• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemkten 2saat önce bitane muz
hamsi gibi 10tane balık fırında yagsız
büyük bikase salata

Son düzenleme:
tatlım adı nedir bu çayın tam olarak ?

greenwood form çayı içindekiler şöyle:sinameki yaprağı ısırgan yaprağı barut agacı kabuğu huş agacı rezene çivanperçemi kuşburnu mürver meyvesi bimde var bu çay kokusunda rezene baskın 5i bi yerde de kullandım ama bu çay bana çok etkili oluyor 1 hafta kullandıktan sonra karnım dümdüz oluyor zaten ilk ishal yaptığı gün tamam ben wc den çıkamıcam diyorsunuz o derece yani resmen karnınızdan gidiyor hissediyorsunuz.

sağol farmasi,bende sabah akşam birer bardak içeyim o zaman

maşallah cnm maşallah valla süpersin,1,5 ayda mı verdin o kadar kiloyu yoksa,şimdi kaç kilosun sen ,bende bi verebilsem offf,iradem sıfır ya,tüm gün aç durup akşam bişey görünce cup dalıyorum hemen :67: sen sporda yapıyormuşssun en güzel,imkanı yok spor yapmamın,evimi zor topluyorum valla:91:

evet canım 65 kiloyum şuanda sende veririsin meraketme evet seninzaten sporun oluyodur 2çocukla he bide aç kalmanı önermiyorum biz arkadaşlarla burda açkalmadan aralarla doyuruyoruz kendimizi sende ara yap fındık badem cevizye yogurtlumeyvelerye aralarda yagsız ürünler tercih et

bütün gün yediklerim ,içtiklerim

sabah kalkınca
500 ml ılık su
1 kuru kayısı

kahvaltı

2 dilim kepekli ekmekten tost
2 ince dilim kaşar peyniri
2 tatlı kaşığı kadar acılı ketçap
4 zeytin
2 ceviz
1 tatlı kaşığı bal
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

ara : 500 ml su
1 kahve fincanı beyaz leblebi

ara: 500 ml su

öğlen
3yk kaşığı sebze yemeği ( kereviz- patates -havuç)
2 yk bezelyeli pirinç pilavı
250 ml ayran

ara: 200 ml muzlu süt
4 adet limonlu kepekli bisküvi

ara: 2 kuru erik
3 badem
250 ml su

ara: 1 elma
250 ml su

ara: 1 portakal
500 ml su

akşam
3 yk barbunya yemeği ( kuzu kuşbaşı etli havuçlu üzerine de maydanoz doğradım )
2 yk bezelyeli pirinç pilavı
4-5 yk brokoli salatası ( zeytin yağlı limonlu )
250 ml ayran

yatana kadar galiba 500 ml daha su içerim çünkü hiçbirşey canım istemiyor :16: yorumlarınızı bekliyorum genel olarak değerlendirdiğinizde nasıl ?:16:

Son düzenleme:
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :16: kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum:46: darısı hepimizin başına :16: geçmişi okudum menüler çok güzel afiyetler olsun herkese keyifli akşamlar :16:
unutmadan kendime maşallah demek istiyorum.:nazar::nazar: evrim geçirdim geçiriyorum geçireceğim bambaşka biri olup çıkıcam herhalde:1: zaten tanıyamayan çıkıyor :60:
tebrikler bebişim çok güzel olmuşsundur sporla tahmin edebiliyoru. eee işte spor sağlıklı beslenme sonuç bu. evet pilatesle toparlanacaksın canım

verdim canım sende vereceksin inşşlah 6,5 kilo oldu snede veirirsin valla ben akşam erken çok yiyemiyom eşim 7gibigeliyo ozmanalrda yiyorum canım zatendahaerken yersem benimkız geç yatıyo açlıktan ölürüm

kız senin varlığın pek belli olmuyor azcık konuş böyle canım :16: dişçideydim yeni geldim

Akşam yemeğinden 1 saat kadar sonra;

10 tane badem

saat 20'de 1 bardak sütlü kahve, 1 ince dilim şekersiz kek

Birazdan 1 mandalina yiyeceğim.

bende şimdi 2 mandalina 1 portakal yiyeceğim sonrada 1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi içeceğim

Back
X