• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar

kahvaltım:
1 dilim kepek ekmegi(zorla yedim onuda )
3 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık biber maydanoz
1 şekersiz cay
1 br yarım yaglı süt

1 ile 3 ararsı spordaydım 1,5 lt suyumu içtim spor esnasında eve gelince yulaflı kepekli form bisküvizi yedim 4 tane

akşam içinde karnıbahar aldım onu haşlıyıp yogurtlıycam eşimede pogaça yaptım 1 tanede ben yerim sebzeli yaptım kendim için bir kaç tane

biz iyiyiz hugocuk sen nasılsın
hugocuk senin neden çizelgen yok canım :26:

ağrıyan bi yanım yok şükür daha iyiyim ama dikkat ediyorum yormuyorum kendimi. iştahım yok. çizelge yapmayı bilmiyorum canım denedim olmadı. önemlide değil zaten olsada olur olmasada

tosticim sen sporunu bidaha söylermisin. haftada kaç gündü. günde kaç saat çalışıyordun. neler yapıyordunuz ve aralıksız ne kadar çalışıyorsun günlük yani bir seferde ne kadar süre spor yapıyorsun

esw cim bunları da şimdi çektirdim oğluşuma burda içime çamaşır giymedim bak bakalım canım bir de böyle yorumla canımcım yorumlarınız benim için çok çok önemli şimdiden teşekkürler olumlu - olumsuz her türlü yoruma açığım öyle olmasam zaten fotoların burda ne işi var değil mi canım ?:9::9::9::16:

$DSC01096.webp

$DSC01100.webp

ağrıyan bi yanım yok şükür daha iyiyim ama dikkat ediyorum yormuyorum kendimi. iştahım yok. çizelge yapmayı bilmiyorum canım denedim olmadı. önemlide değil zaten olsada olur olmasada

hugocuk sen çizelge istersen bizler sana yaparız canım

4 badem
6 fındık
yarım Türk kahvesi fincanı beyaz leblebi
1 armut

yok gerek yok uğraşmadım bile

çizelgedeki en çok BMİ ( beden kitle indeksi )değerimin düşmesi beni sevindirmişti 25. 2 den 21.2 ye düşmesi kilodan ziyade bence kişinin asıl zayıfladığının işareti ve dikkat edilmesi gereken yer bence orası. tıpkı uzmanların bel çevresi ölçüm değerine dikkat çektikleri gibi

Son düzenleme:
tosti sen aralıksız 2 saatmi spor yapıyorsun :53:

evet canım haftada 4 gün 2 er saat
ısınma hareketleri
kürek çekme
uzuy yolu
kol çalışma
titreşim aleti
bacak çalışma
dambıllarla çalışıyoruz
ip atlıyoruz
son olarak ta 30 dk dans ediyoruz

hugocum msn yolla bana istersen senide göreyım sende benı görmüş olursun canım dogrusu merak ediyorum seni

evet canım haftada 4 gün 2 er saat
ısınma hareketleri
kürek çekme
uzuy yolu
kol çalışma
titreşim aleti
bacak çalışma
dambıllarla çalışıyoruz
ip atlıyoruz
son olarak ta 30 dk dans ediyoruz
aralıksızmı çalışıyorsunuz

ehehe kız ne msnsi. bilgisayarda msn programı bile yüklü değil. facebook twitterde yok zaten olsada evde kamera yok
kız neden yok siz iranda falan mı yaşıyorsunuz :52:
ücreti ne kadar canım aylık ne kadar ödüyorsun pekiyi

canım öcreti 50 tl idi bir polis eşi arkadaşım var onla gidiyoruz eşi konuştu biz 35 tl ye gidiyoruz ücretide cok uygun

Back
X