- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
kızlarr bugün elbise almaya gideceğim tek sorunum alt tarafım üst taraf cillop gibi göbek möbek yoq =) ama bacakalrım fln.çok kötüü off toparlayıcı çoraplar warmış artık elbisenn altına onalrdan giycm yaa 14 şubatta giymek içni alıorum elbiseyii ayy inşallah güsel olurda alırım yaa =) onn için ilk oalrak 14 şubata kadr 1-2 kilo daha versem 14 nisana kadrda 63 lere insem süper olck yaa
Ayy ben bu grubu nasıl görmemişim tam benlik:çok üzgünüm:Aldığım hormon ilaçları sayesinde iştahım bir güzel açıldı.Tam 67 kilo olmayı başardım.Üstüne üstlük tam hormon ilaçlarından kurtuldum derken bu seferde 3 ay kan ilacı kullanmam gerekiyor.offf ki oooof...Şimdi beni de aranıza alırmısınız dicektim, söz ne derseniz yapıcam.Bıktım artık,bu kilolardan kurtulmam lazım.5 kilo vermek istiyorum...Boyum 1,66 kilom 67
kızlarr bugün elbise almaya gideceğim tek sorunum alt tarafım üst taraf cillop gibi göbek möbek yoq =) ama bacakalrım fln.çok kötüü off toparlayıcı çoraplar warmış artık elbisenn altına onalrdan giycm yaa 14 şubatta giymek içni alıorum elbiseyii ayy inşallah güsel olurda alırım yaa =) onn için ilk oalrak 14 şubata kadr 1-2 kilo daha versem 14 nisana kadrda 63 lere insem süper olck yaa
Çok üzgünüm çoookkızlar benim kilo bu hafta hiç kımıldamadı yaaa.Çok üzgünüm çoook
bu hafta dahada sıkacağım bakalım. inşallah haftaya ibrede değişiklikler olacak.
kilo verenleride teprik ederima.s.
teşekkür ederim cnm =) diyeti ve spor sadece yazları yaptım 2 yaz boyunca 37 kilo verdm dengeli werdim bünyemde her şey normalmiş =) doktor kontrölünde vermedm çnkü artıq kendi listemi kendi programımı kendim yapabliorum ilk zamnlarda da annem diyetisyenmdi.şmdii kendimii çok ii tanıorum ve kilo problemini çok gözümde büyütmüyorum cnm.mesela bu aralar metobilizmam tam ii dönemi hemen lapa yapıcm iyice hızlandırmak içinn hatta bugün yapıorm =) hane duruma göre kendime yol çiziyorum başka yaptğım bişiy yoq.
Alıntı:
lavesim doram zaten 80 kilodan .62. düşmüş bir gurudur şeker 2 sanadirde k.k üyesidir tatlım .... başta kendisi söylesin bu kiloları nasıl verdigini ....delikafadulden:mymeka: sonra sevimime sorsun degilmi ...:jeyyar:
tabikide samanyolucum sende bizdensin =) bnde kulalndm kansızlık için ve iştah açıorr dikkatli ol cnm 3 kilo kadr aldm yoqsa şimdi bn 62 lere düşcktm ahh ahh nese artqq bölede düşeriss inşalllah birlkte =)
canım tabiki katıl sende bize hosgeldinhihoyyyt hepberaber zayıflıcaz allahın isniyle:enbuyukkk:
Alıntı:
Dora kullanıcısından alıntı
Çok üzgünüm çoookkızlar benim kilo bu hafta hiç kımıldamadı yaaa.Çok üzgünüm çoook
bu hafta dahada sıkacağım bakalım. inşallah haftaya ibrede değişiklikler olacak.
kilo verenleride teprik ederima.s.
canım kilo werdirmeyi hızlandırmak için bilgiler war bu sitede bi bak derim
lavesim doram zaten 80 kilodan .62. düşmüş bir gurudur şeker 2 sanadirde k.k üyesidir tatlım .... başta kendisi söylesin bu kiloları nasıl verdigini ....delikafadulden:mymeka: sonra sevimime sorsun degilmi ...:jeyyar:
kıs niye utanıyon senlik bişi yok tatlım kaydirigubbakcemile3 dorayı dövecem ben hemşomu . çizelgesine bak 3 kilo vermiş gibi kaydirigubbakcemile3 halbuki 20 küsür kilo verdi ..cok dogru haklısın wala cok utandım
topraksu arkadaşım sebze yemekleri neden susuz yeniyorki..asıl vitamıni suyuna çıkıyor..bende özellikle suyunu yerim.zaten sebze yemeklerine su katmadan pişiriyorum..susuz yemenin manası nedirki?
sanırım yemegin bütün yagı suyunda oldugu için böle dediCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?