• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde öyle oldu canım merak etme oluyo öyle canım kilo verince. benim sabhtan beri işlerim çoktu ancak geldim mesajını yeni gördüm canım

anladım canım
ben de şüphelendim zaten belki ondandır diye ama olana kadar rahat etmicek içim, offf :(((((((

işlerini halletmişsindir umarım, geçmiş olsun :)

canım yine soruların olursa yazarsın canım özelden cevaplarım. herkes için yazarım tüm arkadaşlarım famir priene kalanchoe neruda esw xxy hepinizi çok seviyorum görüşürüz kızlar sayamadığım aklıma gelmeyen arkadaşlarımda vardır unuttumsa kusura bakmayın. sağlıklı zayıflamalar kızlar :16:

Kahvaltı sonrası yediklerim;

1 mandalina 4 badem

Pilates

2 kuru kayısı,2-3 yudum süt

esw; ölçülerin harika. Pilatesle popo da biraz incelince manken gibi olacaksın.

Afiyet olsun nerudacım.
Ben yağlı peynir yiyorum.Yağsızı hiç sevmemiştim.Sütü yağsız içiyorum genelde.
Şimdiden iyi yolculuklar.
Sabahları yap kaçamaklarını ya da öğlen.Akşama hafif yiyerek dengelersin.
Bu arada , yiyorum bol bol.Kendisi gelip sarılınca hele.

Yine tam kararında, afiyet olsun.

Arada akşam yemekleri böyle hafif yenilebilir bence.
Kahvaltını mümkünse taze sebzelerle renklendirebilirsin.

Özledim ben de böyle kahvaltıyı.

Afiyet olsun. Gökkuşağı tamamdır. Pilates süperdi,yordu bayağı değil mi?

Sağol prienecim:16: valla ben lıght üçgeni zuun zamandır yiyidoum seviyorum ama değişiklik olsun diye yağsız beyaz peynir de aldım,lor gibi o da dometsle falan sade güzel oluyo kırmızı biber kekik serpiyorum bazen hoşuma gidiyo, ye annesi ya onu balkızdır o şimdi:16::nazar:

hoşuma gitmişti ama senin baktığın açıdan düşünmmeiştim,biraz insanı kasar mı diyorsun yani,haklısın aslında genel olarak baktığımızda can sıkabilir

Canım yani ben de öyle hissettim zaten iş güç-yaşam tarzımız bile okadar sistemli okadar hangi saatte ne yaptığımız belli ki ve hayatımız hesap kitap:1:yani çokşükür mutluyuz sevdiklerimizleyiz ama şurda 2 lafın belini kırıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ve çok şükür zayıflıyoruz da bak sen de ne güzel spora başladın...yani bukadar puandı,koçtu yani tabii herkesin kendi fikri ama ben buarada bari biraz esnek rahat eğlenceli bir orta bulduğum için çok mutluyum sizleri çok seviyorum ve dediğim gibi pek bana göre değil sıkıcı olduğunu düşünüyorum, sonuçta koçluk daha profesyonelce bir iştir bence öyle bir haddim olduğuna da düşünüyorum sıra gelse...bizler amatörce birbirimize önerilerde bulunuyoruz destekliyoruz motive ediyoruz bana daha doğal daha içten sıcak geliyor açıkçası:16:

Benim ki de pantalonu sevmez. Etek giy diyor hep. Hele kotlar popomu daha da büyük gösteriyormuş.
85 falan olması lazım benim kot giyebilmem için.Onun da mümkün olduğunu sanmıyorum.

Ben de puanlama falan istemiyorum. Çok sıkıcı geliyor bana. Bıkmışım zaten 15 tane okullda puan puan... Kendimi rahat hissetmek hoşuma gidiyor.

:65::46::nazar::13::16: katılıyoruuum:16:

Ben giyiyorum ya kot çok severim ama slında tam elbiselik bir vücudum var çok daha zayıf ve zarif duruyorum ama kot da seviyorum inşallah gidecek fazlalıklar o zaman nispeten daha keyifli olur giymek:16:

canım yine soruların olursa yazarsın canım özelden cevaplarım. herkes için yazarım tüm arkadaşlarım famir priene kalanchoe neruda esw xxy hepinizi çok seviyorum görüşürüz kızlar sayamadığım aklıma gelmeyen arkadaşlarımda vardır unuttumsa kusura bakmayın. sağlıklı zayıflamalar kızlar :16:

tamam canım teşekkür ederim
sana da sağlıklı zayıflamalar tatlım, öpüyorum seni :54:

geçmiş olsun canım
dinlen artık
tatilin de uzadı ne güzel

yok ben pantalonla rahat ediyorum
ya artık 36 beden pantalon giyiyorum bana hala popon çıkıyo diyo

kendi sülalesinde zayıf bi tek insan yok
ben onların yanında 65 kiloyken bile cin ayşe gibi kalıyodum :9::9::9::9:

sağolasın canım benim Allah razı olsun :16:
sanki okula gide gide ölüyordum da :9::34: ama nasip demekki tatil beni seviyormuş gene :64::62:
hep derim tatilin kötüsü olur mu diye .ben artık gidip azıcık dinleneyim :16:

sabah kalkınca 250 ml ılık su
250 ml nane limon 2 çay kaşığı şekerli

kahvaltım
1-2 kepçe kadar tarhana çorbası
anca 1 dilim kadar pide
1-2 yemek kaşığı pekmez

çerez olarak

15 kuru üzüm
10 sarı leblebi
5 fındık
15 antep fıstığı

şimdi

1 simit
225 gr kakolu puding:16:

Bayıldım yediklerine.
Geçmiş olsun, bir çırpıda toparlarsın sen yeyip içtiklerinin yardımıyla.

geçmiş olsun canım
dinlen artık
tatilin de uzadı ne güzel

yok ben pantalonla rahat ediyorum
ya artık 36 beden pantalon giyiyorum bana hala popon çıkıyo diyo

kendi sülalesinde zayıf bi tek insan yok
ben onların yanında 65 kiloyken bile cin ayşe gibi kalıyodum :9::9::9::9:

36 beden pantalondan o popo ne kadar çıkabilir ki.Ben 38-40 giyiyorum pantalonda :(

Hugocuk, arada gel yine biz de özlüyoruz seni.

sabah kalkınca 250 ml ılık su
250 ml nane limon 2 çay kaşığı şekerli

kahvaltım
1-2 kepçe kadar tarhana çorbası
anca 1 dilim kadar pide
1-2 yemek kaşığı pekmez

çerez olarak

15 kuru üzüm
10 sarı leblebi
5 fındık
15 antep fıstığı

şimdi

1 simit
225 gr kakolu puding:16:

Afiyet olsun farmasiciğim ve de geçmiş olsun bence tam ayağa kaldırmalık bi menü olmuş:1::nazar::13:

kızlar yemeğimi yedim
5 yk kıymalı karnıbahar yemeği
salata
5 yk yoğurt
1 dilim ekmek, 2 dilimden 2 lokma daha aldım
acıkmışım wallahi :))))))

2 kepçe kızımın çorbasından içtim.

Yağsız ve içinde kırmızı mercimek,kıyma, karnabahar,sarımsak, havuç ve patates vardı.

Acıktım ama öğle yemeği için 13ü beklemek istiyorum.

Bayıldım yediklerine.
Geçmiş olsun, bir çırpıda toparlarsın sen yeyip içtiklerinin yardımıyla.

36 beden pantalondan o popo ne kadar çıkabilir ki.Ben 38-40 giyiyorum pantalonda :(

Hugocuk, arada gel yine biz de özlüyoruz seni.

gel de anlat işte
gerçi onun derdi bana biraz da uzun şeyler giydirmek sinir olur böyle v yaka, boyu kısa şeylere
popomu örten bişiler giymeliymişim

benim bi arkadaşım var onu örnek gösterir bana, bak o ne güzel giyiyo sen de giy diye ama o arkadaşım baya kilolu bide kocası izin vermiyo başka türlü giyinmesine

ben de tunik tarzı severim ama genelde standarttır benim giydiklerim
kıyafetlerimin çoğu da v yakadır, önü açıktır, renkli renkli atletlerle giymeyi pek severim ama benimki tilt olur sağolsun :)))

2 kepçe kızımın çorbasından içtim.

Yağsız ve içinde kırmızı mercimek,kıyma, karnabahar,sarımsak, havuç ve patates vardı.

Acıktım ama öğle yemeği için 13ü beklemek istiyorum.

afiyet olsun canım
içinde de yok yok maşallah :))

gel de anlat işte
gerçi onun derdi bana biraz da uzun şeyler giydirmek sinir olur böyle v yaka, boyu kısa şeylere
popomu örten bişiler giymeliymişim

benim bi arkadaşım var onu örnek gösterir bana, bak o ne güzel giyiyo sen de giy diye ama o arkadaşım baya kilolu bide kocası izin vermiyo başka türlü giyinmesine

ben de tunik tarzı severim ama genelde standarttır benim giydiklerim
kıyafetlerimin çoğu da v yakadır, önü açıktır, renkli renkli atletlerle giymeyi pek severim ama benimki tilt olur sağolsun :)))

Afiyet olsun.
Anşalıldı onun derdi :)
Eşim kısa etek giymeme karışmaz. Dışarıda zaten en fazla dizin 4-5 parmak üstü kadar kısa giyerim. Çatal görünmüyorsa biraz göğüs dekoltem de olabilir.
Tunikler ince ve uzunlara yakışıyor bence. Kilolu olunca mecburen giyiliyor tabi.

karnıbaharı arabada yedim,konsere giderken eşim yanlış yöne dönünce yol uzadı ve yiyecek baya bir vaktim oldu:61:evden getirttim eşime,aç kalacam diye baya bir abarttım ama konserden gelincce adam akıllı yemeyince gözüm fıldır fıldır dolanıyo mutfakta:27:
tmm ozman afiyet osun hadi eçtin bu günde sınıfı:1:
canım aslında topiği tümden kötülemiyolar farkındaysan
bu arada kimse onları savunduğumu falan düşünmesin, sadece böyle de düşünülebilir anlamında bi yorum yaptım sadece

walla bu sistem benim de hoşuma gitti
onlar sporlarına da puan veriyolar
onun için de tabloları var
her spor için ayrı ayrı puan veriyolar
bu da çok güzel aslında
cnm bende görmüştm daha önce ama bence desıkar bu insanı ya kasar yani olabilr ya arda atladığımız yiyemediğimz günler oluo bazı şeyleri zaman oluo sporumuzu aksatıoruz ayy puanım arrttı azaldı sıkar insanı:26: olumsuz etkiler die düşünüorum bizim sistem güzel bence kilo vereni tebrek eder yolumuza devam ederiz:nazar:

Kahvaltı sonrası yediklerim;

1 mandalina 4 badem

Pilates

2 kuru kayısı,2-3 yudum süt

Afiyet olsun nerudacım.
Ben yağlı peynir yiyorum.Yağsızı hiç sevmemiştim.Sütü yağsız içiyorum genelde.
Şimdiden iyi yolculuklar.
Sabahları yap kaçamaklarını ya da öğlen.Akşama hafif yiyerek dengelersin.
Bu arada , yiyorum bol bol.Kendisi gelip sarılınca hele.

Afiyet olsun. Gökkuşağı tamamdır. Pilates süperdi,yordu bayağı değil mi?
afiyet olsun cnm .

benm peynirlerimde hep yağlı valla sevmiorum öle yağsız çok yavan gelio .yarım kilo yemioruz ya hergün 1 bilemedn 2 kk.ondan gelicek yağ da hoşgelsn buyursun gelsn:1:

pilates çok güzeldi yaa keşke hergün maxiplus olsa.kardio gibi oluo dedi ebruda. terletio insanı çok güzel çalıştrıo her yeri
Bu yoğurt işi süpermiş çünkü ben çok yoğurt tüketiyorum...
Ara da meyve işi sıkıcı çünkü hiç sevmem ama yeriz tabi yememiz gerekiyorsa...
Ya bide ben yeni geldiğim için bilmiyorum tabi geçmişte olanları..
sanırım her topik gibi burada da tatsızlıklar olmuş...
cnm meyve mutlaka yemeliisn süt yoğurt da öle birde et süt sebze balık baklagil yumrta herşeyden 1 haftyaya yayarak ye cnm bi öğün et bi öğün sebze .şeklnde.aralarda kuru meyveler yiyebilrsn leblebi ve abartmadan kuruyemiş.

sağol canım cevabın için
walla ben de korktum canım
halen bekliyorum
akşam belki maydanoz suyu kaynatıp içerim
adeti söktürüyomuş o da
olsam da rahatlasam, geriliyorum çünkü bu yüzden :(((((((
cnm bende yazım ama raya kaynamıştr die tekrar yazıorum benmkinde bi deşklik yok.maşallaah pek tıkır tıkır günnd oluo.htta 3-4 gün içinde olucam inş.bi aksilk olmazsa. ama genelde bayanların ortak sorunu olabilio zman zaman.hamileyim die korkuosan al bi gebelik testi yap.ben geçen ay yaptım mesela.ha geçiktiği için deildi benmki bi akıntı oluodu leke gibi şüphelendim bende rahatladım al sende yap.için rahat etsin:34:

kızlar yemeğimi yedim
5 yk kıymalı karnıbahar yemeği
salata
5 yk yoğurt
1 dilim ekmek, 2 dilimden 2 lokma daha aldım
acıkmışım wallahi :))))))

afiyet olsun tatlım çok güzzel.

kızlar mnk bi ara
1 kupa tarçınlı karanfilli karabberl, yeşil çay
yarım ayva
yarım finsan leblebi
haa 1 tane de lokum attım ağzma:26:

Afiyet olsun.
Anşalıldı onun derdi :)
Eşim kısa etek giymeme karışmaz. Dışarıda zaten en fazla dizin 4-5 parmak üstü kadar kısa giyerim. Çatal görünmüyorsa biraz göğüs dekoltem de olabilir.
Tunikler ince ve uzunlara yakışıyor bence. Kilolu olunca mecburen giyiliyor tabi.

etek boyunda benimde sınır seninkiyle aynı
zaten daha kısasında ben rahat edemem
ben de zaten fazla göğüs olmadığı için dekolte hak getire :))))))
o yüzden göğüsle ilgili bi parça yer bile görünmeyecek yoksa kıyamet kopuyo
neymiş yeni bişi alırsam da sıfır yaka olacakmış, hiç de sevmem giyemem de zaten
aman dert hepsi dert :)))
bu arada kulakları çınladı galiba bunları yazarken aradı walla :9::9::9:

bizde seni canım yine gel arada

tmm ozman afiyet osun hadi eçtin bu günde sınıfı:1:

cnm bende görmüştm daha önce ama bence desıkar bu insanı ya kasar yani olabilr ya arda atladığımız yiyemediğimz günler oluo bazı şeyleri zaman oluo sporumuzu aksatıoruz ayy puanım arrttı azaldı sıkar insanı:26: olumsuz etkiler die düşünüorum bizim sistem güzel bence kilo vereni tebrek eder yolumuza devam ederiz:nazar:

afiyet olsun cnm .

benm peynirlerimde hep yağlı valla sevmiorum öle yağsız çok yavan gelio .yarım kilo yemioruz ya hergün 1 bilemedn 2 kk.ondan gelicek yağ da hoşgelsn buyursun gelsn:1:

pilates çok güzeldi yaa keşke hergün maxiplus olsa.kardio gibi oluo dedi ebruda. terletio insanı çok güzel çalıştrıo her yeri

cnm meyve mutlaka yemeliisn süt yoğurt da öle birde et süt sebze balık baklagil yumrta herşeyden 1 haftyaya yayarak ye cnm bi öğün et bi öğün sebze .şeklnde.aralarda kuru meyveler yiyebilrsn leblebi ve abartmadan kuruyemiş.

cnm bende yazım ama raya kaynamıştr die tekrar yazıorum benmkinde bi deşklik yok.maşallaah pek tıkır tıkır günnd oluo.htta 3-4 gün içinde olucam inş.bi aksilk olmazsa. ama genelde bayanların ortak sorunu olabilio zman zaman.hamileyim die korkuosan al bi gebelik testi yap.ben geçen ay yaptım mesela.ha geçiktiği için deildi benmki bi akıntı oluodu leke gibi şüphelendim bende rahatladım al sende yap.için rahat etsin:34:

afiyet olsun tatlım çok güzzel.

kızlar mnk bi ara
1 kupa tarçınlı karanfilli karabberl, yeşil çay
yarım ayva
yarım finsan leblebi
haa 1 tane de lokum attım ağzma:26:

sağol canım sana da afiye olsun
gelmezse 1-2 güne kadar yapayım bari
ya ben de aslında olmadığımı biliyorum ama yine de insanın içine kurt düşüyo işte :(((((

etek boyunda benimde sınır seninkiyle aynı
zaten daha kısasında ben rahat edemem
ben de zaten fazla göğüs olmadığı için dekolte hak getire :))))))
o yüzden göğüsle ilgili bi parça yer bile görünmeyecek yoksa kıyamet kopuyo
neymiş yeni bişi alırsam da sıfır yaka olacakmış, hiç de sevmem giyemem de zaten
aman dert hepsi dert :)))
bu arada kulakları çınladı galiba bunları yazarken aradı walla :9::9::9:

valla benim hiç etegim yok boy sorunumda yok etek giymeyi hiçsevmem açık giymeyide sizin işiniz zor valla damlar kızkanıyo işte manken gibide karııs olunc aadamda n eetsin :1:

merhaba kızlar;
kahvaltımı yazıyorum...

kahvaltıdan önce elma sirkeli sıcak su

4 siyah 3 yeşil zeytin
1,5 dilim tam buğ. ekm.
1 fincan ıhlamur çayı
1 k.k peynir
oğlumun omletinden bir parça
2 küçük küp kaşar
1 çay kaşığı pekmez

Back
X