60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:60::60::60::60: ilahi espriler ardı ardına patlıyor bugün sende
tamam hesap numaranı yaz bir de tarife listeni de koy bakalım ona göre göndereyim ama dost işi olsun çok fiyat çıkarma bakalım ödeyemem sonra :60::60:

heeeeeeeeeeeeeeee yokyoyk istemem şaka senin bilafın milyarlar eder canım hep güllllllllllllllll

heeeeeeeeeeeeeeee yokyoyk istemem şaka senin bilafın milyarlar eder canım hep güllllllllllllllll

kız valla şiştim ben bu lafını bir yere saklıyayım ara öğün ya da sadece başlı başına bile ana öğün olarak yiyebilirim . ben son pirzolanla vallaha şiştim .:62::62::62::66::66:
hep beraber gülelim inşallah güzel insan güzel dost herşey gönlünce olsun her daim:16::16::70::70::71::69:

Son düzenleme:
yemeğimi yedimmmmm

1 kase şehriye çorba(1 kepçe kaç kaşık ediyor kızlar evde olan biri hesaplasın acilennnnnnn)
3 köfte büyüklüğünde tavuk
200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekmeği,
doydum şükür

bundan sonraki ara öğünümde
200 ml süt ve 1 mandalina olacak inş:66:

Kızlar tekrar yazıorum fikirlerinizi alıyım az - çok - iyi gibi :))

Sabah
1 küçük kepekli sandviç ekmeğine tuzsuz yağsız peynir iki dilim domatesle
1 bardak Şekersiz çay
1 bardak doğadan form çay

Ara
Bi avuç kuru üzüm
200 ml lıght süt

Öğlen
2 kepçe çorba
3 yaprak sarması kıymalı
100 gr loght yoğurt
yarım top kepekli ekmek ( 22 Kalori :) )

Sabah
1 bardak Şekersiz çay

Ara
Bi avuç kuru üzüm
200 ml lıght süt

Öğlen
2 kepçe çorba
3 yaprak sarması kıymalı
100 gr loght yoğurt

canım çok ciddiyim bence süper olmuş maşallah barekellah :nazar::nazar::nazar::16:

arkadaşlar yardım 67 de takıldım kaldım geçen sene mart ayında başladım 17 kilo kadar verdim ama şu an çokta sıkı diyetim edevam ediyorum ama yok ya veremiyorum ve motivasbyonum kırılıyor destek destek lütfen

yemeğimi yedimmmmm

1 kase şehriye çorba(1 kepçe kaç kaşık ediyor kızlar evde olan biri hesaplasın acilennnnnnn)
200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekmeği,
doydum şükür

canım ortalama 7-8 kaşık yapıyor
önceden küçük bir kepçem vardı 6 kaşık yapıyordu
şimdi yeni kepçe aldım yarım kase geliyor ve normal yemek kaşığı ile 9 kaşık yapıyor.
kepçelerin standartı yok yani

Son düzenleme:
öğle yemeğim
5-6 kaşık nohut yemeği
salata
yoğurt (bir su bardağı vardır)
bir dilim kepek ekmeği
pilav yemedim

arkadaşlar yardım 67 de takıldım kaldım geçen sene mart ayında başladım 17 kilo kadar verdim ama şu an çokta sıkı diyetim edevam ediyorum ama yok ya veremiyorum ve motivasbyonum kırılıyor destek destek lütfen

hoşgeldin minel.iyi vermişsin canım maşşallah sabır çok öenmli canım sabırlı olduktan sonra hepsi olur merak etme sen burayı takip et yediklerini ve varsa yaptığın sporları yaz yardımcı olmaya çalışırız sana

sağol aldım tarifii
heeeeeeeee çok ii anlıyon maşallah 3,5 yaşındaki çocuğa uçak geliyo dersen bu annem kafayı mı yedi hani nerde uçak der,Alay konusu olursun çocuğun dilinde:60:

:60::60::60:yaa heralde şaka yapıyoruz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama ben ona değil de ağzınıikiyandan sıkıştırıp tıkıştırma kısmına laf edersin diye düşünmüştüm demeko noral yapılıyo yani yani yapıyosunn yaptınnnn:60::60::60::60:

Sabah
1 bardak Şekersiz çay

Ara
Bi avuç kuru üzüm
200 ml lıght süt

Öğlen
2 kepçe çorba
3 yaprak sarması kıymalı
100 gr loght yoğurt

Canım afiyet olsun bence gayettt güzelllll gayetttt kararında maşallah sana:nazar::16:

yemeğimi yedimmmmm

200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekmeği,
doydum şükür

benim de kepçemle 1 kepçe 8 yk falan oluyo

canım ortalama 7-8 kaşık yapıyor
önceden küçük bir kepçem vardı 6 kaşık yapıyordu
şimdi yeni kepçe aldım yarım kase geliyor ve normal yemek kaşığı ile 9 kaşık yapıyor.
kepçelerin standartı yok yani

ortalama 8 kaşık desek ben iş yerinde 12-14 kaşık kadar içiyorum sanırım,bir dahakine ona göre hesaplayayım,
sağol farmasimmmm:16:zahmet oldu

öğle yemeğim
5-6 kaşık nohut yemeği
salata
bir dilim kepek ekmeği
pilav yemedim
afiyet olsun oldukça başarılı :nazar:
ortalama 8 kaşık desek ben iş yerinde 12-14 kaşık kadar içiyorum sanırım,bir dahakine ona göre hesaplayayım,
sağol farmasimmmm:16:zahmet oldu

ne demek canım rica ederim
Halka hizmet HAKK'A hizmettir .:16:

Evde düzenli olacaktım sözde öğle yemeği bile yiyemedim..
oğlum sürekli ağlıyor..
şimdi uyutmaya çalışıyorum..
midem çok kazınmasın diye arada 1 muz yedim..
eğer uyutmayı başarabilirsem..
nohut var
yanına da salata yapar yerim..

kızlar ben de kahvaltımı geç yaptım yumurta da oldukça tok tuttu bir de kahvaltı malzemelerimi tam 1 saatte oyalanarak yediğim için öğlenle birleşmiş oldu.
haaaaa bu arada Hülyacığımın da pirzolaları da işin içine girince acayip moral depoladım ve bugün öğlen yemeği yemiyorum.:9:
şimdi çerez olarak

3 badem
5 fındık
10 antep fıstığı
1 kahve fincanı beyaz leblebi yiyiyorum
yanında da 1 adet elma yiyiyorum.
akşama kadar böyle atıştırmalar sürecek inşallah sırada 1 elma 1 portakal var meyve olarak bakalım .:34:

Evde düzenli olacaktım sözde öğle yemeği bile yiyemedim..
oğlum sürekli ağlıyor..
şimdi uyutmaya çalışıyorum..
midem çok kazınmasın diye arada 1 muz yedim..
eğer uyutmayı başarabilirsem..
nohut var
yanına da salata yapar yerim..
kolay gelsin canım Allah sabır versin
miniğe de rahatlık versin.
şimdiden afiyet olsun canım moralini bozma.:16:

Saol teşekkür ederim :D
İnşallah gidecekler:D
Biz atatürk çocuğuyuz geldikleri gibi göndermesini biliriz :16: :16::62:

waaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwww işte budur günün sözü cuk diye oturdu valla harikasın evet hep Atamızın izindeyiz :72::kkk::16:

öğle yemeğim
5-6 kaşık nohut yemeği
salata
bir dilim kepek ekmeği
pilav yemedim

Afiyet olsun nugyacııımçok güzelmenün yine:16::nazar:

Saol teşekkür ederim :D
İnşallah gidecekler:D
Biz atatürk çocuğuyuz geldikleri gibi göndermesini biliriz :16: :16::62:

Yaaaa ne güzel demiş ATAM!!! :65::65::65::65::nazar::nazar::nazar::nazar:

herkese tünaydın
kahvaltı
1yumurta
peyniraz salatalık yarım domates yarım
bilokma helva
farmisim resimlerin süper maşşşlah sana okadar fit olmuşunki maşşlah sanaaaaaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::66::66::66::65::65::65::65::65::65:
bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:46::46::46::46:
afiyet olsun cnm

Merhaba Arkadaşlar,

Kadınlar kulubüne yeni üye oldum. Grupları gezerken birde ne göreyim 60-69 kilo arasında olup zayıflamak isteyenler tam da BEN :52:. Sanırım bu konuda uzun zamandır yazılıyor ancak en baştan beri okumak çok uzun zaman alacak tam olarak zayıflama konusunda bu sayfada neler yaptığınızı, paylaştığınızı biri bana da özetlerse çok sevinirim. Doğum yapalı 2 ay oldu. Doğumda 12 kilo almıştım 8 i gitti ancak ben 7 kilo vermek istiyorum. Şimdi 69 kiloyum boyumda 1.66 hedefim öncelikle 62 kilo olmak ahhhh evlenirken 54 kiloydum inanamıyorum şu an geldiğim noktaya :43:
hoşgeldin cnm kolay gelsin biz burda hergün yiyio içtklerimizi yaptığüımız sporu yazıourz biribirmze destek oluoruz sende takip et gerisi gelir kolay

yemeğimi yedimmmmm

200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekmeği,
doydum şükür

affiyet bal şeker olsun bebeeeeemmm çorba ve tavuk bayılırımmmmmm:56:

Sabah
1 bardak Şekersiz çay

Ara
Bi avuç kuru üzüm
200 ml lıght süt

Öğlen
2 kepçe çorba
3 yaprak sarması kıymalı
100 gr loght yoğurt
afiyet olsun cnm 4-5 yaprak sarma 1 dilim ekmek edio
3 tane +yarım dilim ekmeği 1.5 dilime yakın olarak sayablrsn ona göre akşama yersin cnm.

öğle yemeğim
5-6 kaşık nohut yemeği
salata
bir dilim kepek ekmeği
pilav yemedim
afiyet olsun cnm çok güzek menü benm önceki günkü menümnden

kızlar ben de kahvaltımı geç yaptım yumurta da oldukça tok tuttu bir de kahvaltı malzemelerimi tam 1 saatte oyalanarak yediğim için öğlenle birleşmiş oldu.
haaaaa bu arada Hülyacığımın da pirzolaları da işin içine girince acayip moral depoladım ve bugün öğlen yemeği yemiyorum.:9:
şimdi çerez olarak

3 badem
5 fındık
10 antep fıstığı
1 kahve fincanı beyaz leblebi yiyiyorum
yanında da 1 adet elma yiyiyorum.
akşama kadar böyle atıştırmalar sürecek inşallah sırada 1 elma 1 portakal var meyve olarak bakalım .:34:

afiyet olsun canım resimlerinide gördüm.aradaki farkı görmemek imkansız evrim geçirmişsin resmn Allah daim etsin bizlerle beraber inş.

kızlar bende yola çıkmadan kendime bakım yptım biraz tüy operasyonu vs.:9:sonra evi fln topladım brazdan yemek yiyeceğim yazarım ölçülerimi az sonra.bugün sizlere erken veda edicem malesef:69:

:60::60::60:yaa heralde şaka yapıyoruz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama ben ona değil de ağzınıikiyandan sıkıştırıp tıkıştırma kısmına laf edersin diye düşünmüştüm demeko noral yapılıyo yani yani yapıyosunn yaptınnnn:60::60::60::60:

Canım afiyet olsun bence gayettt güzelllll gayetttt kararında maşallah sana:nazar::16:

benim de kepçemle 1 kepçe 8 yk falan oluyo

yapmadım desem yalan olurrrrrrr,tükürmeyi bilmediği zmanlarad çokkkkkkkkkkkk yaptım hatta bir elimde çorba kaşığı bir elimde su kaşığı olurdu ,suyu gösterippppp ağzını açmasını başarıp ağzına çorba kaşığını teperdimmmmmmmmm:65:
ekran başındakiler lütfen denemeyinizzzz:47:

Back
X