• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:1::1::nazar: kısmet canım bakalım şimdilik biraz iş güç toparlama sürecindeyiz hayırlısı:16:

Ben de haftaya perşembe inşallah antebe gidicem geçen hafta kaçamak yapmadım bu hafta da yapmıycam inşalah antepte biraz yaparım öçünkü babam keser yemezsem, yani hem şişmanlamışsın der hem de künefelr falan ahavada uçuşur sağolsun bayılır yedirmeye ben de 2 hafta burada kaçaak yapmıyorum ki orada biraz yaparım diye ama neyseki evde koşu bandı var annem de dikkat ediyor zaten dengelerim inşallah belki de verir gelirim:16::nazar:

Canım maşallah sana:16::nazar: afiyet olsun kahvaltı da çok güzel benim de sporum var bugün birazdan yapıcam inşallah:nazar::8:

hadi bakalım hayırlısı şimdiden canım, inşallah herşey gönlünüzce olur
walla eşimin ailesi de yemeyi yedirmeyi pek sever ama ben yemiyorum, zaten yağlı geliyo yemekleri bana
sen anteplisin bu durumu daha iyi bilirsin
evde spor aleti falan yok tabi onlarda, benim yaptığımla dalga geçmeseler diye düşünüyorum ben
baskül ailesi gibi hepsi maşallah :9::9::9::9:

teşekkür ederim canım kayınvalide hanım sana güzel bakmış kahvaltın da muhteşem

ben bugün hesabı düzledim nerudacım tam 53 kg oldum :9::9::9:

canım senin de maşallahın var ama boyuna göre normal değil mi zaten şu kilo
1,60dı dimi senin boyun, ona göre normal zaten

walla eşimin ailesi de yemeyi yedirmeyi pek sever ama ben yemiyorum, zaten yağlı geliyo yemekleri bana
evde spor aleti falan yok tabi onlarda, benim yaptığımla dalga geçmeseler diye düşünüyorum ben

evet canım boyum 160 kilom da tam 53 kg oldu göbüş gitti mide gitti popiş gitti oldu birşeyler yani bu süreçte :34::34:
millet yeter artık zayıflama diyor dün pazarda bugün de yürüyüşe çıktığım yerde görenler :1::1:

kızlar görüşürüz inşallah ben duş almaya sonra da öğlen yemeği yer okula doğru geçerim Allah' a emanet olun canlar :16:

fatima canım olmuyor seninkini benim profile aynı yerin sonuna yani devamına ekledim olmuyor canım :34:

11 aylık bebeğim varda onun tickerı da olsun istiyorum birinde görmüştüm hatta bu forumda ama ben anlamıyorum bu işlerden:26:

uğraşma canım boşver şimdilik kilo kontrol dursun hedefe varınca değiştiririm bende:21:

evet canım boyum 160 kilom da tam 53 kg oldu göbüş gitti mide gitti popiş gitti oldu birşeyler yani bu süreçte :34::34:
millet yeter artık zayıflama diyor dün pazarda bugün de yürüyüşe çıktığım yerde görenler :1::1:

e canım gider tabi, kaç kilo vermişsin sonuçta
bide etinin sıkı olduğunu söylemiştin onun da etkisi var tabi
yoksa 7 fark var boy ve kilon arasında, herkeste aynı şekilde durmayabilir o kilo
o yüzden öyle dedim ben

şimdiden sıhhatler olsun canım ( küçükken dediğim gibi saatler olsun :9::9: )

uğraşma canım boşver şimdilik kilo kontrol dursun hedefe varınca değiştiririm bende:21:

canım benimdi iki tane... ben birini profilime birini imzama yapıştırdım o yüzden ikiydi... imza yapabilmen için kk pro üye olman lazım yani kırmızı olman lazım...

canım normalde ama senin mesla çokzayıf oluyosanada normal geliyo ben 157 boyumla 52ken 36beden giyodum ve zayıflıktan ölecektim odegişiyo bana mesala 55 çok ii oluyo ama ilkhedefim 59 şimdilik bu bile ii öyle kemikolmak istemem herkesin zayıflık kavramı başka

canım normalde ama senin mesla çokzayıf oluyosanada normal geliyo ben 157 boyumla 52ken 36beden giyodum ve zayıflıktan ölecektim odegişiyo bana mesala 55 çok ii oluyo ama ilkhedefim 59 şimdilik bu bile ii öyle kemikolmak istemem herkesin zayıflık kavramı başka

haklısın canım
kişiden kişiye değişiyor tabi bu durum

kızlar ben yemeğe gidiyorum, hepinize afiyet olsun şimdiden, hoşçakalın

ayyyyyyyy görmemiştim kusura bakma canım ama doğru fazla şımarıklık da göz çıkarmaz değil mi nerudacım ? :52::52::52::52::66::66::66::66::66::65::65::65::65::65::65::64::64::64::64::60::60::60::82::82::82::8::8::8::8::34::34::34::9::9::9::10::10::10::1::1:

Hiiiç çıkarmaz canım hele de böyle bir konuda şımar anasını satayım:32::32::32::66::66::64::64::nazar::nazar::13::10::16::16::8::8:

kızlar görüşürüz inşallah ben duş almaya sonra da öğlen yemeği yer okula doğru geçerim Allah' a emanet olun canlar :16:

Güle güle canım kolay gelsin sen de Allah'a emanet ol tatlım:16::54:

Anlıyorum canım seni:1: benim de halalr falan maşallahları vardır ama babam kalp hastası olduğundan bizim evde uzuuuuuun yıllardır katı yağ kullanılmaz hep sıvıyağ annem de akdenizli olduğundan (mersin-silifke-taşuçlu) sebze de çok yenir bizde bir de annem de dikkat ediyor, sağlıklı beslenir,koşu bandı var yürür hergün:nazar::nazar::8: o yüzden bizim ev kurtarılmış bölge ama ben gidince işte herzaman orda oladığımdan babam yediriyim ister,ama az az yiycem hepsinden kaçamak haklarımı kullanırım artık ama ben pek antepli gibi beslenmediğimden zaten çoks evmem öyle yağlı yemeklerdi,şerbetli tatlılardı allahtan o konuda hiç antepli gibi değilim ama gidince tabii yaparlar bişeyler ben de kırmadan azar azar yerim artık:16::nazar: herzaman gidemiyorum sonuçta 2-3 ayda bir ancak

Talım sen kardan adamı sormuştun arada kaynadı o benim bir lafım:1: yani famirin genelde kuru ve tek renk olduğundan kahvaltıları öyle bir isim takmıştım kahvaltılarına öyle kuru ekmek peynir falan olunca ya da sadece süt-nesfit olunca kardan adam oluyo:60::60: ama yumurta,zeytin,peynir,yeşillik,domates,biber falan olunca da gökkuşağı oluyo:1::nazar:

Talım sen kardan adamı sormuştun arada kaynadı o benim bir lafım:1: yani famirin genelde kuru ve tek renk olduğundan kahvaltıları öyle bir isim takmıştım kahvaltılarına öyle kuru ekmek peynir falan olunca ya da sadece süt-nesfit olunca kardan adam oluyo:60::60: ama yumurta,zeytin,peynir,yeşillik,domates,biber falan olunca da gökkuşağı oluyo:1::nazar:

hım anladım canım tşkler bende meraketmiştim sen cetvel yapmayı biliyonmu

Back
X