60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyyyyyyyyyyy canım benim ben pc başında değilmişim sonra da kapatmışım şimdi gördüm çok şükür herşey yolunda tatilin kötüsü olmaz çok iyi geçiyor bitanem
sen nasılsın senin tatilin nasıl geçiyor?:16:
seni çok özledim canımcım:16:

merhaba canım çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:62::62::62::nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::65::65::65::66::66::66::64::64::64: ne mutlu sana hadi bakalım hediyeler yolda desene ne mutlu sana :13:
ben de bugün kendime 2 kot aldım :9::9::9:

Teşekkürler farmasi,
Güle güle giy kot pantolonlarını.

pazardan gelince
1 elma
250 ml su

akşam menüm

3 köfte ( köftenin tanesi 1 kk dan küçük )
3 yk karnıbahar yemeği( havuçlu)
3 yk yoğurt
8 yk salata
3 kk büyüklüğünde cevizli kaymaklı kadayıf sarma ( 1.5 tk Afyon kaymaklı ve yarım cevizli)

Teşekkürler farmasi,
Güle güle giy kot pantolonlarını.

teşekkürler bitanem .inşallah yeni kotlarımla da fotoğraflarımı çektirir koyarım yakında :8::8:

eşim çok beğendi biri streç diğeri de oldukça dar kesimli bir kot beni görünce ben 15 yaşında bir kızım diyorsun yani öyle mi dedi :9::9:
ayyyyyyyyyyy ne kadar hoşuma gitti anlatamam .:9::9::9: gerçekten çok beğendi ne giymek istiyorsan onu giy dedi çok güzel dedi:66::66::66::65::65::62::62:

Son düzenleme:
teşekkürler bitanem .inşallah yeni kotlarımla da fotoğraflarımı çektirir koyarım yakında :8::8:

eşim çok beğendi biri streç diğeri de oldukça dar kesimli bir kot beni görünce ben 15 yaşında bir kızım diyorsun yani öyle mi dedi :9::9:
ayyyyyyyyyyy ne kadar hoşuma gitti anlatamam .:9::9::9: gerçekten çok beğendi ne giymek istiyorsan onu giy dedi çok güzel dedi:66::66::66::65::65::62::62:

Ne hoş, darısı başımıza :)
Ben sana tişörtü çok yakıştırıyorum.Altına kot giyersen eminim çok sportif bir çıtır olursun.

Ne hoş, darısı başımıza :)
Ben sana tişörtü çok yakıştırıyorum.Altına kot giyersen eminim çok sportif bir çıtır olursun.

amin inşallah darısı başınıza canımcım
evet ya gömlekle tişört aynı bedende farklı duruyor tişört çok daha yaşımdan küçük gösteriyor :9:liseli kızlar gibi olduğumu ben de görüyorum aynaya bakınca :9:

şimdi 1 kahve fincanı kabak çekirdeği yiyiyorum
500 ml lik suyumu da içmeye başladım

canım famirin dediğigibideğil tabiii:60::60::60:cozuttum evet ama okadar değillll:60::60:ben aslında eğitim uzmanıyım ama işten ayrıldım ve o zamandan beri de e-ticaretle uğraşıyorum kendi işimi yapıyorum denebilir; Gaziantepli olduğumdan ordaki tanıdıklarım vasıtasıyla el işi bakır ürünler alıyorum ve internet üzernden satıyoruuummm fincanlar,tepsiler,cezveler bardaklar v.b (reklamlaaaaaaaar):60::60::60::60:
yaaa ne güzel geleceğin işi. bende hep böyle bir iş kurmak istemiştim. kendi işin mi ?

ehehe olsun arada bir serbest kalmakta güzel hem işlerimizi daha rahat rahat yaparız ohh karışan görüşen yok dimi ama:1:

vallahi öyle şekerim. akşam eve gelince adamın birine hizmet ediceeeme kendi keyfime bakıyorum yannn gelip yatıyorummm :52::52::52::52::52::52::52:ooohh:66::66::66:

az önce avm den geldim hastayım ama kredi kartı borcu ödemem lazımdı bu ara bir iki bişilerde aldım. çok istediğim kupalardan aldım renkk renk birde yemek termosu aldım işe sıcak yemek gotururum diye..
akşam yemegini avm de yaptım
salata üzeri susamlı tavuk ızgara
1 ayran
burnumu silmekten kızartmışım, krem sürüyorum burnum akınca yine gidiyo off başımda agrıyo sanırım erken yatmalıyım bu akşam yine:53::53::53:

az önce avm den geldim hastayım ama kredi kartı borcu ödemem lazımdı bu ara bir iki bişilerde aldım. çok istediğim kupalardan aldım renkk renk birde yemek termosu aldım işe sıcak yemek gotururum diye..
1 ayran
burnumu silmekten kızartmışım, krem sürüyorum burnum akınca yine gidiyo off başımda agrıyo sanırım erken yatmalıyım bu akşam yine:53::53::53:

afiyet olsun canım akşam menün çok şık
ve de çok geçmiş olsun iyi istirahatler canım

afiyet olsun canım akşam menün çok şık
ve de çok geçmiş olsun iyi istirahatler canım
sagolasın farmasicim çok tşkler. şimdi yorganın altına girdim birazdan da pc yi kapatım uyuycam işalla. az once sıcak bi duş aldım iyi geldi
hepinize iyi geceler mutlu ve tatlı rüyalar diliyorum:69:

1 ayran

Geçmiş olsun.
Kupalarını da güle güle kullan. İçi süzgeçli porselen kupalar da benim vazgeçilmezimdir.

arkadaşlar cevab beklıyorum :( neler yapmam lazım 8 kılo fazlam var hep bırlıkte demıssınız ama nereye yazsam kımse bısey yazmadı :(

sagolasın farmasicim çok tşkler. şimdi yorganın altına girdim birazdan da pc yi kapatım uyuycam işalla. az once sıcak bi duş aldım iyi geldi
hepinize iyi geceler mutlu ve tatlı rüyalar diliyorum:69:

sıhhatler olsun tatlım.
sana da iyi geceler tatlı güzel rüyalar
yarına daha bi sağlığına kavuşmuş mutlu huzurlu güne başlaman dileğimle canım:16:

arkadaşlar cevab beklıyorum :( neler yapmam lazım 8 kılo fazlam var hep bırlıkte demıssınız ama nereye yazsam kımse bısey yazmadı :(

canım buraya bütün ana ve ara öğünlerini , spor aktivitelerini vs yaz o kadar mutlaka arkadaşlar yorum yaparlar ve de varsa sorularını yaz :16:

slm kızlar
dogumgününyaptık bogçalar bide pastalr vardı dolmada
ben 2çatal pasta
6dolma
bideyogurtluportakllıtarçınlı karşım yedim atlattım şükür

aman man çıtır kızz maşşlah sana banada böyle iyisin diyolarartık yetr verme7kilodaha vermem lazım ama

Son düzenleme:
pazardan gelince
1 elma
250 ml su

akşam menüm

3 köfte ( köftenin tanesi 1 kk dan küçük )
3 yk karnıbahar yemeği( havuçlu)
3 yk yoğurt
8 yk salata
3 kk büyüklüğünde cevizli kaymaklı kadayıf sarma ( 1.5 tk Afyon kaymaklı ve yarım cevizli)
afiyet olsun canım çok güzel
kızz hülya napiyosun sesin çıkmii yine :9:
ne yapayım canım ilerliyorum işte sizin sayenizde annelmer kaynnamlarvar bide eşimin dogum günüderken iş bitmiyo sen nasılsın
kızlar akşam yemeğim:56::56:
1 kepçe kuskuslu çorba
4/1 kıymalı dürüm
1 kaşık sebzeli pirinç pilavı
bol salata
yoğurt
herkese iyi akşmlar öpüorum hepiniziiii yarın görüşmek üzereeee:54::54::54:
çok gzel canım afiyet olsun
Merhaba kızlar.
2 gündür biraz dikkat ettim yediklerime ve sabah 58,8 geldim mutlu oldum.
Bugün yine misafir vardı,hamurişi yedim öğlen ama akşam hafif yedim. Şimdilik tabi :)
Kızımı yıkamaya gidiyorum.
Görüşmek üzere...
tbrkler canım dikkatet de al macanım
ayın 22 sinde diyetisyen kontrolu var. hastalıktı falan diyeti bu ay tam yapamadım. spora vücudumun alıştığınıda geç anladım eğer bu ayda kilo veremedimse diyetisyen oyar beni. ayın 22 sinden sonra yapalım valla benimde canım çekti. içli köftemi yapcaz yoksa dürümmü yapalım. içli köftenin fırınlaması veya haşlaması güzel oluyo iç malzemesinede az yağ koyuyorum çok tok tutuyo çok seviyorum :56:

inşşlah artık veririsin canım okadarda az yiyosun bize göre

slm kızlar
dogumgününyaptık bogçalar bide pastalr vardı dolmada
ben 2çatal pasta
6dolma
bideyogurtluportakllıtarçınlı karşım yedim atlattım şükür
afiyet olsun canım benim:16:
aman man çıtır kızz maşşlah sana banada böyle iyisin diyolarartık yeternama 7kilodaha vermem lazım

canım benden sana tavsiye kim ne derse desin sen sağlığın elverdiği sürece hedeflediğin kiloya doğru gitmeye bak canım kimsenin lafına itibar etme her kafadan bir ses herzaman çıkar ve de çıkacaktır önemli olan senin kendini sağlıklı mutlu huzurlu hissettiğin kilodur:13::13::16: ben bundan 3 kilo daha fazlayken de 5 kilo fazlayken de böyle iyisin diyorlardı şimdi de öyle diyorlar hangisine güveneyim :9::9::9:
ama iyiki kimseyi dinlemeden bugüne gelmişim şimdi çok daha sağlıklı mutlu ve de huzurlu hissediyorum kendimi hele giysi için alışverişe çıktığımda her giydiğimi rahatlıkla giyebildiğimi görünce ne kadar doğru birşey yaptığımı daha iyi görüyor ve de çok mutlu oluyorum.bir de etraftaki kişilerin hayran hayran bakışlarını görmek ve de sözlerini ifade ettiklerini duymak çok harika ya .Rabbim dostlara tez zamanda yaşatsın bu duyguları :32::32::32::16:

Back
X