60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar, benim de kilo problemim var, yapmadığım diyet kalmadı ama 400gr dışında bir gram veremedim, normal insanlar yese benim yadiğimi 2 günde açlıktan ölür, ne yapmalıyım lütfen yardım edin, deneme tahtasına döndüm içmediğim çay kalmadı,yardımlarınızı bekliyorum:58:
nurhan hoşgeldin canım burayı takip edersen az çok bişeyler öğrenirsin ama kısaca anlatayım sana.biz burda az ve sık yiyerek ama diyet yapmadan zayıflıyoruz.yediklerimizi buraya yazıyoruz varsa yaptığın sporuda yaz az yada çok olmuşsa fikrimizi söyleyip uyarıyoruz seni hepsi bu canım.
ara öğünüm 1 madensuyu 5 badem 1 kuru kayısı.
akşam yemeğinde 4 kaşık nohut yemeği yarım bardak ketentohumlu yoğurt 1 dilim ekmek 3 kaşık bulgur pilavı 1 kepçe çorba

ara öğünde 1 muz 1 portakal ve 1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi olcek

afiyet olsun balım

fammirrrr nerdesin şekerim...
Özledik..:70:

1 mandalina yedim..
akşama da yemek yok dışarı çıkacakmışız..
ben gene kaçamak yapacağım yani..:59::59:

iş güç yine tepemde:50:ne kaçamağı bakim o,ızgara ve salata ye kaçamak falan yapma akşam akşamm,boşa mı yorum yaptı okadar sana:9:

nurhancım hoşgeldin canım. az yemek kilo verdirir mantığı yanlış. ne kadar az yersen metabolizman o kadar yavaşlar. öncelikle diyetisyene gidebiliyorsan git. gidemiyorsan diyetisyenlerin hazırladığı sağlıklı listeleri uygula. sporda yap verirsin. o zayıflama çayları vs.. bırak canım. hergün buraya yediklerini az 3 ana ve 3 ara öğün beslen biz sana yardımcı olmaya çalışırız canım. kolay gelsin
çalıştığım için iş yerinde diyeti uygulayamıyorum, evde spor salonum var fakat çok yemeyip spor yaptığım halde hiç bir gelişme yok, hep tartıya çıkıyorum kilom 61, kan testi yaptırıp bir diyetisyene gitmeliyim sanırım, acaba tiroit bezlerim mi çalışmıyor,aranızda böyle bir problem yaşayanınız var mı?

iş güç yine tepemde:50:ne kaçamağı bakim o,ızgara ve salata ye kaçamak falan yapma akşam akşamm,boşa mı yorum yaptı okadar sana:9:

kolay gelsim Famirim.. Buarada da haklısın valla.. ama ne ızgarası yiyeceğim et yemiyorum ya ben...
sadece salata yerim artık..

istersen kaçamak yapmazsın. neler yiyorsun dışarda olunca genelde

valla canım ben dışarda sadece tost, pide ,pizza falan yerim..
Onun haricinde ev yemeği vs. falan yemem..
bu akşam da pideciye gideriz muhtemelen..
ben de salata yerim...

fammirrrr nerdesin şekerim...
Özledik..:70:

1 mandalina yedim..
akşama da yemek yok dışarı çıkacakmışız..
ben gene kaçamak yapacağım yani..:59::59:

ycl farmasi ve hugocuğuma katılıyorum
bir kepçe çorba alırsın çorba ve ızgara yapılan yere oturun sizde:1:
sonra ızgaranıda yersin salatada gelir bir bardak ayran bir dilimde ekmek al sana kaçamaksız dışarda bir akşam yemeği

kolay gelsim Famirim.. Buarada da haklısın valla.. ama ne ızgarası yiyeceğim et yemiyorum ya ben...

ben de salata yerim...

sebze yemeği ve çorbada olur o tür yerlerde saltayla onu yersin sende evdende 1 dlm ekmek götür,ne tutumlu kadın desinlerrr:60::60::60::60:

ycl farmasi ve hugocuğuma katılıyorum
bir kepçe çorba alırsın çorba ve ızgara yapılan yere oturun sizde:1:
sonra ızgaranıda yersin salatada gelir bir bardak ayran bir dilimde ekmek al sana kaçamaksız dışarda bir akşam yemeği

hay farmasi farmasi ne bu farmasi hayranlığın anlamdım ki anacaım nç nç nç:95:

ben de salata yerim...

çorba salata olur. eğer yapıyorlarsa sebze ızgara al. rica et belki yaparlar. eşinin pidesindende 2 dilim ödül olarak yersin artık. amanın iyiki vejeteryan değilim dışarda olunca ne yirdim acep :53: eti severim ben :56:

çalıştığım için iş yerinde diyeti uygulayamıyorum, evde spor salonum var fakat çok yemeyip spor yaptığım halde hiç bir gelişme yok, hep tartıya çıkıyorum kilom 61, kan testi yaptırıp bir diyetisyene gitmeliyim sanırım, acaba tiroit bezlerim mi çalışmıyor,aranızda böyle bir problem yaşayanınız var mı?

Ben varım canım...
Ben de doğum yaptıktan sonra bir süre kilo verip sonra durdum.. sonra da kilo almaya başladım.. diyetisyene gittim.. kan testi yapıldı ve tiroid bezlerimin çalışmadığı anlaşıldı..
bu durumda diyet yapamazsın dedi bana..
ben de dr.a gittim.. neyse ki büyük bir sorun değilmiş.. 2 -3 ayda ilaçla tedavi edilecek bişeymiş..
şimdi tedavi oluyorum..
Bu arada da en azından kilomu sabit tutabilmek adına buradayım ama kilo bile verdim :34:

QUOTE=xxh.ydxx;17581183]slm kızlar neediyonuz bakem
bende şimdi binescafe sütsün
yarın çay bardagıleblebiyiyyorum beyaz[/QUOTE]
afiyet olsun canım

dayanabilecekmisin ama:26:

sebze yemeği ve çorbada olur o tür yerlerde saltayla onu yersin sende evdende 1 dlm ekmek götür,ne tutumlu kadın desinlerrr:60::60::60::60:
:1::52::60:
hay farmasi farmasi ne bu farmasi hayranlığın anlamdım ki anacaım nç nç nç:95:

abovvvvvvv kız genemi öyle demişim he valla demişim farmasi aklımı başımdanmı aldı benim nedir ya idare et bacım 32 yaş sendromu başladı galiba yaşlanıyommu ne amaaaaaa yokkkk daha kilo verip çıtır olacam herkez hayranlıkla baksın bana yaşı 32 olacak ama çıtır daha desünler dimi.famircim fambım idare ediver şu gardaşını ha olmamı :18::59:

:60::60::60::60::60::60: çorba, salata ve evet ekmek! götüreyim yanımda...
mızmızım biraz ama dışarda sulu yemek yemem ben.. midem bulanır..

çorba salata olur. eğer yapıyorlarsa sebze ızgara al. rica et belki yaparlar. eşinin pidesindende 2 dilim ödül olarak yersin artık. amanın iyiki vejeteryan değilim dışarda olunca ne yirdim acep :53: eti severim ben :56:

Bakalım artık ne gelecek başıma da.. öyle bi yere gitmezler.. kebapçıya falan giderler..
Bu akşam böyle idare edeyim artık.. Kayıpederimin doom günü de onun için bu yemek biraz da..
bide pasta faslı olur ama ben oraya hiçç bulaşmam..:13::13:

Back
X