Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım adı nedir bu çayın tam olarak ?
sağol farmasi,bende sabah akşam birer bardak içeyim o zaman
maşallah cnm maşallah valla süpersin,1,5 ayda mı verdin o kadar kiloyu yoksa,şimdi kaç kilosun sen ,bende bi verebilsem offf,iradem sıfır ya,tüm gün aç durup akşam bişey görünce cup dalıyorum hemensen sporda yapıyormuşssun en güzel,imkanı yok spor yapmamın,evimi zor topluyorum valla
![]()
3 yk barbunya yemeği ( kuzu kuşbaşı etli havuçlu üzerine de maydanoz doğradım )
2 yk bezelyeli pirinç pilavı
4-5 yk brokoli salatası ( zeytin yağlı limonlu )
250 ml ayran
afiyet olsun çok güzel tam senlikşeker![]()
tebrikler bebişim çok güzel olmuşsundur sporla tahmin edebiliyoru. eee işte spor sağlıklı beslenme sonuç bu. evet pilatesle toparlanacaksın canımBu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizkilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
darısı hepimizin başına
geçmişi okudum menüler çok güzel afiyetler olsun herkese keyifli akşamlar
unutmadan kendime maşallah demek istiyorum.evrim geçirdim geçiriyorum geçireceğim bambaşka biri olup çıkıcam herhalde
zaten tanıyamayan çıkıyor
![]()
verdim canım sende vereceksin inşşlah 6,5 kilo oldu snede veirirsin valla ben akşam erken çok yiyemiyom eşim 7gibigeliyo ozmanalrda yiyorum canım zatendahaerken yersem benimkız geç yatıyo açlıktan ölürüm
kız senin varlığın pek belli olmuyor azcık konuş böyle canımdişçideydim yeni geldim
Akşam yemeğinden 1 saat kadar sonra;
10 tane badem
saat 20'de 1 bardak sütlü kahve, 1 ince dilim şekersiz kek
Birazdan 1 mandalina yiyeceğim.
afiyet olsun canım
benimde bitter yiyesim va çok canım istedi yesemmiya
bende şimdi 2 mandalina 1 portakal yiyeceğim sonrada 1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi içeceğim
hiç bişey yemedim dahaAkşam yemeğinden sonra neler yedin?
sağol canım avatarındaki senin bebişinmi![]()
hiç bişey yemedim daha
evet canım benim kızım
hiç bişey yemedim daha
evet canım benim kızım
maşallah oyuncak bebek gibi çok şeker poz vermiş ya minicik şey yerim ben onuben oyuncak bebek sandım çok şeker bişey
![]()
Meyvanı yiyebilirsin bence.
1-2 kare çikolata yiyeceksen yanında süt içmeni tavsiye ederim.