60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar ancak geldim bugün. dün balıkesire gittik eşim yine motor aldı. onunla uğraştık alışveriş falan yaptık bursaya gidecektik ama işte eşim motor alınca gidemedik. genel olarak grupta motivasyon eksikliği olmuş dikkat ettim sanki o yedi bende yiyeyim nasılsa bişey olmaz fikri hissettim neyse bu hafta toparlanırız. toparlarınız diyorum çünkü bende listeme uyamadım. yılbaşı akşamı deprem oldu apar topar gittik kayınvalidelere orda kaldık 2 gün sonra geldik dünde balıkesirdeydik eşimin motor sevdası yüzünden sabah kahvaltısıyla akşama kadar aç durduk akşamda ızgara köfte çorba yedim ama çok aç olunca tabiki ekmeği fazla kaçırdım. sporda olmadı. bugün ev temizleyeceğim işim çok yarın başlarım spora. birde şunu açııklayayım. şimdi böyle düzeninizi bozduğunuzda biraz fazla kaçırdığınızda vücut depolar ve sonra tekrar diyete döndüğünüzde depoları kullanır bu yüzden acaba niye vermiyorum dersiniz oysa vücut depoşarı yakmakla meşguldur. o yüzden böyle bikaçgün yapılan kaçamaklar yüzünden 1 hafta etki beklemeyin belki bu kaçamaklar 2 günde yakılabilir metabolizmaya spoora kişiye göre değişir ama belki 1 haftadada yakılabilir bunu kişi ayarlayamaz sadece depo yakımı sporla hızlandırabilir yardımcı olabilir o kadar

merhaba hanımlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

yılbaşında çılgınlığı yapmamış biri olarak aynen bildiğim düzende yola devam ve de çok şükür inanın semeresini alıyorum. 54.5 - 55 aralığında geziyorum.
mesela bugün 54.5 kg idim. kilo koruma modu kısacası çok çok iyi gidiyor.

bugün açken 500 ml ılık su içtim

kahvaltım
1 dilim kepekli ekmek
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
4 zeytin
yarım kk keçi peyniri
250 ml şekersiz açık çay

günaydın devrimcim nasılsın bakalım tatlı yemişsin. okudum canım. eğer şekerini yükseltmezse yani şeker hastalığını olumsuz etkilemezse soun olmaz heralde. senin ilk amacın zaten şekerle mücadele zaten şeker hastalığının başındasın kurtulma şansın var inşallah yediğin tatlılar şeker hastalığını olumsuz etkilemez canım

aramiza hosgeldin nazzz...ama eyer saglikli kilo vermek istiyorsan haftada 0,5-1 kilo vermek yeterlidir...hizli kilo verme hem sagligimiza zarar hem verilen kilolar cabuk geri gelir...haftada 3 kilo yazmisin..aceba benmi yanlis okudum diye 2-3 kez okudum ..ayda 3 kilo vermek saglikli...ama haftada 3 kilo

kahvaltinda biraz yesillik sebze veya meyve zeytin olabilirdi

öyle yemeyide sagliksiz geldi bana..sok diyet gibi olmus..

aksam yemeyi güzel ..patetes yerine bugdagli esmer ekmekte olabilirdi ama seni aciktirmiyorsa sonra sorun yok bence..araögünlerinide ihmal etme canim...ben mesela kilo verme sürecinde pek acikmiyorum..cünkü ana ögünlerin arasinda araögünleride yapiyorum 2-3 saat aralikla....az yemekte yag yakimini yavaslatir..metabolizmada yavaslar..

ama sekeri kolayi cipsi hayatindan cikarmisin..buda bir basari..büyük bir adim..tebrikler...simdiden allah kolayliklar versin..

bende mecburen listeme uyamadım deprem olunca çok korktuk apar topar gittik nasıl çıktığımızı bilemedik kaçtık evden. ama hiç tatlı şekerli bişey yemedim. sporun yorgunluğu vardı ara verince dinlendim. bugünde temizlik yemek derken hep ayakta olucam zaten yarın spora başlayacağım artık. şimdi salonu temizledim havalandırıyorum

günaydin canim...tatli yedim malesef..ama arkasi kesilmedi..sürekli birseyler yemek istedim..daha cok tatli yemek istedim..ve cok istahim acildi..yine aldim 2 kiloyu 2 hafta icinde...serbetli tatlilara artik kesinlikle elimi sürmicem..bana hic iyi gelmiyo..belki bu illeti atlatirsam ilerde dengeli bi sekilde yiyebilirim ama simdilik yasakladim kendime..ayda 1-2 defa bitter cikolata yesem yeter..o fazla etkilemiyo ..ama 3 dilim baklava bana hic iyi gelmedi

gecmis olsun canim.allah birdaha yasatmasin..bende cok korkarim depremden falan...bugün bende spora basliyacagim..birazdan lesli yaparim..sonrada ebru salliyla pilates yaparim..

2 kiloyu yeni almışsın dikkat edip hemen verirsin canım sorun olmaz. sende tatlının ne kadar iştahını açtığını farketmişsin zaten dediğin gibi yaparsın bitter yersin arada sorun olmaz o zaman canım merak etme.

günaydin farmasim..
afiyet olsun kahvaltin yine cok güzel

benim kahvaltida 2 kücük dilim bugdayli ekmek..
1 parca ince dilim az yagli peynir
yarim domates
1 dal maydanoz
3 dilim salatalik
3 zeytin
1 kupa sekersiz yesil cay

gecmis olsun canim.allah birdaha yasatmasin..bende cok korkarim depremden falan...bugün bende spora basliyacagim..birazdan lesli yaparim..sonrada ebru salliyla pilates yaparim..

sağol canım çok korktuk. bizde alkol alan yok yani yılbaşının diğer günlerden farkı yoktu televizyon seyredip meyve yiyorduk işte. zaten bizim ve tam merkezde eski bir bina araba geçincede büyük kamyon falan zaten sallanır dolayısıyla deprem olunca daha çok hissediyoruz biz. 1 saniye sürmedi artçı diye korktuk biz. tekirdağda olmuş bizde hissettik. gittik geldik 1 saniye falan sürdü. arkadaşları aradık ama herkes sarhoş kimse anlamamış saaat gece 11 gibi oldu. herkes zilzurna sarhoş çoğu anlamadı bizim apartmandan çıkanlar oldu işte. allah kimseye göstermesin çok korkuyor insan

Günaydın hanımlar hugocuk hoşgeldin canım.bende dün yazmıştım hugocuk bikaç gündür yok diye demekki depremden dolayı haberlerde falanda duymadım hiç belkide benim gözümden kaçtı geçmiş olsun canım.bende dün işime başladım.akşamki menümü ve sabahki menümü yazayımda akşam yazılanları okuyayım
akşam menü
7-8 yk kabak yemeği
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk bulgur pilavı
salata
bir dilim kepek ekmek
ilerileyen saatlerde tarçınlı süt
2 porsiyon meyve
sabah kahvaltım
5 zeytin
domates
salatalık
1 yumurta haşlanmış
kibrit kutusundan küçük peynir
bir dilim kepek ekmek
şimdide sıcak suyun içine çok az limon sıkıp içiyorum

günaydın nugyacım. işe başlamışsın artık aramızda olacağın için sürekli açıkçası sevindim canım. bugün ev temizliğim var. yılbaşı günü mutfak dolaplarımı sildim temizledim yerleştirmiştim şimdi işte halıları silkeceğim yer sil toz al falan canım onlarla uğraşıyorum salonum bitti. salon çok büyük 2 saatte bitiyor kaldır silk süpür sil toz al falan işte. bu arada düzenini bozmamana çok sevindim canım ben malesef uyamadım depremden korktuk gittik falan dünde eşimin motor sevdasından yollardaydık akşam 10 da eve geldik canım

desteginizi için çok teşekkür ederim.o zaman diyete bugün itibariyle başlamış olmatayım:72
sabah
2 dilim kepek ekmek
2 zeyten
domates,salatalık
1.kk kadar köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
açık şekensiz çay
çay ve kahveyi 11 yıldır zaten şekersiz içerim.ben şerbetli tatlılarıda pek araram.ekmekle aram pek yoktur.ama tek derdim çikolata.onuda allıhın izniyle irademe sahip çıkmaya karar verdim.benim bu dogum kilom.normalde hiç kilolu olmadım bu güne kadar.o yüzden kilolu gören bu ne hal demesine gıcık oluyorum.bahara kadar zaten anca gider kilolar.başlamak lağzım tabi.
haydi bismillah..şuan karnım doygum.benim deli oldugum saat genelde 14.16 saat araları oluyo.
şu tarçınlı sütü bende duymuştum onu deneyeyim.
bende bütün listemi birazdan yazayım size.şuan benim çocuklar durmuyo.
iki kız annesiyim.biri 4,5 yaşında biri 11 aylık teyzeleri

burda nerdeyse 30 senedir almanyadayim hic öyle seyler yasamadim cok sükür..türkiyede sanirim birazda deniz bölgesi oldugundan oluyo deprem sarsintilar falan..burda sadece 1 kere firtina olmustu..cok korkmustum..ceyranlar kesilmisti..birde 7 sene önce bi hafif bir sarsinti olmustu burda...cok kötü birsey..allah kimseye yasatmasin ..

sağol canım. 3.9 şiddetindeydi kısa sürünce artçı diye korktuk apar topar çıktık evden canım. eşim eve gelmek istemedi. ancak geldik canım dünde balıkesirdeydik. dişlerim yapılmaya başlandı canım onlarda var haftada 1 gün heralde dişçide olucam ama cumartesileri istedim. hamilelik öncesi porselenleri yenileyecekler sorun var malesef önce yaptırdığım dişçi yaparken hata yapmış dişimde apse oluyır az antibiyotikle hallediyordum ama hamilelikte kullanamam o yüzden dişlerimide düzelttireyim istedik eşimde yaptırdı. güzel bir dişçi biraz pahalı yapıyor ama gidenler çok memnun çok kalabalık randevuyla alıyorlar bizde dedik ucuz olup sonra sorun çıkacağına bi kere olsun adam gibi olsun istedik canım

herkese günaydın
dünkü menüm

sabah
2dlm kepek ekmeği
yarım kk beyaz peynir
1poğaça(ev yapımı)

ara
3kuru kayısı

öğle
3 çk blgur pilav
2 çk et kavurma
salata
1çk yoğurt

ara
3kayısı
1 portakal

akşam
salata(1çk zeyinyağı ile)
1bardak süt
1 elma
5 badem,10 fındık

dün moralim bayağı bozuktu ona rağmen ii dayandım listeme

günaydin papatya..allah bagislasin bebislerini.allah bahtlarini güzel yazssin...kahvaltinda güzel..afiyet olsun..cikolatayida ayda 1-2 kez kendine ödül olarak alip yersin..ama %85 kakaolu bitter olanlardan aliyorum ben..hem tadi daha güzel geliyo bana hem daha saglikli.sekeride fazla yok..

Son düzenleme:

canım daha 2 ay önce çanakkale depremi oldu kuşlarımın çırpınışlarıyla uyandık kalktığımızda deprem oluyordu uykumuzdan depremle uyandık çok korktuk derken yine oldu. aslında en güzeli çelik rekonstrüksiyon evler ama malesef burda yok daha yeni yapılan evler depreme dayanıklı denip yapılıyorda kaç şiddetinde depreme dayanır meçhul

ben birde kuru meyveleri yemeyeceyim artik araögünlerde...bana sanki cok tatli birsey yiyormusum gibi geliyo..sonra daha cok istahim aciliyo...taze meyveler bana sanki daha iyi geliyo..eyer illaki kuru meyvelerden gerekirse hani cantamda bulundurmak icin..kuru elma dilimleri alirim..onlarda daha az seker var..
neyse kizlar ben sporumu yapim bebisim uyanmadan...sonra görüsürüz öptüm hepinizi..

teşekkür ederim sağolasın.seninde var sanırım bebecik.
teşekkür ederim.ben ilk dogumumdada diyetisyene gitmiştim.oda böyle demişti ayda bi kere bitter yiyebilirsin demişti.bi parmak kalınlığında .abartmadan demişti.
ya bendi kilo tickeri yapmak istiyorum nasıl olacak.bide bide tickeri şu alta degilde yana da oluyo ticker koyma yani iki kicker kulanan var o nasıl oluyo ya.kızımın tickerini silmek istemiyorum bilen varmı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…