuyorumya annem ne zamandır beni görmüyodu bayramda şaşırdı çok güzel olmuşun artık vermesende olur belki çirkin olursun dedi

tesekür ederim canim

e tabi uzun zaman kimse görmeyince anlar zaten kilo alıp almadığımızı bayramdada beni uzun zaman görmeyenlerde söylemişti genelde her eve gittiğimiz kiler zayıflamışsın nasıl verdin kiloyu dediler:86:

akşam yemeğim 1 kepçe çorba, 8 kaşık karnıbahara 1 su bardağı yoğurt ekledim sarımsakda koydum. 4 kaşık bulgur pilavı salata 1 dilim ekmek

akşam yemeğim 1 kepçe çorba, 8 kaşık karnıbahara 1 su bardağı yoğurt ekledim sarımsakda koydum. 4 kaşık bulgur pilavı salata 1 dilim ekmek

afiyet olsun canım

kepekli makarna kullanıyor musun canım?

3 fındık
3 fıstık
3 antep fıstığı
3 tuzlu leblebi
10 kabak çekirdeği yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…