60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar,şekerim elmanın hiç bir zararı olmaz ama her besim gibi yeterli tüketmek gerekir. benim diyet listemde günde 2 öğün meyve var ve bu demekki günde 2 tane kocaman elma yemem gerek ama malesef yapamıyorum işyerimde :çok üzgünüm: erkeklerin içinde hatır hutur elma yemek olmuyor malesef ama uff yaa ne canım çeki şimdi
neyse sen ye güzelim bolbol elma,özellikle aç karnına elma kan şekerini düzenleyip metabolizmayı hızlandırdığı için yediklerini daha hızlı yakarsın.elma yemeyeceksun da ne yyeyiceksun daa

Ye bacum ye yediğin kaçırdığın elma olsun en azından içinde şeker sağlıklı şeker bende severim ve tüketirim benide çok acıktırmaz

Yaa senin boyun kaç? Benim 45 kilo olma gibi bir durumum olamaz.Olursa yataktan kalkamam herhaldedelikafadulden

regl oldum şimdi dehset agrım war senağlamadelikafadulden

biberiye iç şekerim,adet sancısına birebir,bende gegl dönemimdeyim ama şimdi bi düğün olsa başından sonuna kadar horon tepebilecek vaziyetteyim :dance::dance::dance:

biberiye iç şekerim,adet sancısına birebir,bende gegl dönemimdeyim ama şimdi bi düğün olsa başından sonuna kadar horon tepebilecek vaziyetteyim :dance::dance::dance:

bi de diyet yapıorum ondan da biras dirençsiz sanırım vücudum.tawsiyen için çook saol canım ewde ilaç yoktu zaten biberiye deniyim a.s.

ben diyete aynen devam şekerim ama bu hafta tartıda değişiklik olmaz sanırım adetten dolayı kendimi daha tombiş hissediyorum.bakalım pazartesi tartı ne gösterecek merakla bekliyorum,senin diyet ne alemde?

eeth bende kendimi çok tombiş hissediorum şu anda diyet ii gidio asıl sonuçları hastalıgım bittikten sonra alıcam bnde:)

ya bişi sorcam bu takımlarda hiç bos yer yok mu yha:bbo:bende girmek istiorum bi tanesineşutarafagitti

ya bişi sorcam bu takımlarda hiç bos yer yok mu yha:bbo:bende girmek istiorum bi tanesineşutarafagitti

olmaz mı hiç sanada yer vardır şekerim muhakkak ama yarışmaya katılmak isteyenler pazartesi sabah tartıpıl kilosunu bildiriyor.sende pazartesi ver kilonu kapışalım a.s sanırım ikimizde aynı durumdayız,regl dönemlerimiz ve hedeflerimizde aynı,bakalım kim daha çok verecek :1hug:

tamm canım kapışalımkaydirigubbakcemile2 ben martın 11inde 19 uma giricem inş.o zamana kadar wermek istiorum bu kiloları yaa

bende geldimmm 66 kiloyum kıslaarrr inşallah hepsi gidicek kalça basen hiç bişi kalmicaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…