60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper olacaksın zaten şekerim sende bu azim varken bak nerden nerelere gelmişsin kaydirigubbakcemile5 bacakların için egzersiz sayısını arttırabilirin.mesela diz ve dirseklerin üzerine çömel, bacaklarını geriye tekme atarmış gibi hızla savur. bu hareket kalça ve bacakları çok güzel toparlıyor

tşkkr ederm lawes ve moonserose =) pltaste backlarım çok yandı kızlar yaa o toplar üzerinde zıplayınca dehşett yanıyorrr yaaa hemde plates yağ yakımını hızlandırıormş bnde haftada bi kere yapıorum platesi-bi kere aerobick-bi ekre step-bi kere sopaylaa yapıoruss ve bi kere horon bi kerede kolbastı çalışıoruss.çok eğlncelii geçiorr derslerimiz.eğer eskişehirde oturan warsa kızlar esjim spor mekanıı olarak süperr yaaa...hoca çok özenle davranıorr,hep kontrol ediorrr..

Ayy ben bu grubu nasıl görmemişim tam benlik:çok üzgünüm:Aldığım hormon ilaçları sayesinde iştahım bir güzel açıldı.Tam 67 kilo olmayı başardım.Üstüne üstlük tam hormon ilaçlarından kurtuldum derken bu seferde 3 ay kan ilacı kullanmam gerekiyor.offf ki oooof...Şimdi beni de aranıza alırmısınız dicektim, söz ne derseniz yapıcam.Bıktım artık,bu kilolardan kurtulmam lazım.5 kilo vermek istiyorum...Boyum 1,66 kilom 67

tabikide samanyolucum sende bizdensin =) bnde kulalndm kansızlık için ve iştah açıorr dikkatli ol cnm 3 kilo kadr aldm yoqsa şimdi bn 62 lere düşcktm ahh ahh nese artqq bölede düşeriss inşalllah birlkte =)

canım tabiki katıl sende bize hosgeldinhihoyyyt hepberaber zayıflıcaz allahın isniyle:enbuyukkk:

Çok üzgünüm çoookkızlar benim kilo bu hafta hiç kımıldamadı yaaa.Çok üzgünüm çoook
bu hafta dahada sıkacağım bakalım. inşallah haftaya ibrede değişiklikler olacak.
kilo verenleride teprik ederima.s.

sevimciğim çizelgeni gördüm ve şaşırdım canım çizelgen böleyse kendin nasıl güzellleşmişindir acaba:asigim:
maşşallah canım. bir ara fırsatın olursa nasıl zayıfladın yazarmısın canım.:1hug:

canım kilo werdirmeyi hızlandırmak için bilgiler war bu sitede bi bak derim

hımm bak burasını şimdi gördüm. tekrar allah nazarlardan korusun diyorum canım. süpersinnnn

tşkkr ederim doracım inşallah hep birlkte dahada zayıflıcaz yeterki inanalım ve buna uygun olarak hareket edelimm..aslında yazın tkaımlardaydım ve oraya hem resmlerii ehmde öykümü yazmıştım uzunca eğer bulablrsem burayada koyarım...ama asıl olarak ideal kiloma ulaşınca başarı öyküleri kısmına yazacağım inşallah =)

Alıntı:
Dora kullanıcısından alıntı

Çok üzgünüm çoookkızlar benim kilo bu hafta hiç kımıldamadı yaaa.Çok üzgünüm çoook
bu hafta dahada sıkacağım bakalım. inşallah haftaya ibrede değişiklikler olacak.
kilo verenleride teprik ederima.s.

canım kilo werdirmeyi hızlandırmak için bilgiler war bu sitede bi bak derim

lavesim doram zaten 80 kilodan .62. düşmüş bir gurudur şeker 2 sanadirde k.k üyesidir tatlım .... başta kendisi söylesin bu kiloları nasıl verdigini ....delikafadulden:mymeka: sonra sevimime sorsun degilmi ...:jeyyar:

delüüüüü: hemşerimmmm oklava: ben zaten yazdım gerilere nasıl verdiğimikaydirigubbakcemile bak dikkatli okumamışın. tabii sen o zaman gezmelerdeydin demekkişakkıdı
az ye öz ye bol hareket et çokta su iç. günün 24 satinin 12 sini wc de geçir veriliyor kilo işte bu kadddeerrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

=) bnde snei tebrk ederm doracım =) kızlarr bn gidşorum bana şans dileğin nolur yaaa güsel olsn elbise ve içime sinsinde alıyım

tabikide samanyolucum sende bizdensin =) bnde kulalndm kansızlık için ve iştah açıorr dikkatli ol cnm 3 kilo kadr aldm yoqsa şimdi bn 62 lere düşcktm ahh ahh nese artqq bölede düşeriss inşalllah birlkte =)

Teşekkür ederim canım,benim de tek korkum bu ,biraz daha alırsam kare şekline gelicem....Benim aldığım kilolar basenlerimde ve kalçamda toplanıyor.Üst kısmım 38 bedenken etek ve pantolon 42 beden oluyor..Yani dengesiz bir durum...Aslında hergün düzenli yürüyorum.Evde yürüyüş bandım var.45 dk yürüyorum 100 kalşori yakıyorum galiba az oluyor.5 hızda ayarlıyorum.Sabah akşam mı yürümeliyim acaba...Gerçi bu arada yediklerime de fazla dikkat etmedim..Sonuç ortada...:bbo:

canım tabiki katıl sende bize hosgeldinhihoyyyt hepberaber zayıflıcaz allahın isniyle:enbuyukkk:

Amiiiin canım tek dileğim sağlıklı bir şekilde kilo vermek...:1hug:

Kızlar şimdilik çıkmak zorundayım.Ev temizlenmek için beni bekler,sonrada kayınvalieme gitmem gerekiyor akşam geç vakit yazdıklarınızı okurum artık.Önerilerinizi bekliyorum....:teytey:

cok dogru haklısın wala cok utandım

iyi haftasonları kızlar a.s.
teşekkür ederim darısı başınıza inşallah
benim biraz işim var
sonra gelip yazarım neler yaptığımı öpüyorum Şeniz

cok dogru haklısın wala cok utandım
kıs niye utanıyon senlik bişi yok tatlım kaydirigubbakcemile3 dorayı dövecem ben hemşomu . çizelgesine bak 3 kilo vermiş gibi kaydirigubbakcemile3 halbuki 20 küsür kilo verdi .. sen nerden bilecen ....:1hug:a.s.

topraksu arkadaşım sebze yemekleri neden susuz yeniyorki..asıl vitamıni suyuna çıkıyor..bende özellikle suyunu yerim.zaten sebze yemeklerine su katmadan pişiriyorum..susuz yemenin manası nedirki?

canım benim bizler yemeği yaparken sadece kendimiz için deil ailemiz için yaptığımızdan yağını kararında koyuyoruz okarar koyduğumuz yağda biz diyettekiler için fazla oluyor yağda suyunda daha çok biriktiğinden bizde suyunu yemezsek fazla yağdan kurtulmuş oluruz

bu arada tebrik ederim 1 kilon gitmiş darısı bize inşallah a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…