60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben başlayamadım
hatasonu olduğunu unutmuşum haftasonu kahvaltıları eşim tarafından hazırlanır hep ben kalktığımda masa hazırdı eşimi kırmamak için mecburen kahvaltı yaptım üzgünüm canım ama sen başlamışsın kilo vermenede çok sevindim kolay gelsin canım a.s.a.s.

bu lapa diyeti gerckten kilo werdirio mu yawCADIARZU ben hastayım şimdi yapsam bi sorun olur mu kiCADIARZU

süper gidiyosun sevimcim hele kolbastıya bayıldım yiğenimin düğünü var mayıs-haziran gibi bende mutlaka öğrenecem sositososito :teytey:

ben bu diyeti ilk defa duydum saol canım bilgin için yrn bu diyete basliyim o zamancokacimcoook

horon,kolbastı müthiş ter attırıyor kızlar,ben arkadaşlarıma öğrettim horonu her toplanmamızda dönüyoruz :)) varsa samsunda yaşayanınız gelin kızlar itina ile horon öğretilir

rica ederim canım kolay gelsin :1rolleyes:

ayy cook güsel bi grup bu yha herkes yardımsewer we pozitif inanın çok motiwe ediosunuz beni canı gönülden tesekkür ederim hepinize bu sefer cok daha fasla azimliyim kurtulcam bu fazlalıklarımdan we benim arkamdan laf eden herkesi (akrabam olurlar)çatır çatır çatlatcamklava::enbuyukkk:

canım laf edilecek ne kilon varmışki o akrabalarınıda canım bu gruba havale et oldumu kötükedihüso klava: sıkma sen canını

ya benim ablamda çok kilolu keşke oda birilerine kızıpta zayıflamak için hırslansa
yanında kilodan diyetten konuşamıyoruz korkudan hem durumuna çok üzülüyor hemde bize çok kızıyor diyetisyenede yönlendiremedik bitürlü tamam tamam diyor ama gitmiyor

bnm ablamda 48 kilodelikafadulden canım bnce diyette psikoloji de cok önmli tamam sizde ablana her açıdan yardımcı olursunuz ama eger durumunuz müsaitse psikolog esliğinde diyet yapsn.bnm kuzenm de baya kiloluydu herkes zayıfla diodu ama o herkesin zıddına gidiodu.3 ay önce psikolog esliğinde basladı diyete şimdi cillop gbi gacı oldu walahihoyyyt

canım bizimki diyetisyeni kabul etmiyor psikologa hiç gitmez tam bir keçi eşi bile ikna edemiyor

bak şimdi aklıma geldi yiğenimi tembihleyimde 90 kilo üzerinde olanların zayıfladığı gruba girsin belki onları okuyarak motive olurda diyetisyen eşliğinde zayıflamayı kendisi düşünür bakarsın diyetisyen psikologa gitmesini önerebilir şimdi biraz umutlandım bak
ya ben ne akıllı bir gacıyım pardon yani bacıyım :)))

akıllıca çözümhihoyyyt

kendisi zayıflamayı çok istiyor ama inadından onu bile fazla yansıtmamaya çalışıyor maddi durumuda fena deil diyetisyene rahatlıkla gidebilir o konuda sorunu yok

bn geldm kızlarrr çok mutluyum döndm alışverşten ve aldım elbisei altınada süper bi çizme aldm 14 şubataa hazır gibi bişiyim =) bu arad alapaya devm ediorum bn bozmadm pek arada kaçamaklar oluor tabee ama onlarda olmassa olmaz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…