arzuhalim canım sen diyetisyendemi ölçtürdün bunları yosa başka yerdemi bende istiyorumda bu hafta son izne ayrılıyorum izinde eczaneleri dolaşıp yağ kas ölçümü yapan aletten bulup ölçtüreceğim bi onun için sordum canım neresi yapıyo diye
canım benim boyum 172 ama bacak boyumu bilmiyorum fakat kot da 32 boy giyiyorum ben, kısa değil yani
ayrıca kepek ekmeği aldığında dolapta saklaki bayatlayıp bozulmasın
bide kızlar tam buğday ekmeği kepeğe göre dolapta daha taze kalıyor, yumuşacık :)))
canım benim boyum 172 ama bacak boyumu bilmiyorum fakat kot da 32 boy giyiyorum ben, kısa değil yani
ayrıca kepek ekmeği aldığında dolapta saklaki bayatlayıp bozulmasın
bide kızlar tam buğday ekmeği kepeğe göre dolapta daha taze kalıyor, yumuşacık :)))
E başka türlü et pek yiyemiyorum ben genelde sebze yemeğini etli yaparım yani et yemiş olmak için 60gr çokmuki ya?? ne biliyim ızgara köfte avuç içi kadar 3tane hakkımız ya genelde ben mesela bu hafta başka et yemem tavuk yerim bir de
Sağol tatlım e kıyma eridi sebzeler de bunlar o kıymayı yiycem evethenüz gidemedim bu hafta yemekteyizde şefler var çok değişik şeyler yapıyolar ona takıldım çok güzel şeyler yaptılar yine z yağlı zencefil yeeği falan ...
Tatlım yani genelde bir yemeğe 250gr yağsız dana kıyma koyuyorum ve o yemek 4 porsiyon falan oluyo yani sanırım çok olmaz di mi?? şimdi ben ondan bir porsiyon bu akşam yerim bir porsiyon da yarın öğlen yerin inşallah??nasıl sence?:26:
1 adet portakal yedim
şu ana kadar 1.5 lt su içtim
1 adet portakal yedim
şu ana kadar 1.5 lt su içtim
bende sabahtan bu saate kadar 2 lt su içtimkaç kere tuvalete gittiğimi sayamadım ama:84:
yepisyeni bir lisste ile ben geldim cicoşlarözledinizmi beni. ehiehi 1 gram dahi verememişim bu ay sadece 300 gram kas olmuş pilatesten. ehiehi çok kızdı diyetisyen spor konusunda artık onu dinleyeceğim bende. kardiyo gün aşırı olacak aynı gün hem kardiyo hem pilates yok birgün pilates birgün kardiyo olacak cumartesi pazarda tatil olacak listem bayağı yenilenmdi. şaka bir yana elbette kilo vermediğim dönem olacaktı. şimdi durmuş kilo verme ama yepisyeni bir liste verdi bana yarından itibaren yine başlayacağım
çok iyi tatlım gerçekten:13:bende sabahtan bu saate kadar 2 lt su içtimkaç kere tuvalete gittiğimi sayamadım ama:84:
afiyet şker olsun canım
merhaba ben spor salonuna gidiyorum spor hocam pilatesin kilo verme konusunda pek işe yaramadıgını vücut şekillendirmesinde iyi oldugunu söyledi vücudu toparlıyormuşsağlam bir yürüyüşe çıktım ve geldim çok acıktım:=)
arada
3 etiform limonlu ve 1 elma yedim ama açım
şimdi 1/2 litre suyumu içiyorum..
bu arada arkadaşlar bir kaç spor salonuyla görüştüm genelde benım gidebilceğim saatlerde plates var aerobik yok..
Acaba kilo verme aşamasında platesin faydasını görürmüyüm?_
tbrkler olsun canım benimde durdu valla ee yeni listen nasılartık çaıkalrsın kasın çokmu diye kızdı diyetisyen
yepisyeni bir lisste ile ben geldim cicoşlarözledinizmi beni. ehiehi 1 gram dahi verememişim bu ay sadece 300 gram kas olmuş pilatesten. ehiehi çok kızdı diyetisyen spor konusunda artık onu dinleyeceğim bende. kardiyo gün aşırı olacak aynı gün hem kardiyo hem pilates yok birgün pilates birgün kardiyo olacak cumartesi pazarda tatil olacak listem bayağı yenilenmdi. şaka bir yana elbette kilo vermediğim dönem olacaktı. şimdi durmuş kilo verme ama yepisyeni bir liste verdi bana yarından itibaren yine başlayacağım
hugocuk hoşgeldin canım.olsun hep verecek değilizya dimi gerçi bunun sende farkındasın.listendeki değişikliği bi ara yazarsın buraya yada bana gönderirsin canım merak ettim neler koydu
merhaba ben spor salonuna gidiyorum spor hocam pilatesin kilo verme konusunda pek işe yaramadıgını vücut şekillendirmesinde iyi oldugunu söyledi vücudu toparlıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?