60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cnm

hoşgeldin cnm kolay gelsin biz burda hergün yiyio içtklerimizi yaptığüımız sporu yazıourz biribirmze destek oluoruz sende takip et gerisi gelir kolay

affiyet bal şeker olsun bebeeeeemmm çorba ve tavuk bayılırımmmmmm:56:

afiyet olsun cnm 4-5 yaprak sarma 1 dilim ekmek edio
3 tane +yarım dilim ekmeği 1.5 dilime yakın olarak sayablrsn ona göre akşama yersin cnm.

afiyet olsun cnm çok güzek menü benm önceki günkü menümnden

afiyet olsun canım resimlerinide gördüm.aradaki farkı görmemek imkansız evrim geçirmişsin resmn Allah daim etsin bizlerle beraber inş.

kızlar bende yola çıkmadan kendime bakım yptım biraz tüy operasyonu vs.:9:sonra evi fln topladım brazdan yemek yiyeceğim yazarım ölçülerimi az sonra.bugün sizlere erken veda edicem malesef:69:

sağolll tatlummmmmmmmmm,şeker dillimmmmmmmm,pamuk kalplimmmmmmmm benüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm
erken mi gitcennnn:59:

slm kızlarrr aranıza bugun itibariyle katılıyorum :66::66: 70-79 topiğinden geliyorumm.. sizler nezmn kilo bildirimi yapıyosunuz ve topiğin belli kuralları varmıı bilgilendirebilecek varsa sevinirim nete çok giremiyorum ama yinede benide alın aranızaa burdada motiveye ihtiyacım olucak:64::64: öpüyorum hepinizii:54::54:

sağolll tatlummmmmmmmmm,şeker dillimmmmmmmm,pamuk kalplimmmmmmmm benüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm
erken mi gitcennnn:59:
uçağımız 7 de cnm 4 gibi çıkıcam Allah izin verirse eşimle buluşup gtcez inşş.hayırlısyla.

slm kızlarrr aranıza bugun itibariyle katılıyorum :66::66: 70-79 topiğinden geliyorumm.. sizler nezmn kilo bildirimi yapıyosunuz ve topiğin belli kuralları varmıı bilgilendirebilecek varsa sevinirim nete çok giremiyorum ama yinede benide alın aranızaa burdada motiveye ihtiyacım olucak:64::64: öpüyorum hepinizii:54::54:

hşgeldin canım belli kurallar yok kilo bildirimide yok herkesin kendine göre bir tartılma günü var kilo veren yazıo buraya bizde tebrk edip kutluoruz kendinsini:16:yiyip içtiklerimizi yaptığımız sporu yazıp eksklerimizi yanlışlarımız sölüoruz birbirmize:34:sende hemen başla yazmaya kolay gelsn

yapmadım desem yalan olurrrrrrr,tükürmeyi bilmediği zmanlarad çokkkkkkkkkkkk yaptım hatta bir elimde çorba kaşığı bir elimde su kaşığı olurdu ,suyu gösterippppp ağzını açmasını başarıp ağzına çorba kaşığını teperdimmmmmmmmm:65:
ekran başındakiler lütfen denemeyinizzzz:47:

:60::60:ben okadar çok kusan bir bbekmişimki annemin denemediği taktik kalmamış:60::60::60:çok yaratıcıdır kendisi anlatır da bazen :60::60:seninki de onunkiler gibiymişama düşün ben okadar ağız açtıma çalışması ile yiyiomuşum 10dk sonra herşey dışarda 12 tane yastık kılıfım varmış hergün yıkanırmış:60::60::60:diyorumkeşke bukadar çaba ahrcamasaydın ben şimdi hiiiiiiç öyle bi sorunum yokkk:60::60::60:

Canım hoşgeldin ne güzel topik atlamak tebrik ediyorum inşallah 50li sayıları dagörürüz hepberaber ama burda dostluk süper 50lileri görüp kalan çok var biz de kalırız inşallah 50li kilolarda ama bu topikte oluruz güzelliklerle

Canım biz hergün yediklerimizi içtiklerimizi yazıyoruz sporumu hareketlerimi yazıyoruz yorumalr yapıyoruz öneriler uyarılar....ama öylebir tartılam günü ya da farklı kurallar yok çok kuralcı değiliz yaniii neşeyle zayıflıyoruz hepberaber çokşükür sen de hoşgeldin aramıza:16::nazar::13:hepberaber kurtulucaz inşallah bu fazlalıklardan:16::13::10::nazar:

afiyet olsun cnm

hoşgeldin cnm kolay gelsin biz burda hergün yiyio içtklerimizi yaptığüımız sporu yazıourz biribirmze destek oluoruz sende takip et gerisi gelir kolay

affiyet bal şeker olsun bebeeeeemmm çorba ve tavuk bayılırımmmmmm:56:

afiyet olsun cnm 4-5 yaprak sarma 1 dilim ekmek edio
3 tane +yarım dilim ekmeği 1.5 dilime yakın olarak sayablrsn ona göre akşama yersin cnm.

afiyet olsun cnm çok güzek menü benm önceki günkü menümnden

afiyet olsun canım resimlerinide gördüm.aradaki farkı görmemek imkansız evrim geçirmişsin resmn Allah daim etsin bizlerle beraber inş.

kızlar bende yola çıkmadan kendime bakım yptım biraz tüy operasyonu vs.:9:sonra evi fln topladım brazdan yemek yiyeceğim yazarım ölçülerimi az sonra.bugün sizlere erken veda edicem malesef:69:

ayyyy aminnnnnnnnnnnnnnnn canım giderayak ne büyük moral verdin .
demiştim ya dün resmen evrim geçirdim diye :9::9::34:
inşallah tez zaman da senin de başına canım .şimdiden hayırlı yolculuklar sağlıkla ve hoşçakal. güle güle git ve gel canım .
seni çok öpüyorum :16:

ben de plates yapmadım bugün , kondüsyon bisikletime bineceğim diye .görüşmek üzere kızlar :16:

Öyle saçma sapan kurallar yok canım burda :))
69 a düştüğüne sevin bence :60:

hoşgeldin canım arkadaşlar gereken açıklamayı yapmışlar
sen de umarım hoş vakit geçirerek kilolarından kurtulursun ,kolaylıklar diliyorum:16:

Merhaba Bilge,
Benim gibi birinin daha yeni olması ne güzel :34: Gerçi sen bir önceki gruptan deneyimlisin. Umarım ben de sizin gibi kilo verebilirim :97:

kızlar öğle yemeğim:56:
2 kepçe mercimek çorbası
6-7 kaşık bulgurlu etli karnıbahar yemeği
limonlu yağsız salata
(yola çıkacağım için evdeki yemek bitsin die yemeği çok yedim ekmek yemedim)

havaalanında 3-4 tane sunta büsküviyle çayla ara yaparım birazda kuru üzümle.:56::56:

inş.vardığımızda 8 gibi osaatten sonra çorba salata ekmeksiz yemek gibi bişiler yerim inşşş.hepinizi kocaman öpüorummm pazartesi görüşmek üzereee:54::54::54::16::16:

bilge hoşgeldin canım:71: açıklamalar yapılmış zaten benim yapmama gerek kalmadı:61:

2 kepçe mercimek çorbası
limonlu yağsız salata

havaalanında 3-4 tane sunta büsküviyle çayla ara yaparım birazda kuru üzümle.:56::56:

inş.vardığımızda 8 gibi osaatten sonra çorba salata ekmeksiz yemek gibi bişiler yerim inşşş.hepinizi kocaman öpüorummm pazartesi görüşmek üzereee:54::54::54::16::16:

güle güle canımmmmmmmmmmmmmmmmm:79:
bu kız nereye gidiyor ayolll soramadık da:60:neyse bakalım hayırlı yolculuklar,sağsalim varın inşallah gideceiniz yere

2 kepçe mercimek çorbası
limonlu yağsız salata

afiyet olsun canım fazla değil aslında yemek gayet normal.güle güle git gel canım

güle güle canımmmmmmmmmmmmmmmmm:79:
bu kız nereye gidiyor ayolll soramadık da:60:neyse bakalım hayırlı yolculuklar,sağsalim varın inşallah gideceiniz yere

valla sürekli gidicem diyip duruyodu ama memleketine galiba 7 de uçak 8 de inecekmiş demekki fazla uzak bi yerdeğil gideceği yer:1: bak bende merak ettim şimdi nereye gidiyo diye:60:

ne yazık ki ben de 66 kiloya cıktım sınav dönemi okul stres derken:S:S:S:S acilen 59 a düşmem lazım.gerçi nasıl kilo vereceğimi biliyorum ama kilo vermek için bana gaz verilmesi lazım cunku sevgilim de ben seni böle seviyorum diyorrr:47::47::47::47: onun yüzünden de zayıflamak gelmiyor içimden:( ama normalde uygulayıp sonuc aldıgım yeme programımı anlatayım şimdi ben de bu programa geri dönücem

sabahları nesfit meyva ve yarım yağlı sütle.öğle yemeğini yemekhanede yıyorum(tabldot yemek:çorba-salata/yogurt/meyva-ana yemek-pilav/makarna..zaten yemekhane yemegı oldugu için çok büyük olmuyor porsiyonları akşamları da meyva salatası veya mevsim salatası.ekmek tüketmiyorum tatlıyı ise sadece regl dönemimde canım cok tatlı isterse sütlü tatlılar dan tüketiyorum veya elma,tarçın ve cevizi kavuryorum bi tatlı kaşığı şeker ekliyorum o da tatlı krizimi kesiyor:) bol su tüketiyorum ve daha fazla hareket eıdyorum bu sayede 3 haftada 8 kılo vermıstım ve aylarca almadım bı ara depresyona gırınce tekrar aldım:25::25::25: ama şimdi azmettim kızlar vericem kilolarıııııı.hadi hep beraberrrrrrrrrrrrrrrr:64::64::64:

ya ben sabah arada süt içtim öğlende yoğurt yedim şimdiki aramada da yoğurtla kuru üzüm yesem noluuurrr :60:

Back
X