60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm şöyle:

sabah kahvaltım :
kalkınca 1 tk üzüm pekmezi.
1 kk dil peyniri , 2 yk lor peyniri ,bir domates bir salatalık , bir havuç , 1 yeşil 2 siyah zeytin , 2 dilim kepek ekmeği.yanında ise ayvalı ıhlamur içtim.

kızlar kahvaltılarımızda kararında olmak üzere iki çeşit peynir sizce çok mu ? ben haftanın 3-4 günü öyle yiyorumda ama mesela dil peyniri ile kaşar peynirini aynı anda yemiyorum.

aralarda bir limonlu maden suyu içtim ara öğün olarak 1 tane limon lifli eti form ile 1,5 tane kepekli çubuk kraker.

öğlen yemeği olarak ise bir ayran ve yanında bir küçük sandviç içinde bir dilim domates,marul,çok az zeytin,az peynir vardı susamlı idi.2 dilim ekmeği geçer sanırım bu.. 2 buçuk gibi yedim çok acıkmıştım.

şimdi yeşil çayımı içiyorum dört buçuğu geçince de mavi yeşil kepekli çubuk krakerden 3 tane yiyecem.

akşam yemeğim ise şöyle olacak 60 gr ızgara tavuk ,1 bardak ayran , salata , 4 yk kaşığı makarna.
(öğlen ekmek fazla kaçtı 2 yk kaşığı yerim makarnayı akşam hafif yemek yesem iyi zaten.)

gece ara öğünde de 3 porsiyon meyve bi tatlı bi ekşi meyvelerden seçmeye çalışıyorum..

(3 porsiyon meyve yiyecem diye ne ara öğünde meyve ne de sabah kahvaltıda portakal suyu içmedim.)

nasıl menüm kızlar :44: öğlen menüm kötü mü

hareket babında ise dün egzersizde yordum kendimi bugün sabah yürüyüşüme çıkmadım.sabah ebruyla pilates yapmaya çalıştım 40 dk olmuştur sanırım daha da ağrıdı her yanım alışamadım henüz pilatese ebru lastik vücutlu hatun olmuş

çarşıda da yürüdüm baya.bugünlük böyle oldu.daha gün bitmedi ama yaparım biraz daha bi şeyler.

Son düzenleme:

ayy çok mu oolmuş...ne bilim hugocuk 10 badem 10 antep fıstığı yerdi ya... ben de ondan öyle yemiştim...

kız sen fındık ağacına mı dönmeye niyetlendin bacımmmmm bir fındık gibi olursun enişte seni yer bak

nerudacım,nugyacım meüleriniz güzelmiş,ancak nerudanınki öğle yemeği için az mı ne,nasıl doyuyorsun ayol okadarcık şeyle.ben hafata sonu 3 yk kelogsa 1 kase yoğurdu karıştırıp yemiştim:26:benim için ara öğün ölçüleri yani

ayran için 1 saat önce,çok az yoğurdum kaldı,onu da yiyim,bakim bugun kayınvalidedem ne yapmış akşam yemeğine

farmasicim dediklerine yürekten katılıyorum bende kurumlararası geçişi bekliyorum umarım bende atanırım ve şöyle küçük güzel bir şehirde yaşarım bende,sıkıldım ankaranın,kalabalığından,koşuşturmasından

canım afiyet olsun da bence iki peyniri karıştırma
bide maden suyunu sade içmeye çalış, meyveli olanlarda tatlandırıcı falan varımş galiba aynı şey yediğin limonlu bisküvi için de geçerli, onun yerine sade olanlarından tercih et bence
pilatesi ben de yapmaya çalışıyorum ve senle aynı durumdayım
eşime de diyorum zaten bu kadının içine lastik kaçmış diye, hoop bacağı havada, benimki daha öyle kalkmıyo zaten ama benim bacaklarımda uzun ondan da mı kaynaklanıyo anlamadım

ayy çok mu oolmuş...ne bilim hugocuk 10 badem 10 antep fıstığı yerdi ya... ben de ondan öyle yemiştim...

canım bana çok geldi, ben 5şer 6şar tane yiyorum, hepsini bi anda yemiyorum
hugonun sporu fazla ama o eritiyodur, bide diyetisyen hazırlıyo onun listesini

canım bence kahvaltıda 2 çeşit peynir kararında olduktan sonra niye zararlı olsun ayrıca ben kahvaltının mümkünse çok güçlü yapılıp diğer öğünlerin daha hafiflerek tamamlanması kanaatini taşıyorum. tabi ben kendi öz düşüncemi ifade ediyorum kolay gelsin canım

tmm canım sağol uyarın için... bundan sonra az yiyeyim ben de...
ne zamandır yemiyodum zaten...

bence menün güzel öğlenki sandviç kepek ekmeğindense sorun yok,beyaz da olsa çok fazla yemiş sayılmazsın bence,ama sen fazla kaçtığını düşünüyorsan makarna yerine 1 dlm kepek ekmeği ye,iki öğündede beyaz undan yememiş olursun

arzuhalim canım sen diyetisyendemi ölçtürdün bunları yosa başka yerdemi bende istiyorumda bu hafta son izne ayrılıyorum izinde eczaneleri dolaşıp yağ kas ölçümü yapan aletten bulup ölçtüreceğim bi onun için sordum canım neresi yapıyo diye

nerudacım afiyet olsun canım
ille o kıymayı yicem diyosun yani :)))
e şimdidedn afiyet olsun o zaman sana
ve de kolay gelsin dışarda tatlım

Sağol tatlım e kıyma eridi sebzeler de bunlar o kıymayı yiycem evet henüz gidemedim bu hafta yemekteyizde şefler var çok değişik şeyler yapıyolar ona takıldım çok güzel şeyler yaptılar yine z yağlı zencefil yeeği falan ...

hoşgeldin nerudacım afiyet olsun canım.yemeğin kıymasını az koy canım fazla olmasın.hani çok olursa iki öğün yerine geçer diye düşündüm:97:

Tatlım yani genelde bir yemeğe 250gr yağsız dana kıyma koyuyorum ve o yemek 4 porsiyon falan oluyo yani sanırım çok olmaz di mi?? şimdi ben ondan bir porsiyon bu akşam yerim bir porsiyon da yarın öğlen yerin inşallah??nasıl sence?:26:

bildiğin et yemeği yapıyorsun sen ayol porsiyon başına 60 gr et eder

bildiğin et yemeği yapıyorsun sen ayol porsiyon başına 60 gr et eder

E başka türlü et pek yiyemiyorum ben genelde sebze yemeğini etli yaparım yani et yemiş olmak için 60gr çokmuki ya?? ne biliyim ızgara köfte avuç içi kadar 3tane hakkımız ya genelde ben mesela bu hafta başka et yemem tavuk yerim bir de

onu bende düşündüm canım limonlu içip duruyorum maden suyu hoşuma gidiyor ama işte dediğin gibi katkı var hep.dikkat ederim sade yemeye çalışırım hep.sağol

evet ya hoop indiriyor hoop kaldırıyor yarın maxi plus günüymüş bi de yandık yani. benimde bacaklar uzun sanki boya göre seninki kaç cm bir bacak boyunu da ölçmek lazım
ah vah diyerek yapıyorum pilatesi

görüşüne bende katılıyorum canım hele ki akşam menüsü hafif olmalı.ben hazmedemiyorum ağır yiyince.peynirde de bir ayarlama yaparım.sağol canım

kepek ekmeği değildi evet öyle yapabilirim beyaz un falan aklıma gelmemişti benim.sağol canım kepekli makarna varmış ondan bulup alıcam bi.:44:
yorumlar için teşekkür ettim kızlar

o yanlışa bende düşüyorum canım,yalnız hügocuğun hergün spor yaptığı ayrıntısını kaçırıyoruz sanırım

maibeyaz famir hugocuğun diyetisyeni günlük 20 tane vermiş.bence bu kilo ve bünyeyle alakalı.hugocuk yavaş yavaş ve çoğunluk yağ yakarak verdi.bende diyetisyene gitmeden önce hugocuğun diyetini yapıyordum gerçi yine onun diyetini yapıyorum desem yalan olmaz.diyetisyene gittiğimde neler yiyosun anlat dedi bende anlattım çok güzel dedi zaten benimde size söylyeceklerim bunlar dedi.20 tane çerez yediğimi söyledim badem ve antep fıstığı.oo çok dedi bana yağ var çünkü dedi.eğer canın çok isterse 5-6 tane ye dedi.yani bence canım bu kiloya ve bünyeye göre değişiyor anlıyacağınız.

ye canım ye afiyet olsun dedigin dogru

canım benim boyum 172 ama bacak boyumu bilmiyorum fakat kot da 32 boy giyiyorum ben, kısa değil yani

ayrıca kepek ekmeği aldığında dolapta saklaki bayatlayıp bozulmasın
bide kızlar tam buğday ekmeği kepeğe göre dolapta daha taze kalıyor, yumuşacık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…