Canım bak ne güzel bulmuşsun işte yolunu ama burada yeni kaçamkla yapma bence yani madem dengelemekte zorlanıyosun neyle nasıl dengelerim diyosun bence hergün biraz ondan biraz ondan yapma mesela ben de öyle karıştırıyorum o yüzden genelde haftada ya da 2 haftada bir gün kaçamak günü yapıyorum ne yediğimi daha iyi biliyorum o zaman yani tabii bu benim tarzım ve sana naçizane önerim yoksa farmasi falan hergün 1tk ondan 1kk ondan yiyor ama çok da güzel dengeliyorama ben öyle karıştırıyorum o yüzden kendimce böyle bir yol geliştirdim sen de sana en uygun olanı kendin bulursun eminim tatlım, şimdi mesela her sabah 2 dilim yerken 1 dilime düşürmek gayet mantıklı zaten karbonhidratı kaçırmıştın biraz böyle böyle bu hafta dengelersin
Canım benim anlıyorum hastayken de sadace eyatmak ister insan ki vücudun da ihtiyacı var tabii...tatlım greyfurt suyu içebilsen keşke çok güzel enerji verir bir de ılık ada çayı limonlu ve tarçınlı-karabiberli ılık ıhlamur super olurayrıc tebrik ediyorum bu düzensiz döneme rağmen kilonu korumuş olman nekadar güzel maşallah zaten bizim bu işi becebileceğimiz böyle zamanlarda ortaya çıkıyo zor şartlarda bile akşam bi meyve yemek ya da sonrasında dengelemeye başlamak bu işi kaptığımızın kanıtıdır
Kızlar size laf yetiştirmekten neler yapmtım yazamadım
kalkınca 1tk tere tohumu 1çk bal 250 ml su
9.30: kahvaltı: 1,5 dilim çavdar ekmeği
1kk (2 adet lıght üçgen peynir)
2 adet yeşil zeytin
domates-salatalık-yeşil biber
kahvaltı sonrası bitki çayı karşımı
12.30 1. ara: 1 elma 1 kupa tarçınlı-Türkkahveli lıght süt
14.30-15 gibi öğle yemeğimi yerim sanırım şöyle olacak bütük ihtimalle
öğle:3yk prinçli ıspanak yemeği 4-5yk nohutlu kabak yemeği 1 kase yoğurt (prinç ve nohut var ekmek yemem sanırım doyurucu oluyo çünkü ya da belki sabahtan kalam yarım dilimiyerim doyma durumuma bağlı
Gelelim güzel haberlere tıckerımda da görüldüğü üzreeeee 1.7kg daha vermişim 2 haftada:13: inşallah böyle güzel güzelemin adımlarla ilerlemeye devam eder fazlalıklarımın gidişi 72.3 le başlamıştım tam 1 ay oldu ve tam 5kg gittiiiiiii buarada reglimin son günü belki fazal da çıkmışımdır dimi:26: regl bittikten nekadar sonra tartılmak lazım acaba?? yarın sabah tekrar bi tartılıcam bakalım inşallah daha da fazla gitmiştir buarada priene nerelerde hiç sesi çıkmıyor inşallah bir sroun yoktur:26:
nerudacı m tbrkederim maşşlah valla biayı geçti benimde 5,5 oldu inşşlah böyle gider
Merhaba kızlar..Bikaç gündür giremedim topice.
Bugün yediklerimi yazayım
kahvaltı : 2 dilim kepekli ekmek,1 kk b.peynir,yarım yumurta,3 zeytin,yeşilçay
ara : yarım elma,1 kase sebzeli yağsız çorba
öğlen : bol sebzeli yağsız çorba ,ayran ,1 dilim etimek
ara : 1 dilim etimekli tatlı,yarım bardak süt(adet dönemimdeyim,dayanamıyorum)
akşam : yine sebzeli yağsız çorba ,etimek ve ayran
Kızlar adet dönemim olduğu için vucudum çok su topladı.Ödem atması için bol su,bitki çayı ve sebze çorbası tüketmek istedim.
Çorbanın içeriği : 1.5 pırasa,1 havuç,1 kereviz,1 küçük patates,1 soğan,1 biber,1 domates,yarım salatalık,1 tutam dereotu,1 tutam ıspanak ve baharat.
çok teşekkür ederim bitanem ben kendimi iyi tanıyorum artık bu süreç bana bunu çok iyi öğretti çok şükür .darısı başına bitanemafiyet olsun canım harika gidiyorsunuz kıskanıyorum haaaaaaabu arada farmasinin menüleine hayranım,herşeyin tadına bakarak nasıl da kendine dur demeyi biliyor,tebrik ediyorum yürekten
kahvaltı çok güzelHerkese merhaba,
Günlerdir internete vakit ayıramadım. Perşembe akşamı İstanbula gittik yılbaşı için. Pazar gecesi döndük.
Yılbaşında ve haftasonunda ne bulursam yedim.
Perşembe : 61,4 kilo idim.
Dün: 62,2
Bugün: 61,8
Tekrar eski moduma döndüm ve yılbaşındaki yediklerimin canına okuyacağım :)
Sabah klasik kahvaltı yaptım;
1,5 dilim esmer ekmak
1 kk peynir
1 domates
5 zeytin
1 kupa yeşil çay
30-40 dk kadar pilates
Öğlen;
1,5 dilim ekmek
1 turp
biraz taze pırasa
1 tabak kıymalı nohut
1/2 bardak portakal suyu
Şimdi tarçınlı biberiye çayı içiyorum.
walla kilo almayışıma ben de çok şaşırdım
çünkü sürekli su böreği ve tatlıyla beslendim ama hepsini azar azar yedim
mesela 1 küçük dilim börek yediysem 2 saat sonra 1 tane tatlı yedim, belki de ondan almadım, yoksa kesin alırdım yani
akşam alaym da greyfurt, suyunu kocişe söyliyim de sıkıversin
evde de bişi yok zaten apar topar gittiğimiz için
öğle yemeği olarak kahvaltı yaptım
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan az omlet
6 zeytin ( yedikten sonra farkettim 6 tane olduğunu )
1 kk light peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı pekmez
5-6 yarım ceviz( kırık kırıktı, o yüzden tam sayı veremiyorum )
2 kuru kayısı
salatalık
hafta sonu yediğim tatlı ve böreklerin acısı çıkıyor, iştahnım açılmış, habire bişiler yiyesim geliyo ama tutuyorum kendimi
bu haftaya kadar tuttum, bundan sonra da tutabilirim kendimi, yemicem işte
ben geldiiiim kızlaaarr alışveriş yaptım birazda dolaştım çıkmışken yürüdümiyi oldu ama soğuk hava
öğle yemeğimi yazayıyım hemen
1 kepçe lebeniye çorbası
bugün yine balık :) 4-5 yemek kaşığı kadar fırında levrek
yarım dilim tahıllı ekmek( çünkü çorbanın içi buğday ve nohut dolu)
yeşillk( dereotu marul maydonoz yeşil soğan ) turp
cnm üzme kendini başlarda olur böyle hatanın sende farkındasın öenmli olan bu bi daha böyle yapmazsın .en azından hepsni bi ara öğünde yemezsin :)
Afiyet olsun.
2 günden fazla detoks yapılmamalı diye duymuştum doktorlardan.
Regl dönemindesin,bu kadar az yersen birden tatlıya saldırma riskin var bence.
ben geldiiiim kızlaaarr alışveriş yaptım birazda dolaştım çıkmışken yürüdümiyi oldu ama soğuk hava
öğle yemeğimi yazayıyım hemen
1 kepçe lebeniye çorbası
bugün yine balık :) 4-5 yemek kaşığı kadar fırında levrek
yarım dilim tahıllı ekmek( çünkü çorbanın içi buğday ve nohut dolu)
yeşillk( dereotu marul maydonoz yeşil soğan ) turp
Sıcak bir banyo yapsan, şöyle uzun uzun...canım bugün daha ilk günüm çorbaya başlayalı.
Regl dönemindemiyim öncesindemiyim hala onuda kestirebilmiş değilim.2 gün önce regl lekelenmesi gibi hafif lekelenme oldu.Adet oldum sandım ama şuan hafif kasık ağrısından ve ishal durumundan başka hiç bir belirtisi yok.Adetlimiyim değilmiyim onu bile anlamadım.Sadece o gün peçeteyle sildiğimde hafif lekelenme vardı o kadar.Normal adet siklusum 35 gün civarıdır.Bugün 38.gün.
Geçen ay da böyle birşey başıma gelince gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı.Yani gebelik olmadığından eminim ama neden böyle oluyor anlamadım.1 haftadır patlamaya hazır bomba gibi geziyorum evde
öğleden sonra
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
200 ml çilekli süt
1 adet elma
ve su
Sıcak bir banyo yapsan, şöyle uzun uzun...
Biraz egzersiz de iyi gelir gibime geliyor.
Ben de az önce regl olmuşum :)
Ara öğün için biraz fazla olmuş bence ama ne de olsa sen koruma modundasın zararı olmaz.
Ben de 2 mandalina yedim ara öğün olarak.
Geldim, buradayım :)
Tebrikler, 5 kg harika. Ben ite kaka 2,5 kg verdim :)
Maşallah.
esw , çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen, ara öğünlerinde taze meyva ye canım.
muziprakkase uğruyor mu topiğe?
çok teşekkür ederim bitanem ben kendimi iyi tanıyorum artık bu süreç bana bunu çok iyi öğretti çok şükür .darısı başına bitanem
kahvaltı çok güzel
öğlen de iyi
kaçamaklar ödülün olmuş dengeleme programı uygularsın sorun olmaz canım
liste çok güzel
kilo almamana sevindim demekki artık kendini tanımaya başlamışsın canım
eswcim şimdi okudum yoktum bende çok geçmiş olsun canım. bizdede deprem falan derken ancak düzenimize döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?