60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

azcık tepeleme olsunnnnnnleblebi sonuçta canımmmmm,en fazla ne kadar tepelenir ki yuvarlanır bini biniciklerrrrrr

famir saydım benim gibi komediye çok komikkkkkkkkkkkkk rakam çıktı alalım tahminleri

Son düzenleme:
çok şükür bi rahatsızlığım yok benim zaten kilo almamın sebebi tatlı ve akşam atıştırmaları bunları bırakırsam zayıflamam için bi engelim yok

bende öyle sanardım benim yemeğe düşkünlüğüm yok abur cuburu kessem yeter diyodum ama aslında pek de öyle değilmiş,her şeyi kararında ölçülü yemek,bazı yiyecekleri mutlaka tüketmek gerekiyormuş

çok şükür bi rahatsızlığım yok benim zaten kilo almamın sebebi tatlı ve akşam atıştırmaları bunları bırakırsam zayıflamam için bi engelim yok

hımmmmmmmmmmmmmmm sorunun cevabını zaten biliyormuşsun bacım beni niye uğraştırıyon kız asıl sen beni sözlüye çekiyormuşsun
gördün mü famirrrrrrrrrrrrrrrrr bak kim kimi sözlü ediyormuş

afiyet olsun canım tabi ilk at ki gibi 4.400 veremeyebilirsin muhtemelen ama verirsin yinede
afiyet olsun farmasi güzel menü
canım az geldi menün bana çorba,ekmek,yoğurt yok :26:
iyi akşamlar kızlar bugunku menum 19:20

3 yk pirinç pilavi
3 yk tavuk sote
çok az salata

aralarda tarcınlı yeşil çay 2 tane kayısı bol su
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım sonuçta vermişsin hiç vermemekten iyidir bence tebrik ederim
merhaba kızlar..ben yenıyım galıbaaa
ben uzun süre bu topıkte kalacagım gıbı gozukuyor cunku 62 kılo hedefım ve 69.2 kıloyum:18:

ınsallah hep beraber kurtulacagız kılolardann
hoşgeldin canım
dün akşam 1 dilim kepek ekmeği ile kızartma yedim
dayanamadım şimdi suçluluk duygusu hissediyorum

şuan limonlu ılık suyumu içiyorum
canım kızartmanın miktarı ne kadar acaba eğer az miktardaysa bir öğünde dengelersin olur biter
patates ve tavuk biraz yedim işte şimdi bugün
sabah 1/2 simit şekersi çay
öğlen çorba ve salata
akşam sadece çorba düşünüyorum nasıl çok mu:44:
çok değil az canım bünyen ertesi güne zayıf düşebilir tatlım biraz daha renklendir menülerini
afiyet olsun balım herzamanki gibi süper
afiyet olsun famircim çok güzel menülerin

elmayı akşamdan minik minik doğradım tabağa üstünüde kapattımsabaha biraz kararmıştı ama olsun yedim yinefambım benim hep kahvaltılarım domates zeytin peynir salatalık ve bir dilim ekmekle olur.ama arada değişiklik yapıyorum nesfit yememiştim ben daha önceleri merak edip eşime aldırdım.oda iki paket almış hem onları bitiriyorum yavaş yavaş hemde değişiklik oluyor arada.isteyerek yani

deme öle deme bizim iyiliğimizi düşünüyo

yahu kahvaltı öncesi yedim pirzolaları gene
ama bir yandan kahvaltımı yapıyorum bir yandan yazıyorum böyle daha iyi önüme koyduklarımı da yiyemeyeceğim 20 dk da ben doyacam hemen
hiçbirşey neredeyse yiyemeden

he valla bu durumda öyle oldu vallaaaaaaaaabu nası cümle oldu ya:44:

tamam canımcımmmmmmm,afiyet olsun öyleyse,bende bir ara 4-5 paket almıştım ne yapacaksam AAllahımmm ya,bazen çok abrtıyorum valla sinir oluyorum kendime heeeeeeebir kutuya koydum kapaklı saklama kabı gbi bişey taze duruyor hala,böyle koruyabilirsin

şık kahvaltımı yazıyorum bana göre şık ama sizden de yorumları alayım canlar

1 dilim tam buğday ekmeği
2 çay kaşığı bal
5 zeytin
1 kk keçi peyniri
2 ceviz
1 domates
2 köz kırmızı biber
250 ml şekersiz çok açık çay

çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

çıkkkkkkkkkk çıııııııııkkkkkkkkkkkk ,çıııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkk ,çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çıkkkkkkkkkkkkk orta ya çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,herşey konuşalım gel açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,çıkı çıkı çı kı çıkı çıkkkkkkkkkkkkkkkk ortaya çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
değiştir
kal bu geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,kal bu geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız desene kaçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,kendinden kaçççççççaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk:78::78:

haydi bakalım kızlar günün sorusu 1 kahve fincanı beyaz leblebi kaç adettir ?

bende almıştım k flakes hiç bi halta yaramadı param boşuna gitii

kız bunları nerudaya yazacaksın bana değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…