• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaar napıyosunuz??? ben bugün işlere daldım internet sitesi yapıyorum ve kartvizit-broşür falan yapıyorum bastıcıam onlara daldım güzel olacak inşallah:16:

Daha sporumu yapamadım birazdan başlıycam inşallah

öğlen de ne yesem yaaa kabak var tarhana çorbası var onlardan yerim belki yoğurtla, akşama balık yapıcam fırında levrek ya da çupra öğlen yoğurtla nesfit mi yeseeem normal yemek mi karar veremedim:26:

tşkler canım çok ugraştırdım seni ellerine saglık
şimdi bir yeşil elma yiyorum

Kvuşmuşsun tatlım tıckerına hayırlı uğurlu olsun bol bol sağa kayar inşallah:16::16:

Son düzenleme:
canım benimdi iki tane... ben birini profilime birini imzama yapıştırdım o yüzden ikiydi... imza yapabilmen için kk pro üye olman lazım yani kırmızı olman lazım...

Evet senin iki tane ve pro üyesin, anladım canım saol.

kilo vermişsin canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:65::65:

Evet yaklaşık 1,5 ayda verdim kalanıda yaza kadar yavaş yavaş gidecek inş.

kızlaaar napıyosunuz??? ben bugün işlere daldım internet sitesi yapıyorum ve kartvizit-broşür falan yapıyorum bastıcıam onlara daldım güzel olacak inşallah:16:

öğlen de ne yesem yaaa kabak var tarhana çorbası var onlardan yerim belki yoğurtla, akşama balık yapıcam fırında levrek ya da çupra öğlen yoğurtla nesfit mi yeseeem normal yemek mi karar veremedim:26:

kolay gelsn cnm:)bende markete gtmiştm ya az önce nesfit alsammı dedim karar veremedim.yani ben gökkuşağı gibi kahvaltı yapmadan doymuorum.nesfit le doyarmıyım bilmiorum.almadım ben de ama deişklk adına ilerleyen günlerde alablrlm belki.örneğin misafrliğe fln gdeceğimde zengn bi kahvaltı yerine nesfit yerim belki. bence sende şölee sıcacık yemek ye nesfiti sabahları canın kahvaltı istemedğinde yersin bence.öptm cnm

kalanchoe

canım balık kızartma şeklindeydi. ama ben en ustteki deriyi zaten hiç yemiyorum balık yerken.sadece içini yiyorum.delik deşik ederk:66:

salatada 1 tabak dolusuydu.....ama hiç yağ atmadım.sadece limon ve azıcık tuz.
çorba 1 kepçeydi.:39:

işyerinin yemekhanesinde yediğim için seçme şansım pek yok yınede iki çeşit yemek çıkıyo ve ben en az kalorılı olanı seçmeye ugraşıyorum yada her iki menude kalorılıyse bazı seçenekleri aşçıya soyleyıp hiç almıyorum bile tepsime. salatamız ise açık büfe.yanı herhalukarda salata gibi bi avantajım var.:56:

bundan sonra yazacaklarımda miktarlara daha çok dikkat ederim.

akşam iş çıkışında eşim benden 1 saat sonra geliyor eve.bende eve gider gitmez "nivea body ile dinamik sabahlar"cd sinden spor yapmayı planlıyorum.40 dk suruyor.:8: inşallah yaparım

merhaba arkadaşlar ,
ben yeni üye oldum ama başaramıyorum.spora gidiyorum dikkat ediyorum 1 almışım nasıl çıkacaım bu işin içinden bilemedim.morelım çok bozuk yaaaaaaaaaaaaa:56:

bizi ihmal etme canımcım,benimde pek bir angarya işim birikti yapsam ii olacak ama:59:kolay gelsin sanada

Back
X