afiyet olsun canım benim
canım benden sana tavsiye kim ne derse desin sen sağlığın elverdiği sürece hedeflediğin kiloya doğru gitmeye bak canım kimsenin lafına itibar etme her kafadan bir ses herzaman çıkar ve de çıkacaktır önemli olan senin kendini sağlıklı mutlu huzurlu hissettiğin kilodur:13::13:ben bundan 3 kilo daha fazlayken de 5 kilo fazlayken de böyle iyisin diyorlardı şimdi de öyle diyorlar hangisine güveneyim
ama iyiki kimseyi dinlemeden bugüne gelmişim şimdi çok daha sağlıklı mutlu ve de huzurlu hissediyorum kendimi hele giysi için alışverişe çıktığımda her giydiğimi rahatlıkla giyebildiğimi görünce ne kadar doğru birşey yaptığımı daha iyi görüyor ve de çok mutlu oluyorum.bir de etraftaki kişilerin hayran hayran bakışlarını görmek ve de sözlerini ifade ettiklerini duymak çok harika ya .Rabbim dostlara tez zamanda yaşatsın bu duyguları![]()
amin canım bende öyle düşünüyorum 55olsam yetr bana allaha şükür 10 kilomu verdim kaldı yedi allahın izniyle hepimiz zayıfalayacagız tşkler canım dediklerin için güle güle giy ciclerini