- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
kızlar bu arada bugn spor salonnda bi arki dedi ki bi programda izledm elma kilo aldırıormş dedii.bnde inanır mısnzz canım bişiy mi yemk istior direk elam yiyorum günde 3 tane fln.. ayy bi sakıncası warmı ki bi akıl verin banaa
kızlar bişe söylecem çevreme bakıyorumda şimdiki gençler nekadar iri yapılılar deilmi hep hormonlu gıdalardan olsa gerek çoğunluğuda hasta ama elden bişe gelmiyor :uhm: acaba birgün doğala dönebilecekmiyiz
ben 45 kiloyla gelinlik giymiştim aaaah ah şimdilerde gittiğim düğünlerde gelinlerin geneli kilolu en zayıfı balık etli neredeyse
neyse biraz eskiye gittim umarım sıkmamışımdır canlarım kendinize iyi bakın a.s.a.s.
regl oldum şimdi dehset agrım war senağlamadelikafadulden
biberiye iç şekerim,adet sancısına birebir,bende gegl dönemimdeyim ama şimdi bi düğün olsa başından sonuna kadar horon tepebilecek vaziyetteyim :dance::dance::dance:
ya bişi sorcam bu takımlarda hiç bos yer yok mu yha:bbo:bende girmek istiorum bi tanesineşutarafagitti
Yaa senin boyun kaç? Benim 45 kilo olma gibi bir durumum olamaz.Olursa yataktan kalkamam herhaldedelikafadulden
olmaz mı hiç sanada yer vardır şekerim muhakkak ama yarışmaya katılmak isteyenler pazartesi sabah tartıpıl kilosunu bildiriyor.sende pazartesi ver kilonu kapışalım a.s sanırım ikimizde aynı durumdayız,regl dönemlerimiz ve hedeflerimizde aynı,bakalım kim daha çok verecek :1hug:
bende geldimmm 66 kiloyum kıslaarrr inşallah hepsi gidicek kalça basen hiç bişi kalmicaak
Selamlarrrrrrrrrr :dance: Sonunda hedefime ulaştım çok mutluyummm :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?