Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ycl bacımmmmmmmmmmmmmmm heyyyyyyyyyyy orda mısın ordaysan cevap ver ben 500 ml lik suyumu alıyorum azar azar içmeye başlıyorum unutma suyunu tatlım benim![]()
neyin pişmanlığı var gözlerindepişmanlık var gözlerinde................görmemem mi lazımmmmmmmmmmm![]()
neyin pişmanlığı var gözlerinde
Canııııııımmmmmmmmm beniimmmmmmmmm.. burdayım..
hemen aldım suyumu ben de..
bu arada benim 1200 ml oldu..
şimdi de 1500 olacak...
![]()
boşver hügocuğummmmmmmmmmenüme yorum yap sen bakimmmmmmmmmmmmmm
canım işte ondan eksik kalıyordum ama eliptik bisiklet aldım şu an evde ama cumartesi kuruluma gelicekler. ondan sonra sporumda olacak. şimdilik mahcubum :18::18::18:güzel canım afiyet olsunnn,spor yapıyormuydun
nugyacım eşinden övgüler geliyor yola devam canım çok sevindim çünkü hem çok istiikrarlısın sen. en güzeli yeme düzenini değiştirdin canım sen o yüzden diyette gibi hissetmiyosun kendini bu yüzden uzun vadede kilo verirsin canım. bu yüzden seviniyorum. tatlıyı şekeri bırakman güzel oldu insülin direncinden kurtuldun karnın doyuyo. arada ödüller veriyorsun sağlıklı daha ne olsun hayranım sana
evet canım yediklerim doyurucu oluyor.çok nadir acıktığımı hissediyorum bazen ama sorun olmuyor oda.ama benim arada değişiklik yapmam lazım galiba yada ne bileyim böylemi devam etsem yani zor verdiğim için dedim ama zaten sabahları bazen değişiklik yapıp nesfit yiyorum.neyse bi gitsin bakalım böyle ne olacak
neymiş o içecek bizde bilelimcanım bi ara diyetisyenin verdiği şu metabolizma hızlandırıcı içeceği dene istersen değişiklik olur bence
olabilir aslında canım ama işyerinde nasıl yapabilirmki soğuk içemem heralde sıcak daha iyi olur.ısıtıcak yerde yok burda.ay karnım davul gibi oldu patlıcam şimdi yaff rahatsızlık verdi şu şişkinlik hiç rahat değilim huzursuzumcanım bi ara diyetisyenin verdiği şu metabolizma hızlandırıcı içeceği dene istersen değişiklik olur bence
canım işte ondan eksik kalıyordum ama eliptik bisiklet aldım şu an evde ama cumartesi kuruluma gelicekler. ondan sonra sporumda olacak. şimdilik mahcubum :18::18::18:
selam kızlarrr
tatildeyim gec kalvaltı yapıyorum :) nese sadede gelım
2 kızarmıs kepek ekmeği
3 bardak şekersiz çay
portakal![]()
Canım ben word'e 12 taksite aldım 303 liraya geliyor toplam. normalde peşin fiyat 299 tl.Eve teslimat ve kurulum ücretsiz.
ben de alacağım hep istiyorum ama evde yer yok diye almıyorum..
kaç paraya aldın..
bide ağır mı çok.. evin içinde yer değiştirebilir miyim..
selam kızlarrr
tatildeyim gec kalvaltı yapıyorum :) nese sadede gelım
2 kızarmıs kepek ekmeği
3 bardak şekersiz çay
arada 1 tane portakal![]()
Canım ben word'e 12 taksite aldım 303 liraya geliyor toplam. normalde peşin fiyat 299 tl.Eve teslimat ve kurulum ücretsiz.
alet net 27 kg geliyor taşınamicak bişi değil ama sabit durması daha iyi olur bence. benim evde yerim çook. evim 5+1 ama kiracıyım taşınma sorunum var. evin bi odasını spor odası yapıcam. orda pc de var. açıcam müziimi açıcam balkon camlarını mis gibi soguk hava ohh mis gibi yapcam sporumu işalla fıstık gibi fizik olcak.
sema canım sabah kahvaltını sağlam yapman gerekiyor dolayısıyla yediklerin az.2 dilim kızarmış ekmek yerine bir dilim yiyip yumurta domates salatalık peynir zeytin yiyebilirdin.
ımm sımdı pek hareket etmıyorum yaa fazla yemek istemıyorum ama![]()