60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hülya msn yi açmak yenice aklıma geldi 2 saat yazıyom burda kabızzzzzzzzz oldum anacım :1::1::1::9::9:

ycl bacımmmmmmmmmmmmmmm heyyyyyyyyyyy orda mısın ordaysan cevap ver ben 500 ml lik suyumu alıyorum azar azar içmeye başlıyorum unutma suyunu tatlım benim :38::38::68::7:

Canııııııımmmmmmmmm beniimmmmmmmmm.. burdayım..
hemen aldım suyumu ben de..
bu arada benim 1200 ml oldu..
şimdi de 1500 olacak...

:70::70:

Canııııııımmmmmmmmm beniimmmmmmmmm.. burdayım..
hemen aldım suyumu ben de..
bu arada benim 1200 ml oldu..
şimdi de 1500 olacak...

:70::70:

süpersinnnnnnnnnnnnn işte budur harikasın canım benim de 1500 ml olacak :1::nazar:

boşver hügocuğummmmmmmmm:16:menüme yorum yap sen bakimmmmmmmmmmmmmm

kusura bakma canım özel olduğunu tahmin edemedim kilonla ilgili seni kızdırdı sandım. neyse canım menüne bakalım. salata ekmek güzel ama et az sanki. 4 kaşık ye. ama doyuyorsan tamam sorun yok ama gün içinde halsiz kalıyormusun falan dikkat et kendine pammıkcım :16:

famircim benim günlük et hakkım 3 köfte ölçüsü yağsız. senin yağsız yeme şansın yok iş yerinde ama yağını süz. çaktırmadan peçeteyle al. yağlı yemek önce insanı tıkıyo sonra acıktırıyo. 1 köfte ölçüsü 1 avuç içi hayasını tam daire dolduracak kadar. çok gbi gelebilir ama kaslar için protein lazım yoksa az yersek protein kaslar gider. neden gtsin yağlar gitsin vücut kas yakmasın zaman kaybı olmasın değilmi. yağları yakmakla uğraşsın

güzel canım afiyet olsunnn,spor yapıyormuydun
canım işte ondan eksik kalıyordum ama eliptik bisiklet aldım şu an evde ama cumartesi kuruluma gelicekler. ondan sonra sporumda olacak. şimdilik mahcubum :18::18::18:

nugyacım eşinden övgüler geliyor yola devam canım çok sevindim çünkü hem çok istiikrarlısın sen. en güzeli yeme düzenini değiştirdin canım sen o yüzden diyette gibi hissetmiyosun kendini bu yüzden uzun vadede kilo verirsin canım. bu yüzden seviniyorum. tatlıyı şekeri bırakman güzel oldu insülin direncinden kurtuldun karnın doyuyo. arada ödüller veriyorsun sağlıklı daha ne olsun hayranım sana

evet canım yediklerim doyurucu oluyor.çok nadir acıktığımı hissediyorum bazen ama sorun olmuyor oda.ama benim arada değişiklik yapmam lazım galiba yada ne bileyim böylemi devam etsem yani zor verdiğim için dedim ama zaten sabahları bazen değişiklik yapıp nesfit yiyorum.neyse bi gitsin bakalım böyle ne olacak

evet canım yediklerim doyurucu oluyor.çok nadir acıktığımı hissediyorum bazen ama sorun olmuyor oda.ama benim arada değişiklik yapmam lazım galiba yada ne bileyim böylemi devam etsem yani zor verdiğim için dedim ama zaten sabahları bazen değişiklik yapıp nesfit yiyorum.neyse bi gitsin bakalım böyle ne olacak

canım bi ara diyetisyenin verdiği şu metabolizma hızlandırıcı içeceği dene istersen değişiklik olur bence

canım bi ara diyetisyenin verdiği şu metabolizma hızlandırıcı içeceği dene istersen değişiklik olur bence
olabilir aslında canım ama işyerinde nasıl yapabilirmki soğuk içemem heralde sıcak daha iyi olur.ısıtıcak yerde yok burda.ay karnım davul gibi oldu patlıcam şimdi yaff rahatsızlık verdi şu şişkinlik hiç rahat değilim huzursuzum

canım işte ondan eksik kalıyordum ama eliptik bisiklet aldım şu an evde ama cumartesi kuruluma gelicekler. ondan sonra sporumda olacak. şimdilik mahcubum :18::18::18:

ben de alacağım hep istiyorum ama evde yer yok diye almıyorum..
kaç paraya aldın..
bide ağır mı çok.. evin içinde yer değiştirebilir miyim..

selam kızlarrr
tatildeyim gec kalvaltı yapıyorum :) nese sadede gelım

2 kızarmıs kepek ekmeği
3 bardak şekersiz çay
arada 1 tane portakal :34:

Son düzenleme:

ben de alacağım hep istiyorum ama evde yer yok diye almıyorum..
kaç paraya aldın..
bide ağır mı çok.. evin içinde yer değiştirebilir miyim..
Canım ben word'e 12 taksite aldım 303 liraya geliyor toplam. normalde peşin fiyat 299 tl.Eve teslimat ve kurulum ücretsiz.
alet net 27 kg geliyor taşınamicak bişi değil ama sabit durması daha iyi olur bence. benim evde yerim çook. evim 5+1 ama kiracıyım taşınma sorunum var. evin bi odasını spor odası yapıcam. orda pc de var. açıcam müziimi açıcam balkon camlarını mis gibi soguk hava ohh mis gibi yapcam sporumu işalla fıstık gibi fizik olcak.:52::52::52::52:

selam kızlarrr
tatildeyim gec kalvaltı yapıyorum :) nese sadede gelım

2 kızarmıs kepek ekmeği
3 bardak şekersiz çay
arada 1 tane portakal :34:

sema canım sabah kahvaltını sağlam yapman gerekiyor dolayısıyla yediklerin az.2 dilim kızarmış ekmek yerine bir dilim yiyip yumurta domates salatalık peynir zeytin yiyebilirdin.

Canım ben word'e 12 taksite aldım 303 liraya geliyor toplam. normalde peşin fiyat 299 tl.Eve teslimat ve kurulum ücretsiz.
alet net 27 kg geliyor taşınamicak bişi değil ama sabit durması daha iyi olur bence. benim evde yerim çook. evim 5+1 ama kiracıyım taşınma sorunum var. evin bi odasını spor odası yapıcam. orda pc de var. açıcam müziimi açıcam balkon camlarını mis gibi soguk hava ohh mis gibi yapcam sporumu işalla fıstık gibi fizik olcak.:52::52::52::52:

çok uygunmuş fiyatı ya..bide evin ne güzelmiş..
benim bi oda var ama boş değil. orada spor yapmak boğar insanı..
ben orada dursun yapacağım zaman salona getireyim diye düşünüyorum..
ya nerden aldın..ya da modeli markası ne..
varsa özelden bir link atarmısın canım..

ımm sımdı pek hareket etmıyorum yaa fazla yemek istemıyorum ama :61:

semacım hareket etmesende birazcık fazlalaştır .çünkü böyle devam edersen yağ değil kas verirsin ve sonra bu yeme şeklini bozarsanda birden kilo alırsın tekrar .öenmli olan yağ vermek ccanım kas değil

Back
X