afiyet olsun canım
kepekli makarna kullanıyor musun canım?
şimdilik canım istemiyo ilerde yaparım belki.
Aksam Menüm;
dört nugget yagsız pişirdim
2 ymk kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı taze fasulye
3 kornişon
merhaba arkadaslar aslinda hic yazmak istemedim.ama bura benim diyetimin biricik destek unitesi.kopmamam lazim.reglim cok yogun geciyo.bugun tatliyi fazla kacirdim.aksam tartida da uzuzn zamandir tok karnina bile gormedigim 63 kiloyu gordum.cok kafama takmak istemiyorum.yola devam diyorum.
merhaba arkadaslar aslinda hic yazmak istemedim.ama bura benim diyetimin biricik destek unitesi.kopmamam lazim.reglim cok yogun geciyo.bugun tatliyi fazla kacirdim.aksam tartida da uzuzn zamandir tok karnina bile gormedigim 63 kiloyu gordum.cok kafama takmak istemiyorum.yola devam diyorum.
SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRR olmuş gerçekten afiyet olsun sadece kilo olmasın
bazen bende senin gibi yapiyorum koklamak bile yetiyo..ne gerek var tatlilari yemeyeyok canım zorlanmam olmadı hiç.evet bazen aklıma geldi canım istedi ama zorlamadı beni.bayramda babamlar abimler biz hepberaber kahvaltı yapıyoruz çocuklar için çokokrem almış babam çocuklar onları yerken canım istemişti biraz ama yemedim bende ne yaptım aldım kavanozu çikolatayı kokladım koydum yerine
selam kızlar bugün geç kaldım kurs çıkışı arkadaşa uğradım ancak gelebildim bugünkü menüm 9.00 2 bardak şekersiz çay 2 dilim light ekmek 4 kaşık melemen zeytin peynir 10.00 1 fincan kış çayı 12.00 2 çatal baklava 12.30 1 tabak brokoli salatası 15.30 3 kaşık tavuklu pilav 3 tane lahana sarması 2 kaşık yoğurt 1.5 kalbura bastı 1 az şekerli çay 18:00 1 fincan sıcak çikolata 2 tane kurabiye şimdide ıhlamurla 3 tane liht bisküvi yedim abur cubur çokmu olmuş ne?
günaydın farmasiciğim hayırlı cumalar iyi dersler
selam kızlar bugün geç kaldım kurs çıkışı arkadaşa uğradım ancak gelebildim bugünkü menüm 9.00 2 bardak şekersiz çay 2 dilim light ekmek 4 kaşık melemen zeytin peynir 10.00 1 fincan kış çayı 12.00 2 çatal baklava 12.30 1 tabak brokoli salatası 15.30 3 kaşık tavuklu pilav 3 tane lahana sarması 2 kaşık yoğurt 1.5 kalbura bastı 1 az şekerli çay 18:00 1 fincan sıcak çikolata 2 tane kurabiye şimdide ıhlamurla 3 tane liht bisküvi yedim abur cubur çokmu olmuş ne?
sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı pekmez -tahin
1 zeytin
1 kk peynir
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml çaya 1 çay kaşığı şeker koyuyorum önceden bendeki şeker kaşığı ile 2 kaşık koyardım şimdi üşenmeden ölçtüm acaba 2 tatlı kaşığı var mı ki diye inanın tam 1 şeker kaşığı 2 tatlı kaşığı şeker alıyor yani ben önceden 250 ml çaya 4 tatlı kaşığı şeker koyuyormuşum yuhhhh yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?