• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay tsk ederım canım pıpetle daha guzel oluyo ama napım :1:evet ya normalde ısteme olcak soz takcakdık ama annem bıdı bıdı ettı nereye kız verıyom ben bılmedenkız vermem onlara gıtcem gorcem onlar gelsın gıtsın sona vercem dedıı ee sevgulumde yurtdısına gerı donduu :2: napalım aıller koklassın dedık bızde hahahah

yaza soz nısan dugun olcek ınsallah gercı dugun bahara kalır ama neyse olsun artık cadı annem :36:

hayırlı olsun bacım ama annen dikkat etsin fazla naz edip de aşık usandırmasın bakalım.
bir tanıdığımın buna benzer bir olayını getirdin aklıma kız şimdi 38 yaşında hala bekar yani :43:

su sorunum ıcın yazan herkese tesekkur ederım arkadaslar.evet en mantıklısı yıne sıse olayı sanırım.gun ıcınde mıktarı bolmek de cok guzel bı fıkır.yarın denemeye baslıyorum

canım ben sürahiyi devamlı kaloriferin üzerinde tutuyorum canım ılık oluyo böylece daha fazla içiyorum sende istersen ılık içmeyi dene canım belki işine yarar

hadi hayırlısı canım. senin insülin direnci ne oldu. ben tamamen yendim canım hiç eser bilem kalmamış bugün dedi diyetisyen çok sevindim. ya demir eksikliği bende eskidende dönem dönem olurdu canım diyette olmasıda zaten çok şaşırtıcı değildi benim için. ilaçlar iştah açmadığı için onlarıda kullanırım rahat rahat canım. canım sen insülin direnci için hala daha ilaç alıyormusun bebişim

ya tam olarak gecmedı ama eskı sıddetı kalmadı eskıden ekmek yedıgımde yada buna benzer seyler arkası kesılmıyodu bıde ılacım var bıloıyosun duzenlı kullanıyorum nerdeyse 1 aydır hıc eskı sıddetınde yeme krızı gecırmedım ogunlerımde ekmekde yıyorum ama 1 dılım kesıyo sanırım duzelıyorum yavas yavas ama spor yaptıgım ıcın gecen hafta magnezyum ve calsıyum d3 verdı doktor kas gelısımıme yrd olsun dıye bıraz deforme vvar dedı :44:

:119:
ay tsk ederım canım pıpetle daha guzel oluyo ama napım :1:evet ya normalde ısteme olcak soz takcakdık ama annem bıdı bıdı ettı nereye kız verıyom ben bılmedenkız vermem onlara gıtcem gorcem onlar gelsın gıtsın sona vercem dedıı ee sevgulumde yurtdısına gerı donduu :2: napalım aıller koklassın dedık bızde hahahah

yaza soz nısan dugun olcek ınsallah gercı dugun bahara kalır ama neyse olsun artık cadı annem :36:

hadi hayırlısı bebişim. anneler öyledir ayrılamaz evlatlarından hem iyice emin olmak isterler nereye gelin gidiyor diye ondan. hadi bakalım salma kendini nişana söze manken gibi ol motive sorunu yaşarsan arada uğrayıver ben sana yardım ederim cicişim

hugocuk saç dökülmelerinden de bahsettin mi diyetisyene ?
bir de kan sayımı yaptı mı bugün ?

hayırlı olsun bacım ama annen dikkat etsin fazla naz edip de aşık usandırmasın bakalım.
bir tanıdığımın buna benzer bir olayını getirdin aklıma kız şimdi 38 yaşında hala bekar yani :43:

hee bende onu dedım anneme annne annne yas 30 a dayandı verceksen ver yoksa kacarım dedım terlıgı yedım potısımeee

canım sevgılım malatyalı arada mesafe var tabı evlılık ıkı kısı arasında olmuyo aıllerde evlenıyo bızle beraber bırbırlerını tanımalrı genıs bı aıle ıcın en onemlı asama hım hem benım sevgulum 80 mıde gelsem alır benı yafff

almazmııı :26:

hee bende onu dedım anneme annne annne yas 30 a dayandı verceksen ver yoksa kacarım dedım terlıgı yedım potısımeee

canım sevgılım malatyalı arada mesafe var tabı evlılık ıkı kısı arasında olmuyo aıllerde evlenıyo bızle beraber bırbırlerını tanımalrı genıs bı aıle ıcın en onemlı asama hım hem benım sevgulum 80 mıde gelsem alır benı yafff

almazmııı :26:

kız hiç olurmu öyle şey sen içini ferah tut bişeycik olmaz annen haklı biyerde mesafe var tanımak ister. merak etme annen senin mutsuz olmanı istemez aksine mesut olman için çalışıyor

seninki de ayrı bi zevkmiş makeupcım, pipet demek çok iyi
afiyet oslun, yarasınnn :))))))))

benim allahtan öyle bi sorunum yok, günde 3 lt falan içiyorum ben suyu

Benim de çok şükür su problemim yok bugün 2 lt yi geçtim ki yatana kadar 3 olurum 2,5 uncu elimde zaten:1::nazar:

afiyet olsun tatlım, gayet zengin bi menü olmuş gerçekten :)))))))))

Sağol şekercimm evet güzel oldu doydum ve sağlıklı da oldu hatta fazla bile geldi

menüm gayet ii geldi bana canım sen ne kadar zamandır diyet yapıyorsun

Tosticim ben başlayalı tam 5 hafta oldu 72.3 le başlamıştım bugün aslında 67 çıktım ama değiştirmedim tıckerı :1: yani 5 haftada 5.3kg gitti çok şükür inşallah da bu ay da gider bi 4-5 falan bakalım görücez ocak sonunda:16::nazar::10: ben et yemeklerini zaten ekstra yağ koymadan pişiriyorum sebzelere de 1yk koyuyorum z. yağı günde 4-5 dilim ekmek yiyodum ama bu hafta 3 dilim yiyicem haftasonu kaçamağım oldu ki ben genelde haftada 1 gün kaçamak yapıyorum napıyım biraz yavaş gider ama gidiyo çokşükür:nazar::16: haftada 3 gün 1st spor yapıyorum ya leslie,ya koşu bandı,ya uzay yürüyüşü ya da ortaya karışık:1::8: çerez yiyodum günde 5-10 tane ama hafta sonu çok fıstık yedim diye onu da bu hafta çıkarttım öyle kendimce dengeliyorum işte yani herşeyden yiyiorum ama makarna,prinç pilavı,hamur işi,tatlı yemiyorum kaçamak günümde yiyiorum canım isterse diğer günler düzenli gidiyorum canım senle aynıyız ama benim boyum 1.60 o yüzden tabii fazlam daha çok ben kum saati tipindeyim belişuanda da 70cm ama basenlerin maşallahı var :1:

:119:

hadi hayırlısı bebişim. anneler öyledir ayrılamaz evlatlarından hem iyice emin olmak isterler nereye gelin gidiyor diye ondan. hadi bakalım salma kendini nişana söze manken gibi ol motive sorunu yaşarsan arada uğrayıver ben sana yardım ederim cicişim
kız gelıyom aksamları ama sen olmuyon bende gerı kacıyom sona bu aralar bıraz yogunum takımdan bı arkadasıma kpss calıstıryom netten kendım ales ıcın calısıyom oyle yanı yoksa hep aklımdasın tatlımm benım yok salmıcam mayısda manken gıbı olcam bu arada benım selulıtlerımde gıtmıs hugocum bacagımın ıcınde deformasyon vardı artık yokk 1 ayda yokolduu :64:

hugocuk karaciğerinde yağlanma sorunu filan mı var ?

kız hiç olurmu öyle şey sen içini ferah tut bişeycik olmaz annen haklı biyerde mesafe var tanımak ister. merak etme annen senin mutsuz olmanı istemez aksine mesut olman için çalışıyor

ya evett bende ısın sakasındayım kız evı naz evı ılk gelmede kız verılmeı hem gercekden abesle ıstıgal olur annem cok hakklı

zaten kaccamam herıf kabul etmez herıf kabul etse ben kacmam yanı annemın rızasını beklıcez :52::52::52::52:

ya tam olarak gecmedı ama eskı sıddetı kalmadı eskıden ekmek yedıgımde yada buna benzer seyler arkası kesılmıyodu bıde ılacım var bıloıyosun duzenlı kullanıyorum nerdeyse 1 aydır hıc eskı sıddetınde yeme krızı gecırmedım ogunlerımde ekmekde yıyorum ama 1 dılım kesıyo sanırım duzelıyorum yavas yavas ama spor yaptıgım ıcın gecen hafta magnezyum ve calsıyum d3 verdı doktor kas gelısımıme yrd olsun dıye bıraz deforme vvar dedı :44:

oluyor öyle canım bazen düzenli kullan bende çinko ve demir solisyonu kullanıyorum canımcım 1 ay kullanacağım bende. canım sporda insülin direncini düşürmede etkili çok yani sadece beslenme ve ilaç değil sporda çok önemli. atlatırsın sende ben atlattım ne olcekki şeker tatlı yoktu bende atlattım sende var ama olsun hem az hemde ilacın var benim ilacım yoktu

oluyor öyle canım bazen düzenli kullan bende çinko ve demir solisyonu kullanıyorum canımcım 1 ay kullanacağım bende. canım sporda insülin direncini düşürmede etkili çok yani sadece beslenme ve ilaç değil sporda çok önemli. atlatırsın sende ben atlattım ne olcekki şeker tatlı yoktu bende atlattım sende var ama olsun hem az hemde ilacın var benim ilacım yoktu

sana bısey dıyeyımmı senınle aynı sartlarda olmus olsaydım ınan ben basaramazdım daha fazla vermeyı helekı bellı bı asamadan sonra oyle kalırdım belkı ılerıyede gıderdım azım tımsalısın gozumde cunku nasıl bı kısır dongu yasadıgını cok ıyı bılıyorum resmen tutsaklık gıbı cok cokk alkıslancek hatunsunn masallah :42:

tabıkı asıcam senın gıbı olcem bende :19:

kız gelıyom aksamları ama sen olmuyon bende gerı kacıyom sona bu aralar bıraz yogunum takımdan bı arkadasıma kpss calıstıryom netten kendım ales ıcın calısıyom oyle yanı yoksa hep aklımdasın tatlımm benım yok salmıcam mayısda manken gıbı olcam bu arada benım selulıtlerımde gıtmıs hugocum bacagımın ıcınde deformasyon vardı artık yokk 1 ayda yokolduu :64:

oh oh aman çok güzelmiş. benimde iç bacaklarda selülit var canım ama pilatesle hallolur arka kısımda popoda falan yok hiç. pilatesi toparlanma şekillenme için verdi zaten kardiyo zayıflama içindi. daha bitmedi ama olsun acelem yok zaten benimde. herşeyi biliyorum anormal bişey farketseydim derdim zaten gayet yolunda gidiyor herşey

sana bısey dıyeyımmı senınle aynı sartlarda olmus olsaydım ınan ben basaramazdım daha fazla vermeyı helekı bellı bı asamadan sonra oyle kalırdım belkı ılerıyede gıderdım azım tımsalısın gozumde cunku nasıl bı kısır dongu yasadıgını cok ıyı bılıyorum resmen tutsaklık gıbı cok cokk alkıslancek hatunsunn masallah :42:

tabıkı asıcam senın gıbı olcem bende :19:

biliyormusun şimdi iyiki öyle olmuş diyorum canıım inan bütün ömrümce anlayacağım işime yarayacak şeyler öğrendim bu evrelerde diyetisyende dedi artık anlıyorsun herşeyi dedi. zaten birde ben bana kilo yapan cola şeker tatlı pastayı çıkardım onun dışında zaten öyle çok kilo yapacak şeyler yemiyordum ben. kilo yapan şeyler olmadığı için arada kaçamak olsada yani zaten sağlıklı şeyler oluyor iştahımı açmıyor sorun olmuyor hiç yani yaşam beslenme tarzımı değiştirdim. sporu saymıyorum zaten eskidende vardı çünkü

oh oh aman çok güzelmiş. benimde iç bacaklarda selülit var canım ama pilatesle hallolur arka kısımda popoda falan yok hiç. pilatesi toparlanma şekillenme için verdi zaten kardiyo zayıflama içindi. daha bitmedi ama olsun acelem yok zaten benimde. herşeyi biliyorum anormal bişey farketseydim derdim zaten gayet yolunda gidiyor herşey

acelemız yok zaten selulıt gec gıdyo tatlım plates de selulıt ıcın ıdeal ıc bacaklar zaten cok sıkıntılı oluyo asıtlı ıcecek ıcmıyorum ben 1 yıldır yanı 1 2 bardak belkı gıtcek hepsıı

talım ben sımdı kacıyom mustakbel herıfım geldı msn e onunla konusurken kk ya yazmama cok kızıyoo ben kactım tatlım ıyı gecelerr mcukk :54:

:54:
kızlar sızıde kocaman optum ıyıcgeclerrrrrrrrrrr:54:

Back
X