• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cnm çok güzel

oooh afiyet olsun çok güzel.:nazar:dün akşam puding yemişsinn oohh süper olmuş afiyet olsun:56: hiç suçluluk hissetme sonuçta sütlü masum bi tatlı 5 kase yeymişsin ya.geçen bi diyetsyen analtıodu tv de hastasına acıktığında aralarda kepekli büsküvi ye demiş oda bi arada 6 paket yemiş.:53::53::36::36:onun gibi abartmadan kararında yeriz biz öğrendik bu işi dengeleriz hemen:34:

afiyet olsun prienecim

valla artık benm kahvaltılarım böle sizde öğrendiniz:1: böle rengarenk olmayınca sanki doymamışım gibi gelio hazır metabolizma hızlı çalışoken sabah yiorum akşama kdar erisin gtsin:34:

afiyet olsun cnm kahvaltın güzel bal 1-2 çay kaşığı yiyebilriz.dierlerinden de biraz daha yiyebilrdn yarım yerine 1 domates. yeşillk salatalık yumurta az yağlı yoğurt süt gibi.kolay gelsn

saol cnm

afiyet olsun cnm çok güzel.sıfır kaçamak meyve var yoğurt var bakliyat var tavuk var artıııııııııı spor var bence harika cnm çok güzel gidiosun.maşallaaahhh:nazar::65::65::65::46::46::46:

geçmiş olsun cnm sporunda çok güzel.

kızlar pilatesimi yaptım ohh esnedik.streching yaptık.ben ekstra göbek kalça basen hareketleride yaptım.iyi oldu şimdi bulaşık yıkıycam evi süprcem sonra baya bi ütü var akşama kadar yaparım heralde.:43:

sağolasın canım

6 paket bisküviye çok güldüm ya :60::60::60:

oooh afiyet olsun çok güzel.:nazar:dün akşam puding yemişsinn oohh süper olmuş afiyet olsun:56: hiç suçluluk hissetme sonuçta sütlü masum bi tatlı 5 kase yeymişsin ya.geçen bi diyetsyen analtıodu tv de hastasına acıktığında aralarda kepekli büsküvi ye demiş oda bi arada 6 paket yemiş.:53::53::36::36:onun gibi abartmadan kararında yeriz biz öğrendik bu işi dengeleriz hemen:34:

afiyet olsun prienecim

valla artık benm kahvaltılarım böle sizde öğrendiniz:1: böle rengarenk olmayınca sanki doymamışım gibi gelio hazır metabolizma hızlı çalışoken sabah yiorum akşama kdar erisin gtsin:34:

afiyet olsun cnm kahvaltın güzel bal 1-2 çay kaşığı yiyebilriz.dierlerinden de biraz daha yiyebilrdn yarım yerine 1 domates. yeşillk salatalık yumurta az yağlı yoğurt süt gibi.kolay gelsn

saol cnm

afiyet olsun cnm çok güzel.sıfır kaçamak meyve var yoğurt var bakliyat var tavuk var artıııııııııı spor var bence harika cnm çok güzel gidiosun.maşallaaahhh:nazar::65::65::65::46::46::46:

kızlar pilatesimi yaptım ohh esnedik.streching yaptık.ben ekstra göbek kalça basen hareketleride yaptım.iyi oldu şimdi bulaşık yıkıycam evi süprcem sonra baya bi ütü var akşama kadar yaparım heralde.:43:

Ohhhh misss :nazar::nazar:ben de dün spor yaptım ama bugün de belki uzaya giderim canım spor yapmak istiyo bu fırsatı kaçırmıyım diyorum:1::nazar::8:

Hani bana yoruuuuuuuuuuuuuuuum:24::24::80: ayy ütü ben de hiççç sevmem tek sevediğim ev işi sanırım ama hiçç sevmem :30::30::37:

sağol nerudacımmmmmmmmmmmmm:54::16:umarım hepimizin bir an önce gider,spor yapmak süper bişeymiş,insan kendinegeliyor vallahi,ahhh bir de kızım rahat bıraksa tam süper olacak ama:61:

evet muz peklik yapar
vücudumun direnci düşmesin biraz dikkat edeyim kendime.
dün haftanın ilk günü olması sebebiyle okul o kadar soğuktu ki anlatamam
bir de okulda nöbetçiydim öğleden sonraki derslere montumla girdim ama nafile sabahtan kat nöbetçisi olduğum halde bahçeye de çıktım incecik beyaz önlüğümle bir de arabanın bagajındaki sütü içtim o da çok soğuktu hapı tam yutmasam da yutmak üzere oldum
böbreklerim ağrıdı eve gelince evde sıcağı görünce vücudum depoladığı soğuğu dışarı vurdu . ben zaten okuldan gelir gelmez 1 elma 2 portakal yemiştim baya da işe yaradı . bugün de okulumun olmaması iyi denk geldi adaçayı , portakal ve dinlenmeyle çabucak toparlanırım.hiç ilaç kulanmıyorum ,kendiliğinden beslenme dinlenmeyle geçiririm hayırlısıyla bakalım...:9:

Ben de ayynen öyle yapıyorum:16: bol c vitaminli gıda,bitki çayları ohhh zppkınn gibi oluruz biz böyle incecik zıpkınlarrr:65::24::24::24::60::nazar::13::16:

birde kızlar unutmadan akşamları kocişim varken girmiorum ya ben yedklerimide yazamıorum.
ama yazmıorum die de öle hapur hupur yemiorum yinede yazayım dedim size dün akşam yemekten 1 saat sonra
2 çay bardağı şekersiz çay
yanında 2 jöleli lokum:26:(eşim özellkle sen bunu seviosun die aldım dedi.ayy yok ben yemiyim diemedim doğal olarak teşkkür ettim öptüm bi güzelde yedim:1::1:)
yarım kk kadarfındıklı çikolata

saat 10 gibi
yarım elma
yarım portakal
yarımdan az mandalina
çeyrek muz
çeyrek ayva

genelde meyve bu şeklde yiorum her akşam .gündüz hiç yememiştim mesela meyve.gündüz yediğim zaman akşam daha az meyve yiorum.birde çikolata lokum vs.her akşam olmuo tabi onların yerine 6-7 tane kuru yemiş alıorum bazen eşime koyuorum o da ağzıma verio bi kaç tane.tabi gündüz kuru yemiş yememişsem yine.yemişsem yemiorum kuru yemiş. ne dersiniz ?

canım eşlerimiz bizim canlarımız ya
valla kilo milo derken o içten sevgi dolu bakışıyla birşey çikolata tatlı vs sunduğunda doğrusu onun hatrına değişmiyorum yiyiyorum zaten dediğin gibi hapur hupur değil tadımlık ve gönlünü de almış oluyorum eşimin :1::1:

Son düzenleme:

afiyet olsun prienecim

saol cnm

sağol canımmmmmmmmmmm,çoook teşekkür ederim:54:

Ohhhh misss :nazar::nazar:ben de dün spor yaptım ama bugün de belki uzaya giderim canım spor yapmak istiyo bu fırsatı kaçırmıyım diyorum:1::nazar::8:

Hani bana yoruuuuuuuuuuuuuuuum:24::24::80: ayy ütü ben de hiççç sevmem tek sevediğim ev işi sanırım ama hiçç sevmem :30::30::37:

Ben de ayynen öyle yapıyorum:16: bol c vitaminli gıda,bitki çayları ohhh zppkınn gibi oluruz biz böyle incecik zıpkınlarrr:65::24::24::24::60::nazar::13::16:

harikasın fıstık durmak yok yola devam beslenmenle sporunla örnek arkadaşlardan birisin sen canım benim:nazar::16::71::70:

günaydın kızlar hepnize okudumda maşşlah konuşmalar negüzel paylaşım maşllah maşllah
bende şimdi nesfitli kahvaltı yaptım şimdi bugün geç oldu ama alıştımartık ben :(

herkese afiyet olsun:56:

günaydın kızlar hepnize okudumda maşşlah konuşmalar negüzel paylaşım maşllah maşllah
bende şimdi nesfitli kahvaltı yaptım şimdi bugün geç oldu ama alıştımartık ben :(

afiyet olsun canımcım :16:

birde kızlar unutmadan akşamları kocişim varken girmiorum ya ben yedklerimide yazamıorum.
ama yazmıorum die de öle hapur hupur yemiorum yinede yazayım dedim size dün akşam yemekten 1 saat sonra
yanında 2 jöleli lokum:26:(eşim özellkle sen bunu seviosun die aldım dedi.ayy yok ben yemiyim diemedim doğal olarak teşkkür ettim öptüm bi güzelde yedim:1::1:)

saat 10 gibi
yarım elma
yarım portakal
yarımdan az mandalina
çeyrek muz
çeyrek ayva

genelde meyve bu şeklde yiorum her akşam .gündüz hiç yememiştim mesela meyve.gündüz yediğim zaman akşam daha az meyve yiorum.birde çikolata lokum vs.her akşam olmuo tabi onların yerine 6-7 tane kuru yemiş alıorum bazen eşime koyuorum o da ağzıma verio bi kaç tane.tabi gündüz kuru yemiş yememişsem yine.yemişsem yemiorum kuru yemiş. ne dersiniz ?

o kadarcıkta olsun canımmmm,hem adamcağız senin için aldım demiş,geri çevirmek olmazdı,benimde kızım bonibon vs yerken illada ağzıma vermek istiyor 1 tane alıyorum sonra kzım dişim ağrıyo diyorum:9:akşamda rüyamda küçk kare çikolatanın 3/1ini yemişim nasıl pişman oluyorum nasıllllllllllllll:60:

Herkese bu soğuk havalarda sıcacık bir gün diliyorum:16:sağlıklı,mutlu,huzurlu inşallah ve tabii ki daha hafif daha ince:16::13::nazar:

Kalkınca 1 bardak su 1 çk bal

kahvaltı

1,5 dilim tam buğday ekmeği

1kk yağsız beyaz peynir

1 adet lıght üçgen peynir

yarım ince dilim hindi salam

yarım domates

2 salatalık

1 büyük yeşil köy biberi

şimdi de demleme,çubuk tarçınlı,top karabiberli,karanfilli yeşil çayımı içiyorum:68:

Herkesin kahvaltısı çok güzel olmuş bugün tekrar afiyet olsun hepimize yağlar gitttsiiiiiiin incecik fit fıstıklar olalım inşallah:16::nazar:
afiyet olsun tatlııımmm çok güzel harika ne eksik ne fazla tam benlikkk:nazar::nazar::65::65::65:sen arada kaynamışsın şimdi gördüm cnm.yap sporununda güzel güzel ohhh hazır canın isterkenn:8::8::8:

afiyet olsun cnm

saat 10 gibi
yarım elma
yarım portakal
yarımdan az mandalina
çeyrek muz
çeyrek ayva

Bence gayet güzel yani dengeliyomuşsun sonuçta,gündüz meyve yoksa akşam böyle,gündüz çerez yoksa akşam avr bence gün içinde alman gereken miktarları alıyomuşsun gayet güzel lokum ve çikolata da kararında kaçamaklar bence super canım afiyet olsun:nazar::16:

sağol nerudacımmmmmmmmmmmmm:54::16:umarım hepimizin bir an önce gider,spor yapmak süper bişeymiş,insan kendinegeliyor vallahi,ahhh bir de kızım rahat bıraksa tam süper olacak ama:61:

Di mii bana da spor yapınca bi neşe bi enerji geliyo çokşükür bu soğuk günlerde bile böyleyiz maşallah :nazar:bahar geldikçe daha da hızlı gider bu kilolar eminim:nazar::13::16::8:

inşallah canım güzel dileklerine katılıyorum hep beraber inşallah daha sağlıklı ve fit
kahvaltı harika olmuş

sağol bitanem:16:

Teşekkür ederim farmasiciiiim ay pardon kardan kadınnnn:1::1:

harikasın fıstık durmak yok yola devam beslenmenle sporunla örnek arkadaşlardan birisin sen canım benim:nazar::16::71::70:

:24::24::65::65::66::66::13::13::nazar::nazar: farmasim çok sağol sizlerin katkısı çok büyük asla inkar edememmm herkese çok teşekkürler valla inanılmaz motive oluyorum Allah hiçbirimizin eksikliğini göstermesinnn:nazar::nazar::13::13::16::16::10::10:

Canımın içigünaydın afiyettt olsunnnn:16::16::nazar::nazar:

Herkese bu soğuk havalarda sıcacık bir gün diliyorum:16:sağlıklı,mutlu,huzurlu inşallah ve tabii ki daha hafif daha ince:16::13::nazar:

Kalkınca 1 bardak su 1 çk bal

kahvaltı

1,5 dilim tam buğday ekmeği

1kk yağsız beyaz peynir

1 adet lıght üçgen peynir

yarım ince dilim hindi salam

yarım domates

2 salatalık

1 büyük yeşil köy biberi

şimdi de demleme,çubuk tarçınlı,top karabiberli,karanfilli yeşil çayımı içiyorum:68:

Herkesin kahvaltısı çok güzel olmuş bugün tekrar afiyet olsun hepimize yağlar gitttsiiiiiiin incecik fit fıstıklar olalım inşallah:16::nazar:

afiyet olsun canımcım,harikasın herzamnki gibi,sporunuda yaparsın şimdi sen,yemekde yaparsın kardeşim falan olsada seninde sevgili olmasada kardeşime alsam seni:60::60:değişik bir beklenti oldu dimi:27:dünkü menüne baktımda öğle bamya yemeği,akşam kabak ve kereviz yemeği...kız günde kaç çeşit yemek yapıyosun sen

o kadarcıkta olsun canımmmm,hem adamcağız senin için aldım demiş,geri çevirmek olmazdı,benimde kızım bonibon vs yerken illada ağzıma vermek istiyor 1 tane alıyorum sonra kzım dişim ağrıyo diyorum:9:akşamda rüyamda küçk kare çikolatanın 3/1ini yemişim nasıl pişman oluyorum nasıllllllllllllll:60:

:60::60::60::60::60:ilahi yaaa famircim sen kesinlikle çook eğlenceli bir insansın inaşllah hep gülelim:16::13::nazar:

herkese günaydıın.kociş evdeyken giremiyorum(burası bana özel çünkü),dünde büyük oğlum hastaydı o yüzden giremedim 3 gündür ayrı kaldım sizden.inşallah iyisinizdir hepiniz.bu arada tosticim geçmiş olsun canım.bu arada pazar gününden beri hiç tatlı bişiy yemedim.çayıma bile şeker atmadım.:66::66:kahvaltılarda 1 tk pekmez yiyorum onu saymazsak tabii bide bu arada günde 3 lt su içebiliyorum artık.bugünde ilk defa leslie yptım ama 20 dakika kadar.çünkü tanıtımda 70 dakika olarak görünüyo ama 1.5 olunca takılıyo.naaptımsa bi türlü kalanını göremedim....sizdede öyle oldumu.hemen yediklerimi yazayım.
kahvaltıda yarım domates,yarım salatalık 1kk yarım yağlı peynir.3 zeytin.1 tk pekmez1 tk tahin,1.5 dilim tam buğday ekmeği,1 büyük kupa şekersiz çay ve şimdiye kadar 1.5 lt su şimdide ara öğün olarak 2 kayısı 3 ceviz, yiyyorum öğlelenede kısmetse ton balık lı salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim.yorumlarınızı belkiyorum.plssssss

ben azıcık sessiz kalacağım bu sabahki fotolarımı düzenliyorum nasipse ekliyecem :34:

herkese günaydıın.kociş evdeyken giremiyorum(burası bana özel çünkü),dünde büyük oğlum hastaydı o yüzden giremedim 3 gündür ayrı kaldım sizden.inşallah iyisinizdir hepiniz.bu arada tosticim geçmiş olsun canım.bu arada pazar gününden beri hiç tatlı bişiy yemedim.çayıma bile şeker atmadım.:66::66:kahvaltılarda 1 tk pekmez yiyorum onu saymazsak tabii bide bu arada günde 3 lt su içebiliyorum artık.bugünde ilk defa leslie yptım ama 20 dakika kadar.çünkü tanıtımda 70 dakika olarak görünüyo ama 1.5 olunca takılıyo.naaptımsa bi türlü kalanını göremedim....sizdede öyle oldumu.hemen yediklerimi yazayım.
kahvaltıda yarım domates,yarım salatalık 1kk yarım yağlı peynir.3 zeytin.1 tk pekmez1 tk tahin,1.5 dilim tam buğday ekmeği,1 büyük kupa şekersiz çay ve şimdiye kadar 1.5 lt su şimdide ara öğün olarak 2 kayısı 3 ceviz, yiyyorum öğlelenede kısmetse ton balık lı salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim.yorumlarınızı belkiyorum.plssssss

kızlar herkese afiyet olsuuuuuuuuun, bütün menüler çok hoş
ayrıca kaçamaklar da yerinde olmuş :)))

:60::60::60::60::60:ilahi yaaa famircim sen kesinlikle çook eğlenceli bir insansın inaşllah hep gülelim:16::13::nazar:

kız gizli gizli mi giriyosun kocandan ,geçen haberlerde dinlemiştim kadının bir kocasına daha hoş görünmek için ve aralarındaki sorunlarını çözmek için bir kadın sitesinde yazışıyormuş gizli gizli kocasıda bir adamla yazışıyor bu kadın hergün heralde diyerek kadını öldürmüş:53:sonra polis kayıtlara bakmış ki kadın hep kadın sitesine yazıyormuş meğersem biraz soğuk duş etkisi yarattım galiba:59:ama olmaz olmaz demeyinnnnnn

afiyet olsun canımcım,harikasın herzamnki gibi,sporunuda yaparsın şimdi sen,yemekde yaparsın kardeşim falan olsada seninde sevgili olmasada kardeşime alsam seni:60::60:değişik bir beklenti oldu dimi:27:dünkü menüne baktımda öğle bamya yemeği,akşam kabak ve kereviz yemeği...kız günde kaç çeşit yemek yapıyosun sen

:60::60::60:ilahi buna da çok güldüm yani teşekkür ediyorum canım ama ihtimaller silsilesi olmuş böyle kalalım en iyisi:60::60::60::nazar::nazar: ya şöyle ki ben inşallah perşembe antebe gidicem dolapta da 2 kabak 2 kereviz kalmıştı gidene kadar onları yerim diye yapıverdim birini yaparken öteki deçıkıyo aradan az az zaten:6: bamya da cumadan kalmıştı haftasonu yemeyince z.yağlı bişey olmuyo zaten dün yiyiverdim:1: bi de evde yemek olunca iyi oluyo insan ne yesem derken açlıktan gözü dönebilir ben de sağlıklı bişeyler olsun diye hazır bulundurmya çalışıyorum ha bir dee erkek arkadaşımın evi uzak ama dükanım bana yakın o yüzden iş çıkışı bende yiyebiliyo bazen,ondan da hazır yemek bulunduruyorum genelde çocukcağız açmı kalsın:1::16::16:yazık çalışıyo yoruluyo akşama kadar:nazar: yani velhasıl kelam evde yemek olması iyidir:60::60::60:bir antepli olarak sanki heran kıtlık çıkamacakmışcasına depolama alışkanlığımız var annemin japon bir öğnrecisi vardı bizde kalmıştı bir süre bir gün annem dolaptan prinç çıkarırken prinç kutusunu görünce savaş mı çıkacak niye böyle stokluyosunuz demişti:60::60::60:ben okadar abartmasam da bence aslında Biz Türklere özgü bişey bu hepimizin buzluğu dlou olur dondurulmuş yazdan alınan sebzeler dolapta bakliyatlar bi stoklama alışkanlığımız var aslında sanırım bende severim herşey kutulu kutulu düzenli az da olsa herşeyden olsun:16: öyle bir alışkanlık

Maşallah tatlım sana şeker alışkanlığını bırakman süper zaten sabaki tahin-pekmez de en doğal hakkın balım afiyet olsun su da içiliyoooo ooohhh maşallah sana kahvaltında gayet güzel bence afiyet olsun ve de maşallahhh

Son düzenleme:
Back
X