sende bendensin..:13:bende ne yaparsam yapayım 60 kg altına düşemiyorum.1 aydır çok dikkatli besleniyorum sporda yapıyorum.ama olmuyor.64 ten 60 a 20 günde düştüm ama 20 gündürde hiç tık yok.![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende bendensin..:13:bende ne yaparsam yapayım 60 kg altına düşemiyorum.1 aydır çok dikkatli besleniyorum sporda yapıyorum.ama olmuyor.64 ten 60 a 20 günde düştüm ama 20 gündürde hiç tık yok.![]()
![]()
![]()
kızlar ben birde şey yapıyorum, mesela tahıl baklagil yiyemedim, haşlanmış buğday bulunduruyorum buzlukta, 2şer kaşık kadar, onları 1er porsiyon tutuyorum, sonra çözdürüp salatalarıma eklerim hem değişik oluyor hemde kaliteli beslenmiş oluyorum kızlar![]()
sen yine bildiğin gibi yaz çünkü zaten dediğin gibi sen kendine göre yapıyorsun ama gost standart yani en az 6 porsiyon tahıl demiş mesela bu herkes için geçerli boy kilo aktiveteye göre üzerine çıkabilir ama altınada düşmemeli onu diyorum sağlıksız demiyorum eksik diyorum eksik beslenerek kilo verdin sen. elbette eski yazdıklarını hatırlıyorum 2 kaşık 3 kaşık bir çatal falan yazıyordun hatta benim 8 kaşık sebze yemeği ölçüme fazla diyordun biliyorum elbette.canım sence standart beslenme olabilir mi herkes için sen 170 cm boyunda 70 kiloda bir kişisin ve de kendine özgü aktivitelerin yaşam biçimin var
ben 160 cm boyunda 54.3 kiloda olan bir insanım şimdi senle ben aynı ölçüde yesek
senin yediğin ölçülerde yesek ben kilo alırım sen zayıflarsın
benim yediğim ölçüde sen yesen kesin zayıflarsın ya da hasta da olabilirsin
ama ben zaten kilo veriyorum .ve dikkat ettiysen ben öğlen ya da akşamları bile bu aralar 5 kaşık sebze yer hale geldim neden acaba kilo vermiyeyim diyekorumadayım diye
ilk başlarda ben salatayı 7-8 kaşıktan az yememekle çözdüm işi ve de bol su içmekle hiç enerjiden düşmeden vitamin takviyesine ihtiyaç duymadan salata ve suyun sayesinde ben çok rahat kilo verdim gerçeği söylemem gerekirse.ve de tabiki yoğurt.
bol domates salatalık biber geçmişe bir dönme inkanın olursa iyi araştır derim.
ben meyveyi de bol tüketiyorum bugün bile 2 elma 1 ayva tükettim sırada artık gece uzun gerisi gelecektir.
sağlılı ve dengeli beslenmek kişinin hasta olmadan enerjiden düşmeden algılamasında problem yaşamadan vs arkadaş bir sürü güzel örnek yazmış bu tip olumsuz durumlarla karşılaşmadan yediklerinin ona yetmesidir demiş bu bağlamda ben yediklerimin bana yettiğini ve de ben en iyisi bir de gün sonunda topluca ana ve ara öğünlerimi bir arada yazayım daha net görün nasıl ve neler yediğimi![]()
cok sagol canim..canım bazen vücudun duraklama dönemi oluyor
yediklerini ve yaptığın sporu değiştirsen belki sana faydası olur
sürekli aynı şekilde beslenip aynı sporu yaptıysan vücudun buna alışmış olabilir
devrimcim dedene Allah rahmet eylesin canımcım
aslında güzel fikirmiş canım bende baklagilleri fazla yemiyorum gaz problemi oluyor .bende böyle yapsam acaba o zaman bi öğün yemektenmi düşmem lazımki yada ben bir yk koyarım.hugocuk canım nedersin nasıl olur canım senin fikrin nedir
sende bendensin..:13:..ama ben pes etmicem 57 olana kadar yola devam pes etmek yok..
![]()
kızlar pes etmek yok sakın bende çok zor kilo veriyorum ama asla moralimi bozmuyorum 3 hafta yada 1 ayı buluyor kilo vermem ama sonuçta veriyormuyum evet veriyorum onun için sabırlı olun lütfen yılmak yokkkkkkk yola devamm![]()
şimdi oldu canım çok sağol. 4 porsiyon meyve güzelmiş ehehe sevdim bunu. süt olayınıda sevdim zira sütü yoğurdu çok severim ben. ciğeri artık zorlayacağım yerken sevmem ama mecbur yerim artık kurubaklagil severim şöyle yağsız pişmiş bulgur pilavına 1 kaşık yağ konacak üzerine nohut dökülecek ama nohutta az yağlı olacak süper olur çok severim ben
toplanır toplanır merak etme sen. ümitsizliğe kapılma. 3 kilo çok değilmiş zaten sen pilatese devam et güzel olur. bak prienede doğum yaptı 3 ayda toparlandı pilatesle dedi. o benden daha iyi pilateste ben yeni sayılırım eskidende yaptım ama şimdi farklı oluyo. eskiden kiloluyken yapıyordum şimdi arada çok fark var. sende yaparsın. kalanchoede yeni başladı canım bende yeni başladım bir tek aramızda priene bayadır yapıyor. esw de yani başladı. başlamayı düşünen arkadaşlarda var
cnm iyi hoşsun doğru sölüosun da şöle örnek vereyim mesela ben deil 8 kaşık 6 kaşık sebze hayatta yiyemem çatlarım ayolkilo vermeyi almayı bi kenara bırakalım valla yiyemem almaz midem.hayatımda da hiç yediğimi hatrlamıorum şu an bile 4 yemek kaşığı mercimek kavurması yedim çorbayla patlamak üzereyim.yani diyetsyenlerde zaten herkesin kilosuna yaşına boyuna günlük harcadığı enerjiye göre listeler veriolar ki nedeni bu zaten.o yüzden gidilebiliosa diyetsyene mutlaka hdlmeli gdilemiosa da herkes kendini en iyi şeklde tanır zaten kendine göre araştrarark ayarlamalar yapmalı die düşünüorum ben de.
hogocuk gecmiş olsun iyi olmana sevindim daha dikkat et beslenmene bundan sonra saç dökülmesi içinde kullandıgın şampuanın içine 2 diş sarımsak ezip koy canım faydasını göreceksindir senin diyetisyen kontrolün ne zaman bu arada
nerden zor veriyorsun. göbeğin eridiya daha ne olacak![]()
canim gecenlerden bi tarif vermistim....ciyer sevmeyen esim bile cok severek yedi yaptigim sozlu ciyer yemeyini...istersen yine veririm tarifi..
aslında güzel fikirmiş canım bende baklagilleri fazla yemiyorum gaz problemi oluyor .bende böyle yapsam acaba o zaman bi öğün yemektenmi düşmem lazımki yada ben bir yk koyarım.hugocuk canım nedersin nasıl olur canım senin fikrin nedir
sen yine bildiğin gibi yaz çünkü zaten dediğin gibi sen kendine göre yapıyorsun ama gost standart yani en az 6 porsiyon tahıl demiş mesela bu herkes için geçerli boy kilo aktiveteye göre üzerine çıkabilir ama altınada düşmemeli onu diyorum sağlıksız demiyorum eksik diyorum eksik beslenerek kilo verdin sen. elbette eski yazdıklarını hatırlıyorum 2 kaşık 3 kaşık bir çatal falan yazıyordun hatta benim 8 kaşık sebze yemeği ölçüme fazla diyordun biliyorum elbette.
slm kızlar bugün kü menüm
kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
3 zeytin
domates salatalık biber
2 br şekersiz çay
öglen kuranımı vardı evde yemedim kuranda
4 kaşık zeytinyağlı patates salatası
bir küçük dilim peynirli börek,
1 elmalı turta
2 br şekersiz cay
akşam henüz yemedim ama yınede yazayım
8 yemek kasıgı bezelye yemegi
4 yemek kasıgı bulgur pilavı
yeşillik slatası ve ayran ekmek yemegi düşünmüyorum pilav var cünkü
yemekten sonrada yeşil çayımı içeçem yanında fındık ve ceviz eşliğinde son olarakta meyve mi yicem
birde bu sabah tartıldım dayanamadım 67,8 geldim inanamadım 400 gr daha gitmiş farmasicim benım çizelgeye bir el atarmısın yıne sana zahmet boyum 1,68 kılo 67,8![]()