haklisin canim..esimlede konustum..bundan sonra daha saglikli besleneceyiz dedim..benim annem mesela..hayatinda eve zeytinyagi almamistir..birak onu yemeklerde siviyag bile kullanmazdi..hep kati yag kullanirdi..yemekler sogdugunda kati kati yüzerdi yemeyin üstünde gözle gözükürdü..simdi kendisi seker hastasi..100 kilonun üzerinde..bende ta ozamanlardan beri dikkat etmeseydim bende simdi 100 kiloydum belki..ailecek kilolular ben haric..yani babamda 2 kardesimde gelinleride....o yüzden hersey annede basliyo...dedigin gibi cocuklarimizida düsünmemiz ve örnek olmamiz lazimbu arada devimc66 arkadaşım çocuğun için geçmiş olsun
bu yeme alışkanlıklarımız hepimizi kötü etkiliyor çocuklarımızda bizden ne görürüse onu yiyor ben zayıflamak ve sağlıklı beslenmeyi sadece kendim için değil ilerde çocuğumun da beni örnek alması için istiyorum
yoksa benim ve eşimin fast fooda hamura ete düşkünlüğümüz var.
afiyet olsun çok güzel düşünmüşsün akşam için . olur niye olmasın önemli olan miktarına dikkat etmek.kızlarr şimdi bir elma ve yarım muz yedim...muz tehlikeli olabilir ama hergün yemedikten sonra sorun olmaz sanırım.akşamada z.yağlı pırasa var yanına çorba ve salata yaparım olmaz mı...yada tavuklu bişeyde olabilir.
günaydin kizlar..ben daha kahvaltimi yeni yaptim...benim yumurcak esimide benide mahfetti..uyutmadi bizi..bende 2 ye kadar uyumusum....cok fena basim agriyo..neyse az önce 2 dilim ince kreker ekmeklen 2 kk kutusu kadar ince dilim kasar peynir yedim..simdide yesil cay iciyorum.....kac gündür cok yiyorum diye tartildim bu sabah..kilo vermemesim..ama üzülmedim..almadigima sevindim ...aralik ayinda veririm artik geri kalan 3 kiloyu..ondan sonra zaten bitireceyim diyeti..1 ayda 2 kilo versemde yeter..hic acele etmek istemiyorum
üzerine de 250 ml su içiyorum şimdi benim komposto şimdiden oluyor bile
benim de büyük oğlan ateşli bademciklerinden şikayeti ilaçlarını kullandırıyorum... bugün seninle nöbet günümüz var demekki Rabbim hepsine şifa versin canımtesekkür ederim farmasim...sanirim dis cikartiyo bebisim...yoksa bi rahatsizligi oldugunu sanmiyorum..yani karni falan agrisa cigliklar atiyo...ama kizim sanki hic uyumak istemedi dün gece resmen savasti uyumamak icin direndi...az öncede bi parca salatalik yedim..bu aksamda ne yesem bilmiyorum...kahvaltimida cok gec yaptim
farmasi bundan sonra evde sakiz bulundurayim bari..bazen kendimi tutamiyorum abur cuburlara saldirmaktansa sakiz cignerim artik..gerci evimizde abur cubur olarak sagliksiz seyler yok..kuru meyve taze meyve sebze cerez var.ama yinede onlarin ölcüsünüde kacirmamak lazim.. artik cikolata tatli cips cok nadir aliyoruz eve..zaten diyete baslamadan haftalar önce yasaklamistik kizimin böbrek sorunu yüzünden..ona iyi gelmiyordu zaten fazla tatli ve tuzlu seyler....bazen alisveriste cips istiyo almiyoruz...onun yerine dondurma aliyoruz ..
sakız çiğneyince ne oluyor kızlar? ben tam bir sakız düşkünüyümdür ama kiloma bir etkisi olmadı hatta şuanda çiğniyorumiyi geldi sakız bugün sabahtan beri sadece 200 gr eklemişim kiloma
afiyet olsun canım bende bugün pazara çıktım kestanede aldım ama bu akşam yiyecek yerim kalmadışu an 6 tane kestane yedim
afiyet olsun canım bende bugün pazara çıktım kestanede aldım ama bu akşam yiyecek yerim kalmadıyediklerim 9.00 1 bardak ılık limonlu su 2.5 dilim light ekmek domat salatalık zeytin peynir 3 tane kabak mücver 2 şekersiz çay10.00 1 su bardağı nane limon 13.00 1 tabak brokoli salatası 2 kepçe yayla çorbası 1 kornişon 17.30 10-12 tane serçe parmağım kadar hamsi 1 tabak rokalı yeşil salata 3 şekersiz çay üstünede yarım litre su içtim patlıycak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?