Famiirrrrrr
Kızını yiyebilirim
Yine niye koydun resminiiii![]()
![]()
![]()
ayyyyyyyyy evet,kendimi görmek istemiyorum,kızımı görünce mutlu oluyorum,böle ii,maşşalah diyin bişeycik olamz,inşallah,Akşamam kadar birsürü inssan görüyo nihayetinde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Famiirrrrrr
Kızını yiyebilirim
Yine niye koydun resminiiii![]()
![]()
![]()
yumurtanın geriye kalanını kim yediiiiiiiiiiiiiisevgülünle kahvaltımı yaptın bugun yoksammmmmm:82:
famir şu çirkiiin(nazar deymesin diye hatta tüüüüüü tüüü) tombuş kızının resmini kaldır biri ısırmadan![]()
herkese tünaydın
kahvaltı
1yumurta
peyniraz salatalık yarım domates yarım
bilokma helva
farmisim resimlerin süper maşşşlah sana okadar fit olmuşunki maşşlah sanaaaaaaaaaaaaaaaaa
bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
afiyet olsun bitanem hep ölçüler 1 1.5 2 olmuşhiç 3 yok yumurtayı neden 1 çatal yedin kız ilahi
genel anlamda çok renkli afiyet olsun bal böceği
teşekkür ederim canım tam 1 saatte yedim o şeyleri
resimlerimi gördün mü yeni albüm ekledim profilime canımcım yorumlarını bekliyorum![]()
:82:benden kaçmaz kızımmmmmmmmmmmmmmm,kız annesi olarak kendimi şimdiden yetiştiriyorummmmmm.Ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh benden ii polis olurduda işteee nasip değilmişşşşşşşşş:82:
kız ver şununtarifini tam olaark işte güzel oluyo mu ,yermi kızım acaba,
sen ısır kız bişeycik olmaz alışkın oooo,ısırılmayasağol pompişimmmmmmmmmm Allah sanada nasip etsin en tombuşundann
![]()
menün güzelmiş
merhaba güzel insan güzel dost çok teşekkür ederim darısı tez zamanda başına inşallah zaten şurda ne kaldı ki sadece 4 kilocuk sen onu çoktan verirsin ben bütün kalbimle inanıyorum![]()
sagol canım allha razı olsun inşllah dursakda vermesekte vazgeçmek yok verecez inşşlah hepimiz sende koruartık liseli kızdan aşaya inme adam sokaga çıakrmaz heeeeeeeeeeeeee![]()
famircim afiyet olsun canım yine çok güldürdün beni çorbaya sütü kattın yoğurdu niye kattınki ikisinden birini kullansaydın bariamanınnnnnnnnnnnn bugünkü emnü süper tavuk kızartma(kızartmamış bölümlerini yerim artıkın)
şehriye çorba
yoğurt
kırmızı et yok yaşasısınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bide pilav var yemicem ama cıssssssssss bana
ay kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr dün akşam kızım ıspanak yesin diye bir çorbasını yapayım dedim,allahım bir çorba bukadar mı kötü olur,Allahım bu kadar mı iğrenç olur ıspanak un süt yoğurt karışımı bukadar mı rezalet olurrrrrrrrrrrrrr,allahımmmmmmmmm......
siz nası yapıyonuz diyin bana bakem
afiyet olsun canımkızlaaaaaaaaaar şimdiye kadar yediklerim
kalkınca 1 bardak su - 1tane hac hurması
Kahvaltım
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 tane yeşil zeytin
1,5 kk yağsız beyaz peynir
domates-salatalık
1 çatal yumurta
afiyet olsun tatlımherkese tünaydın
kahvaltı
1yumurta
bilokma helva
farmisim resimlerin süper maşşşlah sana okadar fit olmuşunki maşşlah sanaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkese tünaydın
kahvaltı
1yumurta
bilokma helva
famircim afiyet olsun canım yine çok güldürdün beni çorbaya sütü kattın yoğurdu niye kattınki ikisinden birini kullansaydın barisoğanı rendele az yağda kavur kaynamış su ekle içine kırmızı mercimek ve ıspanakları koy köküyle koyabilirsin canım bi sorun olmaz hepsini pişir blendırdan geçir sonra tekrar oca koy içine küçük paketlerden krema koy yada sütte olabilir canım bi taşım kaynat tuzunu ayarla pirinçlide yapabilirsin canım.nerudanın dediği gibi yeşil mercimekte koyabilirsin.
afiyet olsun canım
afiyet olsun tatlım
Canımın içi günaydın afiyet olsun çok güzel olmuş kahvaltın:13:
bilmem öyle denk geldi demek bugün
ya ben dün yumurta yemiştim bugün kıramadım erkek arkadaşımı öyle biçatal yiyiverdim
kk diye uzatınca 1/4 kkdiye verdi kk olan herşey bana sağlıklı geliyo yemesem aklımkalıyo galiba
Bence de sen yine de iyi polis ol her bilgiyi al bence
canım mercimeği önceden pişiriyorum sonraaaa bir kenara alıyorum onuuu bir tencerede soğanları,taze kırmızı biberleriii biraz kavuruyorum sonra ıspanağı daaa ekliyorum onu da biraz çeviriyorum sonra su olarak tavuk ya da et suyu ekliyorum hazır vardır genelde buzlukta ve mercimekleri ekliyorum pişiriyorum bir süre...tuz-yağ kafana göre tabii kuru nane de yakışır içine ama yermi sen bilirsin tabii:26: yani bence çok besleyici ve lezzetli oluyo biz de böyle bir yemek de var sonra üzerine naneli yağ falan dökülür boranı da denir ama o kuru börülceyle de yapılıyo da mercimekle de olur sen tabii naneli yağı boşver hafif limon da sıkılabilir yemek gibi de çorba gibi de yenir ya da ıspanak pişirken prinç yerine bulgur da koyuyuorum herşey olsun besleyici olsun maksatbak, yemezse oturt tezagaha ağzını iki yanında sık açılır ozaman ağzı
sokuştur içeri uçak bak uçak geliyo falan diye
sonra artık Allah büyük
nasıl ben çocuk yapayım dimi süper biliyorumbu işi
amin canımm hayırlısıyla inşallah:):)
famircim afiyet olsun canım yine çok güldürdün beni çorbaya sütü kattın yoğurdu niye kattınki ikisinden birini kullansaydın barisoğanı rendele az yağda kavur kaynamış su ekle içine kırmızı mercimek ve ıspanakları koy köküyle koyabilirsin canım bi sorun olmaz hepsini pişir blendırdan geçir sonra tekrar oca koy içine küçük paketlerden krema koy yada sütte olabilir canım bi taşım kaynat tuzunu ayarla pirinçlide yapabilirsin canım.nerudanın dediği gibi yeşil mercimekte koyabilirsin.
afiyet olsun canım
afiyet olsun tatlım
valla şiştim gülmekten ara öğünümde pirzolaları yedirdin bana şimdi .
çok öpüyorum seni canımsın
eeeeeeeeeeeeeegerçekler pirzolaları yediysen parasını yollagı boşuna yedirmeyem![]()
famiiiiiirrr kızına maşallaaah ya tam ısırmalık tam yemelik tam ağzına ağzına vurmalıkkk yaa.annesinemi beznio ne pek güzel maşallaaahhh....
benm mink ara öğünüm
110gr.probiyotik yoğurt
yarım fincan leblebi
1 kivi