cnm bak sana şöle açıklayayım bi diyetsiyen anlattı bunu tv de 1 bardak suya 1 dilim beyaz ekmeği koy eriyip gidio hemen özellkle iç kısmı hemen parçalanıo.ama esmer undan yapılmış ekmeği koyun hemen eirimio.işte midemizde de böle.beyaz ekmek tok tutumuo hemen sindirilio ve acıkıoruz dolayısyla.ama esmer ekmekler( tam buğday,karışık tahıllı,kepekli, ruşeymli,vs.) kabuklu tahıllardan tam işlenmmeiş oldukları için tok tutuo vücutta ayrştırlmasıda zor oluo böylece.
o yüzden tercihimiz esmer ekmekler. ben günde 3-4 dilim yiyorum cnm kendi kendine ayrla onu.burda 5-7 dilim de yiiyen var ben genelde 1.5 dilim sabah,1 dilim öğlen 1 dilim akşam yiyroum.
2 kaşık pirinç,bulgur pilavı,makarna 1 dilim ekmek yerine geçio.bunu da hatrlayarak kendi kendine ayarlayablrsn cnm
canım unonun denge ligh ekmeği var, tadı güzel, 1 dilimi 39 kalori, tok da tutuyor insanı ve besleyici
ben severek yiyorum
ama sürekli aynı emkeği yeme
ben mesela 1 paket denge bitirdim şimdi kepekli yiyorum
dengeden önce de çavdar yemiştim
bu şekilde değişik değişik al ekmeklerini
bu arada kızlar çoook acıkmıştım
zaten size de yazamadım, işim çoktu, ara falan da yapamadım, elmam da evde kalmış, minik bi mandalina ve k.yemişle yapıcam bidahaki aramı
öğle yemeğinde 6 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
salata
1,5 dilim kepek ekmek
üstüne 5 kuru üzüm ve yarım ceviz yedim
hala regl olamadım ama canım tatlı çekmeye ve iştahım açılmaya başladı yine
Bu yazışmalardan sonra gidip kendime çavdar ekmeği aldım 1 dilim yedim ama korktum yerken:) ilginç geldi günler sonra ekmek yemek:))) yanında yağsız salata ve light ton balığı yedim bir kase.nasıl olmuş sizce ?bayada doydum:)))