selam manken gibi olmaya bi adım daha yaklaşmış hatunlar nasılsınız bakem
kahvaltım önce: 1 bardak suyla arıpoleni ardından metabolizma hızlandırıcı içecek
1 yumurta 1 dilim peynir ve yeşilbiberden omlet yanında tahinpekmez. domatesim kalmamıştı.
şimdi koşu bandıda bineceğim. sonra görüşürüz kıslar
genellikle ekmek olarak kepek tam buğday çavdar vs gibi ekmekleri tüketiyoruz
ve sabah kahvaltını domates salatalık biber maydanoz peynir zeytin yumurta haftada en fazla 3 - 4 gün olmak kaydıyla,ayrıca bal ya da pekmez ile renklendirebilirsin. burada çok güzel kahvaltı menüleri bulacaksın forumdaki öğünleri incelemeni tavsiye ederim.
ve diğer öğünlerinde de et süt tahıl sebze dengesini korumaya çalışmanı öneririm.
ayrıca hayatına hareket getir spor yapıyorsan sorun yok hareketsiz bir yaşantın varsa sorun çok sadece beslenmene dikkat ederek kilo vermen ve de koruman çok ama çok zor olur.
kısacası burada kal ve burayı takip et çok olumlu değişiklikler yaşayacağıni göreceksin
inşallah cnm benim çok teşekkür ederim çalıştığım için yiyeceğim şeyler biraz sınırlı oluyo sabah ve öğlen mesela bugün öğlen yemeğinde
ezogelin çorba
kuru dolma
erişte
kadayıf var
günaydın zümreciğim akşam menün ve ara öğünlerin çok güzel
ben de leblebiyi 1/2 fincan oranında tüketmeyeceksem mutlaka sayarım
sabah kahvatısı da çok güzel olmuş ben bi fazlalık göremedim şaka yapıyor olmalısın
çok güzel menü süper ben senin yerinde olsam
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
1 dolma
varsa bol salata alırdım
inşallah cnm benim çok teşekkür ederim çalıştığım için yiyeceğim şeyler biraz sınırlı oluyo sabah ve öğlen mesela bugün öğlen yemeğinde
ezogelin çorba
kuru dolma
erişte
kadayıf var
sağol canımcımmmmmmmmmm1 kahve fincanı kaç adet leblebi ediyor acba,bunuda ölçelim bir ara,kahve fincanından fincanına fareder dimi ama
aaaaaaaaaay şaka yapıyorum tabiki,hani azcık azcık yiyip sonrada çok mu kaçırmıım diyenlere karşı bir hiciv sanatında bulunayım demiştim ama sanattan eser olmadığı için pek anlaşılamadı sanırımmm
ama kendim alacaksam kendi yerimde olup da yani
1 kepçe çorba
2 yk erişte
1 yada 2 dolma büyüklüğüne göre değişir
2-3 kk kadar kadayıf
varsa 5-6 kaşık salata
yoğurt varsa 3-4 kaşık yoğurt yerim
hiç ekmek yemem benim asıl beslenme tarzım bu ve bunu sana öneremem
evdeyim müsaitim istersen ben sayarım senin için zümrem
günaydın bacılarmaşşallah güne yine neşeli ve güzel başlanmış herzamanki gibi
akşam menü
3 köfte büyüklüğünde balık ama ismini unuttum tavada yağda yapılmış ızgarada olmazdı zaten derisini aldımda yedim,bir dilim kepek ekmek.ve tuzsuz salata.ara öğün bir elma ve süt içtim.
sabah kahvaltısı
bugün ılık suyumuda içmeyi unuttum
5 yemek kaşığı nesfit
2 yemek kaşığı mısır gevreği
1 tane elma doğradım
bir bardak yarım yağlı süt ekledim onu yedim
şimdide sıcak su aldım biraz ılısın onu içicem
say kızzzzzzzzz,kafayı yedik nasıl olsa bununda ortalamsını alalımben ilk başladığım zmanlarda priene 5 cm büyüklüğünde muz yedim yazmıştı,Allaaaaaaaaahhhhhhhh ben nereye düştüm demiştim yaaa ilk gelenleri şoka sokalım bizde
ilahi sabah sabah iyiyiz gene
biraz ruhumun gıdasını alayımm,açılamdım daha:78:
niçin önermiyorum biliyor musun ?
ya da tahmin edebiliyor musun ?
neden :44: tahmin edemiyorum :44:
canım ben sana benim yediğim tarzda da öneririm ama şunu bilmek lazım sen tatlıyı vs yediğin zaman arkası geliyor mu ? yani 1 - 2 kk büyüklüğünde bir tatlı yediğin zaman arkasını getirmeden kendini kontrol edebiliyor musun ? edemiyor musun? bunu bilmek önemli
şeker hastası mısın? değil misin ? bunlar da önemli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?