60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar doktordan geldim ayak tırnaklrımda batma vardı çekecekler diye gittim yarın tahlil istediler ilaç tedavisiyle eriteceklermiş nasıl ericekse hiç duymadım walla:94:

evet canım şimdi oturdum valla yemekte yaptım ya yine üşüttüm temizlik yaparken kapı cam açık

aman canım dikkat et
nolduğunu anlamazsın çarpıverir insanı

bu arada sabahtan beri 2ltyi geçti içtiğim su
akşam da rahat 1-1,5 lt içerim ben sürahiyi önüme koyup :)

slm kızlar doktordan geldim ayak tırnaklrımda batma vardı çekecekler diye gittim yarın tahlil istediler ilaç tedavisiyle eriteceklermiş nasıl ericekse hiç duymadım walla:94:

Allah şifalar versin canım

aman canım dikkat et
nolduğunu anlamazsın çarpıverir insanı

bu arada sabahtan beri 2ltyi geçti içtiğim su
akşam da rahat 1-1,5 lt içerim ben sürahiyi önüme koyup :)

bayanlar ben nerdeyse hiç su içmiyorum onadan mı zayıflamam yavaş acaba:44:günde enfazla 5 bardak yani

ödül haketedecek kiloya gelmediğimiz için moralimiz bozuluyo sanırım,birde yeni başladığımız için diyet bozuldu sanıyorz
bende önceden öyle sanırdım ama dwilmiş burda bunuöğrendik cnm bundan sonra öyle olmadığını öğreneceğiz dengeleyeceğiz:)

ayy sormayın valla bende çok çektim o bademcklerden o penadur lardan az mı yedim aylık.o kadar çok ilaç iğne bitki kullandımki .çok şükür şimdi geçti grip bile çok az oluorum artık neden geçti bende bilimiorum okadar çok şey kullanınca :)geçmiş olsun sizlere de cnm

afiyet olsun cnm benm çok çok çok çok güzel ve haberin harika tebrk ederim canım benm darısı başımıza..aynen devam
cnm bende de var aynı dert ne yaptysam olmadı olmuo bana da bitkisel bi ilaç verdi dr.onu kullandığım zaman iyi oluo kullanmasam aynıya dönüo birazda stresten fln oluo sanırım ilacın adını özel den bana atarmısın cnm?benmkiyle aynımı merak ettim.saol şimdden

öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
yarım tavuk pane
salata
bir bardak ayran
1,5 dilim kepek ekmek
biraz öncede sıcak su aldım ılık olarak limonlu içtim
afiyet olsun cnm

afiyet olsun cnm
:84::84::84:terfi baklavaları geçiyor gözümün önünden:84::84::84:
görme görme gözünü kapat

afiyet olsun cnm çok güzel

kalanchoecim pilates nasıl gidiyor canım bu hafta daha iyisindir umarım

bu hafta daha iyiyim cnm.bugün streching günü biliosun salı günleri.pek sevmiorum sırf streching yapmayı.ben kalça popo göbek ve basen hareketleride ekledim.şgayet güzel gidio cnm sende yarın devam edersn artık.

bu arada kahvaltı ve öğle aram
( alışveriş sırasında)
5 badem
5 fındık
2 kuru kayısı
şimdi de
2 kuru incir yedim.brazfdan tarçınlı süt içmeyi düşüorum malum regl dönemndeyim tatlı isteği tavan yapmasın:)

nerudacı m tbrkederim maşşlah valla biayı geçti benimde 5,5 oldu inşşlah böyle gider

Sağol tatlım inşallah sağlıkla kurtulucaz hepberaber tüm fazlalıklarımızdan:13:

:84::84::84:terfi baklavaları geçiyor gözümün önünden:84::84::84:

Geçeeeerrr gideeer canım üzülme sen de baklavalrın önünden incecik ve sağlıklı geçip gidersin ödeşirsiniz:13:

Afiyet olsun tatlım çok besleyici olmuş eminim kısa sürede toparlanıcaksın

Geldim, buradayım :)
Tebrikler, 5 kg harika. Ben ite kaka 2,5 kg verdim :)

Maşallah.

esw , çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen, ara öğünlerinde taze meyva ye canım.

muziprakkase uğruyor mu topiğe?

Teşekkür ederim tatlım ama benim fazlam çok ondan da daha hızlı gidebilir bilemiyorum ama daha çooook var çünkü boyum 1.60 ama gidicek hepsi kararlı,inançlı ve azimliyim:13:

Hoşgeldin tatlım aynen bende alışverişe çıktım ve yürüdüm biraz acayip soğuk valla ama iyi oldu hava aldım yürüyüş oldu hem de bugün spor yok ama yürümüş oldum:13:

Afiyet olsun. Güzel, dengeli bir menü olmuş.Kompleks karbonhidrat,protein,sebze... herşey var.

Akşama ne yapsam diye düşünüyorum ben de.

Hoşgeldinnn merak ettim valla görünmeyince sevindim güzel atlatmışsın yılbaşını

Aynen ben de ne yapsam diye düşünüyorum kıymalı mantar ve bulgur pilavı olabilir haşlama ve pilav salata olabilir:26: kararsızım ama brokoli haşlıycam kesin bakıyım ben de karar verip yapayım biran önce

Canım benim çok teşekkür ederim hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıklardan inşallah:13:

Rica ederim ttalım sağol inşallah hepberaber kurtulucaz hepsinden de:13:

Çok güzel farmasiciğim çok teşekkürler bazen kararsı kalıyorum acaba çok mu yedim falan diye bakıyorum da az bile yiyiorum ben

tüh ya pilateste streç günüydü bugün değilmi unutmuşum kaçırdık gerçi unutmasaydımda vaktim yoktu işler ancak bitti

Teşekkür ederim canım benim burası okadar faydalı okadar etkili ki bu başarı da inşallah da hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıkalrımızdan ben inanıyorum buna hepinizi çokkk seviyorum iyi ki varsınız:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…