60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben şimdilik çıkıyorum kendime karnıbahar haşlayıp yoğurtlayacam hadi kolay gelsin kızlar

afiet olsn topraksu bnmde yaırnki menüm öle =)

bu arada kızlarr şu pirinç lapasını aynn aktarıorum
pişrme metodu: 1 çay bardağı pirinci-3 çay bardağı suda haşlanır.pirinçler dibe yapışmadan altı kapanır yane azııcık su kalıyor...
üzerine: kırmızı pul bibrr,nane,karabiber bol konubalir,tepeleme yoğurt fln.salatayla karıştırılıbilr =)
ölçü:bir günde 3 eğer çok acıkılırsa 4 çay bardağı
] mutlaka ameyve ve sebzeyle desteklenmelii.... bu liste sadece haftada bir gün yada ayda 2 gün olarak uygulanmalıı..regl i dönemde daha da çok etkisii göstermektedir..şmiden kolay glesn kızlar

hacercm ellerine sağlık.girdm linke baktım!!! gerçkten süper olmşsun yaa.ama bir şey sormak istiorum şu yağ sürmşsn ya onu açıklayblr msn?bnde kalça kısmına sürmei düşnüorumda!!

canım hayırlı olsun güle güle kullan bol bol eskithihoyyyt

saol cnm =) bnde iyice hıslandım hacerin öyküsünü okuduktan snra =) hıı kızlar bide şu kaynana çorbasını yapan war mı hiç?diyet listeleri bölümündeki?

hacercm ellerine sağlık.girdm linke baktım!!! gerçkten süper olmşsun yaa.ama bir şey sormak istiorum şu yağ sürmşsn ya onu açıklayblr msn?bnde kalça kısmına sürmei düşnüorumda!!

sevimcim kalçanda kullanamazsın sanıyorum, yağı sürüp streç filmle sarman lazım
benim belimden bile kayıyordu, kalçada hiç durmaz sırnaşık şey

tmm cnm =) kızlar bn çıkıorum hade sağlıckla kalın.kaçamak yapmaın hea kızarım yoqsa.çç ama bişiy daha sorcm sarı leblebi size çok kalorili midir?beyaz leblebi yiyemedğim için bn sarı leblebi yiorum çayla birlkte süper gidior????cevplar içni şmdiden tşkkr

yok canım abartmadığın sürece yiyebilirsin leblebiyi hem tok da tutar hem de sağlıklı

bgnkü menümcokacimcoook
sabah ılık su az sekerli çay biras omlet
arada 1 elme
ögle we akşam 1er kase yayla corbası
az önce yesil cayımı içtm yannda ufak bi dilim kek
we bollca su içtim.yarın da piriç lapası diyetine baslıorumhihoyyyt

benimkiside :

iki bardak su
kahvaltı (bir dilim kepekli ekmek,iki dilim peynir,beş yeşil zeytin,domates, az şekerli çay)
bir çay bardağı süt
yeşil çay
akşamda yoğurtlu karnıbahar ,mercimekli köfte,roka
meyve
bir çay bardağı süt

iyi akşamlar

menün süpermüş canım çok hafif görünüyor
yarında pirinç lapası haaaa hedefine çabuk ulaşacaksın inşallah kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…