60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun.nerede yaşıyorsunuz.allah beterinden korusun..

güle güle canım.benim evded bisiklek var kızım uylusun bende çevireyim..

gost canım doğum kontrol hapını kime sorarsan sor bence hep ikili cevap alırsın yani kimi kilo aldırır kimi aldırmaz der.iki arkadaşım var benim ikiside doğum kontrol hapı kullanıyor biri kilo almadı ama diğeri kilo aldım dedi.bence bu hapın markasındanda kaynaklanabilir bence bunu uzman bi doktora sorsan iyi olur canım aklın karışmasın burda.
hoşgeldin canımdiyet diye birşey yok biz öyle yapıyoruz.sağlıklı beslenerek az ve sık yiyerek yani sakın moralini bozma canım bende masa başında çalışıyorum ve 1 ay kilo veremediğim zamanlar oldu hiçde moralimi bozmadım azmeddim hep sonucunuda alıyorum yavaş yavaş
bu topigi arada grip bakıyorum.aceba bende yapabilinmiyim diyorum.bugün başlıyorum ama yarın tatlıya dayanamıyorum.ama bi yerden başlamalıyım biliyorum..sizlerede kolay gelsin...
yaparsın canım canın tatlı istediğinde kuru kayısı yada incir, tarçınlı süt dene birde nasıl olucak bakalım

ne güzel tabrik ederim canım seni yavaş yavaş olucak bu iş başarıcağız başka yolu yok
peki canınız talı istediginde ne yapıyorsunuz ani listenizde tatlı falan varmı.yoksa o kiriz nasıl gider yaa
geçen hafta reglimden dolayı tatlı krizim tuttu benim kuru kayısı yedim 2 tane ara öğün meyvemde de muz yedim o kadar.tarçınlı sütüde deneyebilirsin canım.
su içmeyi dene canım acıktığında hiç değilse yemeğe kadar tok tutar seni
hoşgeldin canım çok hızlı almışsın bir ayda.az ve sık yiyerek besleniyoruz biz diyet diye birşey yok onun için moralini bozma.yediklerini içtiklerini varsa yaptığın sporu yaz yardımcı olmaya çalışırız canım.
şekeri bırakman çok güzel canım benimde 2 ay olmak üzere şeker ve tatlı çikolata yok hayatımda 2 aydır.
evet canım dün başladım.maşşallah canım hergün üşenmeden yada gün aşırı misafir odanı temizliyosun tebrik ediyorum valla seni.yeni motorunuzda hayırlı uğurlu olsun canım
allah bağışlasın canım kızlarını allahım evlatlarımızın hep yüzünü güldürsün.

evet canım iyi yapmışsınız olmuşken içinizin sineceği birşey olsun tabi.

günaydin farmasim..
afiyet olsun kahvaltin yine cok güzel

benim kahvaltida 2 kücük dilim bugdayli ekmek..
1 parca ince dilim az yagli peynir
yarim domates
1 dal maydanoz
3 dilim salatalik
3 zeytin
1 kupa sekersiz yesil cay
çok teşekkür ederim canım
sana da afiyet olsun gayet dengeli bir kahvaltı menüsü olmuş canım
afiyet olsun herşey çok güzel
afiyet olsun listen güzel
Allah bağışlasın evlatlarını.
hoşgeldin aramıza

afiyet olsun hepsi çok güzel canım

sağol farmasicim nasılsın.menüme yorumalrın için sağol,hafta sonu bayağı bir tozuttum,yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum.1hafat boyunca hiç tartılmamıştım hafta sonu tartıldım,yarım kilo daha fala çıktım bende o moral bozukluğu ile bayağı bişey yedim,tabi daha çok moralim bozuld offff bu kısırdönüden kurtulamaıyorum ben,o kadar kilo veren arkadaşların tecrübeleine ihtiyacım var hem de çokkkkkkkkk

günaydın kızlar hemen kahvaltımı yazayım size
1.5 dilim tahıllı ekmek
1 kupa şekersiz çay
2 zeytn
1 çeri domates
marul dere otu
2 yk yoğurt
taze soğan havuç yeşil biber yumurta ve 1 kk dan az peynrle az yağla yapılmış omlet
1 kuru kayısı

pilates vakti gelio gerçi bugün streching yapıcaz pek sevmiorum ama ben eklerim karın popo kalça fln da.

kızlar hepinize merhabalar
ben döndüm
sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım
kendimi toparlamaya çalışıyorum
yeme düzenim de kalmadı zaten şu bi kaç gündür hep börek ve tatlıyla beslendim
yemek de vardı ama zaman olmadı pek
diğerleri çayla daha pratik olduğu için bide sürekli ayakta olduğumdan atışırması kolay geldi
ama kilo almadım, aynıyım
artık yavaş yavaş eski düzenime dönerim sanırım
bu arada gitmeden hastaydım, dün akşam yine nüksetti, bademciklerim şişmiş yine
sanırım yorgunluktan vücut halsiz kaldı, tam da iyileşmemiştim zaten, yine tekrarladı

afiyet olsun canımcım,omleti ben teflon tavada sıfır yağla yapıyorum peynirin yağı yeterli oluor ve lezeetide aynı oluyor,denemeni tavsiye ederim

çok geçmiş olsun canım bilirim bademciklerin şişmesini çok sık başıma geldiği için.sıcak tut boğazını sıcak ve soğuk içecekler içme ılık iç canım.

afiyet olsun canım güzelmiş menü

çok geçmiş olsun canım bilirim bademciklerin şişmesini çok sık başıma geldiği için.sıcak tut boğazını sıcak ve soğuk içecekler içme ılık iç canım.

sağol canım
dimi seninkiler çok sık şişiyolar
birden nasıl şişiyolar anlamıyorum ya, oturduğum yerde acımaya başladılar akşam, şimdi de boğazım tıkanmış gibi zaten, konuşurken falan çok zorlanıyorum (
akşam ballı zencefilli sıcak içecek yaptım ama çok faydası olmadı, kıpkırmızı olmuşlar, iki taraf da şiş (

işleri kolayladım sayılıe evde 4 tane yaramaz mubiş olunca hergün en azından oturma odasını temizliyorum. haftada 1 kezde halıları kaldırıp temizliyorum. çok yaramazlar. çokta tatlılar kafeste çok mutsuz oluyorlar boyunlarını büküp yüzüme bakıyorlar dahada çıkarmazsam küsüp popolarını dönüyorlar napalım çok seviyoruz mecbur çıkartıyoruz temizliğide hergün yapıyorum mecburen ama olsun seve seve yaparım yeterki mutlu olsunlar. 2 gün yoktuk çok özlemişler gelince çok sevindiler başladılar bıcır bıcır konuşmaya artık neler anlatıyorsa yüzüme bakıp bakıp bıcır bıcır susmuyorlarda. akşamda eşime kafalarını kaşıttılar sevdirdiler çok özlemişler biz evde olmayınca mutsuz oluyorlar bıraktığımız gibi buluyoruz gelince hiç oyuncaklarına bile dokunmuyorlar biz gelince hareketleniyorlar. dün pet shopa gittik ordan boca daldarı vitamin yem vs.. ne ihtiyaçları varsa aldık fazla fazla en iyisinden valla masraflarıyla kaç kuş alınır ama olsun en iyisini yesinler yeterki sağlıklı olsunlar. neyse pet shopta bir tane piton yılanı vardı yavruymuş birde ıyyy görünce diken diken oldum. kaç para dedim dediler 1000 tl. açıp çıkaralımda sevin dediler ay dedim kalsın sevmeyeyim allahım kocaman yani yavrusu buysa büyüyünce 3 metre olur heralde alıcısı varmı dedim ilgilenen oluyor dediler. 2 tanede iguana vardı yavru büyüdüklerinde 1 metre oluyorlarmış ıyy valla timsah gibi oluyorlarmış anam anam hayvanları severimde bunlar bana fazla yani. evde kocaman piton yok iguana nasıl sevilcek anamda anam napıyomuş benim oğluşum sürünüyomuymuş yerde aslanım benim dolanıver boynuma oğlum amanda aman

tüm pilates yapan arkadaşları spor yapanları tebrik ediyorum kızlar süpersiniz benim işler var bugün yapamıyorum yarın yaparım ama şu var sabahın 6 sından beri ayaktayım yani dahada bitmedi banyo mutfak var silincek yıkanacak tuvalet var. yemek yapmam lazım pazara gideceğim kasaba falan. çamaşırları makinaya attım onlar var yani işler yoğun bugünde spor gibi olur değilmi sonuçta hep ayaktayım sil süpür toz al

Günaydın kızlar :13: güzel kahvaltılar afiyetler olsun yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler
faydalı bilgiler paylaşan arkadaşlara da teşekkürler :13:

tamam tatlım bilg veririm, bugünü ödül say ve yarından itibaren gerçek beslenme programına devam et tamamdır:13:

evet canım elden geldiğince bi süre çok dikkat edicem...

Hoşgeldin hugocuk geçmiş olsun ve kolay gelsin bencede doğru tespitin bilgiler içinde sağol

ne güzel tabrik ederim canım seni yavaş yavaş olucak bu iş başarıcağız başka yolu yok
.

sağol canım aynen biraz sabırsız biriyimdir benim motviasyon düşüklüğüm ondan oluyor.

bana gelince geç uyandım bugün kalkınca suyumu ve pekmezimi içtim. 45 dk bisiklete bindim.10 buçukta kahvaltımı yaptım

bir portakal bir greyfurt suyu sıktım,bir dilim ruşeymli bir dilim kepekli ekmek , 1 kk dil peyniri ,2 yk lor peyniri ,domates ,salatalık i havuç ve biber kahvaltım bu kadar.geç yaptığım için hemde bugün ilk araöğünüm yok öğlen yemeğimi yiyecem.şimdilik bu kadar

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm öncelkle inş hedefine ulaşırsın.bende senn gibiydim çok yemek yiyen biri deilim severim herşeyi yerim şunun yanında bu bunun yanında bu olsun illa isterim ama abrtmama ma benmd tek derdim tatlıydı.ve de tuz deli gibi tuzlu yiyodum ikisinide çok çok azalttım çikolata şerbetli tatlı benm sevmediğim tatlı yoktur hiç yememezlk yapmıorum 1-2 kaşık alıp bırakabikiorum artık skiden öle deildim ama.sende öle yapailmeyi dene yemeye başlamadan önce kendine söyle 2 kaşık ve son de.ve bi daha alma ben öle yapıorum cnm aralarda kuru incir kayısı yiyorum muz tarçınlı süt acaip güel zaten.kolay gelsn cnm :)
cnm üzme kendini başlarda olur böyle hatanın sende farkındasın öenmli olan bu bi daha böyle yapmazsın .en azından hepsni bi ara öğünde yemezsin :)

afiyet olsun cnm :)

hoşgeldn cnm ve çok çok geçmiş olsun.kaç şiddetinde olursa olsun kaç saniye sürerse sürsün deprem çok feci bişi.Allah vatanımızı bu gibi flaketlerden korusun.ben aslında konyallıyım orasıda deprem bölgesi deil bildiğinz gibi 24 yıl konyada yaşadım 2-3 kere çok en fazla 4.5 şiddetnde deprem oldu.ve ben deprem esnasında asansördeydim.tabi
deprem olunca herkes kendi derdine düşüp dışarı kaçtı ben 3 yaşında küçk yeğenmle yarım saat fln asansörde kaldım.elektrkler gitti.ozmandan beri bende acaip bi deprem korkusu oluşt.şimdi evlendim istanbula yerleştm.burasıda deprem bölgesi ve ikide birde haberlerde yok büyük deprem ne zman fln filan diye haberler çıktıkça daha da fena oluorum sürekli aklımda tuvaletteyken banyo yaparken asansördeyken sürekli deprem olacakmış gibi hissediorum.aklımdan geçrmediğim bi gün bile yok neredeyse.psikoloğa gtmeyi düşünorum faydasınında olacağını düşünmüorum ama bakalım.tekrar geçmiş olsun cnm.kolay gelsn.

afiyet olsun cnm keşke ekmekleri yemeseydin poğaça yemişsin yada onu bi sonraki öğün için ekmek olarak kullansaydın .neyse bi dahakine öyle yaparsın pes etmek yok unutma yola devam

cnm benm bende çok pişman oluorum öle fazla kaçırdığım zamn ama asla pes etmek yok bundan sonrak öğünlerde ve günlerde dengeliorum cnm .sende öle yap ve kendine dur de yapıcam de inan inançlı ol kararlı ol gerisi gelir.ben inanıorum sen çok güzel gidiosun çünkü gerçekten menülerin çok güzl kaçamakları da azaltrsın olur biter.tmm mı cnm?

hoşgeldn cnm inş.en kısa zamnda toparlarsıngeçmiş olsun

afiyet olsun canımcım,omleti ben teflon tavada sıfır yağla yapıyorum peynirin yağı yeterli oluor ve lezeetide aynı oluyor,denemeni tavsiye ederim
bende öle yapıorum cnm teflondada ama yağsız sevmiorum ben çok yavan gelio

bu arada bende pilatesimi bitrdim kalça popo göbek hareketleri ve streching yaptım birazda.benmde bugün işlerim var şimdi alışverişe gidicem markete geldkten sonrada ev süpr sil toz al,banyoyu temzlycem vs.arada uğrarım sizi yalnız bırakmam.
bu arada kaçamak yapanlar üzülmeyin sanmayınki tek siz yapıosunuz bzde arada yapıoruz mesela ben dün akşam çayla beraber 3 çatal kadar yaş pasta yedim hemde bol çikolata ve kremalı.böylece eşimn yılbaşı için aldığı yaşpastayı da şükür bitrdik napalım yani yedysem nolmuş tmm bu hafta tatlı yemem olur biter ben zaten haftada bi gün yiyorum genelde hafta sonu oluo. bu hafta sonu olan tatlı ödülümü peşinen yemiş oldum hepinize kolay gelsn

Canım merhaba,gayet güzel bir başlangıç olmuş tebrik ediyorum tarçınlı-türk kahveli sütü kesinlikle tavsiye ederim çok etkili hem açlık bastırmada hem de tatlı ihtiyacını gidermede...Yavrularını da Allah bağışlasın Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin canım benim

Canım o bende de öyle bir etki yapıyo yani kuru meyveler üzüm özellikle tatlı yemiş gibi hissediyorum ben kuru meyve olarak yani hurma sayılmaz ama hurma yiyiorum o da 2 tane mesela 1 porsiyon meyve kabul ediyorum 2 hurmayı ama çok tok tutuyo ve tatlı ihtiyacımı karşılıyo ama bence kuru meyve yerine taze meyve ye ya da elma kurusu da hem lifli hem daha az şekerli mantıklı yani, bir de mesela ben dün öğlen normal yemek istemedi canım 1 kase yoğurtla 6 yk nesfiti karıştırdım tarçın serptim yedim içinde kuru meyveler var ama yoğurt sanırım dengeledi onları hem çok doydum hem de tadı nefisti yani süyle yapınca öyle olmuyo yoğurtla daha nefis ve doyurucu oldu bi de çok tatlı yemiş gibi gelmedi yoğurt kuru meyvelerin zararını aldı sanki:26:

Afiyet olsun tatlım çok dengeli ve zengin bir kahvaltı olmuş

Canımm hoşgeldin çok özledim seni hep gözüm seni aradı umarım hem psikolojik olarak daha iyisindir hem de biranönce sağlığına kavuşursun ılık,ballı,karabiberli,tarçınlı ıhlamur ve adaçayı tavsiye ederim ama ılıkolsun tatlım sıcak ya da soğuk içme öpücükler iyi geldin

Ben de yaptım hugocuuuuuuuk dün 50dk ortaya karışık sporumu yaptım ( leslie-koşu bandı-uzay yolculuğu) bugün de spor günüm değil ama biraz uzaya giderim 30dk falan düşünüyorum. o yormuyo çok ve hareket oluyo iyi oluyo ellerine sağlık tatlım daha ne olsun 45dk ev temizliği 300kalori falan yaktırıyomuş sen kaç saat yapıyosun daha da dışarı falan da çıkıcakmışsın daha ne olsun maşallah hamarat hugocuk

kalanchoe sağol canımcım,ekmekleri poğaçadan önce yemiştimitam evden çıkyodum ki 1 poğaca da lime alıermişimsıcak sıcaktı daynaamıyorum hamurişine na yapayım.offffffffffff,neyse bu hafta inşallah dengelicem.sabah 2 dlm ekmek yerdim bu hafta 1 dlm yicem bende artık kilo derdim olmayacaaakkkkkkkk,bu sefer son olacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…