60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm ne yapıyonuz bakeyim bende yemekleriimyaptımdadaha çamaşırlarıasacamda biyeşilçayarası yapayım dedim

canım kendini bukadar bunaltma nedirkibak 8ki,lo falan var bizler gibi 15,20 kiolomu var dikkaetle herşeyden kurtulursun canım geçmiş olsun troid sorunun varmış ama kendini bunalıma sokma canım elbet gidecek

canım kendini bukadar bunaltma nedirkibak 8ki,lo falan var bizler gibi 15,20 kiolomu var dikkaetle herşeyden kurtulursun canım geçmiş olsun troid sorunun varmış ama kendini bunalıma sokma canım elbet gidecek

Sağol canım ya.. Bu arada ticker öyle kalmış ben bu 1 ayda 1 kilo daha aldım tabii..
onu da düzeltmek lazım...
ya işte burada sizlerle beraber olunca daha kolay olacağına inanmıştım hep..
Çünkü birlikten güç doğara çok inanırım..
neyse tabi ki tedavi olduktan sonra daha kolay olacak kilo vermek..
Ben gelene kadar umarım siz kilolarınızı vermiş ve sadece bizi ziyerete geliyor olursunuz :)

kahvaltıdan sonra arada 2 mandalina yemiştim.
öğle yemeğim
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
1domates 1 yeşil biber 1 yumurta 1 soğan az yağla yapılmış menemen(4-5 yemek kaşığı kadar)
cnm bişi istemedi evde de yemek yoktu böle yapayım dedim

boşver hügocuğum ya tok açın halinden anlamz derler ya o hesap,yani ömür boyu bünyesinin şansından dolayı zayıf kalmış olanlara birşeyler anlatmak çok zor,yani her sbah ayçörekli,simitli, poğaçalı kahvaltı yaparlar,öğle yemeğini bol ekmekli yerler ve hepsini silip sürüürler,aralarda tatlılar vs ama çöp gibiler mübarek:84::84:ben onlar gibi yesem vallahide billahi 100 kilo rahat olurum

canım bendekilerde hamilelikten kalan kilolar üstelik kronık guatırım var troid yani ilaç kullanıyorum.kilo vermek gercekten zor.sen kaç kilosun.

afiyet olsun canım. hayırlısıyla umreye git gel canım. allah kabul etsin allah mübarek yerleri görmeyi ibadet etmeyi banada nasip etsin

evet canım haklısın boşver sen gayet güzzel gidiyorsun bence

merhaba kızlar nasılsınız ?
bugün çok güzel bir gün geçirdin umarım sizlerin de günü güzel geçmiştir canlar
okulda arasıra girsem de birşey yazmaya pek fırsatım olmadı artık geçmişi şöyle bir gözden hızlıca geçiririm

okulda öğleye kadar ara öğünlerimde

ara: 300 ml şekersiz çay

ara : 1 paket dankek ıslak kek ( 40 gr )
200 ml sade süt

öğlen menüm

1dilim tam buğday ekmeği
1 kepçe kuru fasulyeli tarhana çorbası
tavada sosisli yumurta( 1 yumurta 5 dilim sosis )

öğleden sonra
ara: 100 ml şekersiz çay

canım bendekilerde hamilelikten kalan kilolar üstelik kronık guatırım var troid yani ilaç kullanıyorum.kilo vermek gercekten zor.sen kaç kilosun.

64 kiloyum gün itibariyle...
Tiroid ben de doğurduktan sonra çıktı.. o da bi tuhaf ..
öncesinde ve hamileyken yapıldı testler hep normaldi yani..

selamın aleyküm kızlar

öğlen:
1 dilim pide
7 yk bulgurlu ıspanak yemeği
1 kuru dolma biber
2 yk yogurt
1 kornişon turşu yedin

2 saat sporumu yaptım geldim
30 dk uzay yolu (520 cal harcadım)
15 dk bisiklet (65 cal harcadım)
100 mekik
100 agırlık kaldırma kolla
1000 adım step
50 ip atlama
5 dk titreşim aleti
10 dk twister

yarında var sporum ondan sonra 1 hafta yok bizim hocalarım maçı var evde yapıcam artık
bu gün 2,5 lt su içtim ve 300 gr daha vermişim sabah tartıldım

ve aleyküm selam canım
herşey çok güzel
sporların daha bir güzel
300 gr da gitmiş o çok daha güzel

sen güzelsin daha ne olsun yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
tosticim yeni çizelgen canım inşallah bir diğerini en kısa zamanda hazırlamak dileğiyle bitanem

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXfwGu7/weight.png

ve aleyküm selam canım
herşey çok güzel
sporların daha bir güzel
300 gr da gitmiş o çok daha güzel

sen güzelsin daha ne olsun yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cok teşekkür ederim farmasicim darısı veremeyen bütün arkadaşların basına saglıkla gitsin inş. kılolar

afiyet olsun canım. hayırlısıyla umreye git gel canım. allah kabul etsin allah mübarek yerleri görmeyi ibadet etmeyi banada nasip etsin

saol cnm.amin isteyen herkese nasip etsin Rabbim.aslında daha orda da kilo verirsn yeter şimdilk bu kadar dedi annemler ama ben yinede hedefime bi geleyimde ondan sonrasına bakarız orda zaten burdaki gibi bi beslenme proğramım olmayacak o yüzden ben şimdi böyle devam edeym diorum.orda da bol bol yüryüş olcak spor yapamam büyk ihtimalle

akşamada patatesli gözleme yapıcam teflon tavada yagsız yapıyorum eşimde yagı sevmiyor cok şükür benim gibi

çoksevindim tosticim tbrkler

bende light yogurda 3kaşık bi portakal dogradım 1ceviz tarçın yiyiorum

amin canım
herkese günaydınnnnnnnnn
servise yetişmeme 15 dk kala uyandım,hala uyukluyorum kendme gelemdim,bu nedenle kahvaltıda güme gitmiş oldu

yarım simit
çeyrek kk beyaz peynir
3 altınbaşak büskivi
afiyet olsun sıkma canını
gny kılzar
kaloncine hoşgeldin ümreniz hayrlı olsun
farmisim yetr kız yokolacan ya zaten zayıfsın
sabah kalkınca 2bardak su
nesfit
galiba dediğin gibi bu gidişle yok olacağım
herkes öyle diyor burda da biraz kilo al çocuk gibi oldun diyorlar durmak yok yola devam ay çok mutlu oluyorum göbiş de gitti şekeri nerdeyse 1 aydır bıraktım çayımda diğerleri 2 çatal 3 çatal zaten şekeri hayatımdan çıkarmak gibi bir niyetim yok devamını getirmediğim için kendimi kasmadıkça daha rahat kilo veriyorum ve de şekerli birşeyleri canım da çekmiyor kolay da reddedebiliyorum
afiyet olsun herzamanki gibi çok şık
afiyet olsun çok güzel çok renkli
tebrik ederim canım
afiyet olsun klasik neruda kahvaltısı
slm kızlar
kahvaltım 1,5 dilim ekmek
1kk peynir
3 zeytin
1 kupa yeşil çay
afiyet olsun canım
ve aleyküm selam canım
afiyet olsun kahvaltı çok güzel
hoşgeldin geçmiş olsun canım
canım hoşgeldin kolay gelsin ikiz büyütmek zor
cok teşekkür ederim farmasicim darısı veremeyen bütün arkadaşların basına saglıkla gitsin inş. kılolar
amin canım
akşamada patatesli gözleme yapıcam teflon tavada yagsız yapıyorum eşimde yagı sevmiyor cok şükür benim gibi

afiyet olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…