ödül haketedecek kiloya gelmediğimiz için moralimiz bozuluyo sanırım,birde yeni başladığımız için diyet bozuldu sanıyorzbu arada bende pilatesimi bitrdim kalça popo göbek hareketleri ve streching yaptım birazda.benmde bugün işlerim var şimdi alışverişe gidicem markete geldkten sonrada ev süpr sil toz al,banyoyu temzlycem vs.arada uğrarım sizi yalnız bırakmam.
bu arada kaçamak yapanlar üzülmeyin sanmayınki tek siz yapıosunuz bzde arada yapıoruzmesela ben dün akşam çayla beraber 3 çatal kadar yaş pasta yedim hemde bol çikolata ve kremalı.böylece eşimn yılbaşı için aldığı yaşpastayı da şükür bitrdik napalım yani yedysem nolmuş tmm bu hafta tatlı yemem olur biter ben zaten haftada bi gün yiyorum genelde hafta sonu oluo. bu hafta sonu olan tatlı ödülümü peşinen yemiş oldum hepinize kolay gelsn
hoşgeldin cnm öncelkle inş hedefine ulaşırsın.bende senn gibiydim çok yemek yiyen biri deilim severim herşeyi yerim şunun yanında bu bunun yanında bu olsun illa isterim ama abrtmama ma benmd tek derdim tatlıydı.ve de tuz deli gibi tuzlu yiyodumikisinide çok çok azalttım çikolata şerbetli tatlı benm sevmediğim tatlı yoktur hiç yememezlk yapmıorum 1-2 kaşık alıp bırakabikiorum artık skiden öle deildim ama.sende öle yapailmeyi dene yemeye başlamadan önce kendine söyle 2 kaşık ve son de.ve bi daha alma ben öle yapıorum cnm aralarda kuru incir kayısı yiyorum muz tarçınlı süt acaip güel zaten.kolay gelsn cnm :)
cnm üzme kendini başlarda olur böyle hatanın sende farkındasın öenmli olan bu bi daha böyle yapmazsın .en azından hepsni bi ara öğünde yemezsin :)
afiyet olsun cnm :)
hoşgeldn cnm ve çok çok geçmiş olsun.kaç şiddetinde olursa olsun kaç saniye sürerse sürsün deprem çok feci bişi.Allah vatanımızı bu gibi flaketlerden korusun.ben aslında konyallıyım orasıda deprem bölgesi deil bildiğinz gibi 24 yıl konyada yaşadım 2-3 kere çok en fazla 4.5 şiddetnde deprem oldu.ve ben deprem esnasında asansördeydim.tabi
deprem olunca herkes kendi derdine düşüp dışarı kaçtı ben 3 yaşında küçk yeğenmle yarım saat fln asansörde kaldım.elektrkler gitti.ozmandan beri bende acaip bi deprem korkusu oluşt.şimdi evlendim istanbula yerleştm.burasıda deprem bölgesi ve ikide birde haberlerde yok büyük deprem ne zman fln filan diye haberler çıktıkça daha da fena oluorum sürekli aklımda tuvaletteyken banyo yaparken asansördeyken sürekli deprem olacakmış gibi hissediorum.aklımdan geçrmediğim bi gün bile yok neredeyse.psikoloğa gtmeyi düşünorum faydasınında olacağını düşünmüorum ama bakalım.tekrar geçmiş olsun cnm.kolay gelsn.
afiyet olsun cnm keşke ekmekleri yemeseydin poğaça yemişsin yada onu bi sonraki öğün için ekmek olarak kullansaydın .neyse bi dahakine öyle yaparsın pes etmek yok unutma yola devam
cnm benm bende çok pişman oluorum öle fazla kaçırdığım zamn ama asla pes etmek yok bundan sonrak öğünlerde ve günlerde dengeliorum cnm .sende öle yap ve kendine dur de yapıcam de inan inançlı ol kararlı ol gerisi gelir.ben inanıorum sen çok güzel gidiosun çünkü gerçekten menülerin çok güzl kaçamakları da azaltrsın olur biter. tmm mı cnm?
hoşgeldn cnm inş.en kısa zamnda toparlarsıngeçmiş olsun
bende öle yapıorum cnm teflondada ama yağsız sevmiorum ben çok yavan gelio
Canım merhaba,gayet güzel bir başlangıç olmuş tebrik ediyorumtarçınlı-türk kahveli sütü kesinlikle tavsiye ederim çok etkili hem açlık bastırmada hem de tatlı ihtiyacını gidermede...Yavrularını da Allah bağışlasın Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin canım benim
Canım o bende de öyle bir etki yapıyo yani kuru meyveler üzüm özellikle tatlı yemiş gibi hissediyorum ben kuru meyve olarak yani hurma sayılmaz ama hurma yiyiorum o da 2 tane mesela 1 porsiyon meyve kabul ediyorum 2 hurmayı ama çok tok tutuyo ve tatlı ihtiyacımı karşılıyo ama bence kuru meyve yerine taze meyve ye ya da elma kurusu da hem lifli hem daha az şekerli mantıklı yani, bir de mesela ben dün öğlen normal yemek istemedi canım 1 kase yoğurtla 6 yk nesfiti karıştırdım tarçın serptim yedim içinde kuru meyveler var ama yoğurt sanırım dengeledi onları hem çok doydum hem de tadı nefisti yani süyle yapınca öyle olmuyo yoğurtla daha nefis ve doyurucu oldu bi de çok tatlı yemiş gibi gelmedi yoğurt kuru meyvelerin zararını aldı sanki:26:
Afiyet olsun tatlım çok dengeli ve zengin bir kahvaltı olmuş
Canımm hoşgeldin çok özledim seni hep gözüm seni aradı umarım hem psikolojik olarak daha iyisindir hem de biranönce sağlığına kavuşursun ılık,ballı,karabiberli,tarçınlı ıhlamur ve adaçayı tavsiye ederim ama ılıkolsun tatlım sıcak ya da soğuk içmeöpücükler iyi geldin
Ben de yaptım hugocuuuuuuuk dün 50dk ortaya karışık sporumu yaptım ( leslie-koşu bandı-uzay yolculuğu) bugün de spor günüm değil ama biraz uzaya giderim 30dk falan düşünüyorum. o yormuyo çok ve hareket oluyo iyi oluyoellerine sağlık tatlım daha ne olsun 45dk ev temizliği 300kalori falan yaktırıyomuş sen kaç saat yapıyosun daha da dışarı falan da çıkıcakmışsın daha ne olsun maşallah hamarat hugocuk
sağol canım
dimi seninkiler çok sık şişiyolar
birden nasıl şişiyolar anlamıyorum ya, oturduğum yerde acımaya başladılar akşam, şimdi de boğazım tıkanmış gibi zaten, konuşurken falan çok zorlanıyorum(
akşam ballı zencefilli sıcak içecek yaptım ama çok faydası olmadı, kıpkırmızı olmuşlar, iki taraf da şiş(
tüm pilates yapan arkadaşları spor yapanları tebrik ediyorum kızlar süpersiniz benim işler var bugün yapamıyorum yarın yaparım ama şu var sabahın 6 sından beri ayaktayım yani dahada bitmedi banyo mutfak var silincek yıkanacak tuvalet var. yemek yapmam lazım pazara gideceğim kasaba falan. çamaşırları makinaya attım onlar var yani işler yoğun bugünde spor gibi olur değilmi sonuçta hep ayaktayım sil süpür toz al
esv canım doktor bana ameliyat dedi.dil köküne kadar ve bademciklerimdede bayaz bayaz lekeler var mikrop dedi.dil kökünede ulaştığı için sık sık şişiyor dedi ayda 2 kere şişer benim.görümcem hemşire onunla görüştüm doktorun ameliyat dediğini söyledim bana olma aylık iğne varmış penador onu vurun dene bi dedi 1 ay koruyormuş bu iğne yaptırdım iğneyi şu an için iyiyim ama sigara dumanı olan yerde durduğum zaman hemen ertesi günü acıyor boğazlarım ayda bir yaptırıcam iğneyi deniyeceğim bakalım nasıl olcak
arkadaşlar kilo bildirimini hangi günler kime yapıyorsunuz listeniz var dimi?
kalanchoe sağol canımcım,ekmekleri poğaçadan önce yemiştimitam evden çıkyodum ki 1 poğaca da lime alıermişimsıcak sıcaktı daynaamıyorum hamurişine na yapayım.offffffffffff,neyse bu hafta inşallah dengelicem.sabah 2 dlm ekmek yerdim bu hafta 1 dlm yicem bende artık kilo derdim olmayacaaakkkkkkkk,bu sefer son olacak inş
sağol canım çok teşekkür ederim, inşallah
sağol canım hoşbulduk
ben de özledim canım ya
sizin sayenizde daha kolay toparlanacağııma inanıyorum ben de
akşam zencefilli ballı çay içtim ama çok faydası olmadı malesef
kendimi toparlamam lazım ki vücut da toparlansın
çok dengesiz beslendim ondan da kaynaklandı, çarşamba akşamdan cmt sabaha kadar 1 dilim ekmek yememişim, bunu da cmt akşam farkettim
midem kurumasın diye akşamları elma yiyodum yatmadan önce ama gerçekten de çok faydası oldu bana, o kadar kuru şey yememe rağmen kabızlık sorunu çekmedim
eve gidip yatmak istiyorum ya, çok yorgunum
herkesin kendine göre tartılma günü var,ortaya söyleyiveriyoruz işte
nerudacığım sağol önerileirn için ,ama ben ödülü henüz ahketmedim sanırım belki toplamda 5 kilo verirsem hakederim
şuana akadar yediklerim
sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
ara
4 kuru kayısı
öğle menüsünde
püreli rosto
pirinç pilavı
karnıbahar ve yoğurt var
rostoyu ve karnıbaharı yiyip,yoğurduda ara öğünde ymeyi düşünüyorum,pilav almıcam(iştahımı açıyo çünkü,püre yeterli olur kanımca)
selamlar herkese;
bugun moralim bozuldu kızlar. cuma gunu tartılmıstım 66,4 kiloydum, cok mutlu oldum ve aksam yenı yıl yemegınde bıle yeterı kadar sadece hafıf yıyeceklerı yedım. cumartesi ve pazar gec uyandım ama yıne lıstedekı kadar yedım. bugun dıyetısyene gıdecegım ıcın tartıldım 1,5 kılo almısım. bu nasıl olur yahuve cumartesıden berı kabızlık problemım var ınsallah ondandır ve kılo almamısımdır. butun moralim yerlerde :84::84::84::84:
gayet güzelbi menu ve moraliin için teşekkur ederım. persembe gunu hatta bu gazla kendıme yenı bı elbıse aldım. M beden. uzun zamandır hep L gıyıyorum. moralımı cok bozmamaya calısıyorum. sonucta ben bu fazladan 19 kıloyu 4 yılda aldım. sonucta 3-5 ayda gıtmesını beklemıyorum. ama seneye ekım basında 19 kılonun yerınde yeller esıcek:):):)Kızlar size laf yetiştirmekten neler yapmtım yazamadım
kalkınca 1tk tere tohumu 1çk bal 250 ml su
9.30: kahvaltı: 1,5 dilim çavdar ekmeği
1kk (2 adet lıght üçgen peynir)
2 adet yeşil zeytin
domates-salatalık-yeşil biber
kahvaltı sonrası bitki çayı karşımı
12.30 1. ara: 1 elma 1 kupa tarçınlı-Türkkahveli lıght süt
14.30-15 gibi öğle yemeğimi yerim sanırım şöyle olacak bütük ihtimalle
öğle:3yk prinçli ıspanak yemeği 4-5yk nohutlu kabak yemeği 1 kase yoğurt (prinç ve nohut var ekmek yemem sanırım doyurucu oluyo çünkü ya da belki sabahtan kalam yarım dilimiyerim doyma durumuma bağlı
Gelelim güzel haberlere tıckerımda da görüldüğü üzreeeee 1.7kg daha vermişim 2 haftada:13: inşallah böyle güzel güzelemin adımlarla ilerlemeye devam eder fazlalıklarımın gidişi 72.3 le başlamıştım tam 1 ay oldu ve tam 5kg gittiiiiiii buarada reglimin son günü belki fazal da çıkmışımdır dimi:26: regl bittikten nekadar sonra tartılmak lazım acaba?? yarın sabah tekrar bi tartılıcam bakalım inşallah daha da fazla gitmiştir buarada priene nerelerde hiç sesi çıkmıyor inşallah bir sroun yoktur:26:
selamlar herkese;
bugun moralim bozuldu kızlar. cuma gunu tartılmıstım 66,4 kiloydum, cok mutlu oldum ve aksam yenı yıl yemegınde bıle yeterı kadar sadece hafıf yıyeceklerı yedım. cumartesi ve pazar gec uyandım ama yıne lıstedekı kadar yedım. bugun dıyetısyene gıdecegım ıcın tartıldım 1,5 kılo almısım. bu nasıl olur yahuve cumartesıden berı kabızlık problemım var ınsallah ondandır ve kılo almamısımdır. butun moralim yerlerde :84::84::84::84:
gayet güzelbi menu ve moraliin için teşekkur ederım. persembe gunu hatta bu gazla kendıme yenı bı elbıse aldım. M beden. uzun zamandır hep L gıyıyorum. moralımı cok bozmamaya calısıyorum. sonucta ben bu fazladan 19 kıloyu 4 yılda aldım. sonucta 3-5 ayda gıtmesını beklemıyorum. ama seneye ekım basında 19 kılonun yerınde yeller esıcek:):):)
Afiyet olsun canım güzelmiş menü buarada ben zaten ödül derken yapmış olduğun kaçamaklara olumlu bakarak onları ödül olarak nitelendirmiştim (sarmalar-poğaça) bence onları dengeleyene kadar başka yapmaman mantıklı sen zaten kendin farkına varıp planını yapmışsın eminim sorunsuz halledersin buarada bence karnıbahar-yoğurt rosto yu ye öğlen arada meyve falan bulup yesen:26: püre de patates-yağ-süt v.sepey bişey olur yani en azından 1-2 yk kaşığı ye bence o da prinçle aynı etkiyi yapabilir sanırım tabii sen bilirsin
bugün meyve getirmedim iş yerine!bu nedenle yoğurt yerim diye düşündüm,yaklaşık olarak 1,5 yemek kaşığı kadar oluyor zaten yenında nerudacım,bir abkayım öyleyse o zman onun yerine 1 dlm ekmek mi yesem,pilav yemek istemiyorum.iştahımı çok açıyor,belki pürede aynı etkiyi yapar dediğin gibi bilemiyorum tabi
bu arada kilo vermene çooookk sevindim tebrik ederim,benimde ayın 7sinde 1 ay olacak,ama ben 3 haftadır dengeleme işini yeni yeni öğrendim tabi,diyet listesi defterime bakıyorumda ilk 10 gün çok bilinçsiz yapmışım diyeti.şu an daha iyi.darısı başımıız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?