60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olabilir aslında canım ama işyerinde nasıl yapabilirmki soğuk içemem heralde sıcak daha iyi olur.ısıtıcak yerde yok burda.ay karnım davul gibi oldu patlıcam şimdi yaff rahatsızlık verdi şu şişkinlik hiç rahat değilim huzursuzum[/QUOTE

metobolizma içeceğin tarifini yazarmısınız arkadaşlar

nugicim bende ısıtmıyordumki oda sıcaklığındaydı. zaten sabah evde içersin. öğlen içemesen akşam evde içersin gecede içtinmiydi öğleyi telafi edersin. bünyen diyete alıştı kilo vermen yavaşladı değişiklik iyi gelir. ketentohumuda kullan çok iyi gelir

semacım hareket etmesende birazcık fazlalaştır .çünkü böyle devam edersen yağ değil kas verirsin ve sonra bu yeme şeklini bozarsanda birden kilo alırsın tekrar .öenmli olan yağ vermek ccanım kas değil

evet haklısın ama sımdılık okul acıldıktan sonra duraga kadar yarım saat yuruyorum okula kadar yarım saat bıde bunun donmesı var :) sımdılık bole dedım ama yanlış yapıyorum galıba :17:

20 tane top karabiber 20 tane karanfil 1 yeşilelma 1 dal tarçın 1 adet limon.
limonu elmayı kabuklarıyla doğra dal tarçını karabiberi karanfili ekle. 1 litre suda kaynat. 35-40 dakika. sonra blendırdan veya mikserden geçir. bunu yaparken dal tarçını içinden al çünkü ezimiyo. sonra bu karışım ana yemeklerden önce 3 öğün içilecek fakat sadece 7 gün içilecek. karabiber ve karanfil erimediğinden içerken içinden alınabilir.
şimdi evde malzemem var bende yapayım bari bikaç gün içerim

nugicim bende ısıtmıyordumki oda sıcaklığındaydı. zaten sabah evde içersin. öğlen içemesen akşam evde içersin gecede içtinmiydi öğleyi telafi edersin. bünyen diyete alıştı kilo vermen yavaşladı değişiklik iyi gelir. ketentohumuda kullan çok iyi gelir

evet böyle yapabilirim canım olabilir .tarifi yazabilirmisin canım tekrar başka birisi daha istiyor galiba topikten neler olduğunu hatırlıyorum ama miktarlarından emin değilim canım.

merhaba kızlar, benim de kilo problemim var, yapmadığım diyet kalmadı ama 400gr dışında bir gram veremedim, normal insanlar yese benim yadiğimi 2 günde açlıktan ölür, ne yapmalıyım lütfen yardım edin, deneme tahtasına döndüm içmediğim çay kalmadı,yardımlarınızı bekliyorum:58:

limonu elmayı kabuklarıyla doğra dal tarçını karabiberi karanfili ekle. 1 litre suda kaynat. 35-40 dakika. sonra blendırdan veya mikserden geçir. bunu yaparken dal tarçını içinden al çünkü ezimiyo. sonra bu karışım ana yemeklerden önce 3 öğün içilecek fakat sadece 7 gün içilecek. karabiber ve karanfil erimediğinden içerken içinden alınabilir.

Ay ben de yapayım.. 1 litreyi mi 1 günde içiyoruz peki..

ara öğünüm 1 madensuyu 5 badem 1 kuru kayısı.
akşam yemeğinde 4 kaşık nohut yemeği yarım bardak ketentohumlu yoğurt 1 dilim ekmek 3 kaşık bulgur pilavı 1 kepçe çorba

ara öğünde 1 muz 1 portakal ve 1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi olcek

ara öğünüm 1 madensuyu 5 badem 1 kuru kayısı.
akşam yemeğinde 4 kaşık nohut yemeği yarım bardak ketentohumlu yoğurt 1 dilim ekmek 3 kaşık bulgur pilavı 1 kepçe çorba

ara öğünde 1 muz 1 portakal ve 1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi olcek

İyi menü.. afiyet olsun..

sabah kahvaltıdan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 su bardağı içiyoruz sadece. günde 3 su bardağı oluyo

canım hugocuk yazmış bak yemeklerden önce yani toplam 3 bardak muhtemelen artacaktır ama ertesi güne yetmez bidaha yapılacak üstüne eklersin sende 7 gün boyunca böyle yapılacak

evet canım ekşi elma ama bende yok bulamadım. benim elmalarda yeşil ama ekşi değil artık böyle yapıcam mecbur

Teşekkür ederim kızlar.. ben de de yok yeşil elma.. şimdi markete gidip bakayım.. varsa alayım bari..

olabilir aslında canım ama işyerinde nasıl yapabilirmki soğuk içemem heralde sıcak daha iyi olur.ısıtıcak yerde yok burda.ay karnım davul gibi oldu patlıcam şimdi yaff rahatsızlık verdi şu şişkinlik hiç rahat değilim huzursuzum

teşekkürler hugocuk

famircim benim günlük et hakkım 3 köfte ölçüsü yağsız. senin yağsız yeme şansın yok iş yerinde ama yağını süz. çaktırmadan peçeteyle al. yağlı yemek önce insanı tıkıyo sonra acıktırıyo. 1 köfte ölçüsü 1 avuç içi hayasını tam daire dolduracak kadar. çok gbi gelebilir ama kaslar için protein lazım yoksa az yersek protein kaslar gider. neden gtsin yağlar gitsin vücut kas yakmasın zaman kaybı olmasın değilmi. yağları yakmakla uğraşsın

canımcım iş yerinde ancak okadar çıkıyor ne yapayım,içinde sebzede varsa hele daha az oluyor et miktarı ama idare ediyoruz işte

nurhancım hoşgeldin canım. az yemek kilo verdirir mantığı yanlış. ne kadar az yersen metabolizman o kadar yavaşlar. öncelikle diyetisyene gidebiliyorsan git. gidemiyorsan diyetisyenlerin hazırladığı sağlıklı listeleri uygula. sporda yap verirsin. o zayıflama çayları vs.. bırak canım. hergün buraya yediklerini az 3 ana ve 3 ara öğün beslen biz sana yardımcı olmaya çalışırız canım. kolay gelsin

fammirrrr nerdesin şekerim...
Özledik..:70:

1 mandalina yedim..
akşama da yemek yok dışarı çıkacakmışız..
ben gene kaçamak yapacağım yani..:59::59:

Back
X