slm güzel ve iradeli bayanlar bu gün neler yaptıgımı ve neler yediğimi yazayım
kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 br şekersiz açık cay
5 dilim peynir
5 zeytin kahvaltıdan sonra evi toplayıp arkadaşla dışarı cıktık 1 saat kadar gezdik
öğlen
4 kaşık bulgurlu ıspanak yemegi ve birkaç domates salatalık dilimi yedim o kadar spora koştum hemen geç kalmamak içim 2 saat aralıksız sporumu yaptım 1,5 lt suyumu içtim spor aralarında
akşam
bu gün cok yoruldum yemek falan yapamadım
1 dilim kepek ekmegi
2 br şekersiz çay
1 haşlanmış yumurtanın akı
5 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık ve biber yedim
az öncede limonlu şekersiz yeşil çayımı içtim cok güzel wc ye cıkartıyor tafsiye ederim herkese
birazdanda meyve mi yerim
canım 5 dilim peynir çok fazla. anladığım kadarıyla sen de peyniri benim gibi çok seviyorsun. gerçi süt ve yoğurt yemediğin için olabilir ama bence bağışıklık sistemi için günde 1 kase yoğurt yemelisin, 1-2 bardak süt içmelisin, hiç ara öğün koymamışsın çarşıda gezerken çantana 2-3 ceviz 3 kuru kayısı koy at ağzına. gezmek ve ev işi spor yapmak kadar kalori harcatmasada spordan daha yorucu oluyor biliyorum. birde akşam yemeklerini aksatma bence. sınavlarım bi bitse sizlere her gün mutlaka yenmesi gereken şeyleri porsiyon miktarlarıyla yazacağım şu an çok yoğunum giremiyorum topiğe. günde 6-11 posiyon tahıl,2-3 porsiyon meyve, 3-5 posiyon sebze,2-3 porsiyon et,2-3 porsiyon süt ve türevlerinden tüketilmeli diyerek uzuyor liste tabi bu diyette kişinin aktivitelerine göre ayarlanıyor. çok sağlıklı bir menü olduğunu söyleyemem açıkcası üzgünüm