canım öncelikle ben senin resmini yirimmmmmm bayılırım bettye beni deçok nezteriler özellikle gözlerimi ve saçlarımıııı
veeeeeeee eveeet hoşgeldin verirsin vermek bizim işimiz burdaaaasen yeter ki burda olll menüleri takip et günde 3 ara 3 ana öğün olmak üzere yeee yani ye ye kilo ver tatlımmm ara öğünleri kahvaltıyı ihmal etme tatlıdan aburcuburdan uzak durrr hepsi gider haa tabii ki spor spor spor e o da var zatttttttttten daha ne olsun giderrr hepiciği giderrrr
Afiyet olsun hugocukcuğum şifaa olsun evet sanırım kararbiber grip için mükmemmel bir çzöüm ben ıhlamur da kaynatırken karabiber tarçın koyuorum fincan alaınca da bal limon ekliyorum hepsi bir mucize çokşükür:):)
aaaaaaaaaaa neden öyle diyosuuuuuuuuuun bence çokk sevimliiiii çok seksiiii ve çokkk güzelll
hem o bir çizgi film karakteri herhalde tam anlamıyla benzemiyorum daaaaa sevimli diye çok benzetilirimama normalda beni de daha çok Türkan Şoraya benzetirler hele kırmızı bir berem var onu takınca azize diye bir filmi vardı yaaa ondaki haline çok benzetirler
asıl şimdi sallıcan kızımmmmmmmmmmmm,şimdi sallanır etrfa valla,bak atiyeye ağzımız açık bakıyoz
çok şeker ben de severim
hoşbulduk...ben de madem yediklerimi yazayım:26:
sabah:
1 yumurta
1 kepekli ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
maydonoz
1 tk çilek reçeli
1 fincan şekersiz çay
ara öğün:
1 türk kahvesi
1 adet elma
öğle:
1 kepçe domates çorba azcık kaşar ile
1/2 dilim kepek ekmeği
sanırım kızarmış patates:26:
3 yk yoğurt
1 saat sonra 1 fincan yeşil çay
kızlar saat 4 te yarım simit ve ayran düşünüyorum nasıl sizce :44:
kuruyemişler çok tok tutuyo insanı
kuruyemişler çok tok tutuyo insanı
neruşum verdiğin bilgi çok işime yaradı canım. ailemede söyledim yapsınlar diye. öksürük içinde 1 çay kaşığı bala karabiber döküp yendiğinde öksürüğü kesiyor. eşim hastayken bazen öksürük şurubu kesmiyor öksürüğü ben bu karışımı yaparım hemen keser rahat uyutur. heralde gribin hastalığın ilacı karabiber olsa gerek
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlArkadaşlar çizelğeyi nasıl yapıyrosunuz?
öğlenki patates kızartması işi biraz karıştrmış sabah ve aralar güzel öğlenki çorba da güzel keşke kızartma deilde sebze yemeği en azından patates yemeği olsaydı kızartma yerine.çünkü patates çok nişasta içerio o yüzden normal de bile yemeklerde çok tüketmemiz lazım yasak deil ama dikkatli olmak lazım afiyet olsun gerisi güzelçok şeker ben de severim
hoşbulduk...ben de madem yediklerimi yazayım:26:
sabah:
1 yumurta
1 kepekli ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
maydonoz
1 tk çilek reçeli
1 fincan şekersiz çay
ara öğün:
1 türk kahvesi
1 adet elma
öğle:
1 kepçe domates çorba azcık kaşar ile
1/2 dilim kepek ekmeği
sanırım kızarmış patates:26:
3 yk yoğurt
1 saat sonra 1 fincan yeşil çay
famirim bebikim ne zaman ödül vereceksin kendine. hani hamurişi yapacaktınya kepekli merak ettim bende eğer haftaya kontrolde verdimse kepekundan açma yapıcam zeytinli az yağlı
veremedimse hugocuk yöresel bağlardan toplanıp itina ile çıkartılmış zeytinyağı içerisinde özdeşleşmiş domates konsantresi ile marine edilmiş mevsim rüzgarında dinlendirilmiş uzakdoğunun eşşiz baharatlarıyla lezzetlendirilmiş sebze yer
famirim bebikim ne zaman ödül vereceksin kendine. hani hamurişi yapacaktınya kepekli merak ettim bende eğer haftaya kontrolde verdimse kepekundan açma yapıcam zeytinli az yağlı
veremedimse hugocuk yöresel bağlardan toplanıp itina ile çıkartılmış zeytinyağı içerisinde özdeşleşmiş domates konsantresi ile marine edilmiş mevsim rüzgarında dinlendirilmiş uzakdoğunun eşşiz baharatlarıyla lezzetlendirilmiş sebze yer
öğlen yemeğimi yazayım birde
2 kepçe tavuksuyuna çorba( çok az şehriye ve tavuk etiyle)
2 kaşık kıymalı papates yemeği
5 dal limonlu brokoli haşlama
canım başka bişi istemedi ekmek de yemedim yerine sıcak sıcak çorba içtim.hastayım ben hastayım hastayıııımmmm:2::2:hastayken çok çekilmez olurum çok nazlı oluruım bu gün beni böle idare edin nolur.hafta sonu iileşrim inşallah pazartesi ye bomba gibi gelirim
annem her der bilrmisiniz bilmem komik ama yerinde bir söz ''tırnağın varsa başını kaşı'' die.bende kaşıdım. kalktım kendime çorba yaptım brokoliyi haşladığım suyuda dökmedim çorbama koydum pek güzel oldu ellerime sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?