• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız neden yok siz iranda falan mı yaşıyorsunuz :52:

canım öcreti 50 tl idi bir polis eşi arkadaşım var onla gidiyoruz eşi konuştu biz 35 tl ye gidiyoruz ücretide cok uygun

ücrati uygunmuş canım. bizim evde televizyonda pek izlenmez kitap okuruz boş zamanlarda doğayı gezeriz öyle işte

resimleri kaldırdım kızlar

tosti bunlar en son düzenlemer

Eklentiler

• $Photo-0225.webp
    $Photo-0225.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $IMG_9315.webp
    $IMG_9315.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $Photo-0225.webp
    $Photo-0225.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMG_9315.webp
    $IMG_9315.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
hogocuk benımle ilgili yorumlarını beklıyorum nerelerden vermem lazım en acık resimlerim bunlardı diğer kızlarda gitmişler :26:

Tosticim maşallah barekellah Allahım nazarlardan korusun
sen 5 kilo verince ohooooooooo
nasıl olursun ben bilmiyorum düşünemiyorum bile fıstıksın fıstıkkkkkkkkkkkkkk:16:

valla ben öyle senin anlattığın gibi fazlalık göremedim canım 5 kilon var sanki en fazla ama bak zayıfladıktan sonrada sporu bırakma olurmu en azından yürüyüş yap güzel bence

valla ben öyle senin anlattığın gibi fazlalık göremedim canım 5 kilon var sanki en fazla ama bak zayıfladıktan sonrada sporu bırakma olurmu en azından yürüyüş yap güzel bence

tsk hugocuk bende öyle düşünüyorum fazlalardan kurtulduktan sonra salonu bırakıcam yürüyüşe yönelicem

hogocuk benımle ilgili yorumlarını beklıyorum nerelerden vermem lazım en acık resimlerim bunlardı diğer kızlarda gitmişler :26:

canım kolların şekillenmeli kilo verdikçe yumuşayacak dumbell çalışıyosunuz. biceps triceps arkakol falan ihmal etme canım. sanki karın kısmında yağlanma var biraz. canım karında çalışıyorsunuzdur muhakkak. abdominal alt karın üst karın falan çalış canım şöyle baklaların oluşsun karnında. benim üst baklalar var sadece daha orta ve alt karında yok bişey :1: ama inat ettim alt karın ve orta karında oluşacak onlar çıkana kadar inatla sıkı çalışacağım. gerçi şu da var zayıfladıkça karın kasları belli olur

dumbelle bir seferde kaç sayı yapıyorsunuz triceps canım. kaç sayı ve kaç set yapıyorsunuz arada dinlenme süresi ne kadar

canım kolların şekillenmeli kilo verdikçe yumuşayacak dumbell çalışıyosunuz. biceps triceps arkakol falan ihmal etme canım. sanki karın kısmında yağlanma var biraz. canım karında çalışıyorsunuzdur muhakkak. abdominal alt karın üst karın falan çalış canım şöyle baklaların oluşsun karnında. benim üst baklalar var sadece daha orta ve alt karında yok bişey :1: ama inat ettim alt karın ve orta karında oluşacak onlar çıkana kadar inatla sıkı çalışacağım. gerçi şu da var zayıfladıkça karın kasları belli olur

kollarımda var canım kılo ama karnımdan memnunum hiç göbekli biri olmadım zaten

3 farlı şeklide yapıyoruz dambılı her kolu 25 kere her harekette tabi

canım göbekli değilsindir hafif yağlanma vardır belki veya gömlekten ben öyle görmüşümdür biliyorsun rahatsızım o yüzden açıkçası pek dikkatli değilim canım. her hareket 25 sayısı güzel. çünkü az sayıda olunca kol kasları kısa ve şiş oluyo uzun sayıda çalışınca uzun ve ince oluyor. peki kaç kiloluk dumbellerin canım

hugocuk senın beden kitle endeksin 24,2 canım sen benden dahada kılolusun :86:
benım ki senden düşük canım su anda ve daha 20 gün olmadı ben başlayalı sen cok agır veriyorsun nedense agır vermek güzeldir fakat sen baya baya agır veriyorsun haftada 1 kılo normal bence sen ayda 2 kılo vermiştin hatırladıgım kadarıyla :36:

hugocuk senın beden kitle endeksin 24,2 canım sen benden dahada kılolusun :86:
benım ki senden düşük canım su anda ve daha 20 gün olmadı ben başlayalı sen cok agır veriyorsun nedense agır vermek güzeldir fakat sen baya baya agır veriyorsun haftada 1 kılo normal bence sen ayda 2 kılo vermiştin hatırladıgım kadarıyla :36:

canım ben ilk ay 10 kilo vermiştim. şimdi sen yenisin sporda hele bir bir ay geçsin bakalım sonra bakarsın duruma. ayrıca sen fazla spor yapıyorsun günde 2 saat spor fazla. bunu ömür boyu yapamayacaksın ve zayıfladıktan sonra metabolizman yavaşlayabilir. benim sporum hayat boyu yapabileceğim sürede ve şekilde. bir saate kadar bir seferde yağ yakılır yani sen spor yaparken en fazla 1 saat yağ yakabilirsin canım. diğer bir saatte ise malesef vücudundaki değerli şeyler yanıyor. ama şöyle olabilirdi mesela 1 saat spor yapıp ardından şöle 2-3 saat dinlenme olsa ve sonra tekrardan yapılsa olurdu ama 2 saat spor bir sefer için malesef fazla canım ben yapmam o kadar. yavaş değil aslında 4 ay da 13 kilo iyi bence gidenin 10 kilosunun yağ olduğunu düşünürsek eğer normal. kas kaybım hiç olmadıki daha

valla kızlar size spor konusunda yaşadığımı söyleyeyim. sporun fazlasıda zarar. ben eskiden günde 1 saat koşardım. ardından dumbelle kol göğüs çalışıyordum veya sırt veya pilates. günlük 2 saat falan oluyordu. haftada 5 gün böyleydi. çok yanlışmış. şimdi anlıyorum bunu. zaten bu düzende en fazla 1 ay gidebildim

Back
X