Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara öğün yapıyorum 1 portakal doğradım tarçın serptim yarım çay bardağı da beyaz leblebi kemiriyorum yanında
Bunun üzerine soruyu da düzenliyim bari
Topikte en çok kimin mesajlarına gülüyosunuz
A)FAMİR VE NERUDA
B)FAMİR VE NERUDA
C)B İLE AYNI
D)A İLE AYNI
E)HEPSİ
![]()
gülmekten şiştim burda kızlar pirzola yediriyorsunuz burda bana haberiniz yokdimi aam cnm olsun o kadar da:) bana da ayyyy bi ara nasıl musallat olmuştu tatlılar rüyamda manyak gibii.ikide birde rüyamda tatlı bişiler yiyorum ve nasıi pişman oluorum nasılllll :26::26:uyandığımda bakıorum rüyaaaaa Allah ım diorum çok şükür yaaa.heleki boşladılar bu aralar beni.şeytan kulağına kurşun.(tık tık tık
)
afiyet olsun cnm tatlısız geçirmişsin 3 gününü süpersin valla.yedklernde çok güzel afiyet olsun
cvp hepsiiiiiii
bu arada sizin yüzünüzden hiç bi iş yapamıorum yaadaha bi çamaşır katladım okadar.daha çamaşır sercem evi süprcem ütü yemek yapcam ama bu gidişle hiç birini yapamıycam ayrılamıorum burdannn
hadi kovun beni git diyin git gitttt![]()
çok teşekkürler canımın içi darısı hepinizin başına inşallahharikasın farmasicim![]()
çok sağol bitanemTamam şıklara ekliyim bariiii
Ya ben zaten yaparım duramam (gibi geliyo hep böyleydim ünideyken falan da inşallah bir değişiklik olmaz huyumda suyumda)
Oooo çok güzell bence kesinlikle elbise de çok zayıf ve de zariff gösteriyo maşallah farmasim çok güzel fotolar![]()
canım bu kıyafetlerin kaç beden senin?
ahhhh anneler,valla bende anne olunca,anneme benzemeye başladımmm:44
nun gibi konuşuyorum,kızdığımda onun gibi tepki veriyorum offffffffffff ya sinir bozucu
yemek tariflerind eoktay ustayı tek geçerim arkadaşlar,verdiği tarifleri birebir tutan tek usta o sanırım ,hem değişik şeyler yapıcam diye abuk subuk şeylerde denemiyor.sitesini tavsiye ederim ben kitaplarını falan almıştım tabi üzerine de 10 kilo![]()
farmasicim resimlerine baktım cok kibar ve cok şıksın elbisene bayıldım![]()
slm kızlar kahvaltımı yapıp geldim millet öğlen yemeği yiyor ben kahvaltı
kahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği
3 çatal lor peynir
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
2 çatal tereyağı
1 çatal ayva reçeli
2 çatal omlet
1 domates
1 salatalık
yarım çarliston biber
1 br şekersiz çaybugün 1 lt su içtim
Ara öğün yapıyorum 1 portakal doğradım tarçın serptim yarım çay bardağı da beyaz leblebi kemiriyorum yanında
A)FAMİR VE NERUDA
B)FAMİR VE NERUDA
C)B İLE AYNI
D)A İLE AYNI
E)HEPSİ
![]()
slm kızlar kahvaltımı yapıp geldim millet öğlen yemeği yiyor ben kahvaltı
kahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği
3 çatal lor peynir
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
2 çatal tereyağı
1 çatal ayva reçeli
2 çatal omlet
1 domates
1 salatalık
yarım çarliston biber
teşekkür ederim canım evet neşeli bir ev burası bazen fazla cıvıltılıolsada güzel
evet canım yani yemek ve pasta ayrı ayrımı olsa yoksa pasta salata çeşitleri ve buna uyacak yemellerin olduğu(tavuk sote,pilav)tek bi masamı hazırlasam ona karar veremedim.çünkü bebeklerim akşam 8 de yatıyolar.tam pastayı getecekcen uyuyo olmalarını yada huysuz zamanlarına denk gelmesini istemiyorum.
kızlar Allah iyiliğinizi versin valla espirili insanlara bayılırım şaka yapan ve şakayı kaldırabilen insanlara oldum olası bayılırım
Allah da sizleri güldürsün iyiki varsınız canlar![]()
ayy cnm maşallah Allah bağışlasın.ben yeni evliyim bebişim yok heüz ama çok seviorum bebkleri.bakımlarıda zor tabii.Allah koılaylık versin bide hem ikiz hem erkek çok fena cnm.:44:ayy nerudanın annesi gibi benm annemde gece rüyasında hazrlık yapmaya başladığı gibi sabah ta sabah namazıyla kalkar şunu yapalım bunu yapalım şöle olsun şu fln fln.yni evet yazdıklarım sonra bana yol su elektrık dalga dalga dalga diye dönebilir dimi amacanım ben haftaya 35 olcam, biri ikiz olmak üzere üç oğlum var.büyük oğlum 6 yaşında ikizler hafta sonu 1 yaşında olcaklar.bu arada onların doğum günü telaşı da var.nasıl yapsam ne ikram etsem.öncesinde annemler ve kv deler bide görümcemler yemeğe gelecekler.ne pişrsem bilemiyorum.bende böyleyim işte bi miisafir gelecek olsa gidene kadar plan yapar dururum.şunu bişiriyim,sonra şunu getiriyim aman iyi olsun vs vs .hiç sevmiyorum bu huyumu boşuna kasıyorum kendimi oysa hiçbiri yabancı değil öyle değilmi.
öle yapmaya çalışıroum cnm.hah işte benmde senn dediğin gibi bütün işi hafta içine yayıorum bende artık yoksa yetişmiogit ama arada gel dinlenme turlarını burda geçir işte,ayyy bende evde internetim yok haftasonu giremiyorum sizden ayrı kalıyorum diye üzülüyodum valla şimdi düşündümde evde internet olsa zati hafta da bir yaptığım temzilik,çamaşır,ütü günlerimde kalırdı,ayrılamazdım bende!yokluğa şükredeceğim aklıma bile gelmezdiAllahım çok şükür sana
![]()
şimdi süper olmuşşşşşşAra öğün yapıyorum 1 portakal doğradım tarçın serptim yarım çay bardağı da beyaz leblebi kemiriyorum yanında
A)FAMİR VE NERUDA
B)FAMİR VE NERUDA
C)B İLE AYNI
D)A İLE AYNI
E)HEPSİ
![]()
afiyet olsun tatlım
walla ne diyeceğümü bilemedim, a mı desem b mi desem, c mi desem
canım afiyet olsun ama tereyağ olmamış, e beyaz peynir de var, gerçi bu öğününü brunch gibi düşündeysen bilemem de yine de tereyağ olmamış, onun yerine bi dilim daha peynir yeseymişsin keşke
bide benmi hiç aram yoktur tereyağla, kociş bayılır, ben elime değdiğinde huylarınım, o yüzden de fazla geldi tabi bana
gülmekten şiştim burda kızlar pirzola yediriyorsunuz burda bana haberiniz yok
çok teşekkürler canımın içi darısı hepinizin başına inşallah
çok sağol bitanem
canım elbisem 40 bedendi ama aldığımda anca girebilmiştim içine kalıbı oldukça dardı.
pantalonum 38 beden
beden sordunda keşke aklıma gelseydi de sabah adil ışıktan aldığım 1 beden pantalonum vardı onunla da çektirseydim ya![]()
ya bu sosyalciler hep mi böyle gıygıdı şamata ama bir o kadar espici olur yagit ama arada gel dinlenme turlarını burda geçir işte,ayyy bende evde internetim yok haftasonu giremiyorum sizden ayrı kalıyorum diye üzülüyodum valla şimdi düşündümde evde internet olsa zati hafta da bir yaptığım temzilik,çamaşır,ütü günlerimde kalırdı,ayrılamazdım bende!yokluğa şükredeceğim aklıma bile gelmezdiAllahım çok şükür sana
![]()
sağol bitanemmmmmmmmmmmmmmsüpersin farmisimmmmmmmmmmmmmmm![]()
afiyet olsun ben çok beğendimslm kızlar kahvaltımı yapıp geldim millet öğlen yemeği yiyor ben kahvaltı
kahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği
3 çatal lor peynir
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
2 çatal tereyağı
1 çatal ayva reçeli
2 çatal omlet
1 domates
1 salatalık
yarım çarliston biber
afiyet olsun canımöğle yemeğimi yedim kızlar
kociş olmayınca hava da buz gibi, eve gitmeyim dedim cumaya kadar, yemeklerimi evden getiricem arıtk
bugün cartedor kutusuna koyduğum pul biberli brokoli ve 5 yk yoğurt ve 1 dilim ekmek yedimm
sende iyi ki varsın farmasimmmmmm![]()
ayy cnm maşallah Allah bağışlasın.ben yeni evliyim bebişim yok heüz ama çok seviorum bebkleri.bakımlarıda zor tabii.Allah koılaylık versin bide hem ikiz hem erkek çok fena cnm.:44:ayy nerudanın annesi gibi benm annemde gece rüyasında hazrlık yapmaya başladığı gibi sabah ta sabah namazıyla kalkar şunu yapalım bunu yapalım şöle olsun şu fln fln.Sana da kolay gelsn cnm ymk mi yapıcaksın pasta börek çörekmi ona göre fikr verelim
aslında ikisinida yapıcam ama ayrı ayrı yani önce yemek sonra pasta için 2 masa mı hazırlasam yoksa pasta çeşitleri salata çeşitleri ve bunlara uyacak yemeklerin olduğu bir masamı hazırlasam ona karar veremiyorum çünkü bebekleriim erken yatıyo.patayı getirecekken uyumalarını yada bu yüzden huysuzlanmalarını düzenlerinin kaçmasını istemiyorum.yatma saatlerinin geçirince ikisinide uyutmak çok zor oluyo.:97:
bende pek tüketmem canım tereyegını aslında kahvaltılarıma bakarsan ilk kez yedim bu gün fakat tereyağı cok faydalı bir yağ dogalını alırsan ev yapımı bizler yemiyoruz ama kahvaltıda 2 lokma tereyağı yenebilir bence yarumun için teşekkür ederim canımcım yinede![]()
Tereyaginin Faydalari
--------------------------------------------------------------------------------
Tereyağı yemek, yiyeceklerdeki diğer besin öğelerinin emilimini artırıyor
En iyi A vitamini kaynağıdır
Lesitinden zengindir
Yüksek oranda antioksidan (kolesterol, A vit, E vit, selenyum) içerir
İyi bir iyot kaynağıdır
Konjuge linolenik asitten (CLA)zengin olduğu için, antienflamatuvar, antiallerjik ve antikansorejenik etkileri vardır
Diş çürükleri ve osteoporoz riskini azaltır
Maküler dejenerasyonu azaltır (lutein)
Yüksek kolesterolü azaltır (kolin)
Bellek ve öğrenme kapasitesini artırır (kolin)
Asetilkolini artırır
Çinko içeriği yüksektir
Magnezyum içeriği yüksektir
Omega-3’ten zengindir
A, D, K vitaminleri, demir, selenyum, riboflavin, ve niasinden zengindir
3 çatal,2 çatal derken:44:canım ölçülerini tam olaark ölç derim ben hem ona göre azaltmamız gerektiği zamanlarda ne kadar yemiş olduğunu kestirebilrsin,güzel menü afiyet olsun![]()
anladım canım :))))
ev yapımını nerden bulczki?
temiz olacak falan
ben hazır alıyorum pilava koyuyorum onu da
gerçi artık pilava da becel formum koyuyorum :))
anladım canım
ya herkes çok beğenmiş ama darılmaca gücenmece yok, diğer fotolarını da gördüğüm için burda bana şişman göründün, hele ki elbiseyle, seni olduğundan kilolu göstermiş
pantalon da çok sarmış popo kısmını bide yakın çekim olduğu içindir belki büyük görünmüş popon
ama diğer fotolarda böyle gözüme çarpan bişi olmamıştı sırtının genişliği dışında