• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bak sana şöle açıklayayım bi diyetsiyen anlattı bunu tv de 1 bardak suya 1 dilim beyaz ekmeği koy eriyip gidio hemen özellkle iç kısmı hemen parçalanıo.ama esmer undan yapılmış ekmeği koyun hemen eirimio.işte midemizde de böle.beyaz ekmek tok tutumuo hemen sindirilio ve acıkıoruz dolayısyla.ama esmer ekmekler( tam buğday,karışık tahıllı,kepekli, ruşeymli,vs.) kabuklu tahıllardan tam işlenmmeiş oldukları için tok tutuo vücutta ayrştırlmasıda zor oluo böylece.
o yüzden tercihimiz esmer ekmekler. ben günde 3-4 dilim yiyorum cnm kendi kendine ayrla onu.burda 5-7 dilim de yiiyen var ben genelde 1.5 dilim sabah,1 dilim öğlen 1 dilim akşam yiyroum.
2 kaşık pirinç,bulgur pilavı,makarna 1 dilim ekmek yerine geçio.bunu da hatrlayarak kendi kendine ayarlayablrsn cnm

canım unonun denge ligh ekmeği var, tadı güzel, 1 dilimi 39 kalori, tok da tutuyor insanı ve besleyici
ben severek yiyorum
ama sürekli aynı emkeği yeme
ben mesela 1 paket denge bitirdim şimdi kepekli yiyorum
dengeden önce de çavdar yemiştim
bu şekilde değişik değişik al ekmeklerini

bu arada kızlar çoook acıkmıştım
zaten size de yazamadım, işim çoktu, ara falan da yapamadım, elmam da evde kalmış, minik bi mandalina ve k.yemişle yapıcam bidahaki aramı

öğle yemeğinde 6 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
salata
1,5 dilim kepek ekmek
üstüne 5 kuru üzüm ve yarım ceviz yedim

hala regl olamadım ama canım tatlı çekmeye ve iştahım açılmaya başladı yine

Bu yazışmalardan sonra gidip kendime çavdar ekmeği aldım 1 dilim yedim ama korktum yerken:) ilginç geldi günler sonra ekmek yemek:))) yanında yağsız salata ve light ton balığı yedim bir kase.nasıl olmuş sizce ?bayada doydum:)))

öğle yemeğim geç kaldı biraz ama şimdi yiyiyorum kuzuları uyuttum anca işte
3 kepçe erişteli yoğurt çorbası
3 yk yoğurt
5 yaprak marul ufacık keşke büyük olsaydı:(
çorba çok oldu ama ekme yok yanında olur mu ki acep?

Güne güzel bir haberle başladım :61: kilo vermişim :64::65::66: bir hafta salmıştım kendimi bunun neticesinde kilo almıştım 1 küsüt geri vermişim çabucak ve üstüne kiloda gitmiş.sabah tartıldım 66.00 :65::62: :nazar:
birde benim hedef kilom 56 idi fakat vücut yapım itibari ile iri kemikliyim ben.beni bilenlerden görüş aldım 56 nın kötü duracağını söylediler.zaten şu an karnımda az fazlalık var.62 ye çıkardım hedef kilomu.bu kiloya inip korumak istiyorum bir müddet gerekirse tekrar vermeye başlarım.çünkü ben 96 kilolardan bu kiloya düştüm sürekli bir kilo verme içerisinde de olmam sakıncalı olabilir.zaten çok hareketliyim günlük yaşamda da yürüyüşümü,pilatesimi yapıyorum mekikte çekiyorum sıkılaştırınca fit bi görüntü elde ederim ben biraz kafayı sayıya takmıştım :77: tartıdaki rakamdan çok aynada nasıl gözüktüğümüz çok daha önemli gerçekten..

bunu da paylaşayım istedim.:77:

şimdi kahvaltıma devam edeyim acıkmışım :56:

canım tebrik ederim seni

kızlar bide şey sorucam,eşim tereyağlı sever yemekleri,daha çok kalorili mi oluyor şimdi,gerçi az koyup yağsız yerinden ben alıyorum ama,ne yapsam ki?

kalanchoe hoşbulduk canım.bende üzüldüm ama ben şansımı denicem gelmesi için bakalım inşallah kabul eder de gelir canım

Nugyacığım hoşgeldin tatlımçok sevindim kilo vermiş olmana tebrik ediyorum canımın içi

Arzuhalcim canım tebrik ederim kilo vermişsin heps de gidecek işallah tüm fazlalıkların

Kızlaaar bn de 64.5 olmuşum gözden kaçarsa diye tekrar bilgi vereyim:60::60::60::nazar::nazar::13::13::13::10::10: katkınız çok büyük bu güzelliklerde hrkese tekrar tekrar teşekkürler:16::nazar::13::13:

Hepsi gidecek hepsiii hepimizin tüm fazlalkları gidecek kzlarcımmm inşallah,durmak yok yola devaaammmm:65::65::66::66::16::8::8::10::nazar::nazar::8::66::64:

Kahvaltı sonrası ara öğünüm;

2 küçük kivi

30 dk pilates yaptım

Öğle yemeğim;
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
2 tavuk inciği (haşlanmış)
1 turp
1 küçük havuç
1 közlenmiş kırmızı biber

1 saat sonra 1 kuru incir yedim

Şimdi ne yesem ne yesemmm...

1 bardak süt içeceğim (az kahveli ve tarçınlı )

maşlaaah topiğimiz kalabalıklaştı yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz dioum kilo verenleri tebrk ediorum.
geçmişi okudum ama herkese tek tek cvp yazmak ne mümkün.
pilatesimi yaptım geldim.çok güzeldi.karın kalça günüydü yandı karnım kalçam.çok mutluyumm:16:

şimdi aklımda kaldığı kadarıyla herkese bişi yazam.golden moon arkadaşımız demişki herşeyi yesek yürüyüş yapsak olmazmı?
cvp: olmaz cnm ben çok denedim 2 ay boyunca haftada 6 gün 3-4 km yürüdüm herşeyi yedim 1 gr.gitmedi
gitmez nie mi? herkese verdiğim örneği sanada veriyim.1 dilim yaşpastayı eritmek için 9 km yürümek gerekiomuş.gündüz akşama kadar 1 dilim yaşpasta yanında neler yediğini düşün ve nekadar yürümen gerekir sence?bi yandan yürüyüp bi yandan yesenkyine olmuo cnm:1:

en iyisi herşedyden abartmadan yemek.birde öğlen ve akşam menülerinde 1 kase çorba salata yoğurt gördüğüm arkadaşlar oldu.çok yanlış böle kilo verilmez kızlar kas ve su gider o da çok kısa zmanda geri alınır.nerdenmi biliorum 100 kilodan 67 e düşen ve sonra tüm kilolarını alan kuzenimnden.

tabiki herşeyi yicez kızlar ben buraya geleli 2 ay olucak 1 hafta sonra 6-7 kiloya yakın verdim.bu süreçte neler yemedimki?hamburger,pataes kızartması,pizza,iskender,baklava,...vs. ama dengelemeyi bilerek... pizza yediğim gün sabah dilim ekemek yemiştim mesela öğlen ekmeksiz yemiştim.akşamda 2 dilim kepekli hamurdan pizza yedim.ilk haftalarda sadece hafta sonu kendime ödül günü yaptım.ama şimdi abartmadan 2-3 günde bir tatlı da yiyorum başka şeylerde ama bu 1-2 kaşık 1-2 çatal.
her gün 2 bardak süt veya yoğurt mutlaka yenmeli.yağ yakımını hzılandırdığı nı defalarca söledik. hergün meyve mutlaka yenmeli.
yapılan EN BÜYÜK YANLIŞ ekmek yememek(hülya hariç) ekmekde bulunan vitamin minarel vb. bşka hiç bi besnden tam karşılanmıo.günde 3-4-5 dilim ekemk yenmeli.çorbada yemekte pirinç bulgur şehriye varsa ekmek hakkından bi miktar düşülmeli. sabah kahvaltıında krep yemiş bi arkadaş afiyet olsun.nie üzüldünki ekmek yememişsin yerine onu yemişsin.bu şeklde dengeliycez.ömür boyu herşey yasak olamaz.şimdi yemezsek b, süre sonra saldırrız herşeye.

aralarda kuru meyve.leblebi,kuruyemiş 5 fındık 5 badem gibi, marul,normal meyve,salatalık domates, süt yoğurt istenrse diyet büsküvi yenilebilr. ama 3-4 d,yet büsküvinnde 1 dilim ekmek yerine geçtiğini unutmayın.yemekten korkmayın yiyin.YEMEMEKTEN KORKUN.az yenerek kilo verilmez. SAĞLIKLI BESLER,NEREK KİLO VERİLİR.

ha birde spor en makbul spor haftada 3-4 defa 1 gün arayla yapılan en az 45 dk. en fazla 1 saat yapılan spordur.abartmaya gerek yok güçsüz kalırsınız.sıkışalma ve şkllnemk için se pilates.

şimdilk aklıma gelneler aklımda olanlar bunlar.çok bilmişce ve ukala yazmış olduğumu düşünenler olabilr. sadece burdan öğrendiklerim ve internetten dr.lardan öğrendiğim şeyler bunlar.amacım sadece yardımcı olmak ben mutlu oldum kilo verdim herkes olsun:16:hepinizi öptüm

ya neruda nerde bugün yok halen

Ne güzel yazmışsın, ellerine sağlık.

bir kaç sene önce kahvaltılık gevrek yediğimde zayıflıyordum.şimdi 30 yaşındayım acıktıkça kahvaltılık şu zayıflattığı söylenen mısır gevreğini her gün yedim zayıflamadım.bir de insan diyet yapsa o mısır gevreğini yemeden de zayıflar ki.hem mısır gevreği ye hem diyet yap.olmaz ki.

Ben tahıllı gevrekleri canım çektiğinde yiyorum. Bazen sabah geç kalkmış oluyorum hemen hazırlayıp yiyebiliyorum. Bazen de canım istediği için yiyorum.
Geçen gün marketteki kasiyer kız sordu bunlar zayıflatıyor mu diye. Sadece kalorisi düşük, pratik ve sağlıklı bir alternatif.
Her gün gevrek yiyerek sağlıklı kilo verilmez bence.

sen nazarını değdir değdir sonrada famir niye yok de:60::60::60:şaka bir yana valla son 3 gündür fazla yoğunum ,girdiğim zmanlardada ancak sizi okuyayım diyorum sonra bişeyler yazamadan yine işim çıkıyor:59:yemeğimi yazayım öyleyse hemencecik

öğle
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk budu(fırında yapılmış,başemel sosluydu derisiye birlikte sosu üzerinden sıyırdım ,yemedim)
salata(yağsız tuzsuz:61:)

işte bu kadarrrrrrrr,yorum plssssssssssssssssss

Famir maşallah, çözdün sen bu işi. Mönülerin harika gidiyor :nazar:

Neruda antep'e varmıştır herhalde.Güzel geçsin günlerin nerudacım.

Nugyacığım hoşgeldin tatlımçok sevindim kilo vermiş olmana tebrik ediyorum canımın içi

Arzuhalcim canım tebrik ederim kilo vermişsin heps de gidecek işallah tüm fazlalıkların

Kızlaaar bn de 64.5 olmuşum gözden kaçarsa diye tekrar bilgi vereyim:60::60::60::nazar::nazar::13::13::13::10::10: katkınız çok büyük bu güzelliklerde hrkese tekrar tekrar teşekkürler:16::nazar::13::13:

Hepsi gidecek hepsiii hepimizin tüm fazlalkları gidecek kzlarcımmm inşallah,durmak yok yola devaaammmm:65::65::66::66::16::8::8::10::nazar::nazar::8::66::64:

Hoşgittin canım öncelikle...
Sonra da kutlayalım giden kiloları....
ohhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!
:64::64::64::64::64::64::64:
:66::66::66::66::66::66::66:

:16::16:Kızlarcıııııııııııııııııııııım canlarııııııııııııııııııım ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Bakıyorum daaaa beni özlemiş, merak etmiş, hasretle anmış, sevgiyle kucaklamışsınız:60::60::60:

Çok teşekkür ediyorum ben de bu ilginize layık olmaya çalışarak öncelikle 64.5 kg olduğumuz müjdelemek isterim:65::65::66::66::32::32::32::10::10::8::8::13::13::16::16:inşlah daa hepsi gidecek bu fazlalıkların böyle böyle

Annem de babam da çok incelmiş buldu beni annem söylemesen ben seni 60kg falan sanardım dedi, babam bile!! ki kolay kolay demez çok incelmişsin popo gitmiş dedi ama daha avr gitmeli bol bol spora devam dedi canlarım benim nasıl mutlu ettilr beni çokk şükür:nazar::16::16:

Gelelim yol macerama, 1 ay önce 27 ocak 12.45 için aldığım bilet dün akşam check ın işlemi için nete girdiğimde nasıl olduysa 26 ocak 23.30 tarhi oluvermişti,gözlerime inanamadım bir de 2 gün önce annem sorunda sisteme girp bakmıştım ve kopyaladım gönderdim anneme 27 ocak 12.45dii yani thy neler yapıyor bilmedim :47::47::47: akşamdan girmeseydim check ın için resme kaçırmıştım uçağı bu yanlışlığı gördüğüm akşam 8di aradım thy i ma tabii saçma sapan açıklamalar,apar topar hzırlandım da ney se ki yetiştim uçağa ama her şeyde bir hayır var:16::nazar: çokşükür sağ salim geldim ve normalde şidi yeni gelmiştim ama iyi oldu gün bölünmedi

Neler yedim

Sabah kalkınca 1 bardak su

kahvaltı

2kk yağsız beyaz peynir

bol maydonoz

salatalık

1 dilim tam buğday ekmeği

kahvltı onrası limonlu yeşil çay

1. ara

yarım çay barağından az beyaz leblebi

yarım ayva

yarım armut (değişiklik olsun dedim)

şimdi de öğle yemeğimi yiycem yazarım yedikten sonra

Ya tek tek alıntı yapıpı bi defada cevaplayamıyoruz sanırım yoksa çok yaoum yapılacak vardı ama hrkse afyet olsun diyim kalanchoecim yazı da süper olmuş çok faydalı gerçekten emeğine sağlıkk

Famiriim özledn mi kuzum beni ben de snei özledim hülyacıım balım öpüyorum herkesi mucukkkkkkk tabii ki:16::13::nazar:

ahhh canımmmmmmmmmmmmmmmm,özlemezmiyim kzı valla çok özledim hatta sen yoksun diye terkettim topiği 50-59 topiğine geçtimmmmmm:60::60:özlediğim dışındakiler şakaydı tabiki burada birsürü çok sevgili arkadaşım var bırakıp gidermiyim sizi hiç,valla dün akşam düşündümde ben zayıflasam bu kızları nası bırakacam dedim valla ,hiç olmadı zayıfladığı halde forumdan ayrılamayanlar başlığı altında toplanırız bizde olmamı hacı yaaaaa:61:
akşam 17.30 dan sonrakileri okuyorum sabah gelince işe bir baktım enson bir rkadaşa cevap verip yok olmuşsun vallla dedim neruda böyle selamsız sabahsız çekip gitmez birşeymi oldu acaba diye düşündüm,neyseki yetişebilmişsin,çok sevindim canım,oradaki günelrinin kıymatini bil bize fazla takılma annenin babanın yanında ol,hasret gider bol bol emi.menünde çoookk güzel herzamanki gibi:65:

aaa evt gözden kaçmış vallaaa,tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:65::65::65::65::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::62::62::62::62: eee sen beni geçiyosun napcaz şimdi,hani kilodaştık,hani kardeştik hani ha haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:9:

kızlar merhaba izinden dün döndüm gerçi hiç istemedim dönmek ama yinede döndük.izindeyken hiç girmedim desem yeridir bir kere girebildim sanırsam.hugocukta ayrılmış bu topikten ama ben onu geri getiririm onsuzda olmaz bu topik çok özlerim ben onu hem bize yararlı bilgiler veriyor 1. takıma geçmiş dün bende oraya yazdım denemek için yapabilirmiyim diye ama hiç faal değil orası beğenmedim pek.bu arada 68.100 de takılı kalmıştım hep nihayet şeytanın bacağını kırıp 67.600 düştüm.kaçamak olmadı hiç izindeyken aynen devam.geçmişi okuyayım bi hiç okuyamadım izindeyken evde ve dışarda işler hiç bitmiyor valla :1:

tatlım hoşgeldin
çok sevindim kilo vermene
hugo arasıra uğruyo ama tabi burda olması gibi olmuyo malesef

geçmiş olsun cnm.tedavini ol ozman daha güzel kilolar verirssn inş.Allah şifa versn

ayy akşam çok güzel valla yakın olsam da gelsem sana farmasi en sevdiğim şeyler birarada makarna yanında kompostoya bayılırım tavuk ve bamya yada öle. ıımmmm:) nefis afiyet olsun şimdeden.:34:

hoşgeldn nugyacım.kilo vermisşn ne güzel tebrk ederim .evet hugocuk gtti ama arada uğruyor keşke hep burda olsa ama öle istedi malesef.tekrar gelse çok sevirm ama ısrar da edemiorum.kendi bilir.kolay gelsn cnm sana.

öğle yemeğim kızlar :56:
1.5 kepçe tel şehriye çorbası
4-5 yemek kaşığı yeşil mercimek sebze sote
3 kaşık yoğurt
yeşil salata
yarım dilim kepekli ekmek

afiyet olsun canım
hepsi çok güzel :)))

sen nazarını değdir değdir sonrada famir niye yok de:60::60::60:şaka bir yana valla son 3 gündür fazla yoğunum ,girdiğim zmanlardada ancak sizi okuyayım diyorum sonra bişeyler yazamadan yine işim çıkıyor:59:yemeğimi yazayım öyleyse hemencecik

öğle
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk budu(fırında yapılmış,başemel sosluydu derisiye birlikte sosu üzerinden sıyırdım ,yemedim)
salata(yağsız tuzsuz:61:)

işte bu kadarrrrrrrr,yorum plssssssssssssssssss

canım çok güzel, tavuğun derisin sıyırman da çok iyi olmuş, afiyetler olsun :)))

:16::16:Kızlarcıııııııııııııııııııııım canlarııııııııııııııııııım ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Bakıyorum daaaa beni özlemiş, merak etmiş, hasretle anmış, sevgiyle kucaklamışsınız:60::60::60:

Çok teşekkür ediyorum ben de bu ilginize layık olmaya çalışarak öncelikle 64.5 kg olduğumuz müjdelemek isterim:65::65::66::66::32::32::32::10::10::8::8::13::13::16::16:inşlah daa hepsi gidecek bu fazlalıkların böyle böyle

Annem de babam da çok incelmiş buldu beni annem söylemesen ben seni 60kg falan sanardım dedi, babam bile!! ki kolay kolay demez çok incelmişsin popo gitmiş dedi ama daha avr gitmeli bol bol spora devam dedi canlarım benim nasıl mutlu ettilr beni çokk şükür:nazar::16::16:

Gelelim yol macerama, 1 ay önce 27 ocak 12.45 için aldığım bilet dün akşam check ın işlemi için nete girdiğimde nasıl olduysa 26 ocak 23.30 tarhi oluvermişti,gözlerime inanamadım bir de 2 gün önce annem sorunda sisteme girp bakmıştım ve kopyaladım gönderdim anneme 27 ocak 12.45dii yani thy neler yapıyor bilmedim :47::47::47: akşamdan girmeseydim check ın için resme kaçırmıştım uçağı bu yanlışlığı gördüğüm akşam 8di aradım thy i ma tabii saçma sapan açıklamalar,apar topar hzırlandım da ney se ki yetiştim uçağa ama her şeyde bir hayır var:16::nazar: çokşükür sağ salim geldim ve normalde şidi yeni gelmiştim ama iyi oldu gün bölünmedi

Neler yedim

kahvaltı

2kk yağsız beyaz peynir

bol maydonoz

salatalık

1. ara

yarım ayva

Ya tek tek alıntı yapıpı bi defada cevaplayamıyoruz sanırım yoksa çok yaoum yapılacak vardı ama hrkse afyet olsun diyim kalanchoecim yazı da süper olmuş çok faydalı gerçekten emeğine sağlıkk

Famiriim özledn mi kuzum beni ben de snei özledim hülyacıım balım öpüyorum herkesi mucukkkkkkk tabii ki:16::13::nazar:

canımmmmm gözün aydın, kavuştun annene babana
onlar da ne güzel karşılamışlar, mutlu etmişler seni :))))))))

ayrıca tebrik ediyorum ve devamını bekliyorum giden kilocuklarınnnn :66::65::66:

veee afiyet olsun, hepsi çok güzelll bence

Bu yazışmalardan sonra gidip kendime çavdar ekmeği aldım 1 dilim yedim ama korktum yerken:) ilginç geldi günler sonra ekmek yemek:))) yanında yağsız salata ve light ton balığı yedim bir kase.nasıl olmuş sizce ?bayada doydum:)))

afiyet olsun canım
ekmek yersen daha tok tutar seni ve esmer kemek vücuda da çok faydalı

kızlar bide şey sorucam,eşim tereyağlı sever yemekleri,daha çok kalorili mi oluyor şimdi,gerçi az koyup yağsız yerinden ben alıyorum ama,ne yapsam ki?

canım ben z.yağlı ve 1 yk kaşığı yağla yapıyorum ve ayırmıyorum, kocişe de o şekilde yapıyorum, sadece pilavları ayırıorum ben
o da alıştı ama, geçen gün dışarda dürüm yemiş sonra midesi rahatsız olmuş halbuki her zaman yediği yerden yemiş ama ben de dedim yağlı gelmiştir, alıştın sen de benim yağsız yemeklerime, ondan dokunmuştur diye

o da sağolsun o konuda bana zorluk çıkarmıyo
hem çalış hem her türlü yemeği ayrı yap, ben altından kalkamama zati, bu kadarcık da bencilliğim olsun ama dimiii :9::9::9:

hoşgeldin canımbende dün seni 50-59 topiğinde görünce üzülmüştüm,geldiğin iyi oldu valla,evet hügocuğuda çok özlüyoruz soracaklarımız oluyor soramıyoruz:59:
hoşbulduk famircim izin dönüşü pek güzel olmuyr çalışmak ama napalım ekmek parası.hugocuğun topiğine gittim bende denemek için ama ıı olmadı sevmedim yani nedense hiç faal değil orası burdayım ama izinde zaten giremedim hiç bir kere girdim galiba yanlış hatırlamıyorsam.işler bitmiyorki bi türlü izinde olunca :9:
kimsecikler beni sallamamışşş:58: bihoşgeldin dien bile yoq:( çok üzüldüm:59:
hoşgeldin canım:71:

Neler yedim

kahvaltı

2kk yağsız beyaz peynir

bol maydonoz

salatalık

1. ara

yarım ayva

neruda hoşgeldin canım
3 yk yoğurt
beyaz 16 çorba çok olmuş canım.ekmeği mutlaka ye yememezlik yapma.
canım çorbalara tereyeğını sonradan koyarsın zaten galiba sende yağını katmadan önce kendine ayır biraz.yemekler içinde fazla kullanmamaya gayret et yada üşenmezsen eğer kendine ayrı yapman lazım.

Neler yedim

kahvaltı

2kk yağsız beyaz peynir

bol maydonoz

salatalık

1. ara

yarım ayva

Tebrik ederim neruda :nazar:
Ben de şaşıyorum zaten o kafalarla o uçaklar nasıl uçabiliyorlar diye.Neyse ki girip kontrol etmişsin.

Süper olmuş daha ne olsun.Afiyet olsun :)

1 tencere yemeğe ne kadar koyuyorsun mesela? Tüm yemeklere mi katıyorsun?
Kolesterol değerleriniz nasıl acaba, bir baktırsanız...

3 yk yoğurt

yoğurt çorbasının yanında yoğurt yemen iyi olmuş değişik besinler almış olmuşsun:27:afiyet olsun canımcımda sebze veya et türü bişeyler yok mu

nerudacığım bu arada tebrik ediyorum canım seni unutmuşum kusura bakma:1:inşallah hep böyle kilolar veririz

ahhh canımmmmmmmmmmmmmmmm,özlemezmiyim kzı valla çok özledim hatta sen yoksun diye terkettim topiği 50-59 topiğine geçtimmmmmm:60::60:özlediğim dışındakiler şakaydı tabiki burada birsürü çok sevgili arkadaşım var bırakıp gidermiyim sizi hiç,valla dün akşam düşündümde ben zayıflasam bu kızları nası bırakacam dedim valla ,hiç olmadı zayıfladığı halde forumdan ayrılamayanlar başlığı altında toplanırız bizde olmamı hacı yaaaaa:61:
akşam 17.30 dan sonrakileri okuyorum sabah gelince işe bir baktım enson bir rkadaşa cevap verip yok olmuşsun vallla dedim neruda böyle selamsız sabahsız çekip gitmez birşeymi oldu acaba diye düşündüm,neyseki yetişebilmişsin,çok sevindim canım,oradaki günelrinin kıymatini bil bize fazla takılma annenin babanın yanında ol,hasret gider bol bol emi.menünde çoookk güzel herzamanki gibi:65:

50-59 topiği mii? Devrimden azarı yedin, uyarıyı aldın ne yüzle gittin oraya hee :)

Zayıflayınca da kilo koruma programı uyguluyorum dersin. Takip etmezsek arada yine tombul olabiliriz.

yoğurt çorbasının yanında yoğurt yemen iyi olmuş değişik besinler almış olmuşsun:27:afiyet olsun canımcımda sebze veya et türü bişeyler yok mu

ay famir kız çok güldüm valla şimdi arkadaşlarda durmuş bana bakıyorlar bizemi gülüyosun diyolar:52:başka yiyecek bişey kalmamıştır belki yoğurt yemek zorunda kalmıştır:77:

Back
X