60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam.bu sabah biraz geç kalktım kahvaltımıda geç yaptım.
sabah çeyrek tost ve 2 bardak şekersiz çay 1 adet domates yidim
öğlen 1 parça garnitürlü haşlanmış tavuk ve yoğurt yidimm
ara öğünümü az önce yaptım yarım paket mavi-yeşil lıgyt püsküüütt ile yarım bardak ayran
akşamda ıspanak yicem ama yanında ne olurki acep?
bide 1 saat kadar yürüdüm

çeyrek tost derkeeeeeeennnnn,büyük ekmekelrin çeyreği mi yani,kaç dlm ekmek eder o bakimmm,ara öğünde yediğim yarım paket büskivide 1,5 dlm ekmek eder.ona göre hesabını yap canım,akşama ekmek yeme bence

ben onun havasını alıcaaaammmmm ama:60::60::60::60:ay nugiciğim bendede aynı sorun var şu an öğle yemekten sonra 2 saat geçmişti 1 elma yedim ama hala karnım davul gibi,boğazıma kadar tok gibiyim:30:

:60::52:valla canım benim regli olmama rağmen şişlik inmedi yada karnım ağrıyo hafif ağrıdan belki şiş hissediyorum.reglin yakınmı senin

tabiki tatlım sadece diyet yetersiz. diyette metabolizma yavaşlıyo. sen dün spor yaptın metabolizman hızlandı sonuçta sabah dinç kalktın ödemler çözülüyo yani. elbette arada yorulursan molaların olur ama kiloları verene kadar düzenli yaparsın kilocuklar gider taytları tunikleri çekersin bu yaza allahın izniyle canım. sonrada internet alırsanız müsait zamanların pilates yapabilirsin çok şekillendirir vücudunu göbişin düzleşir. aralarda yürürsün kilo almazsın canım.

hugocum teşekkür ederim bilgilerin için.gerçekten ödem attım herhalde son derece rahatım bugün..sadece biraz omuzumda bi ağrı var...çokta sorun değil.bu arada şimdi yazabiliyorum çok yoğundum...bu akşam arkadaşımın kızının doğum günü 5te çıkıp hediye almaya gidicem biraz gezicez ablamla..sonra eve yürüycem 40 dk.iyi gelicek eminim bana spora gitmediğim akşamlar yürürüm...bu akşam mutlaka pasta olucaktır ama hiç kimse bana hiç birşey yediremez...çok kararlıyım

çeyrek tost derkeeeeeeennnnn,büyük ekmekelrin çeyreği mi yani,kaç dlm ekmek eder o bakimmm,ara öğünde yediğim yarım paket büskivide 1,5 dlm ekmek eder.ona göre hesabını yap canım,akşama ekmek yeme bence

neeeeeaaaaaaaaa:59:sabah anneme gitmiştim bana tost yapmış.kocccamaann bende ucundan accı kçeyrek yidim..
ama yarım paket bisküvi şu burda diyorus ya hep diyet bisküvilerinden 4-5 tane minnacıgg:59::50:yahu hani diyonuz ya hep ara öğünde ayranla o püsküütt lerden yidim diye.bende zararsız diye şeyettiydim:43:

neeeeeaaaaaaaaa:59:sabah anneme gitmiştim bana tost yapmış.kocccamaann bende ucundan accı kçeyrek yidim..
ama yarım paket bisküvi şu burda diyorus ya hep diyet bisküvilerinden 4-5 tane minnacıgg:59::50:yahu hani diyonuz ya hep ara öğünde ayranla o püsküütt lerden yidim diye.bende zararsız diye şeyettiydim:43:

o zararsız gibi görünenlere asıl çok dikakt etmek lazım canım,altın başak büskivi daha ince olduğu halde 3 adeti 1 dlm ekmek ediyor,hesaplamıştık burda,ona göre ayarını yap canımcım,akşam ekmek yemezsin olur biter

o zararsız gibi görünenlere asıl çok dikakt etmek lazım canım,altın başak büskivi daha ince olduğu halde 3 adeti 1 dlm ekmek ediyor,hesaplamıştık burda,ona göre ayarını yap canımcım,akşam ekmek yemezsin olur biter

bayanlar dün ayıptır sölemesi misafir vardı tatlı 2 çeşit yemedim yemedimm zor durdum ama basardım yeşil caya dewam öglen cok az ekmek ve yemek aksama salata sadece sabah kahvaltısında nasıl olmalı abur cubur da yok size önerim ben aklıma geldikce sakız atıyuorum nanelii doyurmasada tadı güzel hehhhhheee

o zararsız gibi görünenlere asıl çok dikakt etmek lazım canım,altın başak büskivi daha ince olduğu halde 3 adeti 1 dlm ekmek ediyor,hesaplamıştık burda,ona göre ayarını yap canımcım,akşam ekmek yemezsin olur biter[/QUO
peki akşam sadece yeşil çay içerim bende teşekkürler cnm:)

slm kızlar
ben ancak gelebildim çıkmışken eşime hediye fln da alıyım dedim ancak oldu.dolayısyla öğle yemeğini 200ml.light süt
1 paket eti form (6 tane)
olarak yaptım daha zararlı bişiler yememek için avm.de.şimdide
1..5- 2 kepçeye yakın kuskuslu çorba
4 kuru erik le ara yapıorum öğle ve ara öğün yer değiştrdi sanki.:37:
hasta hasta gttim daha kötü oldum her yerim ağrıo keşke gitmweseydim braz uzanacağım şimdi akşamada dünden kalan yemekler var az ama eşim başka yapma dinlen dedi.canımda ne yemek yapmak ne de yemek istio zaten.:59:

bayanlar dün ayıptır sölemesi misafir vardı tatlı 2 çeşit yemedim yemedimm zor durdum ama basardım yeşil caya dewam öglen cok az ekmek ve yemek aksama salata sadece sabah kahvaltısında nasıl olmalı abur cubur da yok size önerim ben aklıma geldikce sakız atıyuorum nanelii doyurmasada tadı güzel hehhhhheee

aa çok ilginç yaaa. tok tutsun diye mi sakız çigniyorsun??:53::53: ben sakız çigneyince acıkıyorum çünkü çok tükrük salgılatıyo buda midede sindirimi başlatıyo. sindirim işlemi olan mide de sindircek bişi istiyo. ayda yılda bir çignerim sakız oda en fazla 5-10 dk aç karna :69::69::69:

slm kızlar
ben ancak gelebildim çıkmışken eşime hediye fln da alıyım dedim ancak oldu.dolayısyla öğle yemeğini 200ml.light süt
1 paket eti form (6 tane)
olarak yaptım daha zararlı bişiler yememek için avm.de.şimdide
1..5- 2 kepçeye yakın kuskuslu çorba
4 kuru erik le ara yapıorum öğle ve ara öğün yer değiştrdi sanki.:37:
hasta hasta gttim daha kötü oldum her yerim ağrıo keşke gitmweseydim braz uzanacağım şimdi akşamada dünden kalan yemekler var az ama eşim başka yapma dinlen dedi.canımda ne yemek yapmak ne de yemek istio zaten.:59:

canım benim hoşgeldin ve de çok geçmiş olsun
:16:

akşam menümde

dünden kalan ıspanak ve barbunyanın yanına
hindi haşlama
salata
yoğurt
sütlaç
var

akşam yemeğinden sonra ölçülerini yazarım inşallah:16:

canım benim hoşgeldin ve de çok geçmiş olsun
:16:

saol canım benim geçmişi okuyayımda bişi kaçırmayım dedim.uzanacağım şimdi çıkıorum kendşinize iyi bakın
.nerudacığım gelmemiş ama gelince okur geçmişi yarın da böle olursam biz yine buluşamayız bebişim.haftaya artık.:26:

arkadaşlar herkese merhaba bende 4.5 ay önce doğum yaptım 71 kiloydum 40 gün önce diyetisyene gittim ve plates yaptım şu an 65.7 kiloyum devam edicem inşallah sağlıklı beslenmeye ve sizleri takip etmeye çok güzel paylaşımlarınız var

hugocum teşekkür ederim bilgilerin için.gerçekten ödem attım herhalde son derece rahatım bugün..sadece biraz omuzumda bi ağrı var...çokta sorun değil.bu arada şimdi yazabiliyorum çok yoğundum...bu akşam arkadaşımın kızının doğum günü 5te çıkıp hediye almaya gidicem biraz gezicez ablamla..sonra eve yürüycem 40 dk.iyi gelicek eminim bana spora gitmediğim akşamlar yürürüm...bu akşam mutlaka pasta olucaktır ama hiç kimse bana hiç birşey yediremez...çok kararlıyım

canım kararlı olmana çok sevindim. bugünde yürüdünmü spor tamamdır. ama tatlı olmasın zaten bıraktın tatlıyı değilmi. listende göremedim. valla tatlıyı bıraktınsa bu sefer süper sonuçlar alırsın başarırsın. iştahın kapalı olunca rahat oluyo insan gözün
n önünden yemekler geçmiyo. ben tatlıyı şekeri bırakmasaydım hayatta bu kadar uzun zaman diyet falan yapamazdım çoktan ipin ucu kaçmıştı

Back
X