küsüratı bir türlü kabul etmiyor denemye devam ediyorum,sende benim anlattığım şekilde gir birde sen dene bakalım
canım rakam olan değilde harflerin olduğu yerdeki noktama işaretine bas o zaman olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küsüratı bir türlü kabul etmiyor denemye devam ediyorum,sende benim anlattığım şekilde gir birde sen dene bakalım
kız ingilizceyaanlamıyom
kız ingilizceyaanlamıyom
aha da olduuuuuuuuuuuuu http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w2HENyd/weight.png
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w2henyd/weight.png
bunu yapıştır istersen
boy kısmını nereye yazıyoruz bende anlamdım
tşkler canım çok ugraştırdım seni ellerine saglık
şimdi bir yeşil elma yiyorum
canım benimdi iki tane... ben birini profilime birini imzama yapıştırdım o yüzden ikiydi... imza yapabilmen için kk pro üye olman lazım yani kırmızı olman lazım...
kilo vermişsin canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
kvuşmuşsun tatlım tıckerına hayırlı uğurlu olsun bol bol sağa kayar inşallah![]()
evet senin iki tane ve pro üyesin, anladım canım saol.
evet yaklaşık 1,5 ayda verdim kalanıda yaza kadar yavaş yavaş gidecek inş.
kızlaaar napıyosunuz??? ben bugün işlere daldım internet sitesi yapıyorum ve kartvizit-broşür falan yapıyorum bastıcıam onlara daldım güzel olacak inşallah
Daha sporumu yapamadım birazdan başlıycam inşallah
öğlen de ne yesem yaaa kabak var tarhana çorbası var onlardan yerim belki yoğurtla, akşama balık yapıcam fırında levrek ya da çupra öğlen yoğurtla nesfit mi yeseeem normal yemek mi karar veremedim:26:
senle bizim kilolarımız yanı hedefimizde inşşlah veririz canım
bende kaydetmeyi yapamıyorum profildeki çizelge kısmına kaydetmiyo yardım lüütfeeen
tşkler canım çok ugraştırdım seni ellerine saglık
şimdi bir yeşil elma yiyorum
kızlaaar napıyosunuz??? ben bugün işlere daldım internet sitesi yapıyorum ve kartvizit-broşür falan yapıyorum bastıcıam onlara daldım güzel olacak inşallah
Daha sporumu yapamadım birazdan başlıycam inşallah
öğlen de ne yesem yaaa kabak var tarhana çorbası var onlardan yerim belki yoğurtla, akşama balık yapıcam fırında levrek ya da çupra öğlen yoğurtla nesfit mi yeseeem normal yemek mi karar veremedim:26:
evet kilomuz ve hedefimiz aynı canım, hedefe varırsam değiştiricem ama önce 59 olayım inş.
çizelgedki kalem kısmına tıkla sonra kaydedebilirsin