• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız gizli gizli mi giriyosun kocandan ,geçen haberlerde dinlemiştim kadının bir kocasına daha hoş görünmek için ve aralarındaki sorunlarını çözmek için bir kadın sitesinde yazışıyormuş gizli gizli kocasıda bir adamla yazışıyor bu kadın hergün heralde diyerek kadını öldürmüş:53:sonra polis kayıtlara bakmış ki kadın hep kadın sitesine yazıyormuş meğersem biraz soğuk duş etkisi yarattım galiba:59:ama olmaz olmaz demeyinnnnnn

yook öyle değil aslında biliyo sizlerle yazıştığımı ama ne bileyim yanında girmek istemiyorum işte. bide onlar (oğluş ile koçiş) evdeyken pc bana düşmüyo:34:

yook öyle değil aslında biliyo sizlerle yazıştığımı ama ne bileyim yanında girmek istemiyorum işte. bide onlar (oğluş ile koçiş) evdeyken pc bana düşmüyo:34:

Tabii onlar kız muhabettinden çok anlamayıp dalga da geçebilirler yani yapmıyolardır belki ama olası bi durum:1: boşver motivasyon düşmesin:1:

Ayrıca onlardan düşmemesi de çokk normal senin kaç çocuğun vardı abukcuum bi de kaç yaşındaydın ayıptır sorması:30:

Topikte en çokkimin mesajları sizi güldürüyor:60::60::60:

A) famir

b) famir

c) famir

d) famir

e) hepsi

eeeeee hepsiiiiii :60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
abukcum benim kociş de biliyo ama ben yasakladım ona
dedim orası bana özel, şifremi falan da biliyo ama girmek yok habersizce falan diye söz aldım :)))))))

:60::60::60:ilahi buna da çok güldüm yani teşekkür ediyorum canım ama ihtimaller silsilesi olmuş böyle kalalım en iyisi:60::60::60::nazar::nazar: ya şöyle ki ben inşallah perşembe antebe gidicem dolapta da 2 kabak 2 kereviz kalmıştı gidene kadar onları yerim diye yapıverdim birini yaparken öteki deçıkıyo aradan az az zaten:6: bamya da cumadan kalmıştı haftasonu yemeyince z.yağlı bişey olmuyo zaten dün yiyiverdim:1: bi de evde yemek olunca iyi oluyo insan ne yesem derken açlıktan gözü dönebilir ben de sağlıklı bişeyler olsun diye hazır bulundurmya çalışıyorum ha bir dee erkek arkadaşımın evi uzak ama dükanım bana yakın o yüzden iş çıkışı bende yiyebiliyo bazen,ondan da hazır yemek bulunduruyorum genelde çocukcağız açmı kalsın:1::16::16:yazık çalışıyo yoruluyo akşama kadar:nazar: yani velhasıl kelam evde yemek olması iyidir:60::60::60:bir antepli olarak sanki heran kıtlık çıkamacakmışcasına depolama alışkanlığımız var annemin japon bir öğnrecisi vardı bizde kalmıştı bir süre bir gün annem dolaptan prinç çıkarırken prinç kutusunu görünce savaş mı çıkacak niye böyle stokluyosunuz demişti:60::60::60:ben okadar abartmasam da bence aslında Biz Türklere özgü bişey bu hepimizin buzluğu dlou olur dondurulmuş yazdan alınan sebzeler dolapta bakliyatlar bi stoklama alışkanlığımız var aslında sanırım bende severim herşey kutulu kutulu düzenli az da olsa herşeyden olsun:16: öyle bir alışkanlık

Maşallah tatlım sana şeker alışkanlığını bırakman süper zaten sabaki tahin-pekmez de en doğal hakkın balım afiyet olsun su da içiliyoooo ooohhh maşallah sana kahvaltında gayet güzel bence afiyet olsun ve de maşallahhh

:60::60::60::60:iyiymiş valla,beimde tabi çalıştığım için hazır tuttuğum şeyler var ama günde 3 çeşit yemek için söylemiştim ben,onunda açıklmasını yaptın zaten:61:afiyet olsun canımcım,en iyisini yapıyorsun tabiki,hem adamcağızda aç kalmasın yazıkkkkkkkk:61:alıştırma kız şimdide valla eğer evlemeyi düşünüyorsanız bu alışkanlık böyle süreeer gider,benden sana evli arkadaş tavsiyesi:34:

kızlar nihayet foto düzenleme işim bitti . vee bugünün oğluşum FATİH elinden çıkma resimleri :9:

yazın bir ara bu elbisemle daha önceden de koymuştum resmimi elbisemin arkası potlu durmaya başladı .:1:

$DSC01175.webp

$DSC01183.webp

$DSC01181.webp

$DSC01180.webp

$DSC01169.webp

$DSC01174.webp

$DSC01172.webp

$DSC01176.webp

$DSC01177.webp

$DSC01178.webp

$DSC01184.webp

$DSC01171.webp

Tabii onlar kız muhabettinden çok anlamayıp dalga da geçebilirler yani yapmıyolardır belki ama olası bi durum:1: boşver motivasyon düşmesin:1:

Ayrıca onlardan düşmemesi de çokk normal senin kaç çocuğun vardı abukcuum bi de kaç yaşındaydın ayıptır sorması:30:

yni evet yazdıklarım sonra bana yol su elektrık dalga dalga dalga diye dönebilir dimi ama:1:canım ben haftaya 35 olcam, biri ikiz olmak üzere üç oğlum var.büyük oğlum 6 yaşında ikizler hafta sonu 1 yaşında olcaklar.bu arada onların doğum günü telaşı da var.nasıl yapsam ne ikram etsem.öncesinde annemler ve kv deler bide görümcemler yemeğe gelecekler.ne pişrsem bilemiyorum.bende böyleyim işte bi miisafir gelecek olsa gidene kadar plan yapar dururum.şunu bişiriyim,sonra şunu getiriyim aman iyi olsun vs vs .hiç sevmiyorum bu huyumu boşuna kasıyorum kendimi oysa hiçbiri yabancı değil öyle değilmi.

o kadarcıkta olsun canımmmm,hem adamcağız senin için aldım demiş,geri çevirmek olmazdı,benimde kızım bonibon vs yerken illada ağzıma vermek istiyor 1 tane alıyorum sonra kzım dişim ağrıyo diyorum:9:akşamda rüyamda küçk kare çikolatanın 3/1ini yemişim nasıl pişman oluyorum nasıllllllllllllll:60:
dimi aam cnm olsun o kadar da:) bana da ayyyy bi ara nasıl musallat olmuştu tatlılar rüyamda manyak gibii.:53::53::53:ikide birde rüyamda tatlı bişiler yiyorum ve nasıi pişman oluorum nasılllll :26::26:uyandığımda bakıorum rüyaaaaa Allah ım diorum çok şükür yaaa.heleki boşladılar bu aralar beni.şeytan kulağına kurşun.(tık tık tık:1:)

herkese günaydıın.kociş evdeyken giremiyorum(burası bana özel çünkü),dünde büyük oğlum hastaydı o yüzden giremedim 3 gündür ayrı kaldım sizden.inşallah iyisinizdir hepiniz.bu arada tosticim geçmiş olsun canım.bu arada pazar gününden beri hiç tatlı bişiy yemedim.çayıma bile şeker atmadım.:66::66:kahvaltılarda 1 tk pekmez yiyorum onu saymazsak tabii bide bu arada günde 3 lt su içebiliyorum artık.bugünde ilk defa leslie yptım ama 20 dakika kadar.çünkü tanıtımda 70 dakika olarak görünüyo ama 1.5 olunca takılıyo.naaptımsa bi türlü kalanını göremedim....sizdede öyle oldumu.hemen yediklerimi yazayım.
kahvaltıda yarım domates,yarım salatalık 1kk yarım yağlı peynir.3 zeytin.1 tk pekmez1 tk tahin,1.5 dilim tam buğday ekmeği,1 büyük kupa şekersiz çay ve şimdiye kadar 1.5 lt su şimdide ara öğün olarak 2 kayısı 3 ceviz, yiyyorum öğlelenede kısmetse ton balık lı salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim.yorumlarınızı belkiyorum.plssssss
afiyet olsun cnm tatlısız geçirmişsin 3 gününü süpersin valla.yedklernde çok güzel afiyet olsun
Topikte en çokkimin mesajları sizi güldürüyor:60::60::60:

A) famir

b) famir

c) famir

d) famir

e) hepsi

eeeeee hepsiiiiii :60::60::60::60::60:
cvp hepsiiiiiii:1::1::66::66::66:

bu arada sizin yüzünüzden hiç bi iş yapamıorum yaa:43::43: daha bi çamaşır katladım okadar.daha çamaşır sercem evi süprcem ütü yemek yapcam ama bu gidişle hiç birini yapamıycam ayrılamıorum burdannn:27::27::37::37::37:
hadi kovun beni git diyin git gitttt:9:

kızlar nihayet foto düzenleme işim bitti . vee bugünün oğluşum FATİH elinden çıkma resimleri :9:

yazın bir ara bu elbisemle daha önceden de koymuştum resmimi elbisemin arkası potlu durmaya başladı .:1:

Eki Görüntüle 131966

Eki Görüntüle 131967

Eki Görüntüle 131968

Eki Görüntüle 131969

Eki Görüntüle 131970

Eki Görüntüle 131971

Eki Görüntüle 131972

Eki Görüntüle 131973

Eki Görüntüle 131974

Eki Görüntüle 131975

Eki Görüntüle 131976

Eki Görüntüle 131977

harikasın farmasicim:61:

kızzzz bence doğru cevap neruda- famir olmalııııııı :60::60::60::60::60::60:

Tamam şıklara ekliyim bariiii:60::60:

:60::60::60::60:iyiymiş valla,beimde tabi çalıştığım için hazır tuttuğum şeyler var ama günde 3 çeşit yemek için söylemiştim ben,onunda açıklmasını yaptın zaten:61:afiyet olsun canımcım,en iyisini yapıyorsun tabiki,hem adamcağızda aç kalmasın yazıkkkkkkkk:61:alıştırma kız şimdide valla eğer evlemeyi düşünüyorsanız bu alışkanlık böyle süreeer gider,benden sana evli arkadaş tavsiyesi:34:

Ya ben zaten yaparım duramam (gibi geliyo hep böyleydim ünideyken falan da inşallah bir değişiklik olmaz huyumda suyumda:60::60:)

Eki Görüntüle 131966

Eki Görüntüle 131967

Eki Görüntüle 131968

Eki Görüntüle 131969

Eki Görüntüle 131970

Eki Görüntüle 131971

Eki Görüntüle 131972

Eki Görüntüle 131973

Eki Görüntüle 131974

Eki Görüntüle 131975

Eki Görüntüle 131976

Eki Görüntüle 131977

Oooo çok güzell bence kesinlikle elbise de çok zayıf ve de zariff gösteriyo maşallah farmasim çok güzel fotolar:nazar:

Eki Görüntüle 131966

Eki Görüntüle 131967

Eki Görüntüle 131968

Eki Görüntüle 131969

Eki Görüntüle 131970

Eki Görüntüle 131971

Eki Görüntüle 131972

Eki Görüntüle 131973

Eki Görüntüle 131974

Eki Görüntüle 131975

Eki Görüntüle 131976

Eki Görüntüle 131977

canım bu kıyafetlerin kaç beden senin?

dimi aam cnm olsun o kadar da:) bana da ayyyy bi ara nasıl musallat olmuştu tatlılar rüyamda manyak gibii.:53::53::53:ikide birde rüyamda tatlı bişiler yiyorum ve nasıi pişman oluorum nasılllll :26::26:uyandığımda bakıorum rüyaaaaa Allah ım diorum çok şükür yaaa.heleki boşladılar bu aralar beni.şeytan kulağına kurşun.(tık tık tık:1:)

afiyet olsun cnm tatlısız geçirmişsin 3 gününü süpersin valla.yedklernde çok güzel afiyet olsun

bu arada sizin yüzünüzden hiç bi iş yapamıorum yaa:43::43: daha bi çamaşır katladım okadar.daha çamaşır sercem evi süprcem ütü yemek yapcam ama bu gidişle hiç birini yapamıycam ayrılamıorum burdannn:27::27::37::37::37:

git ama arada gel dinlenme turlarını burda geçir işte,ayyy bende evde internetim yok haftasonu giremiyorum sizden ayrı kalıyorum diye üzülüyodum valla şimdi düşündümde evde internet olsa zati hafta da bir yaptığım temzilik,çamaşır,ütü günlerimde kalırdı,ayrılamazdım bende!yokluğa şükredeceğim aklıma bile gelmezdi:61:Allahım çok şükür sana:60:

:60::60:bence de ama neruda da eklensin diyen arkadaşlar var şıklar hatalı diye soru iptal olmasın düzenlerim tekrar:60::60:

Yaa ben de öyle bulaşık yıkamam lazım,yemek yapmam lazım, ara öğünümü koşarak kaptım geldim anca daha bissürü işim var :60: ama ben napıyoruuuum tamaaamen gevezelik:60::60::37:
:60::60:çok hoşsun yaaaaaaaa:60:nerudaaaa diyorummmmmmm

Tamam ben düzenliycem tekrar şıkları soru iptal edilmesin lütfen:60::60:

yni evet yazdıklarım sonra bana yol su elektrık dalga dalga dalga diye dönebilir dimi ama:1:canım ben haftaya 35 olcam, biri ikiz olmak üzere üç oğlum var.büyük oğlum 6 yaşında ikizler hafta sonu 1 yaşında olcaklar.bu arada onların doğum günü telaşı da var.nasıl yapsam ne ikram etsem.öncesinde annemler ve kv deler bide görümcemler yemeğe gelecekler.ne pişrsem bilemiyorum.bende böyleyim işte bi miisafir gelecek olsa gidene kadar plan yapar dururum.şunu bişiriyim,sonra şunu getiriyim aman iyi olsun vs vs .hiç sevmiyorum bu huyumu boşuna kasıyorum kendimi oysa hiçbiri yabancı değil öyle değilmi.

Maşallah canım Allah bağışlasın cıvıl cıvıl bir ev ne mutlu size:nazar::nazar::16::16: benim annem de öyledir bir misafir geleceğinde sayar habi re şu yapılıcak bu yapılıcak bir de uzatarak sayar ben de hep dalga geçerim böyle uzata uzata sayıyosun iş daha çokmuş gibi görünüyo diye:60: yani pilav yapılıcaaaaak,masa hazırlanıcaaaaak,yerler silinizeeeeek diye sayınca sanki ooo daha ne çok iş varmış gibi oluyo diyorum çabuk çabuk say anne şunları böyle göümüzde büyüyo:60::60: kolay gelsin canım internette de çok güzel yemek siteleri tarifler var fikir olması açısından güzel oluyo değişik bişeyler yapmak istersen hem yemek hem pasat falan yapıcaksın sanırım di mi??

Ara öğün yapıyorum 1 portakal doğradım tarçın serptim yarım çay bardağı da beyaz leblebi kemiriyorum yanında:60::60:

Bunun üzerine soruyu da düzenliyim bari

Topikte en çok kimin mesajlarına gülüyosunuz

A)FAMİR VE NERUDA

B)FAMİR VE NERUDA

C)B İLE AYNI

D)A İLE AYNI :60::60:

E)HEPSİ

:60::60::60::60::nazar:

slm kızlar kahvaltımı yapıp geldim millet öğlen yemeği yiyor ben kahvaltı:1:

kahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği
3 çatal lor peynir
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
2 çatal tereyağı
1 çatal ayva reçeli
2 çatal omlet
1 domates
1 salatalık
yarım çarliston biber
1 br şekersiz çay
bugün 1 lt su içtim

:60::60:bence de ama neruda da eklensin diyen arkadaşlar var şıklar hatalı diye soru iptal olmasın düzenlerim tekrar:60::60:

Yaa ben de öyle bulaşık yıkamam lazım,yemek yapmam lazım, ara öğünümü koşarak kaptım geldim anca daha bissürü işim var :60: ama ben napıyoruuuum tamaaamen gevezelik:60::60::37:

Tamam ben düzenliycem tekrar şıkları soru iptal edilmesin lütfen:60::60:

Maşallah canım Allah bağışlasın cıvıl cıvıl bir ev ne mutlu size:nazar::nazar::16::16: benim annem de öyledir bir misafir geleceğinde sayar habi re şu yapılıcak bu yapılıcak bir de uzatarak sayar ben de hep dalga geçerim böyle uzata uzata sayıyosun iş daha çokmuş gibi görünüyo diye:60: yani pilav yapılıcaaaaak,masa hazırlanıcaaaaak,yerler silinizeeeeek diye sayınca sanki ooo daha ne çok iş varmış gibi oluyo diyorum çabuk çabuk say anne şunları böyle göümüzde büyüyo:60::60: kolay gelsin canım internette de çok güzel yemek siteleri tarifler var fikir olması açısından güzel oluyo değişik bişeyler yapmak istersen hem yemek hem pasat falan yapıcaksın sanırım di mi??

:60:ahhhh anneler,valla bende anne olunca,anneme benzemeye başladımmm:44:onun gibi konuşuyorum,kızdığımda onun gibi tepki veriyorum offffffffffff ya sinir bozucu:59:
yemek tariflerind eoktay ustayı tek geçerim arkadaşlar,verdiği tarifleri birebir tutan tek usta o sanırım ,hem değişik şeyler yapıcam diye abuk subuk şeylerde denemiyor.sitesini tavsiye ederim ben kitaplarını falan almıştım tabi üzerine de 10 kilo:60:

öğle yemeğimi yedim kızlar
kociş olmayınca hava da buz gibi, eve gitmeyim dedim cumaya kadar, yemeklerimi evden getiricem arıtk
bugün cartedor kutusuna koyduğum pul biberli brokoli ve 5 yk yoğurt ve 1 dilim ekmek yedimm

Back
X