60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tarif icin tesekkürler canim...burda marketlerde var kücük paket amblajlarda satiliyor..ama dedigin gibi ccok sey karistirdiklari icin gidalara hic alasim gelmiyo...alman malzelerindende eskisi gibi almiyorum...nerdeyse herseye jelatin katiyorlar..istah acici bir sürü sagliksiz madde katiyorlar...bu gidisle artik herseyimizi kendimiz yapacagiz...

bu arada tebrik ederim kilo vermsin..

Son düzenleme:
1saat spor yaptım
1çay bardagı leblebisuyumu içtim yeşilçayımı içtim
1portakal yedim yine su içtim
bukdar
herkese afiyet olsun şimdilik bakalım ne yiyecem birazdan

buda güzelmis..bu tarifide denerim sonra...sagol canim..

firsatim varken yazayim bazen menülerimi bile yazacak firsatim olmuyo...
öyle yemeyi biraz geciktigi icin yemek vaktinden 1,5 saat önce yarim kutu ton baligi yedim yagsiz....13.30 gibi

sonra 15.00 de 8 kasik zeytinyagli yesil fasulye yedim..2 kasik yag kattim pisirirken
2 kepce mercimek corbasi
1 kücük dilim bugdayli ekmek...normal 1 dilim ekmeyinin yarisi kadar ancak yapar..

2 saat sonra araögün olarak 1 portakal 1 caybardagi tarcinli yogurt yedim..icinede 7-8 tane kizilcik attim..

merhaba kızlar

akşam menüm

1 kepçe kuru fasulyeli tarhana çorbası ( 7-8 yemek kaşığı)
4 yemek kaşığı karnıbahar yemeği
6-7 yemek kaşığı turp- havuç salatası
250 ml ayran

merhaba kızlar

akşam menüm

250 ml ayran

afiyet olsun canim..kuru fasulyeli tarhanada ilginc..onuda denerim birgün..

benim aksam yemeyimde
2 kepce mercimek corbasi
1 dilim esmer ekmek
1 parca ince dilim peynir
1 cay bardagi tarcinli yogurt..yine kizilcik attim icine bikac tane...denemek icin aldim..cok eksi bir meyve...severek yedigimi söyleyemem...ama cok saglikliymis..yinede birdaha alacagimi sanmiyorum..severek yemedikten sonra anlami yok..zaten sade olarak yiyemedigim icin yogurda katiyorum tarcinla beraber yiyebiliyorum ancak..

Son düzenleme:
sorumu cevaplayan herkese çok teşekkürler:)

ya arkadaşalr denedim gördüm yurtta diyet falan olmuyor! sabah kahvaltısındsa sigara börekleri sosisler gözlemeler, akşam yemeğinde önce yağda kızartılıp sonra su eklenmiş türlü, mayonezli yoğurtlu makarna nişastalı pudingler bune ya ben ne yiyeceğim yiyebileceğim hiç bişi yok bunları yersem kilo alırım ama yemessemde aç kalırım çıldırıyorum

Son düzenleme:
isin cok zormus ya...gercekten kaldigin yurdun mutvagi cok sagliksizmis...insan normal günlerindede yiyemez her zaman böyle seyleri..olurya insan öyle yemekleri yiyecek bünyeye sahip olmayabilir..mesela seker hastasi insanlar yiyemez bu saydiklarini...hic düsünmüyorlar bunlari

Son düzenleme:
Kızlar afiyet olsun hepinize menüleriniz çok güzelmiş

öğle akşam arası arada 10 fındık 10 badem ve 1 mandalina yedim

Benim akşam yemeğim de şöyle,

1 dilim çavdar ekmeği

avuç içi kadar haşlama dana eti

Bir kepçe haşlama suyu

4-5 minik ağaç brokoli haşlaması

yarım kase yoğurt

Herkese keyifli akşamlar diliyorum :13:
menümü yazmaya devam ;

öğlen yemeğimde 8 yk kaşığı patlıcan yemeği , bir bardak ayran , bir domates iki salatalık , bir ince dilim kepek ekmeği vardı.
ara öğünde 5-6 tane diyet bisküvi yedim yanında yeşil çay.
akşam ise 60 gram haşlanmış tavuk , bir bardak ayran 5 yemek kaşığı makarna iki tane salatalık yedim.
şimdi bir kupa şekersiz limonlu ıhlamur içtim.

10 gibi de 3 porsiyon meyve yiyeceğim.güzel bir meyve salatası yapıcam.

yemeklerin yanına salata yapmaya üşendim bugün

arkadaşlar birşey sorucam diyet rejim demeyeceğim sağlıklı beslenmeye başladıktan sonra ilk zamanlar iyi kilo veriliyor sonra ideal kiloya yaklaştıkça kilo verme hızı azalıyor değil mi ? birkaç başarı öyküsünde okumuştumda bunu.

iyi akşamlar
akşam menüm
fırında patates 1tane yagsız
ızgaraköfte 3tane
bol salata
şekersiz çay

iyi akşamlar bayanlar aranızda cizelge yapmayı bilen var mı cizelgemi değiştiricemde farmasi yapmıştı bunu sagolsun yarım kilo vermişim değiştireyem dedim cizelgemi

Afiyet olsun tatlım ben de öyle biliyorum ve genelde de öyle oluyor fazlası çok olanlar genelde ilk zamanalr daha çok verir ama fazlası az olanlar genelde daha yavaş ve az verir ben mesela 72.3 kg ile başladım 1ay önce ve 5 kg verdim ki kaçamaklarım da oldu bu aya yine 4-5 veririm diye tahmin ediyorum çünkü genelde bu şekilde beslenmede aylık 4kg verenler çoğunlukta ve benim fazlam hala çok sanırım 4-5 veririm yine ve de inşallah ama artık sonrasında ne olur duruma göre bakıp sporumda menülerimde değişiklikler yapabilirim

canım afiyet olsun menü güzel

tarhana çorbasını normal pişiriyorum içerisine haşlanmış nohut ya da fasulye koyuyorum o kadar bitanem

bende 2 hafta oldu başlayalı diyete ve spora gidiyorum 70 kıloyla başladım ilk hafta 1,3 kılo verdim bu hafta cok kaçamak yaptım diyet yapmadım diyebilirim ama sporumu yaptım 500 gr vermişim yınede bunada şükür bakalım bundan sonra nasıl gidecek rejımımı bozmasam veririm

aaaaaaaaaaaa farmasi gelmiş farmasicim iyi insan lafının üzerine gelirmiş benım su cizelgeye bir el atsan yıne sana zahmet :26:

merhaba kızlar

akşam menüm

250 ml ayran

Afiyet olsun farmasicğim

canımcım afiyet olsun çok güzel sağlıklı ve de dengeli

afiyet olsun canım 5 kaşık makarna akşam için biraz fazla değil mi bitanem?

evet kilo verme hızı sona yaklaştıkça düşüyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…