hoşgeldin canımverdiğin kiloları geri mi aldın yoksa benim gibi
Sağol canım.. Evet öyle oldu maalesef.. 2009 yazını güzel geçirdim amma sonra tekrar aldım zamanlar.. 2010 yazı 68-69 a dayandım.. O zaman bu zaman verdim 4-5 kilo.. ama baya yavaş verdim.. Şimdi geri kalanları vericem işallah..
bende 2010 yılılının ilk aylarında başladım diyete 15 kilo verdim senin dediğin gibi çok güzel bir yaz geçirdim dikkat etmezsem yine aynı olucam :18: 3.5 kilosunu geri aldım bilebu sefer son olur inşallah :82:
Hayellcim pilates yapıyorsan yesende sıkılaşırsın.. Ne güzel..
Merhaba Kızlar..
Ben 2 sene önce burda çok güzel kilo vermiştim. Aynı zamanda çok da güzel arkadaşlıklar kurmuştuk..Ama o zamandan kimse kalmamış sanırım.. Neyse olsun.. Ben yeniden aranıza katılmak istiyorum..
Azıcık kendimden bahsedeyim..
Boyum 1,68. Yaşım 29. Şu anki kilom 64 civarı hedefim ise 5. Mart' a kadar, yani doğum günüme kadar 57 kilo olmak.. Bakalım yapabilecekmiyim..
Diyet olarak protein ağırlıklı beslenerek diyet yapmaya çalışıyorum.. Spor olarak da callanetics'e başlayacağım ancak bir süredir hastayım.. Tam olarak iyileşince başlayacağım.. Hastalık derken griple başladı şimdi sinüzite çevirdi. Felaket bir baş ağrısı var. Bu sebeple spor yapamıyorum.
Öyle işte.. Benden böyle..
canım benim boyum 1.60 yaşım 28İşallah canım ya.. Aynen.. Hedefinde benimle aynı.. Boyun bi de yaşın kaç canım?
afiyet olsun canım menün oldukça şıkmışkızlar öğle yemeğimi yedim geldim.menüde etli patates yemeği,bulgur pilavı,salata ve portakal vardı.bende patates yemediğim için yani zayıflayana kadar yememeye dikkat ediyorum.evden getirdim bugün gerçi hepsi soğuk oldu sıcak birşey yoktu.
8 yk.kereviz yemeği
3 yk yoğurt
ve marul salatası
bir dilim kepek ekmek
şimdide sıcak aldım biraz ılısın onu içicem
canım ben kendimi bildim bileli kahvaltılar dışında pek ekmek yemem ve de çok nadir çorbayla beraber yerim çorbanın yanında başka yiyeceğim birşey yoksa o da ....afiyet olsun menü güzel sen ekmek tüketmiyomusun farmasi:97:
afiyet olsun canım keşke brokoli salatası yiyebilsen şöyle zeytinyağlı limonlu misler gibiyemeğimi yedim geldim bende
3 yemek kaşığı bahçıvan kebabı(içinde bezelye patlıcan et ve biber vardı)
1 kase bulgur pilavı(5 çk kadar vardı sanırım , çok kaçırdım galiba:26:)
salata brokoli salatasıydı,hiç sevmem o nedenle yemedim,yoğurduda arada ayran yapıp içicem
afiyet olsun bitanembende 3kaşık yogurdun içine biportakal dogradım tarçın koydum 2,3de ceviz yedim
sağolasın canım benimfarmisi maşşlah senin hızına yetişemiyom valla
afiyet olsun yarasın canım sular
hoşgeldin kolay gelsin canımMerhaba Kızlar..
Ben 2 sene önce burda çok güzel kilo vermiştim. Aynı zamanda çok da güzel arkadaşlıklar kurmuştuk..Ama o zamandan kimse kalmamış sanırım.. Neyse olsun.. Ben yeniden aranıza katılmak istiyorum..
Azıcık kendimden bahsedeyim..
Boyum 1,68. Yaşım 29. Şu anki kilom 64 civarı hedefim ise 5. Mart' a kadar, yani doğum günüme kadar 57 kilo olmak.. Bakalım yapabilecekmiyim..
Diyet olarak protein ağırlıklı beslenerek diyet yapmaya çalışıyorum.. Spor olarak da callanetics'e başlayacağım ancak bir süredir hastayım.. Tam olarak iyileşince başlayacağım.. Hastalık derken griple başladı şimdi sinüzite çevirdi. Felaket bir baş ağrısı var. Bu sebeple spor yapamıyorum.
Öyle işte.. Benden böyle..
canım benim boyum 1.60 yaşım 28
sen evli ve çocuklumusun canım ben daha fazla verirsem sarkmalarım fazlalaşır diye korkuyorum valla:18: ben evli ve 2 çocuk sahibiyim
herkese merhabalar
ancak gelebildim
bugün öğle yemeği olarak kahvaltı tarzı yaptım, böyle canım istedi
yediklerimi yazayım hemencik
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 çeri domates
2 çarliston
2 küçük çıtır salatalık
1 dilim ekmeği 2 çay kaşığı balı üstüne sürerek yedim
esw cim tam benlikmiş çok beğendim doğrusu .
afiyet olsun canımcım
şimdi ara öğün yedim...
13 fındık
1 kuru kayısı
1 bardak yeşil çay
az sonra 1 elma yiyeceğim
bende öyle düşünüyorum canım sıkılaşınca kilo vermiş gibi görünürüm belki kilo almam spor yaptığım için diyetle beraber sporda yapıyodum hem sporu hemde yeme alışkalığımı değiştirince kilo aldım işte :84:
hoşgeldin canımverirsin acele etme spor bende rahatsızlığımdan yapamıyorum canım.
canım benim boyum 1.60 yaşım 28
sen evli ve çocuklumusun canım ben daha fazla verirsem sarkmalarım fazlalaşır diye korkuyorum valla:18: ben evli ve 2 çocuk sahibiyim
hoşgeldin kolay gelsin canım
öğretmenlik gibisi var mı ya,en kısa zamnda kurumlar arası geçişle banada nasip et allahımmmm,bende çocuğumualayım,götüreyim yemeğimi yapayım,pazara gideyimmmmm
Kızlaaaaaaaar napıyosunuzzzzzzzz??
Herkese afiyet olsun menüler çok güzel ben de öğlen bugün nornal yemek istemedi canım 7yk nesfiti 1 su bardağı yoğurtla karıştrıdım içine 1 de elme doğradım tarçın serptim onu yedim çok doydum.
Akşama da ya kıymalı karnıbahar ya da kıymalı bezelye ya daaaa kymalı ıspanak yapıcam ama sanırım bezelye yaparım salata yaprım bol sebze yemiş olıyım akşama
Şimdi de yeşil çayımı içicem sonra çıkıp biraz dışarıdaki işlerimi halletmem lazım sonra da gelip yemek falan yaparım sanırım
şimdi ara öğün yedim...
13 fındık
1 kuru kayısı
1 bardak yeşil çay
az sonra 1 elma yiyeceğim
canım 60 kiloda bakalım yağ kas durumun ne olacak o zaman karar verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?