60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyy evet ya hem çok yoğunum hemde sinirim bozukkk,çalışan memuru gören vahdettin zamanında atanmış memurlar her işi genç memurdan bekliyorlar vallahi siznr oluyorum heeeeeeeeee,otura otura popolarının şekli koltuk şeklini almış hala dertelri nasıl olurda biraz daha fazla otururum telaşı

kolay gelsin zümrem sen bir an önce okulu bitirip öğretmen olarak atanmaya bak canımcım kendine evine çocuğuna eşine zaman ayırmak açısından :34::16:
mis gibi senede kafadan 15 gün bir de yaz tatili 60 gün (1 temmuz -1 eylül arası ) tatilini yaparsın bir de branşçısın sen fazla da ekders derdine düşmezsen haftada en fazla 3-4 günle işin içerisinden çıkarsın zaten branşçısın ikili öğretim yapan bir okul olursa öğleyin işin biter , bütün gün eğitim - öğretiim yapan bir okul olursa da 14:35 te dersin biter .işte o kadar:16:
kar tatilini ,aşı tatilini ,deneme sınavı tatilini , 23 nisan sonrası , 19 mayıs sonrası tatillerini, dini bayram tatilllerini saymadım daha:16:

Son düzenleme:
pşşttt öle deme yaa :D
benim babam 61 yaşında bütün gençler garibimden beklio işi :D
adamına göre değişiyo :D

canımcım işimiz şurda şaka tabiki herkezin işi kendine göredir.oturanda var ayakta olanda bende sabahtan akşama kadar oturuyorum ama beyin olarak çok yoruluyorum.

çalışan memuru gören dedim zaten canım,genç olanların hepsi acayip çalışıyor ama yaşlılar oturuyor demiyorum ki,birinin fazla çalıştığını gören onun üzeriine yıkıveriyor işte herşeyi,amirin de sen herşeyi yaparsın,işini yarım bırakmayacağınıda biliyorya oda her işi sana havale ediyorrrrr.

Canım benim sen hiiiç üstüne alınma çok tontiş ve çalışkan memur amcalar da var bayılıyorum onlara:nazar: ne şanslısın ki çoğunluğu böyle pop büyütürken sen hakederek kazanan çalışkan bir babanın kızısın:16::nazar:

Canımmm yaniçalışan memeur bulmak vatandaş olarak da okadar zor ki tabii örümcek kafalılar yığmıştır tüm işleri sana kolay gelsinnnn:16: ama hafta sonu geliyoooo dinlenirsin inşallah bol bol:16::nazar:

Yokk haşlanmış vardı çorbaya koydumm evet evet normalll paronikim ben kesin:60::60:

Ya yoğunmuş yığmışlar tüm işleri kızın başına canımmm:16::13::nazar:

Ohhh maşallah farmasicimmm iyi etmişsin evdesin tabii enerji patlaması oldu durmaıyosun:1:

valla çok iyi oldu cincanım :16::9:

kolay gelsin zümren sen bir an önce okulu bitirip öğretmen olarak atanmaya bak canımcım kendine evine çocuğuna eşine zaman ayırmak açısından :34::16:
mis gibi senede kafadan 15 gün bir de yaz tatili 60 gün (1 temmuz -1 eylül arası ) tatilini yaparsın bir de branşçısın sen fazla da ekders derdine düşmezsen haftada en fazla 3-4 günle işin içerisinden çıkarsın zaten branşçısın ikili öğretim yapan bir okul olursa öğleyin işin biter , bütün gün eğitim - öğretiim yapan bir okul olursa da 14:35 te dersin biter .işte o kadar:16:
kar tatilini ,aşı tatilini ,deneme sınavı tatilini , 23 nisan sonrası , 19 mayıs sonrası tatillerini, dini bayram tatilllerini saymadım daha:16:

ahhhhhhhhhhhh farmasimmmmmmmmmmmmmmm,inşallah be guuuzuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm,:60:Allahım cuma cuma kabul et şu fıkaraların duasınında atanayım yerepppiiiimmmmmmm:61:

ahhhhhhhhhhhh farmasimmmmmmmmmmmmmmm,inşallah be guuuzuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm,:60:Allahım cuma cuma kabul et şu fıkaraların duasınında atanayım yerepppiiiimmmmmmm:61:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN(Birkaç tane de kendi duamı ekledim içine)

kızlar şimdilik hoşçakalın dışarısı buz gibi anneciğime de doktor iğne vermişti şimdi kıyamam ona ben en iyisi yürümesin arabayla eczaneye iğnesini yaptırmaya götüreyim.kalın sağlıcakla :16:

:D :D
Şaka yaptım yaa anladım tabikide yanlış anladığımdan deil doğru söylüyosun memura has da deil her yerde aynı
acık çok çalıştın ya
herkez binio tepene

:D :D
Şaka yaptım yaa anladım tabikide yanlış anladığımdan deil doğru söylüyosun memura has da deil her yerde aynı
acık çok çalıştın ya
herkez binio tepene

idenciiiiiiiiiiiim senin boyun kaçtı cicim (ne alakası varsa :1:)

Akıllı ol alırım boyunun ölüçüsünümü dicen :60: :60: :60:

1,70 :D

:60::60::60: yokkk o sıkar biraz zira ben 1.60 ımmm:60::60::60: saygılar ablaaaaa:55::55::55::60::60:

Ya merak ettim hedefini görünce ama sen maşallah şimdi iyisindir 5kg bile versen gayet güzel olursun gibime geldi:8:

:60::60::60: yokkk o sıkar biraz zira ben 1.60 ımmm:60::60::60: saygılar ablaaaaa:55::55::55::60::60:

Ya merak ettim hedefini görünce ama sen maşallah şimdi iyisindir 5kg bile versen gayet güzel olursun gibime geldi:8:

Evet aynen öylee walla yani süper olmam ama idare ederim 5 kg sonra :D
aslında 66-67 flndım
evlendim bu hale geldim
önlem almasan 80 li hallerede gelirdim yani okadar diyim
:60:

benimde boyum 1:53 :17::95::63: :52::60:

:13::13::13::13::13::16:

Evet aynen öylee walla yani süper olmam ama idare ederim 5 kg sonra :D
aslında 66-67 flndım
evlendim bu hale geldim
önlem almasan 80 li hallerede gelirdim yani okadar diyim
:60:

İdencim ben 1.60 boyumla 72 olmuştum sen ne diyorrrrsuuuun:60: işten yrıldım evde oturmaya başladım 1 senede bu hal oldu gerçiyine çalışıyorum ama evden kendi işlerimvar koşturuyorum amaişte yine de evdeyimgenelde ve ne yesem ne pişirsemdiye çok sıkıcı!!!!!!!!!şeylerle uğraştım böyle oldu ama gidiyo çokşükür daha gidecekk inşallahhhhhh:16::nazar::8::10::13::13:

Back
X