60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım verdiğin kiloları geri mi aldın yoksa benim gibi

Sağol canım.. Evet öyle oldu maalesef.. 2009 yazını güzel geçirdim amma sonra tekrar aldım zamanlar.. 2010 yazı 68-69 a dayandım.. O zaman bu zaman verdim 4-5 kilo.. ama baya yavaş verdim.. Şimdi geri kalanları vericem işallah..

Hayellcim pilates yapıyorsan yesende sıkılaşırsın.. Ne güzel..

bende 2010 yılılının ilk aylarında başladım diyete 15 kilo verdim senin dediğin gibi çok güzel bir yaz geçirdim dikkat etmezsem yine aynı olucam :18: 3.5 kilosunu geri aldım bile bu sefer son olur inşallah :82:

İşallah canım ya.. Aynen.. Hedefinde benimle aynı.. Boyun bi de yaşın kaç canım?

Hayellcim pilates yapıyorsan yesende sıkılaşırsın.. Ne güzel..

bende öyle düşünüyorum canım sıkılaşınca kilo vermiş gibi görünürüm belki kilo almam spor yaptığım için diyetle beraber sporda yapıyodum hem sporu hemde yeme alışkalığımı değiştirince kilo aldım işte :84:

hoşgeldin canım verirsin acele etme spor bende rahatsızlığımdan yapamıyorum canım.

İşallah canım ya.. Aynen.. Hedefinde benimle aynı.. Boyun bi de yaşın kaç canım?
canım benim boyum 1.60 yaşım 28
sen evli ve çocuklumusun canım ben daha fazla verirsem sarkmalarım fazlalaşır diye korkuyorum valla:18: ben evli ve 2 çocuk sahibiyim

evli ve çocuklu olunca noluyo kızlar...
ben de evli ve 2 çocukluyum da...
hep de böyle lafın ortasına dalıyorum kusura bakmayın... çocuklardan girip iki dk bakıp çıkıyorum...

herkese merhabalar
ancak gelebildim
bugün öğle yemeği olarak kahvaltı tarzı yaptım, böyle canım istedi
yediklerimi yazayım hemencik
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 çeri domates
2 çarliston
2 küçük çıtır salatalık
1 dilim ekmeği 2 çay kaşığı balı üstüne sürerek yedim

afiyet olsun canım menün oldukça şıkmış
afiyet olsun menü güzel sen ekmek tüketmiyomusun farmasi:97:
canım ben kendimi bildim bileli kahvaltılar dışında pek ekmek yemem ve de çok nadir çorbayla beraber yerim çorbanın yanında başka yiyeceğim birşey yoksa o da ....
afiyet olsun canım keşke brokoli salatası yiyebilsen şöyle zeytinyağlı limonlu misler gibi
bende 3kaşık yogurdun içine biportakal dogradım tarçın koydum 2,3de ceviz yedim
afiyet olsun bitanem
farmisi maşşlah senin hızına yetişemiyom valla
afiyet olsun yarasın canım sular
sağolasın canım benim
hoşgeldin kolay gelsin canım
sen evli ve çocuklumusun canım ben daha fazla verirsem sarkmalarım fazlalaşır diye korkuyorum valla:18: ben evli ve 2 çocuk sahibiyim

sen de hoşgeldin canım kolaylıklar diliyorum

esw cim tam benlikmiş çok beğendim doğrusu .
afiyet olsun canımcım

şimdi ara öğün yedim...
13 fındık
1 kuru kayısı
1 bardak yeşil çay
az sonra 1 elma yiyeceğim

esw cim tam benlikmiş çok beğendim doğrusu .
afiyet olsun canımcım

teşekkür ederim canım
evet sen de çok yapıyosun bunu
hem hafif olduğu için hem de çok şey yiyip aslında fazla bişi yemeyerek gözümü de doyurduğum için seviyorum kahvaltı yapmayı :)))

şimdi ara öğün yedim...
13 fındık
1 kuru kayısı
1 bardak yeşil çay

canım bi seferde 13 fındık çok ya
1er saat arayla yesen 6-7 olarak sanki daha iyi olur

ben de birazdan elma yiyip yeşil çay içicem

Evet canım aynen öyle oluyor..

hoşgeldin canım verirsin acele etme spor bende rahatsızlığımdan yapamıyorum canım.

Ben de bel rahatsızlığından çok bişey yapamıyorum canım.. Sinir bozucu.. Sporsuz çok zor oluyor çünki..

Ben evliyim ama henüz çocuklu değilim.. Hamile kalmadan iice zayıflamam lazım ama.. Seneye filan düşünüyorum çocukk.. Spor yaparsam sarkma olmaz canım.. Bir de duştan sonra filan iice yağlan kremlen masajla, çok güzel toplanıyor ozaman cilt..

hoşgeldin kolay gelsin canım

Hoşbuldum tatlım sağol..[/COLOR]

öğretmenlik gibisi var mı ya,en kısa zamnda kurumlar arası geçişle banada nasip et allahımmmm,bende çocuğumualayım,götüreyim yemeğimi yapayım,pazara gideyimmmmm

valla famircim doğrusunu söylemek gerekirse ben hayatımdan çok ama çok memnunum her yönüyle.sonsuz şükürler olsun Rabbime.
mesleğimi de çok seviyorum valla çok rahatım evimle okulum arası yürüyerek tam 5-7 dk arası.arabayla 2 dakika. evim kira değil etrafımda maddi ve manevi bir sürü koşuşturan insanım var.
güzel şirin bir ilçede yaşıyorum hayat çok kolay ve rahat havası temiz , suyu temiz ,yeşili var.izmir ve ankara gibi iki büyük kente ulaşımı çok kolay .
okuldaki programımı zaten sağolsunlar idarecilerim bana nasıl uygun geliyorsa o şekilde düzenleyiveriyorlar yıllardır. müdür yardımcımız ortaokuldan öğretmenim zaten ortaokul yıllarımda dersime giren öğretmenlerimle çalışma imkanı da yakaladım burada ve herşey gerçekten çok güzel...
belki bazı öğretmen arkadaşlar bana kızacaklardır ama aldığım maaş okulda bulunduğum ve çalışma şartlarıma bakınca çok bile.ama tabi bu bana özgü ve benim kendi öz düşüncem kimseyi bağlamaz bugün nereden bakılsa karı- koca öğretmen bir ailenin eline 3500 -4000 den fazla para geçiyor.tabi yaşadığı yerin standartına göre belki yetmeyedebilir ama ben herzaman herşeyin daha kötüsünü görüp, düşünüp şükretmekten yana olan bir insan olduğum için bunlar benim şahsi düşüncelerim. hele ki fabrikamızdaki çalıştırdığımız asgari ücrete çalışan işçinin çalışma koşullarının ağırlığını gördükten sonra......
şöyle de bir durum var tabi bizler eğitim öğretim görürken üniversiteye hazırlanıp üniversitede okurken de bunun bizler ve ailelerimiz de maddi- manevi elbette bedelini ödedik ama sonuçta hepimiz insanız ve insanca yaşamaya hakkımız var.
canımcım herşey gönlünce olsun

Kızlaaaaaaaar napıyosunuzzzzzzzz??

Herkese afiyet olsun menüler çok güzel ben de öğlen bugün nornal yemek istemedi canım 7yk nesfiti 1 su bardağı yoğurtla karıştrıdım içine 1 de elme doğradım tarçın serptim onu yedim çok doydum.

Akşama da ya kıymalı karnıbahar ya da kıymalı bezelye ya daaaa kymalı ıspanak yapıcam ama sanırım bezelye yaparım salata yaprım bol sebze yemiş olıyım akşama

Şimdi de yeşil çayımı içicem sonra çıkıp biraz dışarıdaki işlerimi halletmem lazım sonra da gelip yemek falan yaparım sanırım

nerudacım afiyet olsun canım
ille o kıymayı yicem diyosun yani :)))
e şimdidedn afiyet olsun o zaman sana
ve de kolay gelsin dışarda tatlım

hoşgeldin nerudacım afiyet olsun canım.yemeğin kıymasını az koy canım fazla olmasın.hani çok olursa iki öğün yerine geçer diye düşündüm:97:

şimdi ara öğün yedim...
13 fındık
1 kuru kayısı
1 bardak yeşil çay

kız sen fındık ağacına mı dönmeye niyetlendin bacımmmmm bir fındık gibi olursun enişte seni yer bak

Selam kızlar menümü yazayım geçmişi okuyayım neler yaptınız

canım 60 kiloda bakalım yağ kas durumun ne olacak o zaman karar verirsin canım

Haklısın canım yağ-kas oranı daha önemli tabi.hugocuk şu ev tipi tanita cihazından ölçüm yaptırdım bugün.en son 25 kasımda yaptırmıştım kilo kaybıyla birlikte vücut yağ oranım 29.3 den 26.9 a düşmüş.diğer değerlerim normal kas-su oranı falan su oranı mesela 52.9 dan 54.5 a çıkmış.ama yağ oranının daha çok düşmesi lazım...kas oranı ise 48.3 den 46.7 ye..metabolizma yaşım 29 idi kasımda şimdi 22 çıkmış yaşımla aynı :) ne kadar gerçekçi doğru verilerdir emin olamıyorum ama iyiye doğru gelişmeler olmuş 1,5 ayda..inşallah uzun vadede daha iyi sonuçlar görücem yola devam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…