Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun cnm
hoşgeldin cnm kolay gelsin biz burda hergün yiyio içtklerimizi yaptığüımız sporu yazıourz biribirmze destek oluoruz sende takip et gerisi gelir kolay
affiyet bal şeker olsun bebeeeeemmm çorba ve tavuk bayılırımmmmmm
afiyet olsun cnm 4-5 yaprak sarma 1 dilim ekmek edio
3 tane +yarım dilim ekmeği 1.5 dilime yakın olarak sayablrsn ona göre akşama yersin cnm.
afiyet olsun cnm çok güzek menü benm önceki günkü menümnden
afiyet olsun canım resimlerinide gördüm.aradaki farkı görmemek imkansız evrim geçirmişsin resmn Allah daim etsin bizlerle beraber inş.
kızlar bende yola çıkmadan kendime bakım yptım biraz tüy operasyonu vs.sonra evi fln topladım brazdan yemek yiyeceğim yazarım ölçülerimi az sonra.bugün sizlere erken veda edicem malesef
![]()
waaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwww işte budur günün sözü cuk diye oturdu valla harikasın evet hep Atamızın izindeyiz![]()
Yaaaa ne güzel demiş ATAM!!!![]()
uçağımız 7 de cnm 4 gibi çıkıcam Allah izin verirse eşimle buluşup gtcez inşş.hayırlısyla.sağolll tatlummmmmmmmmm,şeker dillimmmmmmmm,pamuk kalplimmmmmmmm benüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm
erken mi gitcennnn![]()
slm kızlarrr aranıza bugun itibariyle katılıyorum70-79 topiğinden geliyorumm.. sizler nezmn kilo bildirimi yapıyosunuz ve topiğin belli kuralları varmıı bilgilendirebilecek varsa sevinirim nete çok giremiyorum ama yinede benide alın aranızaa burdada motiveye ihtiyacım olucak
öpüyorum hepinizii
![]()
yapmadım desem yalan olurrrrrrr,tükürmeyi bilmediği zmanlarad çokkkkkkkkkkkk yaptım hatta bir elimde çorba kaşığı bir elimde su kaşığı olurdu ,suyu gösterippppp ağzını açmasını başarıp ağzına çorba kaşığını teperdimmmmmmmmm
ekran başındakiler lütfen denemeyinizzzz![]()
slm kızlarrr aranıza bugun itibariyle katılıyorum70-79 topiğinden geliyorumm.. sizler nezmn kilo bildirimi yapıyosunuz ve topiğin belli kuralları varmıı bilgilendirebilecek varsa sevinirim nete çok giremiyorum ama yinede benide alın aranızaa burdada motiveye ihtiyacım olucak
öpüyorum hepinizii
![]()
afiyet olsun cnm
hoşgeldin cnm kolay gelsin biz burda hergün yiyio içtklerimizi yaptığüımız sporu yazıourz biribirmze destek oluoruz sende takip et gerisi gelir kolay
affiyet bal şeker olsun bebeeeeemmm çorba ve tavuk bayılırımmmmmm
afiyet olsun cnm 4-5 yaprak sarma 1 dilim ekmek edio
3 tane +yarım dilim ekmeği 1.5 dilime yakın olarak sayablrsn ona göre akşama yersin cnm.
afiyet olsun cnm çok güzek menü benm önceki günkü menümnden
afiyet olsun canım resimlerinide gördüm.aradaki farkı görmemek imkansız evrim geçirmişsin resmn Allah daim etsin bizlerle beraber inş.
kızlar bende yola çıkmadan kendime bakım yptım biraz tüy operasyonu vs.sonra evi fln topladım brazdan yemek yiyeceğim yazarım ölçülerimi az sonra.bugün sizlere erken veda edicem malesef
![]()
öpüyorum hepinizii
![]()
öpüyorum hepinizii
![]()
öpüyorum hepinizii
![]()
öpüyorum hepinizii
![]()
kızlar öğle yemeğim
2 kepçe mercimek çorbası
6-7 kaşık bulgurlu etli karnıbahar yemeği
limonlu yağsız salata
(yola çıkacağım için evdeki yemek bitsin die yemeği çok yedim ekmek yemedim)
havaalanında 3-4 tane sunta büsküviyle çayla ara yaparım birazda kuru üzümle.
inş.vardığımızda 8 gibi osaatten sonra çorba salata ekmeksiz yemek gibi bişiler yerim inşşş.hepinizi kocaman öpüorummm pazartesi görüşmek üzereee![]()
kızlar öğle yemeğim
2 kepçe mercimek çorbası
6-7 kaşık bulgurlu etli karnıbahar yemeği
limonlu yağsız salata
(yola çıkacağım için evdeki yemek bitsin die yemeği çok yedim ekmek yemedim)
havaalanında 3-4 tane sunta büsküviyle çayla ara yaparım birazda kuru üzümle.
inş.vardığımızda 8 gibi osaatten sonra çorba salata ekmeksiz yemek gibi bişiler yerim inşşş.hepinizi kocaman öpüorummm pazartesi görüşmek üzereee![]()
güle güle canımmmmmmmmmmmmmmmmm:79:
bu kız nereye gidiyor ayolll soramadık daneyse bakalım hayırlı yolculuklar,sağsalim varın inşallah gideceiniz yere
ya ben sabah arada süt içtim öğlende yoğurt yedim şimdiki aramada da yoğurtla kuru üzüm yesem noluuurrr![]()