Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım kolay gelsin sana
Herkese merhaba,kilom bu araliga uydugu icin ben de katilip sizlerle beraber sigarayi biraktiktan sonra aldigim 7 kiloyu vermek istedim.Aslinda yaklasik 1 aydir saglikli beslenip,sporla vermeye calisiyorum ama olmuyor bir türlü.Belki sizlerle beraber kafam daha rahat olur ve vermeye baslayabilirim.Takinti haline geldi verememek.
Bana da yer varmi arkadaslar?
herkese merhabalar
haftasonu olunca gelemedim walla busaate kadar
sabah 8:30da kalktım ama 10:30 gibi kahvaltı yaptım
aç karna yine 1 tatlı kaşığı çörek otu ve 1 tatlı kaşığı bal, balla çiğnemek daha kolay oluyo
sabah kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
5 kızarmış patates
2 çeri domates
1/2 çarliston ( acıymış bitiremedim )
salatalık
3 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı tahin pekmez
2 çay kaşığı bal ( aç karna yediğim balı unuttum da)
ara yapamadım çamaşırdı yemekti derken acıktım
öğle yemeği olarak
1 kase pul biberli yoğurdun içine 2 yk makarna koydum karıştırdım onu yedim
4-5 yk salata
ara olarak da az önce 1 yeşil elma yedim
Herkese iyi haftasonları,
Kahvaltım klasikti, 1 çay kaşığı bal ve 1çk nutella haricinde kaçamak yapmadım.
Öğle yemeğimi çok geciktirdim.
100 gram kadar yoğurt
buharda pişmiş brüksel lahanası
1 tabak bulgur pilavı yedim.( 7-8 kaşık)
çok kilolu değilmişssin cnm,verirsin hemen bence
maşallah iyi spor yapıyorsun cnm
ben 70 kiloyum zeytindalı,2 doğum yaptım peş peşe yaklaşık 10 verebilirsem 15 kilo vermem lazım benim,işim zor baya
çok kilolu değilmişssin cnm,verirsin hemen bence
maşallah iyi spor yapıyorsun cnm
ben 70 kiloyum zeytindalı,2 doğum yaptım peş peşe yaklaşık 10 verebilirsem 15 kilo vermem lazım benim,işim zor baya
bende emziriyorum,ama bol su içiyorum,yemekten değilde abur cuburdan kesmeye çalışıyorum,birde burdaki arkadaşların desteği motivasyonu var,bakalım inş veriirmcanım bende bir sene arayla iki doğum yaptım.90 kilo ile doğuma gittim şu anda 68 kiloyum.22 kg gitti ama hala kilom vaar benim işimde zor anlayacagın birde emziriyorum.çok kısıtlayamıyorum yani.
spor yapiyorum yapmaya ama simdiye kadar tartida bir faydasini göremedim.Baslayalida 3 hafta oldu.Hele son iki haftadir tam gaz yapiyorum.Ama tartinin oynamadigini görmek gercekten cok kötü,motivasyonumu sifira indirdi.Dün aksam ve bugün kafama göre beslendim,hatta kacirdim da denebilir.Ama sagolun sizlerle yeniden toparlanip devam edecegim.Önemli gec olmasi degil,güc olmamasi,dimi sekerim.Zaten sen 10-15 killoyu verene kadar ben de 7 kiloyu ancak veririm.))))
neruda bu iste o kadar acemiyim ki alinti alarak göndermeye calistigim mesaji bir türlü beceripte gönderemedim.Yazdiklarimin hepsi bosa gitti(
36 yasindayim,boyum 165 ve kilom yazdigim gibi 63,9.Eylül ayina kadar 55-57 arasinda yaz-kis gelip giderdim.Sigarayi birakinca 65'lere kadar ciktim.Ve hedefim yine en az 57 olmak.
Yazdigin seyler beni zorlamaz cünkü bende yazdiklarina paralel besleniyorum,adet öncesi cok tatli krizim olur ve bir istah acilmasi olur.(nefret ediyorum o durumlardan)Belki o durumlarda yardimlariniz dokunur bana,sizler napasiniz,ne yersiniz,nasil atlatirsiniz o krizleri?Bunun disinda benim acimdan bir sorun olmaz,uslu uslu düzenli ve saglikli beslenerek size ayak uydururum.
Ama senin kacamak günün cok ilgimi cekti,bütün bir günümü ayiriyorsun yoksa pazarlari sacede bir ögününü mü?Ben de bugünümü kacak günü sayabilir miyim,cünkü bugün tartida bu haftada onca dikkate ve spora ragmen veremedigimi görünce cok bosverdim ve kacirilma sayilacak kadar yeme isini abarttim(
Kilo cizelgesi icin bugün ugrasacagim,cok acemiyim.Beceremezsem yardimlarinizi isterim artik
bende emziriyorum,ama bol su içiyorum,yemekten değilde abur cuburdan kesmeye çalışıyorum,birde burdaki arkadaşların desteği motivasyonu var,bakalım inş veriirm
şartlandırma kendini,burdaki ortam çok güzel takıl buraya sende,veriisin inş hepimiz verşriz
Canım benim alışırsın başta biraz karışır yazılar falan da sonra öğrenirsin,yani bence o zaman sorun yok vericeksin fazlalıkları,madem senin için zor değil bunları uygulamak o zaman kilolara elvedaaaaaaasigara be hala içiyorum ama ben hep günde 3-4 tane içen biri oldum hala da öyleyim belki ilerde bırakırım çok bağımlısı değilim zaten keyif için içenlerdenim kahveyle bir taen öyle
Yani şöyle ki bugün madem öyle olmuş artık yapıcak bişey yok bence de ödül farzet hem bazen vücudu şaşırtmak iyi oluyor,burda bazı arkadaşlar hergün ya da canları istedikçe canlarının istediği şeyden az miktarda yiyerek de devam ediyor porgramına (1 tk sütlü tatlı 1 kk kek 1 kare çikolata v.b) ama ben haftada 6 gün uyuyuorum programa 1 tk 1 kk yapmıyorum dapazarları canımın isteidklerinden yiyiorum benim pazarları zaten 2 öğünüm olabiliyor tatlım çünkü geç kalkıyorum dışarıda oluyorum falan ancak kahvaltı ve akşiam oluyo sabah-öğle birleşiyo arada da ara öğünlerimi falan yapıyorum yine ama mesela kahvaltıda yiyiorum biraz canımın istediklerinden biraz da akşam iyiorum ne bileyim mesela 2 hafta önceki pazar kahvaltıda patets kızartması yedim 8-10 tane 1 dilim de yumurtalıekmek yedim akşam da hamburger yedim yani böyle ama ara öğünümü falan aypyıroum ve öyle bütün gün yemiyorum ama öğünde canımın istediğini yiyiorum ha bi de tavuk göğüsü yemiştim o gün tatlı olarak yani öyle
ama geçen hafta çok abarttım o yüzden bu pazar yapmadım hep vücut da şaşırsın ohh nasılsa bu pazar birüsürü şey gelir diye bekliyo şimdi ama gelmiyceeeeek o da harcıyodur şimdi bütün depodakileri pazar da gelmeyince mecbur elindekileri harcar
arada şartmak güzel oluyor bir de biz günde 2,5 lt su içiyoruz mutlaka bu da çok önemli
Regl döneminde ve normalde de canımız tatlı isterse lıgt sütle türk kahveli tarçınlı süt yapıyoruz şeker katmıyoruz tarçının tadı yetiyor bu inanılmaz tok tutuyor ve kesiyor tatlı isteğini ya da muz dilimleyip buzlukta çok az bekletip çıkartıp tarçın serpip birkaç da fındık ya da ceviz kırıklıyoruz o da çok etkili ya da aynı şeyi elmaya da yapabilirsin tatlım şimdilik aklıma gelenler bunlar ya da o günlerde sabahları 1-2 tk tahin-pekmez ye hem doğal şeker hem de o da kesiyo demir olduğundan içinde
Merhabalarr ben geldimbugünde tam liste yazıcam.
sabah kalkınca bir bardak lık su
1 tk kaşığı üzüm pekmezi
bir kk az yağlı peynir , yarım kk dan biraz fazla kaşar peyniri , bir havuç , bir biber , bir yeşil iki siyah zeytin,iki ince dilim kızarmış kepek ekmeği yanında ayvalı ıhlamur içtim.
ara öğünde bir fuji elma yedim bir şişe suyu bitirdim.
bir buçuğa gelmeden bir iki tane kepekli çubu kraker yedim açlığımı bastırsın diye
iki iki buçuk arası ise öğlen yemeğimi yedim 1 küçük kase toyga çorbası 2 kepçeden fazladır:,mantar sote , akdeniz salatası , 1 dilim kepek ekmeği. ( ekmeği yemeseydim keşke)
dışarda yedim öğlen yemeğimi çok dalgındım çorba ve ekmek bir arada bunu nasıl atladıysam :44:
dört buçuğa gelmeden ise ara öğünde iki açık şekersiz ve limonlu siyah çay yanında 4 tane kepekli çubuk kraker
akşam ise göz kararı koydum az koydum tabi ciğer domates biber vardı içinde onu yedim.yanında bir kepekli ekmek , iki domates birazda maydonoz yedim yanında ayran içtim
şimdi yeşil çayımı içiyorum
gece araöğünde ise bir portakal bir çay bardağı süt bir bardak fazla mı gelir bir bardak içsem ? :)
kazandibi yapmış annem canım çekti ama tam koyuyordum tabağa spatula ile vazgeçtim yemektensizler 2 tk kaşığı falan yiyorsunuz bugün düzensiz oldu gibi geldi birde bundan kalori almayayım dedim.
şimdi geçmiş okuyayım :)
ok harika,sagol tatlim.Demek ki ben bugün artik bisey yemiyorum cok acikirsam 2-3 yogurt yada bir meyve.Yarindan itibaren normal devam.1,5 lt su ictim simdiye kadar,bir yarim lt daha kesin icerim ve 1 koca kupa yesil cay daha icerim.ohhh be dünya varmis.