aramiza hosgeldin nazzz...ama eyer saglikli kilo vermek istiyorsan haftada 0,5-1 kilo vermek yeterlidir...hizli kilo verme hem sagligimiza zarar hem verilen kilolar cabuk geri gelir...haftada 3 kilo yazmisin..aceba benmi yanlis okudum diye 2-3 kez okudum ..ayda 3 kilo vermek saglikli...ama haftada 3 kiloiyi geceler kızlar
bende bugün tam bi diyete başladım 59 kiloyum tam şuan
bugün sabah 1 dilim ekmek az kaşar sürdüm fırına verdim şekersiz nascafe
ÖĞLE 3 yemek kaşığı yoğurt , 1 salatalık , 2 grissini
AKŞAM 1 orta boy haşlama patates , 1 porsiyon fırında balık bir tabak karışık yağsız salata
hayatımdan şekeri cipsi kolayı tamamen çıkardım birde sabah akşam 100 er tane mekik bel basen sıkılaştırma hareketleri yapıyorum süzenli olarak birde çikolata fln aram yooktur tatlı pek sevmem hedefim haftada 3 kilo vermek bakalım 50 olacakmıyım
günaydin canim...tatli yedim malesef..ama arkasi kesilmedi..sürekli birseyler yemek istedim..daha cok tatli yemek istedim..ve cok istahim acildi..yine aldim 2 kiloyu 2 hafta icinde...serbetli tatlilara artik kesinlikle elimi sürmicem..bana hic iyi gelmiyo..belki bu illeti atlatirsam ilerde dengeli bi sekilde yiyebilirim ama simdilik yasakladim kendime..ayda 1-2 defa bitter cikolata yesem yeter..o fazla etkilemiyo ..ama 3 dilim baklava bana hic iyi gelmedigünaydın devrimcim nasılsın bakalım tatlı yemişsin. okudum canım. eğer şekerini yükseltmezse yani şeker hastalığını olumsuz etkilemezse soun olmaz heralde. senin ilk amacın zaten şekerle mücadele zaten şeker hastalığının başındasın kurtulma şansın var inşallah yediğin tatlılar şeker hastalığını olumsuz etkilemez canım
gecmis olsun canim.allah birdaha yasatmasin..bende cok korkarim depremden falan...bugün bende spora basliyacagim..birazdan lesli yaparim..sonrada ebru salliyla pilates yaparim..bende mecburen listeme uyamadım deprem olunca çok korktuk apar topar gittik nasıl çıktığımızı bilemedik kaçtık evden. ama hiç tatlı şekerli bişey yemedim. sporun yorgunluğu vardı ara verince dinlendim. bugünde temizlik yemek derken hep ayakta olucam zaten yarın spora başlayacağım artık. şimdi salonu temizledim havalandırıyorum
günaydin canim...tatli yedim malesef..ama arkasi kesilmedi..sürekli birseyler yemek istedim..daha cok tatli yemek istedim..ve cok istahim acildi..yine aldim 2 kiloyu 2 hafta icinde...serbetli tatlilara artik kesinlikle elimi sürmicem..bana hic iyi gelmiyo..belki bu illeti atlatirsam ilerde dengeli bi sekilde yiyebilirim ama simdilik yasakladim kendime..ayda 1-2 defa bitter cikolata yesem yeter..o fazla etkilemiyo ..ama 3 dilim baklava bana hic iyi gelmedi
günaydin farmasim..merhaba hanımlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
yılbaşında çılgınlığı yapmamış biri olarak aynen bildiğim düzende yola devam ve de çok şükür inanın semeresini alıyorum. 54.5 - 55 aralığında geziyorum.
mesela bugün 54.5 kg idim. kilo koruma modu kısacası çok çok iyi gidiyor.
bugün açken 500 ml ılık su içtim
kahvaltım
1 dilim kepekli ekmek
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
4 zeytin
yarım kk keçi peyniri
250 ml şekersiz açık çay
gecmis olsun canim.allah birdaha yasatmasin..bende cok korkarim depremden falan...bugün bende spora basliyacagim..birazdan lesli yaparim..sonrada ebru salliyla pilates yaparim..
burda nerdeyse 30 senedir almanyadayim hic öyle seyler yasamadim cok sükür..türkiyede sanirim birazda deniz bölgesi oldugundan oluyo deprem sarsintilar falan..burda sadece 1 kere firtina olmustu..cok korkmustum..ceyranlar kesilmisti..birde 7 sene önce bi hafif bir sarsinti olmustu burda...cok kötü birsey..allah kimseye yasatmasin ..sağol canım çok korktuk. bizde alkol alan yok yani yılbaşının diğer günlerden farkı yoktu televizyon seyredip meyve yiyorduk işte. zaten bizim ve tam merkezde eski bir bina araba geçincede büyük kamyon falan zaten sallanır dolayısıyla deprem olunca daha çok hissediyoruz biz. 1 saniye sürmedi artçı diye korktuk biz. tekirdağda olmuş bizde hissettik. gittik geldik 1 saniye falan sürdü. arkadaşları aradık ama herkes sarhoş kimse anlamamış saaat gece 11 gibi oldu. herkes zilzurna sarhoş çoğu anlamadı bizim apartmandan çıkanlar oldu işte. allah kimseye göstermesin çok korkuyor insan
Günaydın hanımlar hugocuk hoşgeldin canım.bende dün yazmıştım hugocuk bikaç gündür yok diye demekki depremden dolayı haberlerde falanda duymadım hiç belkide benim gözümden kaçtı geçmiş olsun canım.bende dün işime başladım.akşamki menümü ve sabahki menümü yazayımda akşam yazılanları okuyayım
akşam menü
7-8 yk kabak yemeği
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk bulgur pilavı
salata
bir dilim kepek ekmek
ilerileyen saatlerde tarçınlı süt
2 porsiyon meyve
sabah kahvaltım
5 zeytin
domates
salatalık
1 yumurta haşlanmış
kibrit kutusundan küçük peynir
bir dilim kepek ekmek
şimdide sıcak suyun içine çok az limon sıkıp içiyorum
günaydin papatya..allah bagislasin bebislerini.allah bahtlarini güzel yazssin...kahvaltinda güzel..afiyet olsun..cikolatayida ayda 1-2 kez kendine ödül olarak alip yersin..ama %85 kakaolu bitter olanlardan aliyorum ben..hem tadi daha güzel geliyo bana hem daha saglikli.sekeride fazla yok..desteginizi için çok teşekkür ederim.o zaman diyete bugün itibariyle başlamış olmatayım:72
sabah
2 dilim kepek ekmek
2 zeyten
domates,salatalık
1.kk kadar köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
açık şekensiz çay
çay ve kahveyi 11 yıldır zaten şekersiz içerim.ben şerbetli tatlılarıda pek araram.ekmekle aram pek yoktur.ama tek derdim çikolata.onuda allıhın izniyle irademe sahip çıkmaya karar verdim.benim bu dogum kilom.normalde hiç kilolu olmadım bu güne kadar.o yüzden kilolu gören bu ne hal demesine gıcık oluyorum.bahara kadar zaten anca gider kilolar.başlamak lağzım tabi.
haydi bismillah..şuan karnım doygum.benim deli oldugum saat genelde 14.16 saat araları oluyo.
şu tarçınlı sütü bende duymuştum onu deneyeyim.
bende bütün listemi birazdan yazayım size.şuan benim çocuklar durmuyo.
iki kız annesiyim.biri 4,5 yaşında biri 11 aylık teyzeleri
burda nerdeyse 30 senedir almanyadayim hic öyle seyler yasamadim cok sükür..türkiyede sanirim birazda deniz bölgesi oldugundan oluyo deprem sarsintilar falan..burda sadece 1 kere firtina olmustu..cok korkmustum..ceyranlar kesilmisti..birde 7 sene önce bi hafif bir sarsinti olmustu burda...cok kötü birsey..allah kimseye yasatmasin ..
günaydin papatya..allah bagislasin bebislerini.allah bahtlarini güzel yazssin...kahvaltinda güzel..afiyet olsun..cikolatayida ayda 1-2 kez kendine ödül olarak alip yersin..ama %85 kakaolu bitter olanlardan aliyorum ben..hem tadi daha güzel geliyo bana hem daha saglikli.sekeride fazla yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?