• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam herkese :16:
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12:30 da1 tabak zeytinyağlı kereviz, 1 kase keten tohumlu naneli yoğurt, 1 tabak kıymalı ıspanak , 1 dilim kepek ekmek yedim

günaydin kizlar...farmasim harikasin canim...cok kibar gözüküyorsun :nazar::nazar::nazar:

bende 62 kilo piskolojisiylen daha fazla gün gecirmek istemedigimden bugün sabah tartildim..normalinde tartilma günüm 1 hafta sonraydi..ve cok sükür tekrar 60 olmusum..:66::62:oda kahvaltimi yaptiktan sonra tartildigim halde..1 hafta sonra 2 kilo tahmin ettigimden cabuk gitti..gerci reglde oldum bitti bugün onunda etkisi oluyo kilo kaybinda..pazartesi günüde artik düzenli spora baslarim...kardiyo pilates:8:

günaydın tatlım kilo vermiş olmana sevindim canım darısı bizim başımıza :16:

Yaprak ve kuru meyvelerinden yapılan çay ishal giderici özellik taşımaktadır.
Yaban mersini çayının bayanlarda özel günlerin etkisini azalttığı ve düzene sokmaktadır.
Yaban mersini çayının idrar yolu enfeksiyonlarında antibiyotik etkisi göstermektedir.
Kansere karşı vücudu koruyan enzimleri aktive etmektedir.
Anti kanserojen ve antioksidan özelliğe sahiptir.
Yağlı bileşiklerin vücuttan atılmasını sağlar.
Taze olarak yenildiğinde kanı temizler.
Besleyici olmasına rağmen kalori ve sodyum içeriği düşüktür.
Kan şekerini düşürür
Bağırsak metabolizmasını düzenleyen lifli özelliği vardır.
Kan kolesterolünü düşürür.
Pektin içeriği yüksektir.
Kalp krizi riskini azaltır.
Gece görüş kabiliyetini artırır.
HIV VİRÜSÜNÜN tekrarlanmasını azaltır.
Damar elastikliği ve gözlerin geçirgenliğini artırır
Vücutta biyoaktif madde olarak kullanılan polifenoller, aktokyaninler, flavanoller ve tanenlerce zengindir.
Kansere karşı savaşan ELLAGIC-ASİT içeriği oldukça yüksektir.
Diyetlerin sağlıklı ve çok değerli bir parçasıdır.
Göz yorgunluğunu giderir, miyopluk ve şeker hastalığından kaynaklanan görme bozukluklarını engeller. Kamaşma, kılcal damar çatlaması ve gece körlüğünü ortadan kaldırır.

Kabızlık, bulantı, mide kramplarını ve ülseri önler.
Damar sertliği oluşumunu engeller.
Varis ve basur’u (hemoroit) iyileştirir.
Sakinleştirici özelliği vardır.
Ağız içi yaralarını iyileştirir.
İltihaplar için dezenfektan özelliği taşır potasyum içeriği son derece yüksektir
Araştırmalara göre günde bir kâse yaban mersini, yaşlılık nedeniyle oluşan tahribatı önleyip hafızayı güçlendiriyor.

günaydin kizlar...farmasim harikasin canim...cok kibar gözüküyorsun :nazar::nazar::nazar:

bende 62 kilo piskolojisiylen daha fazla gün gecirmek istemedigimden bugün sabah tartildim..normalinde tartilma günüm 1 hafta sonraydi..ve cok sükür tekrar 60 olmusum..:66::62:oda kahvaltimi yaptiktan sonra tartildigim halde..1 hafta sonra 2 kilo tahmin ettigimden cabuk gitti..gerci reglde oldum bitti bugün onunda etkisi oluyo kilo kaybinda..pazartesi günüde artik düzenli spora baslarim...kardiyo pilates:8:

:nazar::nazar::65::66::16::13: canım tebrik ederim işte bu bakkk nasıl da hemen gidiveriyor maşallah sana darısı bizim de başımıza inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla 60kg yi görmeyi nasip etsin inşallah sonra da 55 inşallah:10::8::65::nazar::nazar:

selam herkese :16:
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12:30 da1 tabak zeytinyağlı kereviz, 1 kase keten tohumlu naneli yoğurt, 1 tabak kıymalı ıspanak , 1 dilim kepek ekmek yedim

Canım afiyet olsun çok güzelmiş öğle menün renkli ve doyurucu ve de sağlıklı tabii ki:16::13::nazar:

Canım bayılıyorum senin kahvaltılarına afiyet olsun çok güzel dengeli ve çeşitli:56::54:

teşekkür ederim canım :16:

Cnım benim çok güzel afiyet olsun ama mesela öğleden sonraki aranda 3-4 lıght çubuk+1 eyve ye ki günlük 3 porsiyon meyve olsun ve sonra çubuktan bi tane daha derken bi tane daha olmasın:1: bence 3-4 çubuk yanında bir elma olabilir hakkın yani meyve geri kalan kısmı gayet güzel bence ekmek var 4 dilim sebze var et var yoğurt var miss misss çok beğendim ara öğleden sonrakia arada ya 3-4 çubuk 1 bardak süt ya bir meyve olsun tatlım bence:16:

Afiyet olsun canımmm gayet güzel sanırım sosis ve yumurta olunca peynir yemedin bence mantıklı ve sosis falan arada ben de yiyiorum:1: sucuk yemiyorum yağlı diye de sosis severim bazen yiyiorum valla:13:

ohhh ohhh yandan yandan tam bir haftasonu kahvaltısı sağlıklı,çeşitli,doyucu:56: afiyet kas,mutluluk,sağlık olsun farmasim:16:

Kızlaaaar herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha hafifi yağsız bir haftasonu diliyorum:16:

Kahvaltımı yazayım saat 9.30 gibi kahvaltı yaptım

sabah kalkınca bir bardak (250ml) su içtim

2 dilim çavdar ekmeği

2 adet lıght üçgen peynir

2 adet yeşil zeytin

domates-salatalık

2 fındık 3 badem 3 yaban mersini

kahvaltı sonrası yeşil çaylı bitki çayı karışımı

Bugün spor günüm leslie-uzay yürüyüşü ve koşu bandı planlıyorum ayrıca hava güzel çıkar bi dolaşırım inşallah evde de işlerim var bugün:34: balık falan alırım belki akşama balık yapmayı düşünüyorum.hepinizi öpüyorummm:13::8::16::54:
canım senin kahvaltı da çok güzel afiyet olsun kilo olmasın inşallah kurtulucağız bu kilolarımızdan :10:
Günaydın kızlar :34:
farmasi maaşallah sana bol bol :nazar::nazar: :nazar: gönderelim.:1:
11.fotoda özellikle vücut hatların süper tebrikler :65: :46: bir gram fazlalık yok darısı başımıza :1:

bugünkü menümü yaziyim peşinen :)
sabah kahvaltım ;
1 tk pekmez
iki ince dilim kepek ekmeği , 1 kk az yağlı beyaz peynir, bir yeşil bir siyah zeytin , bir salatalık,havuç,yarım çarliston biber , yanında da ayvalı ıhlamur içtim.

ara öğünde 1 porsiyon meyve

öğlen 1 kepçe çorba , 8 yk sebze yemeği , 1/2 kase yoğurt , salata , bir ince dilim kepek ekmeği.
ara öğünde : şu eti form çubuk krakerden 3 tane yerim. (az mı ki,ya çok yerim ya az :1: )
yanında yeşil çay içerim.

akşam : 4 köfte büyülüğünde kırmızı et ızgara , bir bardak ayran , salata , bir ince dilim kepek ekmeği.

gece ise : 1 yeşil elma ve bir küçük kutu muzlu süt.

yorgunluktan erken kalkamamışım yürüyüşe çıkarım birazdan.
afiyet olsun canım şimdiden
sabah kahvaltımda::56::56:

2 dilim kepek ekmek
1 adet sosis
1 adet haşlanmış yumurt
2 adet salatalık
1 adet dometes
1 bardakta 5 i 1 yerde çayı

içtim.:68:

afiyet olsun canım
kızlar sabah kahvaltım

1 büyük dilim kepekli ekmek
1haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç maydanoz
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kuru kayısı
2 kuru erik
2 ceviz
250 ml şekersiz çay

afiyet olsun farmasiciğim bir insanın azim ve kararlılıkla istikrarlı bir şekilde nasıl zayıflayacağının canlı bir örneğisin benim için tebrik ederim :16: :nazar: :nazar: :nazar:

:nazar::nazar::65::66::16::13: canım tebrik ederim işte bu bakkk nasıl da hemen gidiveriyor maşallah sana darısı bizim de başımıza inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla 60kg yi görmeyi nasip etsin inşallah sonra da 55 inşallah:10::8::65::nazar::nazar:

Canım afiyet olsun çok güzelmiş öğle menün renkli ve doyurucu ve de sağlıklı tabii ki:16::13::nazar:

teşekkür ederim canım sadece şimdiye kadar 1 kg vermiş olmama üzülüyorum ama inşallah yavaş yavaş gidecek fazla kilolarım

teşekkür ederim canım sadece şimdiye kadar 1 kg vermiş olmama üzülüyorum ama inşallah yavaş yavaş gidecek fazla kilolarım

Yasemincim olsun azim ve sabırla eminim gidecek tüm fazlaların bir de senin boyun kaçtı canım?? eğer uzun süre böyle giderse biraz değişiklik yaparsın belki ama gidiyorsa yavaş da olsa bence dert etmemen lazım nekadar oldu sen başlayalı 1 kg nekadar sürede gitti ve spor yapıyor muydun sen canım?

slm kızlar
45dakka uzaya gittim
yeşil elma yiyorum

Afiyet olsun tatlım bugün benim de spor günüm lesli-koşu bandı ve uzay yürüyüşü yapıcam toplam 45dk-1 saat gibi arka arkaya yapıcam tabii ki faydası olsun:8::65:

Yaprak ve kuru meyvelerinden yapılan çay ishal giderici özellik taşımaktadır.
Yaban mersini çayının bayanlarda özel günlerin etkisini azalttığı ve düzene sokmaktadır.
Yaban mersini çayının idrar yolu enfeksiyonlarında antibiyotik etkisi göstermektedir.
Kansere karşı vücudu koruyan enzimleri aktive etmektedir.
Anti kanserojen ve antioksidan özelliğe sahiptir.
Yağlı bileşiklerin vücuttan atılmasını sağlar.
Taze olarak yenildiğinde kanı temizler.
Besleyici olmasına rağmen kalori ve sodyum içeriği düşüktür.
Kan şekerini düşürür
Bağırsak metabolizmasını düzenleyen lifli özelliği vardır.
Kan kolesterolünü düşürür.
Pektin içeriği yüksektir.
Kalp krizi riskini azaltır.
Gece görüş kabiliyetini artırır.
HIV VİRÜSÜNÜN tekrarlanmasını azaltır.
Damar elastikliği ve gözlerin geçirgenliğini artırır
Vücutta biyoaktif madde olarak kullanılan polifenoller, aktokyaninler, flavanoller ve tanenlerce zengindir.
Kansere karşı savaşan ELLAGIC-ASİT içeriği oldukça yüksektir.
Diyetlerin sağlıklı ve çok değerli bir parçasıdır.
Göz yorgunluğunu giderir, miyopluk ve şeker hastalığından kaynaklanan görme bozukluklarını engeller. Kamaşma, kılcal damar çatlaması ve gece körlüğünü ortadan kaldırır.

Kabızlık, bulantı, mide kramplarını ve ülseri önler.
Damar sertliği oluşumunu engeller.
Varis ve basur’u (hemoroit) iyileştirir.
Sakinleştirici özelliği vardır.
Ağız içi yaralarını iyileştirir.
İltihaplar için dezenfektan özelliği taşır potasyum içeriği son derece yüksektir
Araştırmalara göre günde bir kâse yaban mersini, yaşlılık nedeniyle oluşan tahribatı önleyip hafızayı güçlendiriyor.

canım teşekkürler verdiğin bilgiler için bir ara ben kahvaltıda 1 kahve fincanı yaban mersini yiyordum gerçekten de kabızlığa ve de senin yazmış olduğun diğer sağlık problemlerine karşı çok etkili tekrar başlasam fena olmaz aslında

Yasemincim olsun azim ve sabırla eminim gidecek tüm fazlaların bir de senin boyun kaçtı canım?? eğer uzun süre böyle giderse biraz değişiklik yaparsın belki ama gidiyorsa yavaş da olsa bence dert etmemen lazım nekadar oldu sen başlayalı 1 kg nekadar sürede gitti ve spor yapıyor muydun sen canım?

canım boyum 163 ben başlayalı aslında 2 aydan fazla oldu ama tam olarak listeme uymaya başlama zamanım 22 kasım çünkü bayaramda bayağı tatlı çikolata falan yemiştim ama yaklaşık 1,5 aydır diyetime harfiyen uyuyorum sadece 3 hafta önce 1 dondurma yedim sporu da sadece yürüyüş yapıyorum 1 saat bazen de 45 dk kadarama kendi metabolizmamı biliyorum zorlu diyetleri yapamıyorum tansiyonum hemen düşüyor bakalım 1 ay sonra biraz ümitliyim gidecek inşallah

slm aradaşlar...bende 1 aralıktan beri diyetteyim 4 kg verdim 60 ın altına düşemiyorum.banada yardımcı olursanız sevinirim. iş yerinde sekreterim o yüzden çok hareketsizim.ama akşamları uymadan önce 1 saat fitness yapıyorum olmuyor.yaaaa:84:

herkese merhabalar
ancak gelebildim
farmasi resimler çok güzel canım ama bişi dicem
sanki sırt bölgende bi fazlalık var senin, ya iç çamaşırının arka kısmı sıkmış, o yüzden öyle görünmüş ya da fazlalık olduğu için öyle görünmüş, tam bilemedim ama bunun dışında hepsi çok iyi

nerudacım, yasemincim, cimcimecim menüler süper

ben de bugün eski pantalonlarımı denicektim ama akşama misafir gelecek, bi yandan ev toplayıp bi yandan hazırlık yapıyorum, o yüzden vaktim olmayabilir, zaten bu nedenle geç girdim nete de

yediklerimi yazayım hemencecik

kızlar akşam yatmadan 1 yeşil elma ve 2 tane cevizli incir yedim

sabah kahvaltımı yazayım hemen
2 dilim çavdar ( 1i küçük )
2 çeri domates
2 yeşil biberli 1 yumurtadan omlet
1 kk light peynir
5 patates kızartması ( eşiminkilerden çaldım :))))
salatalık
2şer çay kaşığı tahin-pekmez ve bal
3 yeşil zeytin

ara olarak 1 bardak portakal-greyfurt suyu

az önce de öğle yemeği olarak ton balıklı salata yedim, içinde 1 ykdan az fazla ton balığı vardı

herkese merhabalar
ancak gelebildim
sanki sırt bölgende bi fazlalık var senin, ya iç çamaşırının arka kısmı sıkmış, o yüzden öyle görünmüş ya da fazlalık olduğu için öyle görünmüş, tam bilemedim ama bunun dışında hepsi çok iyi

ben de bugün eski pantalonlarımı denicektim ama akşama misafir gelecek, bi yandan ev toplayıp bi yandan hazırlık yapıyorum, o yüzden vaktim olmayabilir, zaten bu nedenle geç girdim nete de

2 çeri domates
1 kk light peynir
salatalık
3 yeşil zeytin

az önce de öğle yemeği olarak ton balıklı salata yedim, içinde 1 ykdan az fazla ton balığı vardı

Afiyet olsun tatlım çok zengin ve sağlıklı bir kahvaltı olmuş:16: misafirler için de şimdiden kolay gelsin:6:

Ya ben de aslında denemiycektim ama dayanamadım zaradan aldığım 38 beden bir pantolonum vardı onu denedim ve girdim:16::8::10::65: kot da 29 beden kotlarıma giriyorum aslında 67kg yim ama sporun da etkisi sanırım giriyorum pantolonlara ama tabii kilom fazla yani hedefim aynı tam gaz devam bu pantolonlar giymekten esnemiş de olabilir ama 40lar da biraz bollaştı yani :1::nazar:

Afiyet olsun tatlım çok zengin ve sağlıklı bir kahvaltı olmuş:16: misafirler için de şimdiden kolay gelsin:6:

Ya ben de aslında denemiycektim ama dayanamadım zaradan aldığım 38 beden bir pantolonum vardı onu denedim ve girdim:16::8::10::65: kot da 29 beden kotlarıma giriyorum aslında 67kg yim ama sporun da etkisi sanırım giriyorum pantolonlara ama tabii kilom fazla yani hedefim aynı tam gaz devam bu pantolonlar giymekten esnemiş de olabilir ama 40lar da biraz bollaştı yani :1::nazar:

teşekkür ederim canım benim
senin adına çok sevindim bitanem, insan çok mutlu oluyo dimi :))
kilon istediğin kiloda olmasa bile düzenli spordan dolayı mutlaka incelmişsindir, o yüzden rahatça giriyosundur içine bollaşmasından değil yani :))

ben de tickerımı güncelledim, sabah tartıldım 3 gündür aynı kilodayım o yüzden rahtalıkla güncelledim :))

canımcım ben çıkıyorum şimdi, işler beni bekliyo, öptüm seni, sonra görüşürüz, sana da sporda kolay gelsin tatlım

canım boyum 163 ben başlayalı aslında 2 aydan fazla oldu ama tam olarak listeme uymaya başlama zamanım 22 kasım çünkü bayaramda bayağı tatlı çikolata falan yemiştim ama yaklaşık 1,5 aydır diyetime harfiyen uyuyorum sadece 3 hafta önce 1 dondurma yedim sporu da sadece yürüyüş yapıyorum 1 saat bazen de 45 dk kadarama kendi metabolizmamı biliyorum zorlu diyetleri yapamıyorum tansiyonum hemen düşüyor bakalım 1 ay sonra biraz ümitliyim gidecek inşallah

Tatlım boyun iyiymiş:nazar: oldukça zengin, sağlıklı besleniyosun fazlalığın da az sayılır boyuna göre bence yavaş gitmesi normal bu şekilde beslenerek ama sonuçta gidiyo ve önemli olan bu bence yavaş ama sağlıklı birşekilde gidecek kiloların ben inanıyorum tatlım durmak yok yola devam:65::66::10:

teşekkür ederim canım benim
senin adına çok sevindim bitanem, insan çok mutlu oluyo dimi :))
kilon istediğin kiloda olmasa bile düzenli spordan dolayı mutlaka incelmişsindir, o yüzden rahatça giriyosundur içine bollaşmasından değil yani :))

ben de tickerımı güncelledim, sabah tartıldım 3 gündür aynı kilodayım o yüzden rahtalıkla güncelledim :))

canımcım ben çıkıyorum şimdi, işler beni bekliyo, öptüm seni, sonra görüşürüz, sana da sporda kolay gelsin tatlım

Oalbilri canım bilemiyorum ama 40lar düğmeliyken rahatça çıksın bi bu 38leri de bi yıkıyım ben kotları falan da bi de öyle deniycem onlarda rahat olunca gerçekten ditmişler demektir:9::65: evet tıckerına da bayıldım çokkk güzel maşallah darısı başıma:13::16: sana da kolay gelsin tatlım görüşmek üzreeee öpücüklerr:54:

herkese merhabalar
ancak gelebildim

2 çeri domates
1 kk light peynir
salatalık
3 yeşil zeytin

canım yorumun için çok teşekkür ederim benim minik göğüsler iyice yokolmaktan hallice oldular ön tarafıma uygun bir sütyen bulmak zor oluyor 85 filan olunca içinde kayboluyor 80 bile ön tarafım için acayip büyük acaba pamuk mu silikon mu doldursam ne:9::9::9: ön tarafım tuhaf durmasın diye mecburen küçük çamaşır kullanıyorum bu kez de sırtımı sıkıyor şaştım kaldım:26:75 de olmaz şimdilik :16:

Back
X