işte kararlılık önemli demi benim aslında kilolu değilim boyuma göre iyi göbeğim basen felan yok 50 52 olsam tabi daha iyi zaten güvendiğim şey kilo almamam ama vere miyorumda birazda bu kararsızlığım kilolu olmamam gören çocuk doğurmamış sanıyo hatta ama 50 52 kilo da olsam daha iyi sağol canım tavsiyelerini yapmaya çalışıcam
işte kararlılık önemli demi benim aslında kilolu değilim boyuma göre iyi göbeğim basen felan yok 50 52 olsam tabi daha iyi zaten güvendiğim şey kilo almamam ama vere miyorumda birazda bu kararsızlığım kilolu olmamam gören çocuk doğurmamış sanıyo hatta ama 50 52 kilo da olsam daha iyi sağol canım tavsiyelerini yapmaya çalışıcam
canım inanırmısın aynı olayı yaşamışız. bayramda kayınvalidelere gittiydik dolapta çokokrem vardı canım çekti ama görünce istedi aslında canım tatlı falan istemiyodu. bende kokladım bıraktım. koklamak yetti banada. hele bi gitsin kilolar pekmezli tam buğday unlu meyveli kekler yapıp yeriz. doğal tatlılar yapacağız yine tatlı yiyeceğiz ama pekmez üzümden olduğu için yine meyveden şeker almış olacağız
hugocuk bir kilo ıspanak 1 yk zeytin yağımı yoksa 2 yk zeytin yağı koyayım sana bi tarif vermiştimya havuçlu biberli soğanlı onu yapıcam.
bu yönde tariflerin varmi canim
canım 1 kilo ıspanağı kaç gün yiyeceksin ona göre koy. 2 günse 2 kaşık koy.
kuru meyveli kekim var. deneyip beğenen arkadaşlar oldu. kek için kuru üzüm kuru kayısı kuru incir. incir ve kayısyı doğra. üzümleride ekle. üzerini geçecek kadar sıcak suda 10 dakika beklet. bi cam kapta oda sıcaklığında olan 2 yumurta beyazını kar beyazı olana dek çırp. bi kenarda beklet. ayrı bi kapta 2 yumurta sarısını 1 su bardağı yarımyağlı sütü çırp. içine yarım çay bardağı çiçek yağı ekle. çırp. içine pekmez ekle. pekmez kein tadına göre koy. önce fazla koyma çünkü ardından meyvelerde eklenince tadı artacak. neyse pekmezide çırp. başka biyerde 1 su bardağı kepek veya tam buğday veya herhangi bir esmer unun içine 1 paket şekerli vanilin ve 1 paket hamur kabartma tozu koy. karıştır yarım çay kaşığıda karbonat koy yumuşacık oluyo. bu karışımı pekmezli karışıma ekle karıştır kıvamına göre ununu artırabilirsin. tam ölçüm yok çünkü. sonra suyunu süzdüğümüz meyvelere az un koy kekin dibine çökmesin diye ve keke ekle. en son kar beyazı yumurtaları ekle karıştır ama çok karıştırma köpük köpük olacak. yağlı kağıt serilmiş kalıpta 150 derecede pişir
hanımlar ben çıkıyorum az kaldı işden çıkmaya görüşmek üzere iyi akşamlar sizlere:92:
akşam yemeğim 1 kepçe çorba, 8 kaşık karnıbahara 1 su bardağı yoğurt ekledim sarımsakda koydum. 4 kaşık bulgur pilavı salata 1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?