60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ödül haketedecek kiloya gelmediğimiz için moralimiz bozuluyo sanırım,birde yeni başladığımız için diyet bozuldu sanıyorz

sağol canım çok teşekkür ederim, inşallah

sağol canım hoşbulduk
ben de özledim canım ya
sizin sayenizde daha kolay toparlanacağııma inanıyorum ben de
akşam zencefilli ballı çay içtim ama çok faydası olmadı malesef
kendimi toparlamam lazım ki vücut da toparlansın
çok dengesiz beslendim ondan da kaynaklandı, çarşamba akşamdan cmt sabaha kadar 1 dilim ekmek yememişim, bunu da cmt akşam farkettim
midem kurumasın diye akşamları elma yiyodum yatmadan önce ama gerçekten de çok faydası oldu bana, o kadar kuru şey yememe rağmen kabızlık sorunu çekmedim
eve gidip yatmak istiyorum ya, çok yorgunum

esv canım doktor bana ameliyat dedi.dil köküne kadar ve bademciklerimdede bayaz bayaz lekeler var mikrop dedi.dil kökünede ulaştığı için sık sık şişiyor dedi ayda 2 kere şişer benim.görümcem hemşire onunla görüştüm doktorun ameliyat dediğini söyledim bana olma aylık iğne varmış penador onu vurun dene bi dedi 1 ay koruyormuş bu iğne yaptırdım iğneyi şu an için iyiyim ama sigara dumanı olan yerde durduğum zaman hemen ertesi günü acıyor boğazlarım ayda bir yaptırıcam iğneyi deniyeceğim bakalım nasıl olcak

kolay gelsin canım sana

canım ben küzükken çok çektim bademcikten
o iğneden de 6-7 tane vurulmuştum
çok canımı yakardı, küçük olunca bide bi hafta iğne vurulan bacağımı sürürdüm, ağır geliyodu sanırım, rahat yürüyemezdim
1 ayda acısı geçerdi sonra yine aynı şeyleri yaşardım
uzun zamandır bademcik şikayetm yoktu ama 2 haftadır çektiriyo bana (
bide bendeki akut tonsilit, eklemlerimde falan acaip ağrı yapıyo, antibiotik olmadan da düzelmiyo malesef
o

kızlar ben yemeğe gidiyorum
hepinize afiyet olsun
öğleden sonra görüşürüzz

Canım bak ne güzel bulmuşsun işte yolunu ama burada yeni kaçamkla yapma bence yani madem dengelemekte zorlanıyosun neyle nasıl dengelerim diyosun bence hergün biraz ondan biraz ondan yapma mesela ben de öyle karıştırıyorum o yüzden genelde haftada ya da 2 haftada bir gün kaçamak günü yapıyorum ne yediğimi daha iyi biliyorum o zaman yani tabii bu benim tarzım ve sana naçizane önerim yoksa farmasi falan hergün 1tk ondan 1kk ondan yiyor ama çok da güzel dengeliyor ama ben öyle karıştırıyorum o yüzden kendimce böyle bir yol geliştirdim sen de sana en uygun olanı kendin bulursun eminim tatlım, şimdi mesela her sabah 2 dilim yerken 1 dilime düşürmek gayet mantıklı zaten karbonhidratı kaçırmıştın biraz böyle böyle bu hafta dengelersin

Canım benim anlıyorum hastayken de sadace eyatmak ister insan ki vücudun da ihtiyacı var tabii...tatlım greyfurt suyu içebilsen keşke çok güzel enerji verir bir de ılık ada çayı limonlu ve tarçınlı-karabiberli ılık ıhlamur super olur ayrıc tebrik ediyorum bu düzensiz döneme rağmen kilonu korumuş olman nekadar güzel maşallah zaten bizim bu işi becebileceğimiz böyle zamanlarda ortaya çıkıyo zor şartlarda bile akşam bi meyve yemek ya da sonrasında dengelemeye başlamak bu işi kaptığımızın kanıtıdır

herkesin kendine göre tartılma günü var,ortaya söyleyiveriyoruz işte

Aynen öyle...burda pekçok grupta bir kişi var ona söyleniyo o liste yayınlıyo falan ama bizde öyle bişey yok herkes kendine göre bir gün belirliyo ve kendisi ilan ediyo sonra druma göre teselli ya da alkış kıyamet yağdırıyoruz hep alkış-tebrik yağdırmak nasip olsun ve almak tabii ki inşallah

nerudacığım sağol önerileirn için ,ama ben ödülü henüz ahketmedim sanırım belki toplamda 5 kilo verirsem hakederim

şuana akadar yediklerim

sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 zeytin

ara
4 kuru kayısı

öğle menüsünde

püreli rosto
pirinç pilavı
karnıbahar ve yoğurt var

rostoyu ve karnıbaharı yiyip,yoğurduda ara öğünde ymeyi düşünüyorum,pilav almıcam(iştahımı açıyo çünkü,püre yeterli olur kanımca)

selamlar herkese;
bugun moralim bozuldu kızlar. cuma gunu tartılmıstım 66,4 kiloydum, cok mutlu oldum ve aksam yenı yıl yemegınde bıle yeterı kadar sadece hafıf yıyeceklerı yedım. cumartesi ve pazar gec uyandım ama yıne lıstedekı kadar yedım. bugun dıyetısyene gıdecegım ıcın tartıldım 1,5 kılo almısım. bu nasıl olur yahu ve cumartesıden berı kabızlık problemım var ınsallah ondandır ve kılo almamısımdır. butun moralim yerlerde:84::84::84::84:

Afiyet olsun canım güzelmiş menü buarada ben zaten ödül derken yapmış olduğun kaçamaklara olumlu bakarak onları ödül olarak nitelendirmiştim (sarmalar-poğaça ) bence onları dengeleyene kadar başka yapmaman mantıklı sen zaten kendin farkına varıp planını yapmışsın eminim sorunsuz halledersin buarada bence karnıbahar-yoğurt rosto yu ye öğlen arada meyve falan bulup yesen:26: püre de patates-yağ-süt v.sepey bişey olur yani en azından 1-2 yk kaşığı ye bence o da prinçle aynı etkiyi yapabilir sanırım tabii sen bilirsin

Tatlım bomza moralini,bazen şişlik ya da kabızlık fazla çıkartıyo tartıda hem de bikaç günse bence onalrın da etkisi vardır olabilir bu tür şeyler moralini bozmadan azimle yoluna devam edersen emin ol emeklerinin karşılığnı alıcaksın ama moral bomzak pğes etmek yoooooook

Kızlar size laf yetiştirmekten neler yapmtım yazamadım

kalkınca 1tk tere tohumu 1çk bal 250 ml su

9.30: kahvaltı: 1,5 dilim çavdar ekmeği

1kk (2 adet lıght üçgen peynir)

2 adet yeşil zeytin

domates-salatalık-yeşil biber

kahvaltı sonrası bitki çayı karşımı

12.30 1. ara: 1 elma 1 kupa tarçınlı-Türkkahveli lıght süt

14.30-15 gibi öğle yemeğimi yerim sanırım şöyle olacak bütük ihtimalle

öğle:3yk prinçli ıspanak yemeği 4-5yk nohutlu kabak yemeği 1 kase yoğurt (prinç ve nohut var ekmek yemem sanırım doyurucu oluyo çünkü ya da belki sabahtan kalam yarım dilimiyerim doyma durumuma bağlı

Gelelim güzel haberlere tıckerımda da görüldüğü üzreeeee 1.7kg daha vermişim 2 haftada:13: inşallah böyle güzel güzelemin adımlarla ilerlemeye devam eder fazlalıklarımın gidişi 72.3 le başlamıştım tam 1 ay oldu ve tam 5kg gittiiiiiii buarada reglimin son günü belki fazal da çıkmışımdır dimi:26: regl bittikten nekadar sonra tartılmak lazım acaba?? yarın sabah tekrar bi tartılıcam bakalım inşallah daha da fazla gitmiştir buarada priene nerelerde hiç sesi çıkmıyor inşallah bir sroun yoktur:26:

gayet güzelbi menu ve moraliin için teşekkur ederım. persembe gunu hatta bu gazla kendıme yenı bı elbıse aldım. M beden. uzun zamandır hep L gıyıyorum. moralımı cok bozmamaya calısıyorum. sonucta ben bu fazladan 19 kıloyu 4 yılda aldım. sonucta 3-5 ayda gıtmesını beklemıyorum. ama seneye ekım basında 19 kılonun yerınde yeller esıcek:):):)

aynı şey abnada oldu yarım kilo fazla çıktım ve haftas onu yedim de yedim,şimdi acayip bir pişmalık var sakın ha bozayım deme,moral bozukluğun ikiye katlanıyor,herkesin bünyesi aynı olmuyor,burada 3-4 günde bir eksildiklerini yazanlar olduğundan kendimziide onlarla kıyaslıyoruz sanırım.benimde sindirim problemim var,dünden 2 gündür bende çıkamamadım wc ye,sanırım ondan

BUDUR!! tebrik ederim tatlım seni ayynen öyle moral bomzak yok!! sonuçta gidiyor di i ve daha da gidecek azim,sabır inanç!!!!

bugün meyve getirmedim iş yerine!bu nedenle yoğurt yerim diye düşündüm,yaklaşık olarak 1,5 yemek kaşığı kadar oluyor zaten yenında nerudacım,bir abkayım öyleyse o zman onun yerine 1 dlm ekmek mi yesem,pilav yemek istemiyorum.iştahımı çok açıyor,belki pürede aynı etkiyi yapar dediğin gibi bilemiyorum tabi

bu arada kilo vermene çooookk sevindim tebrik ederim ,benimde ayın 7sinde 1 ay olacak,ama ben 3 haftadır dengeleme işini yeni yeni öğrendim tabi,diyet listesi defterime bakıyorumda ilk 10 gün çok bilinçsiz yapmışım diyeti.şu an daha iyi.darısı başımıız

Teşekkür ederim canım benim toparlarsın ebnde ilk hafta özellikle tam oturtamamıştım ki arada kaçamaklarım falan da var oturur merak etme ki bence epey kaptın sen bu işi daha da güzel gidecek bundan sonra inşallah yani bence püre- rpinç pilavı aynı mantık ikisi de acıktırabilir seni bence ya bir dilim kepek ekmeği falan ye ya da yoğurdunu ye ikisi de pilav ve püreden daha iydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…