60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım benim:16:

canım benden sana tavsiye kim ne derse desin sen sağlığın elverdiği sürece hedeflediğin kiloya doğru gitmeye bak canım kimsenin lafına itibar etme her kafadan bir ses herzaman çıkar ve de çıkacaktır önemli olan senin kendini sağlıklı mutlu huzurlu hissettiğin kilodur:13::13::16: ben bundan 3 kilo daha fazlayken de 5 kilo fazlayken de böyle iyisin diyorlardı şimdi de öyle diyorlar hangisine güveneyim :9::9::9:
ama iyiki kimseyi dinlemeden bugüne gelmişim şimdi çok daha sağlıklı mutlu ve de huzurlu hissediyorum kendimi hele giysi için alışverişe çıktığımda her giydiğimi rahatlıkla giyebildiğimi görünce ne kadar doğru birşey yaptığımı daha iyi görüyor ve de çok mutlu oluyorum.bir de etraftaki kişilerin hayran hayran bakışlarını görmek ve de sözlerini ifade ettiklerini duymak çok harika ya .Rabbim dostlara tez zamanda yaşatsın bu duyguları :32::32::32::16:

amin canım bende öyle düşünüyorum 55olsam yetr bana allaha şükür 10 kilomu verdim kaldı yedi allahın izniyle hepimiz zayıfalayacagız tşkler canım dediklerin için güle güle giy ciclerini

kızlar akşam yemeğimi yazayım tabii çok oldu yiyeli de yoklamadan kalmıyım:1:

5yk prinçsiz! ıspanak yemeği

2yk sebzeli bulgur pilavı

1 kase yoğurt

1 yeşil biber

merhaba :25:. ben de artık kilomdan memnun değilim. zayıflamak istiyorum. 24 yasındayım 163 boyum 63 kiloyum. 55 kilo olmak istiyorum :(

hoşgeldin canım, verirsin tabii ki neden vermeyesin he çok vahim bir durumun da yok yaşında küçük hergün buraya mutlaka yediklerini yaptıklarını yaz spor yapıyorsan yaz soruların varsa sor hepimiz yardımcı olmaya çalışırız sana:16::13::nazar:

iyi akşamlar kızlar..
akşam menüsü
2 yk pilav
6 yk kuru fasulye
1 yk karnabahar yoğurtlu
2 yk yoğurt

sonra da kaynanam künefe yaptı:47:
ben de yedim tabi ki
2 kk kadar
ara falan bişeye e gerek kalmadı bu durumda..:50:

bugun aksam yemeyım bıraz gec kaldım herhalde :)

1 kase çorba
2 yk makarna
salata

bıde aksamdan sonra ıkı saate bı nelerı onerırsınız aparatif olarak :56:

günaydın canlarımmmm hepinize mutlu saglıklı pırıl pırıl bir gün diliyorum.
bugün daha iyiyim sanki ama hala bir halsizlik var. kalktım ve kahvaltımı hazırladım şimdi bitirmek üzereyim çayımı içiyorum. işteee menüm :
4 cherry domates
3 adet zeytin bir parça zeytin ezmesi
1.5 dilim tam bugday ekmegi
bir k kutusundan irice yagsız peynir
1 kupa şekersiz çay
1 bebek salatalık bir tutam maydonoz.
tombul arkadaşınızdan hepinize muah muah öpücükleeeeer:52::52::52:

Geçmiş olsun.
Kupalarını da güle güle kullan. İçi süzgeçli porselen kupalar da benim vazgeçilmezimdir.

çok teşekkürler canım. mutfak eşyalarına çok meraklıyım özellikle de çay takımları filan hani zarif olanlardan. içi porselen süzgeçli olanlarından iş için gittiğim çinde ablama ve yengeme almıştım üzeri altın yaldızdan ejderha desenli kıpkırmızı ama kendimi es geçmiştim şimdi pişmanım :59::59::59: aklım kaldı anlican.
bir de içine bitki çayı yeşilçay vs koyup sıcak suya atabileceğin kapaklı yuvarlak metal süzgeçler var ikea da satılıyo mesela bir de onlardan almak istiyorum. cam çaydanlıkları da var mumla alttan ısıtılıyo insan çay içmenin daha bir zevkine varır sanki.çay takımı delisimiyim neyim:52::52::52::52:

günaydın kızlar kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve 1 yumurtadan pmlet domates yeşilbiber 1 adet kivi ve 1 çay kaşığı tahin pekmez.
aç karnına önce 1 tatlı kaşığı arı poleni aldım suyla.
sonra salonumu sildim topladım :16:

Günaydın kızlar
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
1/2 kk çeçil peyniri
5 zeytin

Son düzenleme:
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmm,uamrım iyiisnizdir,
akşam eve gider gitmezbulaşılları yerleştirdim ,bu arada 2 tk kaşığı kadar yine sütlü tatlı yedimoffffffff eşimin yaptığı tatlı bir tepsi yapmış bende yemeyince bitmek bilmedi bi türlü .
kızma yemek yedirdim,eşim ve kızım evdeler ya 15 tatil dolayısıyla evde adım atacak yer kalmamıştı:61:etrafı toparladım yerleri süpürdüm kızmda bana yardım etti odasındaki oyncakları toparladı:16:sonra yemeğimi yedim,5 yk kadar pirinçli ıspanak yemeği yedim.bu hafta akşamalrı normal besleniyorum haftaya yine eski sistem devam edicem yani salata,yoğurt,meyve gibi.Ardından 50 dk yürüdüm,6.0 temposunda.duş aldım kzımla oynadım 1 saat kadar ,15 adette sarı ve beyaz leblebi karışımı yedim ,sonra 10.30da yattım nihayettttt
hiç uykumu alamadım ama 2 defa kızımın yanına gittim uyanmıştı,yanıma gel dedi,onun minik yatağında iki büklüm yattım:59:
sabah kahvaltımı da azayım
1,5 dlm kepek ekmeği
3 zeytin
1 tk kadar peynir

Son düzenleme:
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmm,uamrım iyiisnizdir,
akşam eve gider gitmezbulaşılları yerleştirdim ,kızma yemek yedirdim,eşim ve kızım evdeler ya 15 tatil dolayısıyla evde adım atacak yer kalmamıştı:61:etrafı toparladım yerleri süpürdüm kızmda bana yardım etti odasındaki oyncakları toparladı:16:sonra yemeğimi yedim,5 yk kadar pirinçli ıspanak yemeği yedim.bu hafta akşamalrı normal besleniyorum haftaya yine eski sistem devam edicem yani salata,yoğurt,meyve gibi.Ardından 50 dk yürüdüm,6.0 temposunda.duş aldım kzımla oynadım 1 saat kadar ,15 adette sarı ve beyaz leblebi karışımı yedim ,sonra 10.30da yattım nihayettttt
hiç uykumu alamadım ama 2 defa kızımın yanına gittim uyanmıştı,yanıma gel dedi,onun minik yatağında iki büklüm yattım:59:

Ayy uyku.. o ne ki:26:
ben unuttum valla... şu anda gözlerimin içinden ateş çıkıyo...

Evet canım et yemiyorum o yüzden süt ürünlerini çok yerim..
Ama yorumuna sevindim ..
Bi an acaba çok mu diye düşünmüştüm..

bi arkadaşımda yemiyo et o yüzden diyetisyeni sabah öğle ve akşama peynir vermiş. vejeteryan diyetilerini araştır internetten doktorların verdiği. fikir olur

Back
X