60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

QUOTE=xxh.ydxx;17581183]slm kızlar neediyonuz bakem
bende şimdi binescafe sütsün
yarın çay bardagıleblebiyiyyorum beyaz
afiyet olsun canım
kolay gelsim Famirim.. Buarada da haklısın valla.. ama ne ızgarası yiyeceğim et yemiyorum ya ben...
sadece salata yerim artık..

dayanabilecekmisin ama:26:

:1::52::60:

abovvvvvvv kız genemi öyle demişim he valla demişim farmasi aklımı başımdanmı aldı benim nedir ya idare et bacım 32 yaş sendromu başladı galiba yaşlanıyommu ne amaaaaaa yokkkk daha kilo verip çıtır olacam herkez hayranlıkla baksın bana yaşı 32 olacak ama çıtır daha desünler dimi.famircim fambım idare ediver şu gardaşını ha olmamı :18::59:

no problemooooooooooo

ycl hakikaten işin zor valla senin. pekçok şey yemiyosun falan zor valla. pizzayı nasıl yiyorsunki anlamadım vejeteryan pizzamı yiyorsun. bu arada köfte falandamı yemiyorsun canım

şincik ateşe koydum metabolizma hızlandırıcı içeceği :81: bu arada bende değişiklik var valla ne diye sorarsanız acıkıyorum yani. demekki spordaki değişiklik etki etmeye başladı yediklerüm azz geliyür :56: neyse bakem kontrole kadar sıkacağız artıkın

ayyyyyyyyyy yazık kızzzzzzzz:59:bizim herşey gramla alnır öyle dağıtılır devlet kurumu kaçak göçek yok alırlar paçayı aşağa vallaaaaaaa:9:
ben de aldırcaktım aşaa ama bana idare et yaşlı kadın zaten emekli olcak dediler sustum oturdum :53::53::53:

Ben varım canım...
Ben de doğum yaptıktan sonra bir süre kilo verip sonra durdum.. sonra da kilo almaya başladım.. diyetisyene gittim.. kan testi yapıldı ve tiroid bezlerimin çalışmadığı anlaşıldı..
bu durumda diyet yapamazsın dedi bana..
ben de dr.a gittim.. neyse ki büyük bir sorun değilmiş.. 2 -3 ayda ilaçla tedavi edilecek bişeymiş..
şimdi tedavi oluyorum..
Bu arada da en azından kilomu sabit tutabilmek adına buradayım ama kilo bile verdim :34:

bende çok yemememe rağmen 5 ayda 5 kilo aldım ve diyet de yapsam veremiyorum, çıldırmak üzereyim, birlikte diyete başladığımızz herkes kilo veriyor ben yerimde sayıyorum:43:
ben ömrümde hiç bu kiloda olmamıştım, çok canım sıkılıyor

hugocuk canım karnımın şişkinliği tamamen belli oldu şimdi neden olduğu regli olmuşum canım inşallah yarına biraz daha rahatlarım

bende çok yemememe rağmen 5 ayda 5 kilo aldım ve diyet de yapsam veremiyorum, çıldırmak üzereyim, birlikte diyete başladığımızz herkes kilo veriyor ben yerimde sayıyorum:43:
ben ömrümde hiç bu kiloda olmamıştım, çok canım sıkılıyor

tatlım sen git diyetisyene kontrollerin yapılsın bakalım bişey vardır kilo vermene engel belki

selam.bu sabah biraz geç kalktım kahvaltımıda geç yaptım.
sabah çeyrek tost ve 2 bardak şekersiz çay 1 adet domates yidim
öğlen 1 parça garnitürlü haşlanmış tavuk ve yoğurt yidimm
ara öğünümü az önce yaptım yarım paket mavi-yeşil lıgyt püsküüütt ile yarım bardak ayran
akşamda ıspanak yicem ama yanında ne olurki acep?
bide 1 saat kadar yürüdüm

Back
X