hahhh işte ben aynı..bende neredeyse 58 le evlendim..5 6 sonra bir baktım ki 6 kilo falan almışım olamaz diyordum aklıma tartılmak bile gelmiyordu daha önceleri hiç kilo problemim olmamıştı bile..bende d.kontrol ilacı kullanıyordum onunda etkisi vardır...zayıfken daha fazla yiyordum...
ben yıllar önce yaptığım rejimde alışkanlık kazanmıştım ve yıllardır yemeğe başlamadan önce illaki su içerim .. a.s
mideyi fazla doldurmaktan korur..
bende yemek arasında ve yemekten hemen sonra su içilmesinin pek doğru olmadığını duymuştum.. fisfisfis
bu arada hepinize hayırlı sabahlarr :1hug:
dünkü menümm
sabah: peynirli sandöviç+şekersiz çay
ara: yarım sb. süt
öğlen:Çorba+kapuska+1dilim kepekli
ara:nescafe
ara: yarım içli köfte
akşam: Patates yemeği+1 dilim kepekli+yoğurt
ara: portakal :asigim:
menün süper canım ama merak ettiğim içli köfteyi yerken kendini nasıl tutabildin yarım tane vallahi bravo helal olsun iraden çok kuvvetliymiş
kızlar aranıza gelmeme azzz kaldı..bugun 70kg cıktımm..
kızlar bu arada bugn spor salonnda bi arki dedi ki bi programda izledm elma kilo aldırıormş dedii.bnde inanır mısnzz canım bişiy mi yemk istior direk elam yiyorum günde 3 tane fln.. ayy bi sakıncası warmı ki bi akıl verin banaa
canım her bünyenin belli bir direnme sınır varUF YAAAA. ben rejime başladıgımdan beri kilo aldım ya göbeğimi görseniz patlıycak gibi noluyo anlamadım.öyle ahım şahım bi diyet değil yaptıgım ama yediklerime dikkat ediyorum öğlen fazl kaçırmıyorum hatta bu öğlen sadace etiformla ayran içtim. meyve yemeğe dikkat ediyorum onun haricinde akşam yemeklerinde bazen ekmek yemiyorum bile ama fazlamı kaçırıyorum acaba anlamadım
şekerim tam adamına sordun sengözlerimebaksanab
hemen içini rahatlatayımmm hihoyyyt
ben tatlı ve çikolata hastası bi insanım normalde
önceki rejimimde bunu engellemenin yolunu elma ile buldum
canım tatlı bişey mi istedi hemen 1 elma canım çikolata mı istedi hemen 1 elma yerdim yanii günde 2-3 bazen 4 elma yiyordum. ve 10 kg verdimm a.s
daha neler elma kilo aldırıyormuşşş :roflol:
senin yediğin yeterki elma olsunn
ye gariii kaydirigubbakcemile3 a.s.
canım bende tatlı hastasıyım kendimi nasıl tutuyorum anlatamam
elma yada meyva yemeninde bir sınır var
bir elma 50 kalori
bir portakal 50 kalori
ve içeriklerinde meyva şekeri var
dengeli yemek lazım
aralarda bir elma
yada portakal yemenin faydası olur ama
benim gibi bir meyva canavarıysan ve bir otruuyşta 2-3 tane yersen zayıflamayı beklemekte iimkanısız gibi
ve elma açıktırıcı özelliğe sahiptir
bir tarif okumuştum elmayı rendeleyip içine tarcın atınca tatlı isteği gidiyomuş
pek dinimidim ama
kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?